AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
58Cevap
hayır sayılmaz
O zaman ben her zaman herkese nude atmış oluyorum. Bu nasıl bir mantık. Nude sayılmaz tabii ki
Hayır tabiki neden sayilsin dümdüz ise ayrıca dümdüz olmasada çıplak değilsen nude sayılmaz
Seksi gösterir yalnız yüzün görünmesin onu ileride art niyetli olanlar tehdit amaçlı kullanabilir
Sayılmaz ama seni düşündüren ne oldu yükseldi mi? Boy kilo nedir senin?
Zaten seviyo taytli hallerimi 175 58 kiloym
Baya iddialı boy kilo. Ee hoşuna gitsin diye ve ilgisini çekmek için atmadın mı zaten yaşlar kaç niye bu soruyu düşündün?
Kötü bir şey ise atmicam dedim bn öyle kendine sergileyen bir kız olmadım o yüzden biraz tereddütte kaldım
Ne zamandır birliktesiniz ve niye böyle düşünür diye düşündün. Sevgilin sonuçta nude de atsan tahrik etmeye de çalışsan yanlış olan ne karşı tarafın düşüncelerine ve zihniyetine çok güvenmiuor olabilir misin
Yani bu genel anlamda düşündüğüm bir şey böyle şeyleri Doğru bulmuyorum çünkü ona göre çok normal beni de yanlış anlamıyor dediğine göre ama işte benim yetiştirilme durumum bu şekilde Doğru bulmuyorum sadece
Yani evet özenli vs davranman hoş güzel bir şey ama. Dışarı çıktığım halimi sevgilime atarken düşünmek biraz garip sadece aslında yanlış anlar mı kendimi sergilemiş olur muyum. Hiç özel konular geçmiyor mu aranızda
Geciyo tabi hatta rahattaltm onu sesli bir şekilde sadece cilvem sayesinde
Ee bunlar olmuşken çok takılma bence taytla foto atmaya hatta ona özel olması için giyinikken poz ver bence. Sen rahatladın mı o esnada önemli olan o
Benimde libidom yüksek ona karşı tabi hoşlanti oluyo
Libidon genelde mi yüksek ona karşı mı? Yani eğer öyleyse hayatında kişiye karşı çok gizleme bence kendini.
Evet hep yüksek, gizlemek değil kendimi sergileyen biri değilim
Genel olarak mı yoksa tanıdığın birisine mi? Anonim olarak mesela beğenilmek ve arzulanmak hoşuna gitmez mi? ya da birlikte olduğun kişiye? Birde fotoğraf ister istemez merak edildi nasıl bir şey diye merak edip sordun diye 😂
Sayılmaz, nude fotoğraf demek insan bedeninin karşı tarafa çıplak olarak gösterildiğimi ima eden fotoğraf türüdür.
At mahrum kalmasın araya kaciyorsa hic tereddütsüz at
Abartma
Nasil atacaksin peki
Az işveli durdan ya vir de külotsuz olmalı taytlı foto da hatları belli olmalı
Oldu paşam başka Emre bir isteğin bir diyeceğin var mı acaba
Ahh siz kadınlar bu kadar zor olmak zorundamısınız...
E herhalde Basit mi olalım yani
Yaa öyşe demek istemedim elbette. Bende zoru severim ama güzeli de severim. Yani ona gizemli bir görsellik de sunmalısın. O taytınnaltındaki o hatları görüp o halini taytsız hayal etmeue çalışmalı hatta ısıröayı hayal ettirmelisin ona.
Ya niye öyle bir şey yapayım Allah aşkına Ne alaka yani vajinanın çeşitleri mi var dümdüz bir vajina işte neyini hayal edecek neyin düşünecek yani fizik güzelse Tamamdır Önemli olan zaten o
Fizik elbette önemli tabi ama evet vajinanında çeşitleri var ve penisin de. Göğüsler gibi farklı farklı tiplerde. Gerçi senin özgüvenin önemli vücudunun duruşu ve çekiciliğin için. Özgüvenin yoksa çekicilipin az olur
Zaten özgüvenim tavan Yani daha ne olsun
Ahh o halde kalçalatına şaplak atmayı istetecek kadar iyisin demektir. Muhtemelen seni görsem çok etkilenirim.
adamı bam telinden vurma yahu yazık günahtır oda bir can taşıyor
tayttan nelerin ne kadar belli olduğuna bağlı ayrıca nude çıplak demek :D
evet hatta, T. C kanunlarıne göre suç bile sayılablir
nasıl durduğuna bağlı fazla Seksi ise sıkıntı yani vajina belli oluyorsa ya da trsaparansa
Zaten sexsy olduğu için istiyo vajina belli olmuyo bazen de yandan çekiyorm kalça çıkıntsi hoşuna gidiyor
zaten fit her kızın olduğu şekil imaj ondan sıkıntı yok
Nude atsan daha az etkili olur, emin ol👍
Ne demek oluyo bu
Bazı erkekler, taytların vücut hatlarını vurgulamasını çekici bulabilir ve bu nedenle tayt giyen kadınları beğenebilirler, şahsen vücut kasap dükkanındaki strecli kuzu eti gibi değilse... etkileyici olur bana.
Olabilir 1 75 boyunda 58 kiloyum fizigimi herkes beğenir oda öyle taytli hallerimi seviyor abartı poz vermiyorm zaten ya dümdüz çekip atıyorum ya da yandan
Taytlar genellikle sporla ilişkilendirildiği için, bazı erkekler tayt giyen kadınları spor yapan, sağlıklı ve fit kişiler olarak algılayabilirler, vücudun muhtemelen tayt giydiğine göre ve sevgilininde hosuna gidiyorsa etkileyici.. modern ve özgüvenli bir tarz olarak saygı duyuyorum..
Ama kilomu az buluyor biraz daha al diyo Ben de istemiyorum diyorum fiziğin bozulmasını istemiyorum
Bazı erkekler için de tayt giymek sıradan bir durumdur ve herhangi bir özel tepki vermezler.. yani üşengeç kadınlar tayt giyip ciktigida oluyor.. yani bakış açısı ile alakalı...
Ben dışarıda giymem sadece evin içerisinde
kişisel bir tercihtir ve her bireyin bu tercihe saygı duyması önemlidir, kilo konusuna gelince onun bakış açısı, su an nasıl göründüğünü bilmediğim için bu konuda herhangi bir sey soyleyemem...
175 cm boyundaki bir kadın için ideal kilo aralığı genellikle 59 kg ile 72 kg arasında kabul edilir diye biliyorum.. aslında ideal...
Sayılmaz guzum at sonra da çıkart at
Sen yapıyor musun Her tarafını çekip atıyor musun saçma sapan konuşma
Ben niye atiyim iyi de ne gerek var 😂
O zaman kadından da istemicem
İsteme niye isticen zaten
ciplak degilse sayilmiyor
Yok be çıplak değil Böyle mesela otururken bacaklar Pof gibi olur ya Ben de üstten çekiyorum Böyle
tamam nude demek ciplaklik demek ondan diyorum senin attigin nude olmuyor
Bnde atarken tereddüte kaldım yanlış bisi mi yapıyorm diye
Eğer dudakları belli ise nude olur
Belli değil tabii simsiyah Yani hiçbir şey belli olmuyor
O zaman olmaz kıyafetin de varsa tabi ama siyah diye belli olmuyo deme sokakta görüyoruz maalesef kabak gibi ortada olanlar var
A Yok benim öyle değil ben ona dikkat ediyorum
İyi o zaman niye telaş yapıyor sun
Şeftalin belli oluyorsa evet
Yani öyle pozlar vermiyorum aslında ama yandan duruyorum
O zaman nude sayılmaz, normal. Yani bence tabii tahrik olmak isteyen her şeyden olur 😆
Tahrik oluyo fizik güzel olunca tabi
Çok mu güzel
Evet
Çok iyi sevgilin için
Umarım beni aldatmaz
Yerinde olsam aldatmak ne kelime başkasına bakmazdım bile
Valla aldatmanın kızın güzelliği ile ilgisi yok maalesef erkeğin kişiliği ile ilgisi daha çok.
Çok doğru
Umarım öyledir her şeyine tamamim evlensek ne dese yaparım yemeği sexs hayatı vs olsun saygı sevgi yeter ki sadık kalsın bana mesela 175 boyum var 58 kiloyum sırf onun için dikkat ediyorum
Takma bu kadar seni seven her halinle sever kilo aldın diye seni bırakacaksa şimdiden bıraksın
Erkekler biraz memnuniyetsiz varlıklar mesela gosuslerim hiç yoktur uzaninca şişlik çok az kalıyor bu durum beni korkutuyor mesela ya yetersiz kalırsam diyorum
Emin ol seven her türlü sever ben 8 ay sevgililkikte istemiyo diye öpmedim bile
Sanki o kusursuz. Takma bu kadar
İstemezse gitsin başkası mı yok hem küçük daha güzel
Bir kadın için yetememe durumu kadar gurur kırıcı bir şey yoktur yanlış anlaşılmasın kendime libidoma cilveme güveniyorum devir o kadar bozuk ki aldatmak için un ufak bahane yeter tabi bu durum da kim zararlı çıkar biz kızlar çünkü benim gbi mesela bekaretini harcamamis evlenmeyi bekleyen biri için zor sen o adama inanıyor guveniyosn sonuçta
Sen çok kafana takıyorsun ama yetememe durumu diye bir şey yok bak cilvene güveniyomuşsun emin ol koca göğsü olan bir kadın sadece yatakta yatmasındansa küçük olsun cilvesi ile yaşarsın zaten o zevki sende biraz da güven problemi var sanırım
Redkite katılmakla beraber şunu eklemek isterim. Şayet aldatılma, yetemem, onu tstmin edememe korkusuyla özel resim çekip atmayı planlıyorsan bu hata olur. Sen çırılçıplak da soyunsan onun kalbinde sen yoksan zaten bir işe yaramayacağı gibi onun kuklası olmaya başlarsın. Bu konuda uyarmak istedim. Kendini böyle bir zorunluluk altında tutma yani.
Yok hayır sevgililik döneminde onu etkileme gibi bir çabam yok aslında iş evliliğe giderse evlilik gibi bir durumda ondan bahsediyorum
Sen kafana takma bunu önceden belli eder zaten
donsuz ise guzel bir deneyim olur
Ya simsiyah tayt belli olmuyor ki
donsuz isen belli olur
Donsuz değilim
ben ozellikle killi vajinalarda donsuz cok seviyorum
Ya bana ne seni İğrenç isteklerinden ya
neden igrenc olsun
Nude fotonun amacının ne olduğuna bağlı yani☺
O. c larini keyif aldığı olay
dışardakiler nude mu ki?
tavsiye etmem hiç bir şey atma
Verdiğin poza göre değişir
Sayılmaz normal fotoğraf
Hayır sayılmaz tabii ki..
sayılmaz ama ğörmeden bişey diyemem
:( bazen yoruyorsunuz
Sayılmaz sokakta herkes taytli
Hayır ya normal kıyafet
Ne alaka ya nude ne demek bilmiyorsun galiba..
Yapmadım hiç zaten nude nedir ki anlamam ciplak foto değil mi
Evet. Kac yasindasin ki kime atacan
Atmıcam delimisn ne işim olur ciplak fotoyla bide kalsın yaysın tehtit etsin dimi
Ne bilim ben knk soran sensin atacan saniyoz bizde boyle soru sorduguna gore
yarım nude sayılır :)
Detaylar belli ise sayılır
O da nude sayılmasın ama canım aaaaa
Belli oluyorsa zaten sayılmaz nude olur
Bence sayılmaz.
Ama taytın üstüne sadece sütyen giyip atarsan nude sayılır.
Bence tayt yerine külotluçorap giyip atarsan da nude sayılır.
Yok canım ne sütyeni ne ne hali az Söyle bir şey yapmam tişört vs var üzerimde
Üstüne normal tişört veya dışarıda, günlük olarak giydiğin askılı, crop gibi şeyler giyip atmak nude sayılmaz; çünkü onu zaten herkes görüyor. Nude olması için herkesin görmediği, sadece ona gösterdiğin, ona özel bir şey olması gerekir.
evet
Sayılmaz
Sayılmaz
Sayılmaz
Yokk
Hayir
Çok keyifli
Fiziğin iyiyse
Hayır tabi
Hayir
Çok darmı
Yok be