Brn ikisinife istiyorum nabza Göre şerbet verebilen bir partner her zaman çok daha iyidir tadından yenmez yatakda geçirilen vakitin su gibi aktığı hissi oluşur kafanizda
İlişki türüne göre değişir kucakta hakim olan kadın olur o istedigi şekilde yonlendirir yapar diğer pozusyonlardada biz aktif olur evidir çevirir yapariz
Hakimiyet gerekli hatta şart ama bazen kontrolü karşı tarafa bırakmak gerekiyor yani biraz da kadının partnerinin isteğine uyumuna ya da sevdiği şeylere göre hareket etmek daha mantıklı
Direk belli olmuyor bu karşımdaki insana göre kim daha baskın ya da o ya da sen ama benden büyük ise bazen hoşuma gidiyor baskın olması ya da büyük olsa bile ben baskın olmayı seviyorum
Partnerimle karsılıklı olarak isteklere göre hareket etmeyi tercıh edıyorum iki tarafında gönlü olmalı yetı geldımı kadın yerı geldımı erkek baskın olmalı
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Brn ikisinife istiyorum nabza Göre şerbet verebilen bir partner her zaman çok daha iyidir tadından yenmez yatakda geçirilen vakitin su gibi aktığı hissi oluşur kafanizda
İlişki türüne göre değişir kucakta hakim olan kadın olur o istedigi şekilde yonlendirir yapar diğer pozusyonlardada biz aktif olur evidir çevirir yapariz
Hakimiyet gerekli hatta şart ama bazen kontrolü karşı tarafa bırakmak gerekiyor yani biraz da kadının partnerinin isteğine uyumuna ya da sevdiği şeylere göre hareket etmek daha mantıklı
Direk belli olmuyor bu karşımdaki insana göre kim daha baskın ya da o ya da sen ama benden büyük ise bazen hoşuma gidiyor baskın olması ya da büyük olsa bile ben baskın olmayı seviyorum
Hakim avukat savcı. şey pardon baskın olmak isterim. teslimiyet bana göre değil...
Pozisyona ve duruma göre anlık değişir. Yeri gelir ben , yeri gelir o
Her zaman hakim olmak hakim olarak onu nirvanaya daha rahat ulaştırırım
Hakim olmak, ama an geldiğinde teslim olmak gerekir
ikiside olur hakimiyette kadınımı izlemesi büyük keyif verir
Sadece cinsellikte değil ben yanımda ki kadınıma her konuda teslim olmak isterim
Sonuçta burada Savaş vermiyoruz zevk alıyoruz fark etmez O anki duruma göre değişir
Partnerimle karsılıklı olarak isteklere göre hareket etmeyi tercıh edıyorum iki tarafında gönlü olmalı yetı geldımı kadın yerı geldımı erkek baskın olmalı
Teslim olmak isterdik erkek beni yönetsin
Öyle mi diyorsun
teslim olmak olgun birine 🤤
Teslim olmak hakimiyetin onda olması
hakimiyet kayıtsız şartsız erkeğindir.
KA
Ben teslim olmayı isterim ne istersen sınırsizca itaat ederdim sana
maktul olmayakta asdfasdf
İkisi de ayrı güzel
Yerine göre değişir bu
Buraların uç beyi benim derim 😂
Her ikisinde yaşamak