Cinsellik Öpüşürken ıslanır mısınız? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 110 Öpüşürken islanma olur mu? Güncellemeler+1 yıl Güncel Öpüşürken ıslanır mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bugüne kadar öpüstügüm her erkekde biraz ıslandım ama uzun öpüsmede tabiki 17 2 Yorumla Soran +1 yıl Biraz derken nasıl yanii Yorumla Karizma_14_ +1 yıl @ceydadvn öpüşünce ıslanma mı oldu sende Yorumla
MektupcuGirl Takip Et Xper 5 Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Eğer boynuma ve göğüslerime de yönelirse ıslanırım hem de çok. 7 1 Yorumla umutsuzum64 +1 yıl en sevdiğim Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Kisa opusmelerde hayir ama uzun opusmelerde evet. Ozelikle french kiss yapiliyorsa. 13 1 Yorumla musa___84 +1 yıl Fransız öpücüğü 😊 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl 173 zayıf manitada olmadı ama 195 yapılı manitada sırılsıklam oldum 9 0 Yorumla
M_E_T_E_H_A_N Takip Et Bilge Yaş: 42 +1 yıl Duvara dayayarak operim bir elimle belini sararim diger elimi ustten kilodun icine sokarim, sıkıysa islanmasin ! 3 0 Yorumla
Caki3535 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 , eic 91% +1 yıl Cinsellik konusunda 472 cevap paylaştı. Opüşmedende olur😁 37 yaşındayım bende hala oluyor😊 Bu bitmez bence yaş 70 olunca biticek sanırım😁 3 0 Yorumla
Makınelıtufek Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı. Islanmakta nekı bekarım dıyen azgın bırnıle cafede oturduk sadece elimi Tutak boşlfı şok oldum ınanmadım okdar ıslndıkı yazlık pantolonu gostetdı ustunde belli olurdu suyu soradan ben evliyim dedi 🙂😃 1 0 Yorumla
LovecezaM Takip Et Master Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Ekranı öperken ıslanıyorum, orijinalini düşünemiyorum.. 4 0 Yorumla
cesaretyadadogruluk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Seks opusmekle başlar çoğu zaman, ısındıran isteklendiren dokunustur öpüşmek,, tutkulu bir şekilde opusuldugunde erkeğin erekte olması kadının ıslanması kaçınılmazdır 0 0 Yorumla
bilinmeyen_derin21 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl eğer 5-6 dk ve üstü olursa her şekilde ıslanırım 16 0 Yorumla
kaankemalaydin Takip Et Xper 5 Yaş: 38 , eic 52% +1 yıl Öpüşerek ıslatırım, ıslattığım yeri yalayarak temizlemeye çalışırım ama daha da ıslanır derken sonu gelmez onun :D 0 0 Yorumla
İsimsizDiyelim2 Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Tabi ki olur ben partnerimin ayaklarını değerken bile oluyor penisimin üstüne falan koysa ayaklarını kimbilir neler olur 0 0 Yorumla
uncas71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Islanma diz kizlara has erkekler erekte olur penis sertleesir bu normaldir olmuyorsa sorun olabilir işte 0 0 Yorumla
Kartal0675 Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 85% +1 yıl Evet bazen öpüşürken bazen yazışırken bile ıslanıyorum 1 0 Yorumla
GaraGuru Takip Et Master Yaş: 36 , eic 96% +1 yıl Cinsellik konusunda 16,1b cevap paylaştı. Kadın güzel ve istekli şekilde opusuyorsa sertleşme olur evet 1 0 Yorumla
Hhislerinsonnu Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl Hormonları sağlıklı çalışan kişi ıslanır 7 0 Yorumla
umudunnn Takip Et Bilge Yaş: 43 , eic 44% +1 yıl Uzun uzun operek islatirim sonra o islakligin oldugu bolgeyle opusmeye devam ederim 0 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsellik konusunda 3,5b cevap paylaştı. Öpüşmek hayatımdaki en iyi eylemlerden biri olduğu için ıslaklık oluyor evet 😍 0 0 Yorumla
Ceval Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 97% +1 yıl Kafama göre bir hatun bulamadım ? Bu konuda bana yardımcı olacak var mı 0 0 Yorumla
TatlıBörek Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 57% +1 yıl Cinsellik konusunda 3b cevap paylaştı. Aynı kişi ile her zaman aynı süre de ıslanma olmaz. 0 0 Yorumla
gıcıkhatunnn Takip Et Bilge Yaş: 42 , eic 30% +1 yıl Evet opusurken islanma oluyor 9 1 Yorumla Kayraldı +1 yıl Uzun süre öpüşüncemi ıslanma oluyor Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl önemli soru şekli sizi öperek ıslatan oldumu deseydin ıslatıcı bir öpücüğün tarifi 0 0 Yorumla
ekvator12345 Takip Et Xper 6 Yaş: 30 +1 yıl Deli gibi ıslanıyosunuz ıslanmam diyen yalan söyler 0 0 Yorumla
BakireeRahibee Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 95% +1 yıl Cinsellik konusunda 632 cevap paylaştı. Uzun sürmeli 8 0 Yorumla
postmodernpokemon Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 74% +1 yıl Cinsellik konusunda 380 cevap paylaştı. Eğer iyi öpüşme olursa olur 1 0 Yorumla
Bilirkişi_M_ Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl Erkek erkekte olur kadın ıslanır 1 1 Yorumla Bilirkişi_M_ +1 yıl Erekte yazacaktım Yorumla
drhakannn Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 85% +1 yıl Nereyi öptüğüne bağlı Sen nereyi kastediyorsun 1 0 Yorumla
myd1oez Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Cinsellik konusunda 5,3b cevap paylaştı. Evet yağmurda öpüşmek güzel 2 0 Yorumla
Engin28 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 97% +1 yıl Cinsellik konusunda 23,8b cevap paylaştı. Çok fena olur hemde sende oluyormu 0 0 Yorumla
Ganoikininaltında Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 48% +1 yıl Cinsellik konusunda 328 cevap paylaştı. Bir ıslanır, bin ıslatırız.. 0 0 Yorumla
LorenzoBurlon Takip Et Xper 5 Yaş: 29 +1 yıl Kısa öpüşmede hayır. Ama uzun öpüşmede kesinlikle! 0 0 Yorumla
Karizma_14_ Takip Et Bilge Yaş: 34 , eic 85% +1 yıl Olur tabiki 1 1 Yorumla Karizma_14_ +1 yıl @ceydadvn ne öğrenmek istiyorsun Yorumla
AtLaS_006 Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsellik konusunda 590 cevap paylaştı. Dogal olarak sertlesir 0 0 Yorumla
NiYaZiCaNvErDi Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsellik konusunda 2b cevap paylaştı. Bilmem olursa bildiririm 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsellik konusunda 20,5b cevap paylaştı. Kadın ıslanması lazım uzun öpüşmede 0 0 Yorumla
burak3478 Takip Et Xper 4 Yaş: 48 +1 yıl ben ıslanmam ama ıslatırım o derece özgüvenim var 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
61Cevap
Bugüne kadar öpüstügüm her erkekde biraz ıslandım ama uzun öpüsmede tabiki
Biraz derken nasıl yanii
@ceydadvn öpüşünce ıslanma mı oldu sende
Eğer boynuma ve göğüslerime de yönelirse ıslanırım hem de çok.
en sevdiğim
Kisa opusmelerde hayir ama uzun opusmelerde evet. Ozelikle french kiss yapiliyorsa.
Fransız öpücüğü 😊
173 zayıf manitada olmadı ama 195 yapılı manitada sırılsıklam oldum
Duvara dayayarak operim bir elimle belini sararim diger elimi ustten kilodun icine sokarim, sıkıysa islanmasin !
Opüşmedende olur😁 37 yaşındayım bende hala oluyor😊 Bu bitmez bence yaş 70 olunca biticek sanırım😁
Islanmakta nekı bekarım dıyen azgın bırnıle cafede oturduk sadece elimi Tutak boşlfı şok oldum ınanmadım okdar ıslndıkı yazlık pantolonu gostetdı ustunde belli olurdu suyu soradan ben evliyim dedi 🙂😃
Ekranı öperken ıslanıyorum, orijinalini düşünemiyorum..
Seks opusmekle başlar çoğu zaman, ısındıran isteklendiren dokunustur öpüşmek,, tutkulu bir şekilde opusuldugunde erkeğin erekte olması kadının ıslanması kaçınılmazdır
eğer 5-6 dk ve üstü olursa her şekilde ıslanırım
Öpüşerek ıslatırım, ıslattığım yeri yalayarak temizlemeye çalışırım ama daha da ıslanır derken sonu gelmez onun :D
Tabi ki olur ben partnerimin ayaklarını değerken bile oluyor penisimin üstüne falan koysa ayaklarını kimbilir neler olur
Islanma diz kizlara has erkekler erekte olur penis sertleesir bu normaldir olmuyorsa sorun olabilir işte
Evet bazen öpüşürken bazen yazışırken bile ıslanıyorum
Kadın güzel ve istekli şekilde opusuyorsa sertleşme olur evet
Hormonları sağlıklı çalışan kişi ıslanır
Uzun uzun operek islatirim sonra o islakligin oldugu bolgeyle opusmeye devam ederim
Öpüşmek hayatımdaki en iyi eylemlerden biri olduğu için ıslaklık oluyor evet 😍
Kafama göre bir hatun bulamadım ? Bu konuda bana yardımcı olacak var mı
Aynı kişi ile her zaman aynı süre de ıslanma olmaz.
Evet opusurken islanma oluyor
Uzun süre öpüşüncemi ıslanma oluyor
önemli soru şekli sizi öperek ıslatan oldumu deseydin ıslatıcı bir öpücüğün tarifi
Deli gibi ıslanıyosunuz ıslanmam diyen yalan söyler
Olmazsa daha ne zaman olacak
Oluyor
Uzun sürmeli
Olur eğer isteyip arzuladığım biriyle
Off hemde nasıl 😅
Çok arzuladığım biriyse evet
Evet
Eğer iyi öpüşme olursa olur
Erkek erkekte olur kadın ıslanır
Erekte yazacaktım
Nereyi öptüğüne bağlı Sen nereyi kastediyorsun
Evet yağmurda öpüşmek güzel
ben öyle bi ıslatırımki
Uzun sürerse tabiki ıslanırım
Çok fena olur hemde sende oluyormu
İllaki olur... Sende?
Bir ıslanır, bin ıslatırız..
Kısa öpüşmede hayır. Ama uzun öpüşmede kesinlikle!
Hayır
Evet çok fena bi şekilde
Sen ıslanır mısın
Olur tabiki
@ceydadvn ne öğrenmek istiyorsun
Şırıl siril su akar benden
Olur çok sel olur sel
Maaleseff
Maalesef?
Bu genelde kadınlarda olur
Dogal olarak sertlesir
Bilmem olursa bildiririm