Cinsel Yaşam Eşimiz oral yap derse yapmalı mıyız ya? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Konuştuğum çocuk evlenince oral yaptircam sana diyor ya ben igrenirim Eşimiz oral yap derse yapmalı mıyız ya? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 38 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Adam evliliği seks makinesi olarak görüyor ve kadınlar da hala bu erkeklere prim veriyor … iğrenç bir mekanizma 1 0 Yorumla
curlyboyyy Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl Kimse kimseye zorla bir şey yaptırmak zorunda değil öyle biriyle evlenilmez 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Aynen öyle Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. O sana yapiyorsa sende ona yap salatalikta deneyerek alış 0 0 Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Sanki Onun amacı da seks yapmaktır evlenmek değildir 0 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Zorla değil ya. Ama eşler birbirlerine karşı anlayışlı olmalı. 0 0 Yorumla
bonfire1 Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 97% 1 yıl Ikiniz de istiyorsanız güzel olur sen istemedikten sonra anlamı yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 1 yıl Kaç yaşındasın. O sana yapmasonı istemez misin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl Farketmez bana yapsın ya da yapmasın ama ben yapmak istemiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Bence o zaman axgınlıktan sen de istersin Yorumla
ezomira Takip Et Bilge Yaş: 23 , eic 100% 1 yıl Yap kız çok güzel alışırsın 5 1 Yorumla Badboyy02 1 yıl Evet harika bişey Yorumla
Mehmettthhhh Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 848 cevap paylaştı. Yapmak zorunda degilsin 0 1 Yorumla Soran 1 yıl Bence de Yorumla
LostThrones Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 99% 1 yıl Anında saçını toplayacaksın. 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 😂😂😂 Saçından tutucam diyo Yorumla LostThrones 1 yıl Dengeyi sağlamak lazım 😅 Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,6b cevap paylaştı. Aaaaaaaaaaaaaaaa olmaz öyle. Yapman lazım. 0 0 Yorumla
Uyesfjs Takip Et Xper 4 Yaş: 22 1 yıl Yap nlcak kaç yasindasin 0 2 Yorumla Soran 1 yıl 28 yaşındayım Yorumla Uyesfjs 1 yıl İyimiss gec bile kalmissin yalamak emmek için al 😅 Yorumla
ziya070 Takip Et Guru Yaş: 49 , eic 35% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. Alış bence 0 0 Yorumla
Yahyaayaa Takip Et Master Yaş: 30 , eic 71% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 5,8b cevap paylaştı. Yapıver canım nolcak 0 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,5b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
Kartalkalbi Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 95% 1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 387 cevap paylaştı. Yapma o zaman 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) 1 yıl Neyden iğreniyorsun 0 8 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstemiyor musun yapmak Yorumla Soran 1 yıl İstemiyorum Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Ne iğrendiriyor seni Yorumla Soran 1 yıl Çiş 😂 Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Hahahaha sen yaptığında çiş çıkmıyor ki Yorumla Soran 1 yıl Olsun sonuçta ordan yapiyo Yorumla Cevap sahibi 1 yıl Evet ama temizledikten sonra bir şey olmaz ki Yorumla Cevap sahibi 1 yıl İstemiyorsan yapmak zorunda değilsin tabiki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
Adam evliliği seks makinesi olarak görüyor ve kadınlar da hala bu erkeklere prim veriyor … iğrenç bir mekanizma
Kimse kimseye zorla bir şey yaptırmak zorunda değil öyle biriyle evlenilmez
Aynen öyle
O sana yapiyorsa sende ona yap salatalikta deneyerek alış
Sanki Onun amacı da seks yapmaktır evlenmek değildir
Zorla değil ya. Ama eşler birbirlerine karşı anlayışlı olmalı.
Ikiniz de istiyorsanız güzel olur sen istemedikten sonra anlamı yok
Kaç yaşındasın. O sana yapmasonı istemez misin
Farketmez bana yapsın ya da yapmasın ama ben yapmak istemiyorum
Bence o zaman axgınlıktan sen de istersin
Yap kız çok güzel alışırsın
Evet harika bişey
Yapmak zorunda degilsin
Bence de
Anında saçını toplayacaksın.
😂😂😂 Saçından tutucam diyo
Dengeyi sağlamak lazım 😅
O zaman gelsin dusunurum desene
Yap bisey olmaz ne igrenmesi saksoya devamkeee
Aaaaaaaaaaaaaaaa olmaz öyle. Yapman lazım.
Bende aynı canm ama alıştırma yapıyorum
Yap nlcak kaç yasindasin
28 yaşındayım
İyimiss gec bile kalmissin yalamak emmek için al 😅
Zorla olmuyor
Alış bence
Zevk almak istiyorsan ywpmalısın
Yapıver canım nolcak
Evet
Yapmazsın o zaman
Yapma o zaman
O da sana yapsın
Yapmalısın
Bence hoşuna gidecek denemeden bilemezsin ;)
Alışırsın
Yapacaksin tabikide csnim alisman lazim bunlara :)
o da sana yapar
Yapp
Neyden iğreniyorsun
İstemiyor musun yapmak
İstemiyorum
Ne iğrendiriyor seni
Çiş 😂
Hahahaha sen yaptığında çiş çıkmıyor ki
Olsun sonuçta ordan yapiyo
Evet ama temizledikten sonra bir şey olmaz ki
İstemiyorsan yapmak zorunda değilsin tabiki
Niye istemiyon