Oldukçada iyiyimdir
Yatakta sınırı olmayan bir kadınım eşimle karşılıklı oral yapamıyoruz, neden yapmıyor olabilir?
Oldukçada iyiyimdir
bazı erkeklerde bu tabudur. oradan idrarda yapıldığı için oral seci hiç sevmezler. hatta dikkat et sen ona oral yaptıktan sonra seni dudaktan bile öpmeyebilir
Hayır hiç isteği azalmadan öpüyor
Ama ben oraya yapıyorum oral
o zaman bencil bir eşin var. geçmiş olsun sana da öküzü denk gelmiş
😕😕
ve sırf bu arzuyu yaşamadığın için merak ediyorsun. ve ister istemez dışarıda bu arzuları yaşamak istiyorsun bence
Hayır dışarıyı istemiyorum tabiki dd
Ama yaşamayı isterim
eşinden umudu kes :) geçmiş olsun
😪😪😪Peki
ya böyle öküzlere düşen kadınlara bak bize de seninkinin kadın versiyonu denk gelmişti. cidden mk böyle adaletin
senin gibi bir kadın bunun gibi bir erkeği açamıyorsa pek fazla yapılacak bir şey kalmamış. her erkeğin (ben dahil) hayalindeki kadın portresi. sen bunu at çöpe gitsin. sadece kendisine zevkine çalışan birisi. kadını mutlu etmek zerre umrunda değil
Ya istediğim an yaptırırım da
Ben kendi istesin diyorum
mesele de bu ya zorla değil zevkle.
kadına kadın olduğunu hissettiremeyen ama ondan mükemmelliği görüpte bir şey yapamayan
Evet malesef
Çözüm var mı?
çok zor bence
en önemlisi gerçekten bir insanın yaşamak istediklerinin bu gece acabalarla hayal kırıklığı
yaşanması gereken bir kadın var ama yaşayamayan bir kadın var özellikle bir erkeği mutlu edebilecek tüm cinselliğe açık
cinselliğin en özeli oral
kadını yalamaya doyuramazsan sabah akşam sksn noolur ki
Ahh birde o anlasa
gerçekten çok özel bir kadınsın içinde beslediğin beklediğin cinsellikler seni çokk etkiliyor değilmi penisi seni doyurmaya yetiyormu
Yetiyor
eminim oda sen mükemmel yaladığın içindir yalamayı az yap yarım kalırsın
oral erkeğin gücünü artırır
Evet haklısın söylüyor hatta
Uzun yap uzun sürsün diye
Bunu farklı yollarla ima edebilirmisin belki işe yarar
insanın yaşamak isteyipte yaşayamadığı şeyleri konuşurken bile ne kadar çekici geliyor değil mi elinde bir sihirli deynek olsa istiyor
Evet gerçekten öyle
Bakalım burda bir arkadaş en zevkli olduğu anda teklif et diyor
Aslında ben teklif etmeden yapsın istiyorum
bence öyle yapma beden dilinle anlat derim
bu konuyu aslında buradan yazmak değilde ama sanırım olmaz
sana bu konuda kışkırtıcı bir öneri vereyimmi belki işe yarar sanırım o kadar odun olmasa gerek
Tabi
Günaydın erkencisin
Günaydın evet her zaman
Biraz işlerimi düzenleyince sorduğun soruya geleceğim çalışıyormusun ev hanımı mısın
Peki
Ev hanımı
Vaaww ev hanımı erkenci ve mükemmel ötesi 👍👍👍
Ohhoo sen diğer yaptıklarımı bilsen hayretler içinde kalırsın heralde
Sorsam anlatırmısın
İfşa olurum
Çünkü benim işleri yapan başka bir canlı olamaz
Önünde diz mi çökeyim 🧎🧎🧎
Lüütfeeen
Tamam
?
İş yoğunluğundan yazamadım
Bunu neden yaptın kii tekrar gelirmisin
10 gibi bitecek işim
Küsmüyüz
oral haricinde ilişkinizde sorun var mı? yani süre pozisyon vs sorunu gibi. eğer varsa genel bir probleminiz var gibi. yoksa oral konusunda pek haz almıyor olabilir.
Yo herşey yerinde
O zaman oral yapmayı sevmiyor ama seni kırmamak için bir süre yapmaya çalışıyor olabilir
Teklif etmedim hiç
Teklif etmene gerek yok sonuçta oralın karşı tarafa zevk verdiğini herkes bilir
Oral bazı kesimler için sıkıntılı olabiliyor.
Ayrıca sen yapmayı denedin mi? tepkisi ne oldu
Zevkten bayılmak üzüre oluyor
Haklısın da
Zorla olmuş olur
Evet gerçekten yapar o an
Hile ye girmez değil mi?
Deneyeceğim çok teşekkür ederim
Tabiki✨🍁
Şeyy
Tekrar teşekkür ediyim ben🙄
Cevap
21Cevap
Valla böyle eşler gördükçe hayran oluyorum. Eşimi hala bu özveriye sahip duruma getiremedim. Oral konusuna gelince, bekarken bir sohbet anında arkadaşım kadına oraldam tiksindiğini söylemişti. Nasıl lan dedim. Olm ben kadına oral yapmak için ölürüm dedim. Müthiş bir zevk dedim. Yok abi yaa, yumuşak ıslak şey ağzına değiyor iğrenç demişti. Şimdi kocan da bence böyle ama senin o özverin karşısında ezilmemek için sana oral yapıyor ama sevmeye sevmeye. Hani sevmediğin yemeği hızlıca burnunu tıkayıp yersin ya. O şekilde. Yapmış olmak için. Seni kıvrandırmak için değil. Gerçekten şanssızsın bu konuda. Ben de şanssızım çünkü eşim sevmiyor kendisine oral yapılmasını
sen ne kadar temiz olursan ol ona tiksinç geliyor olabilir. seninle alakalı değildir. sorunu kendinde arama
Öyle düşünüp zorlama istemiyorum
saçından tutup oraya itmişsindir zaten. ona rağmen devam etmediyse daha da zorlama
Hayır hiç ima bile etmedim
ima falan ne ya. yalat direkt. kendi zevkini düşüneceksin. hem daha çok keyif alırsın hem de daha çok keyif verirsin
İrite olmasın?
Çok kırılırım redderse
böyle de içine dert olacak sürekli. yapmazsa senden kaynaklı olmadığını bil.
Yaa😔😔
Sevmiyordur ya sorun yapma diger her seyi yapiyormussunuz zaten.(bu arada dusunce yapisi çok doğru yatakta her seyi unutmalısın)
Merak ediyorum ama
Cikolata sosu döküp yalamasini teklif etsene keyifli hale gelmis olur
😅 😅 Gerçek bir sekste çikolata ya ihtiyaç duymazsın
Ahahaha yatakta her fanteziye acik biri mi söylüyor bunu
İhtiyaç duymazsın dedim
Yani keyfi olarak kullanmak ayrı
şu an da onu kandırmak olur
Ben bile istiye yapsın istiyorum
O zaman soylemen lazim gerci sevseydi bunca zaman kendi yapardi o yüzden kandirmanı seçtim
Haklısın da bu defada ben rahatsız olurum
O zaman bacaklarina ok çiz burayi yala yaz. Boyleve soylememis olursun 😂
😅 😅 😅 Olabilir
knk 3 altın kuralı uygula bazen kadın ne kadar ıyı olsa da olmuyor 3 altın kuralı dene senın kopegın olur bak bakalım nasıl dyapıyor DENE BENCE
Ne onlar
Asla ortaya çıkmam 😅
Okey
bazıları oral sevmez, belki de senin eşinde sevmiyordur. yapmayı veya yaptırmayı ya da her ikiside. açık açık sor bence.
Nedensiz olamaz, çok farklı düşünceleri içere bilir.
Kıymetini bilmemiş ah şöyle kadınlar bana denk gelecek
Şöyle bir karısı olurda yapmaz mı insan bee... yazık olmuş sana 😉
2 defa denedi demişsiniz o zaman güzel yapabildi mi?
Valla kocan gerçekten serengeti düzlüklerinin öküz başlı antilobu demekk ki. Bulamadım sen gibi hatun
Adam öküzmüş böyle bir kadına yok denirmi hic
Uzun süreli yapilan orali severmisin
Boşver sende yat altına sadece git gel yapsın
Çikolata sürebilirsin
Neyi denemek istiyorsun
Bana yapılmasınj
Anal mı
Oral anladım
eşin çok şanslı bu konuda.
Oral anal iksiinide yapıyosam eşin ballı cok ballı
O zaman açıkça sor uzatalım de
Adam sevmiyo belliki