Nude isteyen biriyle sevgili olmaya devam eder misiniz, hatta nude atar mısınız ona?😀

Aslında uzak mesafe ilişkisi ise erkekler genelde ister, yakın mesafe ilişkisine istemeye gerek olmaz. Uzak mesafede başka bir alternatifi olmadığı için isteyebilir ben ise yakın mesafe ilişkisinde atmam ama uzak mesafe ilişkisi var ise ve ben onu arzuluyorsam atarım.
Ben fotoğraf atmam.
Kocama belki atarım bilemedim desdfhsgshdj o da niye istesin ya hep beraber olucaz zaten.
Ben atılmasını asla doğru bulmuyorum. Sevgili olmam böyle biriyle.
Güzel söyledin bak 😀
Hep guzel konusurum ben✍🏻 (aslan burcu olunca ben 😃)
İyi o zaman sen konuş ben dinleyeyim 😃
😃
Lezbiyen ilişkim var. Aynı evde yaşadığımız için hiç böyle bir düşünceye girmedik. Ancak Türkiye gibi bir ülkede böyle şeylerin çok sakıncalı olacağını düşünüyorum.
Nude istemek. acizlik gibi bir şey ve buna kanıp da nasılsa evleneceğim diyip. aklında bin bir türlü şeytanlık geçen. şeytan tüylü erkeklere yol açılıyor ya ona üzlüyorum. :)
Cevap
5Cevap
Reel olması tercihim, çıplak ya da açık resim atmak bana mantıklı gelmiyor.
Soru cinsele sabitlendi iyi mi, negzel aşkta sormuştum jqjdhdh
Bu gidişle en son şansımı cinselde deneyeceğim başka türlü olacağı yok gibi ajsjdjd sonra beni kimse durdurumaz bak demedi deme 😂
İstenir de zaten yanımda olacak istemeye gerek yok dnsj
Gerçeği varken neden nude fotoğrafını isteyeyim ki dostum? Erkeklerin nude istemesini de sapıklık olarak algılıyorum. Git libidonu başka yerde indir.
Bu zamana kadar hiç istemedim, hep onlar attı bende keyfime baktımsss shsbsvsv
Bunlar nasıl sorular deyvıt 😂
Ben istemem
Nasılmış ajsjjss aklıma bu geldi bunu sordum 😂
Aşk fenoluğuna ne oldu 😂 aşk bitti bu kategoriye mi geçtin
Haha yok ya aşkta sordum cinsele kaymış soru jajdjd hayır nude yani nesi cinsellik 😂
Halbuki herkes sevgilisine nude atar yani aşk sorusuymuş cidden ama anlamamışlar😂
KS'nin işi gücü cinselde yav, nefes alsa yeter mi diye sorsam yine cinsele taşırlar ajdhd
Nefes alsa zaten yetiyor sklsj
Geçen gün ki espriye döndü kiioşçç
Ben istemiyorum onlar kendileri atıyorlar
Kaç kişi atıyor öyle ıashhd
Asla atmam. At derse engel atarım 😂
İstenir , yani ben isterim belli bir şeyi geçince
istiyorum ben.
Vayysss olabilir, herkesin kendi isteği 😀
Hayor atmamda ve sogurum
Kerhânacı tayfa ister
Normal bir durum
bence istenmemeli