Ayni çevreden bi sevgilim var ve ciddi düşünüyoruz 3 ay olur cikali sizce karşılıklı konusim mi sanal seks yaptık bide sizce ekran görüntüsü alir mi die bende alim mi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı. Öncelikle 3 aylık bir ilişki için "ciddi" düşünmek biraz erken bi durum. Asıl meseleye gelecek olursak eğer olası bir ayrılmada pişmanlık duymayacaksanız bunları yapabilirsiniz. Ama böyle ilişkilerin çoğu erkenden bitiyor. Sonrasında nudelar ile şantaja uğrayıp zorla sekse sürüklenenler, vicdan azabı çekenler vb. olabiliyor. SS alma durumu illaki olur. Siz de SS alabilirsiniz. Ama ayrıldıktan sonra o SSleri silin :D
13 Yorumla
Soran+1 yıl2 senedir seviz de arada ayrildik o yüzden ayrilmadimiz zamandan sayıyorum
Soran+1 yılDoğru diyorsun ama ciddi olarak ailelerimize söyledik ve en fazla 1 sene sonra adını koyucaz
- +1 yıl
İnsanlar 20-30 sene sonra bile aslında sevmediğini anlayabiliyor. Ailelere bahsedilmiş olsa bile unutmayın ki en ufak bir anlaşmazlık bu ilişkinin sonunu getirebilir. Olası bir ilişki bitmesi durumunda pişmanlık yaşar mısınız bu yaşanılanlardan? Eğer yaşarım diyorsanız bu durumu evlilik olana kadar erteleyin veya yüzeysel olarak yapın. Eğer pişmanlığım olmaz diyorsanız gönlünüzün istediği şekilde davranabilirsiniz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu çok yanlış asla yakın tanıdığınla yapma aslaa ilerde çok zararını görürsün
04 Yorumla
Soran+1 yılNası zarar günah olarak mi
Cevap sahibi+1 yılSeni basitleştirir arkadaşlarıyla paylaşabilir tehdit bile edebilir bence yakınlığı fazla olan biriyle seks bile konuşma zararını görürsün hatta ondan ayrıldığında onun arkadaşı asılır sana ve sonra dedikodular ilır gider zaafını bilen seni kullanır. Kendine engel olamadığın zamanların olabilir bu tür bir şeye ihtiyaç duyarsan seni aileni çevreni tanımayanla yap ve orada kalsın
Soran+1 yılTeşekkür ederim cevap verdigin için ama aldatma gibi bi durum ve 1 sene sonra adını koyucaz ilişkinin zaten
Cevap sahibi+1 yılama konmamış bir ilişki bu zamanda adını koymayı bırak evlenenlerde hatalar yanlışlıklar oluyor benimki düşünce ve öneri
Gizli Üye(25-29)+1 yılBı tanıdığım kızı bu şekilde videoya almıştı ayrıldıktan sonra herkese gösteriyodu
00 Yorumla
+1 yılAl ama önce benimle yapsana kimse beni le yapmıyor
02 Yorumla
Soran+1 yılSorun için teşekkürler dedim gibi ciddi bir ilişkim aldatma gibi durum istemiyorum😹
- +1 yıl
Yüzünü atmazsın kısa bir video sadece lütfen ya kimse yağmıyor lütfen
+1 yılHoho kimse kimseye güvenmiyor😅
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyüz yüze görüştünüz mü
02 Yorumla
Soran+1 yıl2 senedir sevgiliydik ara ara ayrıldık 3 aydır hiç ayrılmadık görüştük öpüşme gibi bi durumda oldu
Cevap sahibi+1 yılhmm görüşme olduysa güveniyorsan sen bilirsinde sende al o zaman
+1 yılAlır yapma
00 YorumlaNe bilelim mk
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası