Erkekler neden oral ister?

2 yıllık evliyim. Bugune kadar boyle istekleri olmamıştı. Bu konuda rahattim. Boyle seyler istememesi, israr etmemesi daha rahat iliski yaşamama neden oluyordu. Ama bu sıralar oral yapsan mı demeye basladi.

Bende yapabilecegimi sanmıyorum. Yanlis anlama senden igrendigimden degil o seyin agzimda olma fikri hosuma gitmiyor dedim. Ki yapamam yani. midem almaz. Boyle deyince bir sey demedi. Bir sure ustelemedi.

Ama iliski esnasında hareketleriyle yap demeye getiriyor. Bu hareketi de beni seks esnasindan koparıyor. Yani istemedigim bir seyi yapma ihtimali o anki olaydan kopariyor beni. Kendi aynen zevkine devam etse de ben ayni konsantrasyonu saglayamiyorum.

O şeyi surekli agzima yaklastirmaya çalışması rahatsiz etmeye başladı. Hem kendinden hem seksten sogumaya başladım. Mesela göğüs arasinda gel git yaparken ordan dudaklarima getiriyor. Hosuma gitmiyor bu tarz hareketleri. Istemiyorum iste. Saygi duymak lazim degil mi? O zaman bende yapay şey alıp arkasına... anladınız siz. Kendisi boyle bir seyi kabul etmez mesela. Bende oral anal tarzi seyleri istemiyorum.
Erkekler neden oral ister?
Cevapla