emin değiLim :|
Öpüşürken ruj sizi rahatsız eder mi?
emin değiLim :|
Bayanın ruj sürmesi hoşuma gider ama rujlu dudaktan öpmek hiçte hoş olmuyor.Ben once dudaklarındaki ruju silmesini istiyorum.
kalitesiz değilse sorun olmaz. kalitesizden kastım iz bırakan ucuz rujlardan bahsediyorum.
hmm yok ya kalitesiz ruj kullanmam zaten
evet öyLe oLduğuna inanıyorum
Nivea tarzı meyveli olursa güzel olur diye düşünmüştüm ama sevgilim hiç sevmedi o yüzden kullanmamaya dikkat ediyorum
Yağlı parlak olmayan kalıcı mat bir rujdan rahatsız olmaz..
Cevap
18Cevap
hayir rahatsiz olmam opusurken ruju aklima bile getirmem ama dudagim dudagindan ayrildigi zaman sevgilimde hic ruj kalmaz ben yok etmis olurum o ruju
degisik bir tat birakir agizda ama zehirlemez :))))))))
rujun vereceği rahatsızlık zaten 5 sn. erkeğin onu yalayıp yutar sonra devam... çok rahatsızlık vereceğini sanmıyorum en azından bana o kadar fazla rahatsızlık vermiyor.
aslında bunu onada sordum bilmemki sen bilirsin dedi :s
yani sonuç olarak sürmemek mi daha iyi sürmek mi ?
yeni çıkıyorsanız ve "sen bilirsin" dediyse sürme, uzun zamandır çıkıyorsanız "sen bilirsin" dediyse sürebilirsin :)
8. ay :) biraz uzun heralde :P
sürebilirsin rahatlıkla ;) :D
peki teşekkürLer :)
Artık çıkmayan kalıcı rujlar var onları denemeni tavsiye ederim hem kokusu höş oluyor hemde sevgilini ve seni rahatsız etmiyor bütün gün yemek ye sil falan kolay kolay çıkmıor
sür ama karşı cinse geçmeyenlerden olsun tam tersine daha zevkli oluyor. Hangi tür bilmiyorum ama işte o ruj türlerinden bir tanesinde ağızda tad ve öptüğünde karşı cinse geçmiyordu. Ben kız arkadaşlarıma hep onu almalarını söylüyorum
ruj bi nebze iyi ama boynuna rolon sürenler wardı dilim damağım kurudu resmen insanı öpüşmekten soğutuyor o rolon denilen şey :))
ruj tadı iğrenç bence ama çilekli nemlendiriciler daha farklı =) öpüşmeden önce biraz çikolata tadı dudaklarda bırakmak daha da fenar olur :P
daha çekici olcagından eminim ama fazla aşırıya da kaçmamanı tavsiye ederim
hayır hiç sanmıyorum sizin güzeliğinize güzelik katacak şeylerin başında ruj gelir ve sizi daha sexi gösterdiği için daha çok arzular ve sever gözüne güzel göründüğünüz içiv sizden vazgeçemez
hayir tatlim aslinda hosuma gider benim daha zevkli
ahahhahahaha ;)
etmez. hatta öpüşme bittikten sonra karşımdaki kadın benim dudağımdaki ruj izini de elleriyle silsin isterim. bu hoş bişey bence.. :)
sür sür sen :)
midemi bulandırıyor rujlu bardaktan bile içemiyorum
bulasmayan ruj yok ki bende bazen zor durumda kaliyom
Hayır Meyveli Falan Olunca Keyif Bile Verebiliyo :)
kaliteli ve çilekli ruj her zaman iyidir,yada sadece parlatıcı da hoş oluyor...:)))))
evet beni rahatsız eder sevdiğimin dudaklarını öpemem doğru dürüst.ben sevdiğimn doğal olmasını isterim doğrusu.
1.5 yıldır sevgilim yok o yuzden engel olmuyo yani :D
Rahatsız etmezmi..
Resmen ruju öpüyoruz yahu
Hafif sür farkedilmez bile..
ben olurum, en azından öpüşmeden önce sil.
bence daha seksi olur inanki
peki renk farkeder mi ? ruj diyince direk kırmızı geliyor akLa ama ben geneLde kırmızı sürmem
hımm iyi bende pembe sürerim zaten :) teşekkürler
evde oLdukça ;)
:)))
soru ne .d
pşttt ?
profilin gizli,soruların görünmüyor.
peki sen biLirsn .p
yalarım o ruju ben derdim de. ayıp olur şimdi :D
rahatsız etmez abla, silince çıkıyo nasıl olsa,
benim hoşuma gitmiyo
benim hoşuma gider
Sür.