Merhaba erkek arkadaşımla birlikte yaşıyoruz düzenli bi cinsel hayatımız var ama bu bir aydır isteksizleşti genelde çok istekli olduğu için hep ben kaçan taraf olurdum ama bu Haziran ayı boyunca bi gariplik var yani eskisi gibi istekli değil. Bi kaç kez üst üste p*rno izlerken gördüm istekli olduğunu düşünüyorum. Hele bide yaz gelince ama bana seks yapmak istemediğini bazen sadece bişeyler izleyip rahatlamak istediğini hareket etmek istemediğini söylüyor. Bende benimle ilgili bi durum mu var söyleyebilirsin diyorum. Hayır seninle ilgisi yok. Diyor neyden olabilir? Şüpheleniyorum doğal olarak.
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Aradığı seks şeklini bulamamıştır. Bir de o istekli iken sen isteksiz olmuşsun uzaklaşır senden normal. Al konuş karşına.
Konuştum hareket etmek istemiyorum artık diyor ve yeni şeyler denemek istiyor ama ben istemiyorum çünkü sınırlarım var doğal olarak
Ben de aynı şeyi söylüyorum farklı insanlarla , farklı tarzlar denemek istiyor. Sen de haklısın istemediğin şeyi sakın yapma.
Başka bi kadını istemesi benim için en son sınır eğer o tarz bişeyin lafını bile ederse yolumu ayırırım o konuda kıskanç bi kadınım olması gerektiği gibi ben gayet sadakatliyim o da aynısını yapmalı sonuçta beynimiz var bi erkek beyni yerine başka niyetini kullanırsa hayatta bi yer edinmez zaten istemediğim bişey yapmıyorum zaten
Hanımefendi benim yazımdan başka bir sevgili bulup onunla birşeyler yaşamalı demedim. Ayrıca erkek beynine özgü bir durum değil bir insanın çapkın olması. Erkek de çapkın olur; kadında çapkın olur normal bir durum. Hayatta aldatmanın affı olmaz biter. Ama ilişkilerde cinsellikte önemli bir unsur. Sevgilinde cinselliği seviyor iken sen hayır dediğin için; sınırları olmayan bir başka kadınla bu durumu yaşamak isteyebilir. Ayrıca sevgilinin amacı bana göre cinsellik odaklı bir yaklaşım. O nedenle" al karşına otur karşına " derken boşuna demedim.
Sevgilimin amacının cinsellik yönlü bi yaklaşım olduğunu nasıl anladınız acaba? Ben buraya sadece cinsellik hakkında bir soru sordum nasıl bu kadar insanlar hakkında hızlı tanı koyabiliyorsunuz ki. Bunu anlamadım
İnsanları iyi tanıma ile tecrübe anlatabildim sanırım. Ben neyse onu söylerim. Sen de benim yaşıma geldiğinde hızlı teşhisi yapabileceksin.
Başka biri olabilir ya da morali bozuk sıkıntısı vardır
Donem donem oluyor erkeklerde böyle özellikle düzenli iliskide.
3 senedir birlikteyiz geçen senede bu sıralar yine olmuştu diye hatırlıyorum sürekli oyun oynuyor hareket etmiyor dışarıda çıkmıyor hiçbişey yapmak istemiyor
senden hevesini almış :) diğer anlattıkları işin sadece edebiyat kısmı :) geçmiş olsun
İyide eninde sonunda her erkek her kızdan hevesini almıyor mu evlenince uzun birliktelik içerisine girince bu normal değil mi biz kızlarda ölmüyoruz sürekli aynı erkek yüzü görmeye inişli çıkışlı değil midir zaten ilişkiler ne demek istediğini anlamadım?
nasıl görmek istersen :) bu görmezden geldiğin sorunlar evlenince de devam edecek. daha evlenmeden 3 senede bunları yaşıyorsan, ve tutup seninle sevişmek yerine p*rno izlemeyi tercih ediyorsa burada ne sevgi, ne tutku, ne arzu aramak aptallıktır.
Hiç uzun ilişkin oldu mu?
oldu evlilikte yaşadım. o yüzden şimdi sen beni değil kendi ilişkini sorgula. yaptıkları yapacaklarının teminatıdır derim ve giderim.
Çünkü bu tarz bi ilişki içerisine girince nasıl bişey olduğunu biliyorsun bana sadece uzaktan yorumluyorsun gibi geldi biz aynı evde yaşıyoruz karı koca gibiyiz zaten insanda aşk 7/24 sürmüyor belli bir süre sonra aşkın tutkusu geçiyor yerini sevgi ve saygı dostluk alıyor
Evlenmiş boşanmışsın peki sen ne yaşadın ilişkinde? Neydi problem?
hayat sizin hayatınız ben fikrimi söyledim. sen neye inanmak istersen. ama şuna eminim görmezden geldiğin ne varsa, evlilikte önüne dağ gibi çıkacak ve çekilmez bir hal alacak :) mutluluklar
beni boşver. geçti gitti :) sen kendini sorgula. başkası ile kıyaslama
Evlilik benim için çok önemli değil eğer beni üzerse bağımı koparırım hayatımı bi erkeğe adamıyorum kariyer odaklı yaşıyorum zaten yurtdışındayım benim için önemli olan zeka yapısı kafamızın uyuşması ama ilgide önemli tabi olmazsada kimseyi çekemem hayat yeterince çekilmez zaten
peki mutluluklar :)
sıçaklik etkisinden dir
Sıcaklıktan olur mu ki
oluyor bende de o durum var. bazen istek azalma oluyor. sevgi bağı azalma yok ise dert etme
Sevgide sorun yok
o zman üstüne gitme. oral falan dene belki ise yarar. başka istekleri var ise izlediği videolara bak bilgi sahibi ol
Bilmiyorum biraz uzaklaşmayı düşünüyorum bir hafta falan aileme gitmeyi özlüyor öyle olunca
doğru sana tavsiyem izledigi videolara bak zevk kayması var mı gozlemle
çirkinleştin mi acaba kilo mu aldın nooldu
Hayır tam tersi o kilo aldı ben gayet fitim
ozaman bıktı senden
Ne yapmak gerekir ki bi erkek bıkınca mı böyle davranır yani tek nedeni bu mu
1 ay boyunca verme dellensin yokluktan düzelir o
O zamanda sinirleniyor trip atıyor sürekli agresifleşiyor
lan sen onun cinsel objesi kölesi falan mısın ne demek sinirleniyor ya. demek ki bu adam seninle sadece bedenin için birlikte ozaman. Saf mısın?
Hayır değil, şöyle örnek vereyim mesela onun bana karşı ilgisi azalınca p*rno falan izleyince bana dokunmayınca bende agresifleşiyorum bende mi problem var acaba diye düşünüyorum ondada aynı şekilde bu kız neden bana dokunmuyor sevmiyor mu tatmin mi olmuyor diye triplere giriyor
Hava sıcak olduğu için olabilir isteksiz olması
Neyle ilgisi var ozaman yarabandi
zevk almıyor mu artık senden acaba_?
Olabilir yumurtalıklarımda kist var onları aldıracağım bu yüzden çok rahat olamıyorum paranoya yapıyorum bazen belki o da rahatsız oluyor olabilir birlikte gidicez operasyona 2 ay sonra
farklı pozisyonlar deneyin bence
senden bıktı heralde yeni tatlar aryıor
Herhangi bir arayış içerisinde olduğunu sanmıyorum aldatan bi tip değil sevgilim nişanlıyız zaten ciddi düşünüyoruz
olabilir ne nişanlılar gördüm ben
Adam bıkmış senden
Sacmalamis