Genelde başlangıçta altta olmayı tercih ediyorum. Eşim boşaldığında ise üstte geçip penisi yönetmeyi daha uygun buluyorum. Böylece tempoyu ve sertliği ayarlayabiliyorum. Eğer sırtımı dönüp de üstte isem penisi derinliklerimde hissediyorum ve bu orgazm şiddetimi arttırıyor.
Yöneten olmak istiyorum diyen kadınlar üste geçip biraz otur kalk yapınca yoruluyordur büyük ihtimalle.. Cinsellikte yönetmek güçle ilgili bir durum 👍 Cinsel olarak güçlü olan kişi altta veya üstte fark etmeksizin domine eder. Köle gibi davranıp kadının istediğini yapsada vurduğu yerden ses getirerek senin dediğin pozisyonda yapıyorum ama benim vurduğum yer inliyor der gibi vurdukça ses çıkartır. Dominant denince baskınlık geliyor aklıma ve yönetme konusunda kadın yönetmeye başlasada inleyip zevk almaya başlayınca baskı (yönetim) erkeğe geçiyor. Güçlü olan yönetir bu kadar basittir.
😂😂😂😂😂 yoo özür beklemiyorum. çok bişey ifade etmiyor. kişinin pişmanlık içinde kendi kendine ettiği özür, òzürdür benim için ve olgun bir davranış... ben seni soruda görünce takıldım sana öyle espiri gibi düşün.
Benim için yöneten ya da yönetilenden ziyade çekişmenin yaşandığı ve küçük oyunların oynandığı ilişki her zaman bir adım öndedir.. Vasat ilişki yaşamak benlik değil.. Karakterimdeki sıra dışılığı ilişkimde de yaşamak isterim tüm şiddetiyle.. Keyifli geceler..
Hem yönetmeliyim arada işi ele almalıyım üste ben geçmeliyim hemde o beni yönetmeli domine etmeli bana her istediğini yaptırmakı sadece yöneterek ya da yönetilerek olmaz.
Bir yere kadar pek önemli değil Yöneten de olsam yönetilen de olsam vazifemi hakkıyla yaparım 🤣
Ama cinselliğin uzun sürmesi açısından boşalmayı geciktirmek için kontrol erkeğin elinde olmalıdır Örneğin cinsel birleşmeyi kadın kontrol ediyorsa ve erkek müdehale edemiyorsa birleşmeyi ekstra uzatmak mümkün olmayabilir.
Yöneten tabiki ne dersem yapacak doğalı böyle ben sanmıyorum ki bir kadın yönetmekten hoşlansın uyuzın biri yatakta kadında ona şöyle yap böyle dön şuraya gec bune lan kadın olsam kukusu tutar camdan atarım gene vermem öyle uyuza
Bir erkek olarak kadının mutlu olması önceliğimdir, yönetimi ona bırakır ve üstte tutarım, en rahat pozisyonu kendi seçer, aslında yönettiğimi farkedemez; Birde hard ve dogi seven kadınlar vardır, onlar için tarifem bambaşka
ikisindende biraz olmalı. atıyorum hatuna domal tatlım oyle girecem dersin oda önden gırerken arkadan parmakla der ve ıcndeyken bıraz saga sola kıvır der. gıbı gıbı..
Kararları ortak aldığımız bir ilişki olmasını tercih ederim. Benim fikir ve görüşlerine saygı duyan ve aynı şekilde bende onun fikir ve görüşlerine saygı duyacağım bir ilişkim olmasını isterim.
Başlangıçtan yorulana kadar yönetmeyi seviyorum. Ancak ara ara ipleri ona verip, onun üzerime çıkması beni yönetmesi de hoşuma gitmiyor değil. Genel olarak yöneten olmak benim için daha iyi
Ateşli ve istekli bir sekste her iki tarafta yöneten olmalı. Kadın baskınken bşrden erkek baskın tarafa geçmeli nefes nefese kanter içinde kalana kadar
Kadın tarafindan yonetlimek kadını dominat olmasi hosuma gidrr 😀
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bekarim bilmiyorum ama yalamqyı ve yalatırmayı sevmem . Kufur etmeyecek. Vucuduma siddet gostermeyecek . Gerisi ona kalmiß alta kalmayi daha cok severim . Utaninca yuzumu saklarim 🙈🤦♀️
Utanılacak ne varki aslında kendini erkegine teslim etmenin gurur ve zevkini yaşa sen kendini ona bırak o seni koolarina alıp altında kaybeder küçük bedenini
@34Derbeder34 oyle koly olmuyor işte bilmiyorum ona da dedim bnim kalbimi sev korkularimi asana kadar dokunma bna evlendigimizde ilk gecede dahi 2 ay ayri odada kalalim dedim kabul eti
Mesala gerdek gecesi diyeyim normalde evlenmeyince sacimin teline degmez de gerdek gecesinde kendimi biraktim deyim. Sonra kucukken yasadigim korkunc olay geliyo teslim olamiyom tiksiniyom bi anda
Genelde öyle oluyor ,, o kadar cok kiz varki akrabasi dayi si amcasi amcaoglu kuzeni enistesi tarafindan tecavüze ugrayip , aman kimse duymasin aile rezil olmasin ,, sonra onu firsat bilen bu picler birkere yaptim artik diyip defalarca tecavüze devam ediyor , taki kiz hamile kalincaya kadar , kiro dogulular kizi öldürüp namusu temizledik diyorlar 😡
Kiz susdukca erkek ustune gelir. Bn amcam tarafindan tecavuze ugradim 9 20 yaslarinda 2 defa bedenime sahip oldu ama cok igrenc bi durumdu kimseye soyleyemedim babam oldururdu onu. 18 yaslarinda ise 27 yasindaki bi genc tarafindan 1 ay boyunca tehtid edildim taciz eti tecavuze kalkisti ama basarili olamadi. Hersey o kadar agir durum ki. 13 yasinda 40 yasindaki adam elime oara verim tenime dokunmaya kalkisti paralari atip kactim. En buyuk hatam aşiri utangac olmam . Dusunuyom da birisi zorla sahip olsa bna yine susarim bu sefer oyle bi susarim ki sustugumda sevdiklerimin gozyasi kalir geriye neden bu kadar utangacim bilmiyom evlige yoneldim. Kimse birsey bilmiyor ya esim olacak insana bunu ypmk istemedim gecmisimi anlatim sirf tecavuze ugradigim icin red rti bni eger kabul etseydi ertesi gun yuzukler takilacakti ailelere yln soyledik benim ailem benim uzerime geldi seninle kimse durmaz sen yikiyon herkesi cocuk bike kaciyor senden diye diyemedim ki amcam tacavuz eti onu soyledim oda kabul etmedi diyr. Hayat cok zor abi ölumu tatmak istedim . Ama olmadi kafamdan tabancayi cekip yere koydum. Şu an bi sevdigim var herseyimle kabul ediyor ama korkuyom ya oda bni birakirsa diye.
Üzülme biliyom kolay degil ama senin hic sucun yokki ,, cocuksun ne yapabilirsin ,, unutmaya calis , yapan utansin sen degil ,, ya aslinda o kadar sey varki söylencek , ama hocbisey degismez , toplum cahil yönetenler cahil , kadinin degeri yok , mal gibi görünüyor hala ,, keske herkes okusa egitlse ,, senin adina cok üzüldüm ,, benim Sevdigim kisi anlatsa birakmayi birak ona daha cok sarilirdim , sende suc yokki benim gözümde sen süt kadar beyaz su kadar temiz ve masumsun ,, toplum cahil tecavüz edilen masumu suclar ona cins cins bakar ,, direk asacaksin tecavüzcüleri
@Atlas_du biliyom sucum yoktu ama kurban oldum bi insanin zvk bni ne hale getirdi. piskoljim o kadar bozuk ki. Okumak hrrseyden uzaklasmak istedim. Ama ailem okumama karsi geldi onume tek secenk koydu evlilik. Hayat o kadar zor ki . Kacsam kacamiyom dursam duramiyom. Tek o sevdigime inaniyom bni kurtarsin diye umud ediyom zaten o da giderse bn biterim. Cunku dayanacak tek dalim o benim .
Valla kardeşim en kısa zmaanda dilerim mutlu olursun. Allah sana bunları yaşatanlara, cezasını versin tez zamanda. Bilerek ve isteyerek mutlu olursun geir kalan hayatında inşallah
@doanylmz amin insAllh abi karsumda hayirli bi insan var herseyimle bni sahipleniyir. Ve benden elimden geldigumce ona durust olacagim. Onu cok seveecegim . Bu dunyada cezadiz olsada diger dunyada cezasini bulacak
@doanylmz amin abi evet benim haayatim cok zor mucdale ederek bu yadima geldim yeri geldi nefsime yenik dustum intihara kalkistim ama sunu deyim size Allh herkese ozel yetenek vermis ya benim ozel yetenegim iki yondede cok guclu bir kiz olmam.. bu kadar guclu olmasam Şu an kara toprak olmustum. Allh hepimize mutluluk huzur versin 🇹🇷🕊