+1 yılsen o hakkı atamazsın. ona söylersin. o da hakkını almak için ne karar verirse odur. sen adamı resmen aldatmışsın yahu. adam sadece kızlara bakmış ilişki yaşamamış ama sen yaşamışsın. bu nasıl bir psikoloji nasıl bir ruh halidir anlamadım.
o. rospuluun seninle yaşayacak. sözde intikam aldın. boook aldın. seninel sevişen seni bilior. ileride adını lanse etse yaşadığın o. rsopuluk seninle daim kalırç kocana bir şey olmaz.
yazık yazık. çok iğrençsiniz inan. insanda sevgi aşk sadakat evlikik kavramlarını yok ediyorsunuz. sizin yüzünüzden evlenmekten vazgeçtim.12 Yorumla
Soran+1 yılO kavga da bana başkalarıyla yatarım senle evlenirim demişti çünkü o da yattığını itiraf etmişti yani onu yazmadim oraya takilmazsiniz diye düşündüm
- +1 yıl
arkadaşım saçma sapan işler yapıp sonra da sabunlama
adam sana bunları dediğinde evlenmeyecektin. o ne yahu. adam itiraf ediyor. sen eğer intikam duygusu kaplayacak kadar kabullenme durumun yoksa evliliği kabul etmeyecektin. evliliğe razı olduysan intikam neyine.
namussuzluk insanın kendisi ile baki kalır. kocanın ya da onun sana etkisi olmaz. kocana o. spu demezler sana derler. en fazla boynuzlu derler. boşanır ama o. pulukla sen her daim yaşarsın o sıyrılır
başta hatalısınız. sonunuz da boka düşmüş
azıcık şerefli olun onurlu olun yahu.
En İyi Cevaplar
+1 yılyani o tadı aldıktan sonra bu durmayacak bundan emin ol artık ilşkilerinizde oratğı var kocanın ve sen bunu istemesende düğün sonrası aynıu tada oda bakmak isteyecek ve sende kurtulmak için vereceksin ki o duruma sokacak seni tatliş:)
05 Yorumla
Soran+1 yılO kişiyi tanımıyorum peşimden gelse çoktan gelirdi barda yaptık zaten
- +1 yıl
olasılıklarla dolu yaşaman bile yeterl bir durumdur tatliş yine aynı bar yine aynı adam çıkacak karşına artık keyif senin
Soran+1 yılZaten ağır makyaj vardı yüzümde ayrıca düğünden dolayı saçım da sariydi bişey olmaz onunla ilgili sıkıntı yok
Soran+1 yılVe o kişi kanitlayamaz da gece karanlık kaç ay önceki kameralar onkadar uğraşmaya değecek vir şey değil biz zenginde değiliz ki para koparsin
- +1 yıl
o zman hayallerinde süsleyip hatırladıkça gülümsetecek bir anı kalıcak seninle tatliş:) van kahvaltısıda meşhur bu arada:)
Her kavgadan sonra ona buna ımını yalatacaksan, senden bir bok olmaz yavrum.
O iğrenç kalbinde, leş zihniyetinle tek başına öl, adamın başını yakma..01 Yorumla
Soran+1 yılOnu da ifşa edeyim en iyisi biz kavga ettiğimizde onlarla sadece yatarım dedi senle evlenirim dedik yani yattın o da dediki evlilikten sonra olmaz
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılPeki ya nişanlı iken ben biri ile ilişkiye girdim derse şimdi ne dersin?
Evet bir hata yapılmış aldatmanın bahanesi de olmaz. İntikamı falan bırak seni kurtaramaz onlar. Hiçbir şey söyleme o şekilde evliliğini sürdür. Zaten vijdanin sana gerekli cezayı veriyor. İntikam ateşi seni pek rahat bırakmaz.22 Yorumla
Soran+1 yıl@omur3427 He he
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılOlan olmuş. Bence geçmişi geçmişte bırak.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBiz erkeklerin bişey yapmasak bile gelene geçene bakma gibi bir huyumuz var ama bu sadece erkek iç güdüsünden dolayı başka bir şey olacağından değil bana normal geldi benim eşimde şaka yollu kadınlara bakıyorsun bak diye çıkışır arada ama asla kavga falan olmaz normal bir durumdur seni eleştirme gibi algılama lütfen ama burda anormal bir durum oluşmuş öpüşme oral enteresansın gerçekten sanırım eşini sevmiyorsun? Ve aşık değilsin yoksa böyle birşey yapman imkansız olurdu şimdi ne yapıyım ben dersen hiç bir şey yapma söylersen ne olur abi dersen kendini kapı önünde bulursun sanırım en fazla dini inancın falan varsa töbe falan dersin onun dışında ne yapsan boş bence ne yapabilirsin ki kendinimi dövücen? Sen sırf kızlara bakıyor diyemi yaptın bu öpüşme oral falan olayını harbi?
13 Yorumla
Soran+1 yılDedi onlarla yatarım başka isim olmaz ben de buna kızdım demek ki yatmış böyle diyor kavgada bu cümleyi kullandı bende yatarım o zaman dedim ama yatmadjm
Cevap sahibi+1 yılEşinde bir acayip laf kullanmış ben eşime böyle desem vallaha cekedi bile almama izin vermeden kapı dışarı eder beni neyse olan olmuş takılma fazla bir hata yapıpta söyleme gafletinde bulunma !!! Olan olmuş caresiz durum bu öyle kalacak işe
Soran+1 yılEvet naaleser
Ya basbayağı aldatmışsın işte ihanetin affı olmaz itiraf et söyle anlat için rahatlasın böyle intikam falan olmaz kimse aldatmayı hak etmez ne olursa olsun. Durumundan rahatsızsan ayrılırsın aldatmak çözüm değil ama senin bahanen “intikam”. Nişanlının bilmeye hakkı var.
11 Yorumla
Soran+1 yılArtık evlendik söylemem bir daha yapmam o biseyler yaparsa da tek sefere mahsus affederim
olan olmuş, bunları ona söylemen de hiçbir işe yaramaz iyice bok eder durumu. onun bakmalarına say sen bunu, tüm o millete bakmalarına karşılık 1 kerelik oral. yapmasaydı, seni rahatsız etmeseydi, öyle yaptığında sana hissettirdiklerini düşün. bence rahatlarsın, kadın unutmaz diye biliyorum ben hem :D
13 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkürler
Soran+1 yılHayır içimde n böyle karar aldım yaparsa kavga falan ederim göstermelik ama sonra affederim
+1 yılSelam
Bence artık hiçbir şey yapma yani sırf gidip başka bir adamla cinsel bir şeyler yaşadın diye kocana kendini affettirmek için gidip eşine farklı fanteziler filan deneme bu senin yaptığın o pisliği götürmez hatta ne yap biliyor musun git işini anlat de ben kendime hakim olamadım gittin böyle böyle bir şeyler yaptın beni affetti belki affeder affetmezse de boşanırsınız bunu bilmek bu adamın hakkı.
#perso00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 919 cevap paylaştı. Yalnız kusura bakma lütfen ama eşin snrşn yanında başka kadına baktı diye afedersin ama gidip bir yerlerini yalatmazsın. İntikam için falan, yani buna sne inanıyorsan bende insanım tamam. Kandırmayalım birbirimizi.
Senin hayatın beni bağlamaz o ayrı konu. Fikrimi sordun söyleidm. Evet bende dahil sütten çıkma ak kaşık değil kşmse ama böyle birşey içinde bu durumu yapmazdım.24 Yorumla
Soran+1 yılBen onlarla yatarım dedi en fazla bende öylemi en fazla bende yatayim dedim o zaman öyle
Soran+1 yılPişmanlık pişman oldum günah vs ama bazen bana ters gidince oh olsun demiyor da degilim
+1 yıladam başka kızlara bakyor die gidip kendine oral yaptırıyorsun garip bişey ondan sonrada ne zaman bitecek bu kadın cinayetlerti dersiniz yahu ne intikamı sen düpedüz şeylik yapmışsın madem öyle yapıyor ayrılsaydın hiç evlenmeseydin
114 Yorumla
Soran+1 yılAyh soruyu mu guncellesem o kavga da dediki ben baskalariyla sadece yatarım senle evlenirim aşığım manasında yani bir nevi yattığını itiraf etti
- +1 yıl
ama onu yazmamışsın ben yazdıkların kadarıyla cevap verdim
Soran+1 yılEvet haklısın kavga diyince basit anlamazlar heralde dedim
- +1 yıl
bu dediklerine göre yine sen suçlusun adam yerine koyup nikahına alarak böyle karaktersizlerin nefes alması bile suç kusura bakma
Soran+1 yılOldu bikere napalim şimdi sorsam lafın gelişi der
- +1 yıl
lafın gelişi olsa bile öyle denmez yok başkaları ile yatarım senle evlenirim ne demek ya neyse düzeldi ise sıkıntı yok sonuçta kocan senin senide mutlu edebiliyorsa sorun yoktur
Soran+1 yılEvet iyiyiz neyse bakalım belki o da bir haltlar yer ya da yemiştir ortaya çıkar bende rahatlarim
- +1 yıl
öyle diyen mutlaka yemiştir ama senin içinde kötü bi tecrübe olmuş eşinle o anı yaşarken hep aklına gelir kadınlar böyle takıntılıdır erkek unutur ama kadınlar asla
Soran+1 yılBen kendi suçuma odaklandım onun lafına değil ne zaman öpse ya da oral yapsa diğer halim aklıma geliyor bı daha vah vah diyorum
- +1 yıl
iyi oral yapmasına müsade ediyorsun çünkü başka kötü deneyim olduğu için zor olmalı
Soran+1 yılBiraz rahatsız oluyorum o deneyim yüzünden tabi ama sonra geçiyor
- +1 yıl
bence aklından çıkar önünde yıllar var kötü etkilemesin seni bu
Soran+1 yılZamanla olur umarım
- +1 yıl
umarım olur sorunu beğeniyorum şimdi mutluluklar
+1 yılVicdan azabı çekeceksen sevgiline değil Allaha karşı çek. Ona da çekmiyorsan çekecek vicdan azabın yok demektir.
22 Yorumla- +1 yıl
Laf sokmak için demedim. Boşver bende olsam bende çekmezdim
Soran+1 yılAnladım teşekkür ederim
+1 yılzor bir süreç olmuş, hala bakire misiniz? evlendinz mi, bence anlatma ama analtacaksanda iyi hazırlan, geçmiş olsun
12 Yorumla
Soran+1 yılEvliyiz
- +1 yıl
Tmam o zaman devam edin
+1 yılüzerinden hak atmak gibi bir şey söz konusu olamaz
ortada bir ihanet var ne de olsa
ister oral olsun ister sadece öpüşme
kocana anlat derim
gerisi zaten belli olur00 Yorumlahiç tanımadığın birine vajinanı asıl yalattın hayret doğrusu
14 Yorumla
Soran+1 yılErkekler de hiç ismini bilmedikleri ile oluyor bu sık yaşanan bişey
Soran+1 yılVar çekim aramizda , ve ilk soyledigin biraz ağırdı yapar ama sevdiğini ister kısmı çoğu erkek başkası ile devam ediyor hayatına sevdiğim dediği biraz yaşlılık hamilelik vurmasın hemen artık sevmedigi oluyor
Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı. söyleme evliliğiniz bozulabilir. ama onu yatakta çok iyi muameleyle hakkıını verebilirsin
16 Yorumla
Soran+1 yılO aşamada ben yok dedim gittim ordan adam da ısrar etmedi noluyo falan dedi o kadar
Soran+1 yılHayır
Soran+1 yılAynen
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabi yaptigin yanlis ama tovbe et birdaha yasatma esine bu olaylar gibi kardesom soylersen sonucu kotu olur veya yaptigin kisiyi goruyormusun veya ayni yerde mi yasiyonuz kocana ihanet ettigin kisi ile ayni yerde isen o seni tehdit edip baska seylerede zorlaya bilir ama ayni yerde deyilsen hc bahsetme kocan tovbe et
05 Yorumla
Soran+1 yılTanımıyorum onu o günden beri de gormedjm
Cevap sahibi+1 yılO zaman hc bir sey soyleme kocana tovbe et birdahada asla boyle seylere mahal verme yani kocan baskasinada baksa tapu sende tilkinin donup dolasip gelecegi yer yanin. Bir ihanet olur ondada sessiz kal demem yani
Soran+1 yılEvet zaten o da yapmıyor artık öyle şeyler en azından benim yanımda
Cevap sahibi+1 yıltamam iste tovbe et kocanla mutlu mesut yasa allah kimsenin yuvasini bozmasin o seyi kimse kaldiramaz soylersen yuvan yikilir allah korusun yani
Soran+1 yılTövbe edecem inşallah
Bundan dolayı tövbe et Allahtan af dile bu günah senin ona söylersen de ilişkin bitecek artık o da bir yanlış yaparsa tepki gösterirsin ama anlarsın ki yaptığın yanına kar kalmadı
10 Yorumlayanlış evet ama bu saatten sonra söylemenin sana hiç bi faydası yok aksine zarar görürsün. vicdandan çok ihtiyacımı gördüm bitti diye düşün. bittiyse tabi
10 Yorumla
+1 yılBide hiç Bir sey olmamış gibi rahat rahat başka bir şey olmadı diyor.
Ulan daha ne olsun.12 Yorumla
Soran+1 yılSevgili yapmadım millet neler neler yapıyor kocadan çok sevgiliyle oluyor benimki anlikti
- +1 yıl
Kabahatine kulp bulmaya çalışma
Gizli Üye(36-45)+1 yılGüzel bir bayan arkadaşın varsa onu da kocan yalasın ödeşin, 🤪🤪🤪
22 Yorumla
Soran+1 yılNe dicem git yap benim borcum var mı
Cevap sahibi+1 yılUnut gitsin geçmişte kalmış yapacak bir şey yok, bundan sonra iradene hakim ol yeter.
Söyleme, bişiy olmaz. İyi yapmışsın ayrıca. Genç evlenmeişsiniz, arada küçük kaçamaklardan zarar gelmez
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılHerkesin geçmişinde bir şeyler vardır. Olabilir vicdan yapacak bir durum değil istedin ve yaptın. Bu kadar basit
10 Yorumla
+1 yılAldatma bu arkası da gelecek kavgalarda hemen intikam için yapacaksın sonra da vicdan azabı çekeceksin. Yapın buna müsait
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yanlış yapmışsın, aynısını o yapsaydı sen ne düşünürdün?
11 Yorumla
Soran+1 yılZaten kavga ederken onlarla sadece yatarim falan dedi ben orda niye kızlara bakiyirsun diyorum o böyle cevap veriyor bende yatarsın ha dedik gittim işte öyle oldu
+1 yılah tatlım , keşke yapmasaydın ama yaşanmış artık, o erkekle sizin aranızda sır olmalı?
21 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 448 cevap paylaştı. Bundan sonra böyle bir şeyi tekrarlamayip hayatına devam ettin mi hakkını atarsın üstünden 👍
10 Yorumla
+1 yılsöleme evlenmıssın artık kendını kocana ada yeterli
10 YorumlaHakkini atamazsin sen sinirdebuna gidiyorsan evlenince işin zor...
10 Yorumla
+1 yılSadece öpüştünüz mü yoksa mamuşkanı da emcüklettirdin mi? Ne biçim saçma sapan soru bu.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Soyleme tabiki , tövbe et devamlı.. ve bundan sonraki hayatına dikkat et.. hepsi bu
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. O da aldatmaya giriyor zaten! soylersen ayrilabilir..!
10 Yorumla
+1 yılo anı unut ve ömrümün sonuna kadar sus sadece oral yaptı ne demek
10 Yorumla
+1 yılAyrıl kocandan hak etmiyorsun onu en küçük tartışmanızda onu tekrar aldatacasın bu senin yapında var
12 Yorumla
Soran+1 yılHiç hata yapmıyor musun birden biyke yorum atma
- +1 yıl
Böyle hata değil boşan kocana üzüldüm sadece allah islah eylesin seni
İyi halt etmişsin... senin ondan ne farkın kaldiki.. kalitesizce davranislar
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Bu sır seninle kalmalı boşanmaya kadar gidebilir çünkü anlatmamak en doğrusu boşver
10 YorumlaSen her kocana kızdığında nefesi başkasının koynunda alacaksan evlenme ırıspı.
01 Yorumla
Soran+1 yılBir daha yapmam öyle zaten o zaman biraz daha tecrubesizdim
Gizli Üye(30-35)+1 yılEvlilik arefesinde yapmamış olsan geçmişte kaldı dicektim ama kötü bi hata yapmışsın.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu ona soylemezsen dha buyuk bir yalan ile bas basa kalacaksın
10 Yorumla
+1 yılTelwfi oomaz zor durum o sana oral yaotımı
22 Yorumla
Soran+1 yılO dediğiniz eşim mi
Açıkça şöyle ona ve kabul ederse seni ona yatakta hayır deme herşeye evet fe
10 Yorumla
+1 yılSus artık lafını etme... unut 😉
16 Yorumla- +1 yıl
Malını senden önce birine yalattım diyemeyeceğine göre susacaksın artık 😄
- +1 yıl
Ben sus demiştim 😉😄
Soran+1 yılAynen ama çok vardı söyle diyen onlara dedim
- +1 yıl
Bu tür şeylerden bahsedilmez... insan karısını kıskanır. Söylenirse de ayrılığa götürür
Soran+1 yılNe ayrılığı ölüme götürür ki bence ona soyle diyenler de içten içe benim zarar gormemi istiyor diye söylüyor kendilerince adamla empati yapıp cezamı kesecekler
- +1 yıl
Yani... hayatta akıllı olmak lazım
+1 yılNe kadarlık evlisiniz hala bu mu aklında
16 Yorumla
Soran+1 yıl8 ay evet ara ara aklıma geliyor
- +1 yıl
Daha yeniymişsiniz söyleyip bozma sakın evliliğiniz iyi mi gidiyor
Soran+1 yılEvet iyi diye zaten vicdan yaptim
- +1 yıl
Boşver daha evli değilmişsiniz zaten hem ki bilir o ne yaptı ne yapıyor
Soran+1 yılBende biyke teselli ediyorum belki o grup falan dahi yapıyordur
- +1 yıl
Evet az bile yapmışsın dua etsin 😋🤣😀
+1 yıl3 haftada mı anladın bunu?
16 Yorumla
Soran+1 yılEvlilikten 3 hafta önce bunu yaptım *
- +1 yıl
Ne kadardır evlisin şimdi
Soran+1 yıl8 ay
- +1 yıl
5 aydır içinde tutuyorsun söyleme bence zaten akıllanmışsın yapmazsın bir daha olur biter
Soran+1 yılEvet söylemem o kesin işte kendikce ekstra iyi davraniyorum
- +1 yıl
Ekstra iyi davranma olmasi gerektigi gibi davran daha hakem dudugu çalmadan faul olmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence sen haklısın evli değilsin ki o zaman bence eşine hayırlı bir eş ol yeter hakkını ödemiş olursun sıkma canını
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAhirette hakkını alır merak etme
91 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen olsam boşardım seni. Ama madem pişman oldun kendi içinde tut sakla ve birdaha asla yapma bu pisliği
00 YorumlaSöylersen bitersiniz. Hem nilanlısın düğüne 3 hafta kala niye yalatıyon. Evlen kocana yalat
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 731 cevap paylaştı.
+1 yılÜf ne uzatıyorsun soruyu aldattım desene. Senin gibilerin vicdanı kısa sürelidir
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSöylememen daha mantıklı
16 Yorumla- +1 yıl
O sana oral yaptı sen yapmadın mı
Soran+1 yılHayır
- +1 yıl
Genelde kadınlar erkeği mutlu eder oral yapar , oral yapan erkekte yaptırmadan bırakmaz dimi başkası da olmuştr
Soran+1 yılÖfff ne öğrenmeye çalışıyorsun ne dediysem o oldu sadece herkes sizin gibi değil düzgünce bir gece geçirmeye çalıştı adam ama ben yarısında pişman olup odadan çıktım o da bana yapismadj neyse ne diyip hayatına devam etti
- +1 yıl
Sen tehlikeli bir kadınsın eninde sonunda başkasının altına yatacaksın bana trip atma boşuna
Soran+1 yılYav he he hadi işine
+1 yılayrıl yazık kocana işte aldatmışsın hayırlı olsun
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Boş ver unut gitsin. Kimin hataları olmamış ki.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 767 cevap paylaştı. Tepkisinden korkmuyorsan itiraf et.
10 YorumlaAdama söyle bahset bu durumu. O ne diyecek
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılsöylemee sakın boswerr
10 Yorumla
+1 yılÇok yalnış yapmışsın. Çok yalnış.
10 Yorumla
+1 yılOnun her istediğini yapmalısın.
10 Yorumlaİkinizin de yaptığı iğrenç.
10 YorumlaHiç birsey soleme bence
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılpeki ya için rahatlamış mıydı onu yaptıktan hemen sonra?
05 Yorumla
Soran+1 yılZaten oralden sonra daha ilerisini istedi adam doğal olarak o zaman ben napiyorum ha oldum ve. Çıktım gittim yani pek rahatlamadkm
Cevap sahibi+1 yılAma keyifliydi sanırım o an 😅
Soran+1 yılÇok hatırlamıyorum intikam odakliydi sinirden birini bul ve yap gibi
Soran+1 yılYok
Cevap sahibi+1 yılPeki sen bilirsin :) fikrin değişirse yaz
Adam eşine de oral yapsın ödeşin.
01 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılevlendikten sonra mı yalattırdın
03 Yorumla
Soran+1 yılÖnce
- +1 yıl
o da oral yaptırsın birine ödeşin
Soran+1 yılBunu ne gerekçeyle yapacak olmaz öyle benim kizmadigimi görse der noliyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılKesin öyle olmuştur bizde yedik
10 Yorumla
+1 yılTwerk yap birşeyin kalmaz
10 Yorumla- Devamını Gör (21)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım