Cinsel Yaşam Öpüşürken azar misiniz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 Evet arkadaşlar öpüşürken azıyor musunuz erekte oluyor musunuz? Öpüşürken azar misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
YoncaEjderhası Takip Et Bilge Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Kız arkadaşlarımdan en samimi olduğum kişi beni öpmüştü. Çok tahrik olmuştu ve ıslanmıştı. Sonra kendimi kontrol ettim. Bende ıslanmıştım. 4 0 Yorumla
Asosyal07 Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 66% +1 yıl Öpüşünce tahrik olunur kendini hazır hisseder insan daha ilerisini olanın erken boşalma sorunu veya aceleci olma sorunu vardır 2 0 Yorumla
deadalus Takip Et Master Yaş: 38 , eic 50% +1 yıl Tabi dudaklar birbirine deger değmez anında uzaya fırlayan füze gibi kalkisa gecer 🤣🤣🤣 1 0 Yorumla
uncas71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 42% +1 yıl Daha hiç yapmadım ama azarım erekte de olurum böyle olması normal bir şey 1 0 Yorumla
serdar_521983 Takip Et Yoda Yaş: 41 +1 yıl tabıkı hemen panıs uayrılır erekte olur hafıf bır sulanma olur 1 0 Yorumla
derinmavi377 Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl nefes alırken bile aziyorlar ki soruya bak 🤣 1 0 Yorumla
cunnulinguscandır Takip Et Master Yaş: 58 , eic 77% +1 yıl sevişmenin temeli öpüşmektir. azılmaz mı 1 0 Yorumla
_Outcastt Takip Et Guru Yaş: 36 +1 yıl Olurum tabi 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Peki karşınızdaki bunu nasıl anlayabilir? Yorumla _Outcastt +1 yıl Oo senin olayın başka o durum karşındakine bağlı biraz ama zaten seni arzuluyorsa tahrik olur kanıta gerek yok Yorumla Soran +1 yıl Ya hayır arzulayip arzulamamasi değil o an nasıl anlarım meraktan sadece Yorumla _Outcastt +1 yıl Nefesi hızlanır göz bebekleri büyür bir arkadaşım yanlışlıkla değmiş gibi yoklamıştı bir kere🤣 Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evet semsert oluyor 0 19 Yorumla Soran +1 yıl Karşınızdaki nasıl fark edebilir peki? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bakarsa anlar zaten pantolon veya üstümdeki şey kalkarsa anlar Yorumla Soran +1 yıl Anldm Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sen azıyor musun peki? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Belli ediyor musun Yorumla Soran +1 yıl Hayır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben anlarım ama Yorumla Soran +1 yıl Sanmıyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki öpüşüyorsunuz ikinizde deli gibi azmışsınız o yavaştan üstüne çıkıyor o azginlika reddeder misin? Yorumla Soran +1 yıl Şimdi ki şeyle ederim diyorum ama çok azdiysam kendime sahip çıkabilir miyim bilmiyorum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Şimdi ne durumdasın peki Yorumla Soran +1 yıl ? Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Libidon ne durumda şu an Yorumla Soran +1 yıl Bunu niye soruyorsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Rahatsız olduysan özür dilerim Yorumla Soran +1 yıl Oldum Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Özür dilerim iyi geceler Yorumla Soran +1 yıl İ. g Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Kız arkadaşlarımdan en samimi olduğum kişi beni öpmüştü. Çok tahrik olmuştu ve ıslanmıştı. Sonra kendimi kontrol ettim. Bende ıslanmıştım.
Öpüşünce tahrik olunur kendini hazır hisseder insan daha ilerisini olanın erken boşalma sorunu veya aceleci olma sorunu vardır
Tabi dudaklar birbirine deger değmez anında uzaya fırlayan füze gibi kalkisa gecer 🤣🤣🤣
Daha hiç yapmadım ama azarım erekte de olurum böyle olması normal bir şey
tabıkı hemen panıs uayrılır erekte olur hafıf bır sulanma olur
nefes alırken bile aziyorlar ki soruya bak 🤣
sevişmenin temeli öpüşmektir. azılmaz mı
Olmayandan şüphe etmek lazım 😂
Olurum tabi
Peki karşınızdaki bunu nasıl anlayabilir?
Oo senin olayın başka o durum karşındakine bağlı biraz ama zaten seni arzuluyorsa tahrik olur kanıta gerek yok
Ya hayır arzulayip arzulamamasi değil o an nasıl anlarım meraktan sadece
Nefesi hızlanır göz bebekleri büyür bir arkadaşım yanlışlıkla değmiş gibi yoklamıştı bir kere🤣
😂😂
Tabiki cok fena hemde
uçuyorum ben
Eger sevdigimse evet
evet
Doğal olarak.
Kesinlikle. Kadın farkederse ne hisseder?
Hayır
Yoo her zaman değil
Evet semsert oluyor
Karşınızdaki nasıl fark edebilir peki?
Bakarsa anlar zaten pantolon veya üstümdeki şey kalkarsa anlar
Anldm
Sen azıyor musun peki?
Evet
Belli ediyor musun
Hayır
Ben anlarım ama
Sanmıyorum
Peki öpüşüyorsunuz ikinizde deli gibi azmışsınız o yavaştan üstüne çıkıyor o azginlika reddeder misin?
Şimdi ki şeyle ederim diyorum ama çok azdiysam kendime sahip çıkabilir miyim bilmiyorum
Şimdi ne durumdasın peki
?
Libidon ne durumda şu an
Bunu niye soruyorsun
Rahatsız olduysan özür dilerim
Oldum
Özür dilerim iyi geceler
İ. g