Cinsel Yaşam Sevgilimin cinsel tabuları var, bunu nasıl aşabiliriz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 yanımdayken öpüşürken vs çok geriliyor çekiniyor bunu nasıl aşabiliriz? Sevgilimin cinsel tabuları var, bunu nasıl aşabiliriz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
hhangoverr Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Onunla öpüşmeden hemen önce yakın temastayken konuş içini rahatlat herşey konuşmaktan geçer 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ne diyeyim Yorumla hhangoverr +1 yıl Orası sana kalmış Yorumla
sǝɯɐǝɯou Takip Et Xper 5 Yaş: 31 , eic 92% +1 yıl Yakın temas kurup öyle kalın onun seni öpmesini bekle sen onu öpme zaten bir süre sonra dayanamayacaktır 0 0 Yorumla
Meeterevli Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Öpüşürken geriliyor dikerken napar kim bilir alıştır şimdiden 0 0 Yorumla
Rhaast Takip Et Master Yaş: 28 , eic 45% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Zamanla alışır 1 2 Yorumla Soran +1 yıl ona nasıl yardım etmeliyim Yorumla Rhaast +1 yıl Bence bişi yapma o düzelir asıl sıkıntı erken boşalma olması o baya sıkıntı olabilir Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yavaş yavaş adım adım açacaksın onu 0 3 Yorumla Soran +1 yıl nasıl ama ne yaparak Yorumla Cefternal +1 yıl Yaz istersen Yorumla Soran +1 yıl buradan cevap verebilirsin Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. rahat yerdemi takılıyorsunuz 0 1 Yorumla Soran +1 yıl evet Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl One öyle sana benim gibi geniş kıskanmayan rahat bir erkek lazım :) 0 0 Yorumla
severimsormayi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 90% +1 yıl yavaş yavaş asılır kolay ya konuşmak lazım 0 0 Yorumla
962021 Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl yaşlarınız kaç ki 0 8 Yorumla Soran +1 yıl ben 25 o 26 Yorumla 962021 +1 yıl hiç öyle şeyler yaşamamış sanırım değil mi Yorumla Soran +1 yıl yaşadım diyor ama bilmiyorum Yorumla 962021 +1 yıl farklı şeyden çekiniyor olabilir ya Yorumla Soran +1 yıl ne gibi mesela Yorumla 962021 +1 yıl nasıl söylimki şimdi biraz onun hakkında sormam lazım sende gizlisin ama Yorumla Soran +1 yıl sor burdan cevaplarım ben Yorumla 962021 +1 yıl yok şimdi derin konu boşver Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl kaç ytaşında 1 10 Yorumla Soran +1 yıl 26 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ilk senj le mi milli oldu Yorumla Soran +1 yıl hayır bana öyle dedi yani Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ilk sen mi başlattın seks i o mu Yorumla Soran +1 yıl ben Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yüzü tipi küçük tiplimi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl oral yapıyon mu Yorumla omerozden00 +1 yıl Kanka bu sorular ne alaka XJSŞXJŞSJXŞSJŞDISŞXJDLSJSLSJS Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @omerozden00 bak boşalınca bile okşa Yorumla omerozden00 +1 yıl Kanka ne oluyo alooo Yorumla
deli_adammm Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. yok artık :D 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Onunla öpüşmeden hemen önce yakın temastayken konuş içini rahatlat herşey konuşmaktan geçer
ne diyeyim
Orası sana kalmış
Yakın temas kurup öyle kalın onun seni öpmesini bekle sen onu öpme zaten bir süre sonra dayanamayacaktır
Öpüşürken geriliyor dikerken napar kim bilir alıştır şimdiden
Zamanla alışır
ona nasıl yardım etmeliyim
Bence bişi yapma o düzelir asıl sıkıntı erken boşalma olması o baya sıkıntı olabilir
Yavaş yavaş adım adım açacaksın onu
nasıl ama ne yaparak
Yaz istersen
buradan cevap verebilirsin
rahat yerdemi takılıyorsunuz
evet
One öyle sana benim gibi geniş kıskanmayan rahat bir erkek lazım :)
yavaş yavaş asılır kolay ya konuşmak lazım
Bu tabu değil her şeye tabu demeyin
İki vurdurdun mu açılır...
yaşlarınız kaç ki
ben 25 o 26
hiç öyle şeyler yaşamamış sanırım değil mi
yaşadım diyor ama bilmiyorum
farklı şeyden çekiniyor olabilir ya
ne gibi mesela
nasıl söylimki şimdi biraz onun hakkında sormam lazım sende gizlisin ama
sor burdan cevaplarım ben
yok şimdi derin konu boşver