+1 yılEvlilik, çiftlere devlet garantisi altında cinsel tatmin hakkı verir. Oral seks mevzusu da karşımıza çıkabilecek bir olgu. Kadının ya da erkeğin bu yönde dindiremediği bir talebi varsa ve bu sebeple doyuma ulaşamıyorsa işler karışır. Kısacası bu sonu olmayan dipsiz bir kuyudur. İkinci bir senaryo beliriyor...
Madem evlilik bana cinsel tatmin garantisi veriyor (bu garanti ne derseniz şöyle söyleyim, eğer eşiniz cinsel yandan sizi tatmin etmiyorsa tam kusurludur ve sorunsuz boşanabilirsiniz), ben de derim ki evlilik esnasında cinsel tatmin yaşayamıyorum, çünkü eşim oral seks sırasında ağzına boşalmama izin vermiyor?
Sonu var mı? Yok...
Siz siz olun, evlilik gibi önemli bir bağı, cinsel yönden haz duymadığınız kişilerle kurmayın... Üzülürsünüz...
04 Yorumla- +1 yıl
cok abartili bir yorum oldu ne demek agzina bosalmak bunlari hic bir devlet kabul etmez, her piskolog bunu sapiklik olarak ve anormal sey algilar, oral yapmakla agzina bosalmakla isemekle bilmem arkaddan yapmak falan olagan ustu haldir ve normal sayilmaz cinsel haz icin de gerekmiyor bu durumlardan sapiklar haz alior tibbi ve piskoloji olarak durum budur. gidin esinizi sikayet edin agzina bosaltmiyor diye bakin size ne derler asil esiniz sizden sapikca seyler ondan beklediginiz icin bosanir. nedir bu erkeklerdeki narsist durumlar, tehditkar sevgi yok , yazik sizin eslerinize o kuz iste
Soran+1 yıl@zazani aradığım yorum teşekkürler 👏👏
- +1 yıl
Kasten ekstrem örnek verdim, ancak kaşla göz arasında oral seksi de , diğerlerinin arasına sıkıştırıvermişsin. Görüşümde ısrarcıyım, eğer oral seks talebi olan bir adamla, böyle bir isteği olduğunu yok sayarak evlenirseniz, boşanmanız kaçınılmaz olacaktır. Bir sürü bekar; sevişmekten, seksten pek anlamayan adam var ortalıkta, düşük profilli… Onlardan biri ile evleniverin bitsin bu sorunsal… Gerçek tutku sahibi, cinselliği evliliğin temellerinden biri olduğunu bilen, sosyo-kültürel gelişimi düzgün hiçbir erkek, böyle bir şeyi kabul etmez…
- +1 yıl
rica ederim yukaridada adsiz bi yorum yazmistim, oral yapmak seviyorsaniz asiksaniz eger seveceginiz bisey haline gelir ve mecbur degilsiniz tabi ama erkegi cok mutlu eder ve size baglar, ama obur durumlar hani agzina bosalma falan erkeklerin p*rno gorup gercek zann ettikleri durumlardir, ozaman kizlar da erkeklere 1 saat boyunca bosalmadan yapin desin olabilirm? ayrica bence o seyleri normal seylerden bosalamayan erkekler yapiyor yetmiyor fazlasini istiyor yetmiyor fazlasini oda fazla mastürbasyon yapmaktandir oral baska o bir zevktir sapikca degil bir dokunustur sevmektir ama yine de soylerim mecbur degilsiniz ama yapmakta fayda var erkegi size baglar cok mutlu eder.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılYapın bence eşiniz sonuçta sen yapmazsan seytan başka birisi arayışını kafasına sokar karı kocasınız yapmışken 69 iste karşılıklı

69 süper
08 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@zazani dul bir eşim var merak etme onu tatmin ediyorım
Cevap sahibi+1 yılMerak etme hepsini yapıyorum
Cevap sahibi+1 yıl@zazani doymuyorum seni yalamak isterim
Cevap sahibi+1 yıl@zazani sende o niyet varsa ben napıyım babanı ve erkek kardeşini düşünüyorsun
Cevap sahibi+1 yıl@zazani çüş oha uani
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
38Cevap
Değilsin ama muhtemelen oral yaptıracak başka birini bulur
53 Yorumla
Soran+1 yılAldatılır mıyım yani
- +1 yıl
Çok doğru demişsin
Öncelikle zorunda değilsin tabiki ama eşin Cook istiyorsa ve sizde yapmiyorsaniz kızmayın ama yapacak başka birini bulur 😇
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatılıcak mıyım yani
Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Oral yaparsan ve yaptırırken ikinizde keyifli katlarsiniz az keyifle yetineyim dersen yapmazsın
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4b cevap paylaştı. Sekste zorunluluk olmaz ama sabit fikirli olmayip deneyebilirsin. Zamanla seversin tabi cok soguk isteksiz bi kadin degilsen
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
+1 yılKadın yapmak zorunda değil, oral zorla yaptırılmaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılÇok istiyor ya
- +1 yıl
Içten gelmeli zorlama yapılması yanlış, ben severek partnerime oral yapıyorum
- Cinsel Yaşam konusunda 717 cevap paylaştı.
+1 yılkendimi eşinin yerine koydum ve evet demek geldi içimden :)
00 Yorumla
+1 yılsekste olmazsa olmazlardandır ama tercihler değişe bilir saygı duymak gerekir
00 Yorumla
+1 yılBen yapma taraftarıyım, bana da yapılsın istiyorum elbette
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılask varsa yaparsin hemde seve seve, yoksa yapamazsin, zorunda degilsin tabiki de ama yaparsan cok mutlu olur baglarsin erkegi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. zorunda değilsin lakin yapılması bi erkeği uçurur bence
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 335 cevap paylaştı.
+1 yılyani ben pek merakli degilim benimki bana yapmasada olur. ama eşimin güzelse ben yapmak isterim bazilarinin orası güzel bazilarinin degil.
00 Yorumla
+1 yıltabiki değilsin. Bırak başkasını bulsun oral yaptıracak
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılZorunda değilsin ama yaparsan gözü başkasında olmaz. Eğer daha önceden alışmışsa mutlaka başka birine yaptıracaktır...
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılZorunluluk olduğu için değil zevk için isteyerek yapılmalı
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 647 cevap paylaştı.
+1 yılDeğiliz
Ama kocam ne derse o🥰32 Yorumla- +1 yıl
Sen öyle yaparsın eşine
+1 yılDeğilsin ama bence onun keyfi bir başka
33 Yorumla- +1 yıl
Seversiinnnn
- +1 yıl
Onun tadını muhtemelen daha almamış
+1 yılDeğilsin de çok mu istiyor
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet
+1 yılYapma oda yapanı bulur, yapan çok😉
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Hayır. Ne oral ne anal. Nede 3 kişi
00 Yorumla
+1 yıltabiki zorunda degilsin oda yapmaz ama
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılbaşkası zevkle yapar merak etme
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7,9b cevap paylaştı.
+1 yılzorunluluk değil ama olsa çok güzel olur ;)
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Sadece istek meselesi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 966 cevap paylaştı. Degilsinde yapsaniz hos oluo be
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBizim kızlarinda bilmediği yok
01 Yorumla
Soran+1 yılKendisi istiyor bunu bilmeyecek ne var
- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılZorunda değilsin ama Olsa daha hoş olur
00 Yorumla Bence zorunda ol yoksa başkasına yaptırır
00 Yorumla
+1 yılBöyle bir şey zorunluluk asla olmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılOrali geçtim rimming de yapılmalı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGeçen yutturdum hepsini sen neden bahsediyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılDeğilsin o sana yapsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılYooo değilsin
00 Yorumla
+1 yılDışarıda yapan çok
00 Yorumla
+1 yılbaşkasının yapmasını istiyorsan değilsin
00 Yorumla
+1 yılDeğilsn
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle yap
00 YorumlaHayır.
00 YorumlaDeğilsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılDeğilsiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılDeğilsin tabiki
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yapmıyorum alışamadım
07 Yorumla- +1 yıl
Başkasına yaptırır merak etme
Cevap sahibi+1 yılYaptırsin cok da umrumda😃
- +1 yıl
Diyorsun ama sonra pişman olma
Cevap sahibi+1 yılBeni doyuramiuo daha elin istekli kadınlarına yetecek popiş var mı acaba
- +1 yıl
Cidden doyuramjyormu kaç dakkada geliyor
- +1 yıl
Cokmu küçük cidden yaa
- +1 yıl
Dün akşam belli bisiler olmuş yani yazmadigina göre
+1 yılzorundasın
31 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle yapki yapayım muhabbeti
+1 yılhayır değilsin
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Yooo
00 Yorumla