esim yabancı bir kadınla tek gecelik iliski yasamış.. isin icinde alkol da vardi.. bilmiyorum bunun icin evliliğimi yiksam mi.. 10 yıldır evliyiz 2 çocuğumuz var
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Siz ciddi misiniz ya bir kereden bir şey olmaz nedir. Aynısını kadın yapsa cinayet çıkar. Cinsiyet farketmeksizin bir kere yapacak kadar aklı kirli olan bir daha yapar ve bu sefer daha dikkatli yapar yakalanmamak için. Onu geçtim bir kere yapması bile yetmez mi iğrenç ya. Alkolün falan da alakası yok ben de içiyorum ama şu ana kadar kimseyi aldatmadım, aklımdan bile geçmedi. Alkol alınca adamın içine başka biri girmiyor sonuçta yine aynı kişi. Çocuklarını düşünüyor olabilirsin ama böyle bir ortamda çocuklar ne kadar sağlıklı yetişebilir ki. Babanın böyle bir şey yaptığını öğrenseler psikolojileri bozulur zaten.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılGercekten zor bir durum, onur kirici, yipratici. Karmasik duygular icerisinde sindir. Cocuklarin sorumlulugu, 10 yillik esinin ihaneti. Sanirim onun benden baska kadina dokundugunu, öptugunu, sevistigini dusunmek beni eritir mahfederdi. Şu an bence esin vicdan azabi cekiyor olabilir, icten ice ilgisiyle kendisini affetirmeye calisiyor vicdaninin sesinden kurtulmak icin. Sana tavsiye vericek olursam, bu olayi hic bilmiyormus gibi yapman cunku eger bildigini söylerde terk etmezsen sanki ona bir daha yapma luksu veriyormussun gibi olur. Tekrar bu hataya dusebilir. Bir daha yaparsa da kapiya korsun, surekli gozu disarda olan bir adamdan ne es ne baba olur evlatlarina
00 Yorumla
+1 yılbence affetmelisin. saçma sapan trip yap bir kaç saat sonra barış ve konuyu kapat. bu söylediklerimde ciddiyim. benim eşimin de beni affetmesini isterdim :D
02 Yorumla
Soran+1 yılaffettim zaten
- +1 yıl
süpersin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
28Cevap
+1 yılBana senaryo gibi geldi, neden dersen, eşim yabancı kadınla aldattı işin içinde alkol de vardı diyorsun, bir yandanda altda bildiğimden haberi yok diyorsun. Alkol aldığını nerden biliyorsun? Madem haberin yokta?
Neyse 10 yıllık eşinmiş, seviyormuşsunda, kır bacağını otur ozaman sormana gerek yok ayrılmayada niyetin yok. Aşağıda biride bir o... pu için kocanı bırakma demişde O o... puysa kocasıda Ga... t. Erkeklere hiç toz kondurmayın. Kadın evli bile değildir erkek evli ne mok yemeye karısını aldatıyor? Araya soğukluk girmişmiş, oturun konuşun ozaman, değişik rollere girin yeni şeyler deneyin. Yetişemiyorum deme boşyere, çocuklar gece yarısı uyuyor zaten, istediğinizi rahat rahat yapabilirsiniz. Aslında burada suç sende eşindede değil.. affet gitsin başka türlüsünü bilmezsiniz siz.11 Yorumla
Soran+1 yılsen de haklisin
+1 yılBu senin kararın on yıllık bir ilişkiyi yıkmak istemiyorsun, ekonomik özgürlüğün olmadığı ya da çocukların için. Ben olsam asla affetmem çünkü yapan bir daha yapar bir kere tadı alan zor bırakır.
30 Yorumla#Bonjour
Çok zor bir durum güvenin ve inancın yıkılması bir evliliği içten içe bitirir zaten. Bu saatten sonra nasıl güveneceksin? Bir saat geç gelse eve artık şüphe edeceksin ve haklısın. Geçmişin hataları geleceğin güzelliklerini yok ediyor. Önemli olan affetmek değil tekrar eskisi gibi güvenmek önemli olan. Güven olmayınca şüphe içinde ne kadar mutlu olabilirsiniz ki.10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAffetmen en doğrusu ve güzel bir Erdem. Unutmaki onun eşi yuvası kalbi sevgisi sensin ve çocuklarınız. İnsanlar hata ve yanlış yaparlar, affetmek düzeltmek yoluna koymak Erdemli düşünceli yapıcı vizyona sahip insanların işi. Yıkmak , basitlikliktir. Üzüntünü anlıyorum ama yapıcı olmaya çalış ve lütfen yuvanı yıkma.
12 Yorumla
Soran+1 yılyıkmadım affettim esimi.. daha dogrusu ona bu olayı ögrendigimi hic söylemedim.. olay cikarmadan üzerini kapadım
Cevap sahibi+1 yılAnladım. Güzel bir erdemlilik örneği sergilemissiniz , Ümid ederim tekrar bu durumlarla karşı karşıya kalmazsınız.
+1 yılOna de ki; Aynısı bende yapıyım. Tek bir gece bir Erkekle birlikte olayım. Bakalım ne cevap verecek.
Ben sana söyleyeyim. O... diyecek. Namussuz diyecek. Irz düşmanı diyecek.50 Yorumla
+1 yıldeğil. tek geceler bitmez:) her gece tek gece zaten :)
30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılaffet ama burnundan getir. bidaha yaparsa biteceğine inansın. burda evlilik nedir bilmeyenlerin atıp tutmasına bakma, 10 yılını veren ve 2 cocugu olan sensin.
113 Yorumla
Soran+1 yılevet haklisiniz yalniz esim bildigimi bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılona söyle yoksa devamı gelebilir
Soran+1 yılsöylemeden icimden affettim yüz göz olmak istemedim hem pişman oldugunu da ögrendim
Cevap sahibi+1 yılnasıl öğrendin
Soran+1 yılmesaj yakaladım kadin esime devamli yazıyormuş zaten bütün konuşma gecmisini gördüm.. bir otelde birlikte olmuşlar daha sonrası kadin devam etmek istemiş.. esime devamli mesajlar atıyordu esim de bir mesajda ona, pişman oldugunu bir hata yapıp nefsine yenik düştüğünü beni sevdiğini ve bu hatayı tekrarlamak istemediğini söylemiş kadına.. kadin da tamam sen bilirsin diyip konuşmayı bitirmiş.. bana karşı davranislari da değişti daha ilgili alakalı oldu sanirim kaybetme korkusu yaşadı bilmiyorum bunları görünce esimi yüzleştirme gereği duymadım icten ice affettim
Cevap sahibi+1 yılanladım. sen mantıklı bi kadınsın valla helal olsun. arada kontrol edersin, lafı gelirse aldatmayı affetmem dersin mesajı alır o.
Soran+1 yılonu yaptım... rüyamda gördüm dedim ve ağladım bana sarıldı yok öyle bir şey dedi sanirim mesajı almistir
Cevap sahibi+1 yılsen cok zekisin :)
Soran+1 yılaglamam sahte degildi ama gercekten cok üzüldüm esimin beni aldatmasına.. sadece cinsel olması bir nebze icimi rahatlattı
Cevap sahibi+1 yılzekisin derken ağlamana değil rüyamda gördüm demeni kastettim. ağlamanın gercek olduğunu tahmin ettim
Soran+1 yılteşekkür ederim.. esimi cok seviyorum onunla evliliğimi bu sebepten bitirmek istemedim
Cevap sahibi+1 yılsadece bu yetmezdi, eşinde gercekten pişman olmus ve seni seviyor. bu ona ders olmustur.. öyle görünüyor. mutluluklar
Soran+1 yılumarm.. teşekkürler
+1 yılbir kere affedersen bir daha yapması için engeli kalmaz unutma o zaman sende bir kere aldat bunu kabul eder mi? o olsa yıkmaz mıydı
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. hmm eğer alkollü ise affedile bilir ama artık evi domine etmen lazım eşine hükmet eğer birdaha teşebbüs ederse bas tekmeyi
00 YorumlaAffedersen o yine ilk fısatta bi daha yapsam ne olur ki geçen affetmişti yine affeder diye düşünür sana karşı ne saygısı kalır ne bişi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAlkol malkol hikaye yabanci kadinlar sahane.. Ama bence yikma cunku yerine biri gelmicek gelse bile bundan daha beteri olacak. Sende 2 kadeh iciver unutmana yardimci olur😄
10 YorumlaBence gerek yok. Üstelik uzun zamandır evli ve cocuklarınız var. Yani linçleyen çıkabilir ama.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu affedersin, bir sonrakini affedemezsin.. Kanıtların varsa avukatla görüş ve dava aç. Sen yapsan seni vurmaya kalkar sonra da iyi hal indirimi alır.
00 Yorumlaaffetme 10 yılsa 10 yıl işi yoktuda 10 yıl sonra mı aldattı seni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Kolay kolay affedersen bidaha yapar alışkanlık edinir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılhayır yıkma değmez. evli çoğu erkek yapıyor haberleri yok. bir daha tekrarlarsa kesin yık
117 Yorumla
Soran+1 yılmesaj yakaladım kadin esime devamli yazıyormuş zaten bütün konuşma gecmisini gördüm.. bir otelde birlikte olmuşlar daha sonrası kadin devam etmek istemiş.. esime devamli mesajlar atıyordu esim de bir mesajda ona, pişman oldugunu bir hata yapıp nefsine yenik düştüğünü beni sevdiğini ve bu hatayı tekrarlamak istemediğini söylemiş kadına.. kadin da tamam sen bilirsin diyip konuşmayı bitirmiş.. bana karşı davranislari da değişti daha ilgili alakalı oldu sanirim kaybetme korkusu yaşadı bilmiyorum bunları görünce esimi yüzleştirme gereği duymadım icten ice affettim
Cevap sahibi+1 yılAcaba eşin se onu yakaladığını düşünüp o mesajları kasten mi attırdı.
Soran+1 yılsanmıyorum mesajlardan önce hic bir seyden şüphelenmemiştim
Cevap sahibi+1 yılbir faişe için yuvanı yıkma. derim. genelde eşlerden biri aldatıyorsa ilişkide sıkıntı vardır. var mı öyle bir şey
Soran+1 yılcocuklarla ilgilenmekten yoruluyorum esime pek enerjim kalmıyordu bu olabilir
Cevap sahibi+1 yılEvet sıkıntı bu işte. sen de üzerine düşeni yap. sana bağlansın. güzel kadınsan daha çok bağlanır
Soran+1 yılcok güzel degilim ama bakımıma dikkat ederim
Cevap sahibi+1 yılGüzelsindir bakımlı olursan. Kadın dediğin temiz kokmalı ve eşine karşı ilgili olmalı. aynı şekilde o sana bağlanır zaten
Soran+1 yılbir ara epey boşladım esimi.. cünkü her seye yetişemiyorum ben de insanım.. simdi daha ilgiliyim ama esim de bu degisikligi bende fark etti
Cevap sahibi+1 yılSen de eşine aşık mısın onu görünce heyecanın var mı. 10 yıl olmuş aranızda soğukluk olabilir. biraz cilve ile işi çözbilirsin.
Soran+1 yılben esimi seviyorum hemde cok
Cevap sahibi+1 yılBari bir taraf birtarafı seviyor. kurtarılabilir bu ilişki. sen üstüne düşeni yap. dişiliğini ortaya çıkart. Ayrıca eşin alkol almaya devam ederse aldatması devam eder
Soran+1 yılesim hep alkol alırdı ama cok az icer.. hem o da beni seviyor ama aşık degildi sanirim evlenirken.. yinede hep sen dünyanın en iyi insanisin cok güzel kalbin var falan der bana.. zorla evlenmedi ya.. cocuk sahibi de gec olduk ne bilim yani boşanmak isteseydi beni sevmiyor olsaydı bir sekilde dile getirirdi diye düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılBoşanmak istemiyor olabilir ama dost hayatı yaşayıp evliliğim de yürüsün demesi kötü olur. Aynı hatayı yapmasın. Uyar.
Soran+1 yılnasil uyarayım
Cevap sahibi+1 yılLaf vurarak. bir yuvanın kolay kurulmadığını beni üzme gibi şeyler.
Soran+1 yıltamam
+1 yılAffetmek çözüm değil bir kere affeder sen ipin ucunu kaybedersin
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılnasıl öğrendin bu durumu peki ve eşin ne diyor bununla iligli
011 Yorumla
Soran+1 yılesime ögrendigimi söylemedim mesaj yakaladım kurcaladım öyle ögrendim henüz bildigimi bilmiyor
- +1 yıl
kötü bir durum gerçeken acaba neden yapmıştır tek gecelik aranız mı kötüydü yoksa regle ya da hamilelige mi denk geldi ve affedeceksen ona direkt söyleme dolaylı yoldan uyar bence aranız daha çok bozulmasın
Soran+1 yılaramıza biraz soğukluk girmişti sanirim o da boşluktaydı o zaman oldu
- +1 yıl
yani dedigim gibi eğer aşırı sorun etmeyeceksen ona söyleyip tartışma ortamı yaratma bence ama dolaylı yoldan sert dille uyar kesinlikle öyle bişey telefonda yakaladıgını söyleme ima et ki ayagını denk alsın korksun ama yanlış anlama bu kadar yazdım onun yaptıgını sacunmuyorum sizin evliliginiz için yani herşey
Soran+1 yılteşekkür ederim biliyorum onu savunmadiginizi doğru söylüyorsunuz
- +1 yıl
evliliklerde her ne kadar doğru olmasa da bu gbi şeyler yaşanabiliyor siz bu soruy buraya yazıyorsanız evliligi kurtarmak istediginizdendir yani ben de 11 yıldır evliyim bir sürü olay geçti başımızdan
Soran+1 yılsiz hic aldattınız mi
- +1 yıl
evet aldattım savunmuyorum fkat duygusal olarak degil kesinlikle
Soran+1 yılesin ögrendi mi hic
- +1 yıl
hep direkten döndüm ve karışık biraz
- +1 yıl
konuşmak isterseniz yazabiirsiniz bana
+1 yılbence iyice burununu bı sürt çocuklar var peki pişman mı ne görüyorsun kocanda
01 Yorumla
Soran+1 yılögrendigimi bilmiyor
+1 yılKim bilir kaç gece tek gecelik ilişki yaşadı o adam. Hayatını mahvetmek istiyorsan evliliğe devam edebilirsin, kendini seviyorsan sonlandır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir kereden bişe olmaz diyanet işleri başkanı bile öyle diyo
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Ayrılmaya ama kolayda affetmiycen
01 Yorumla
Soran+1 yılevet öyle yaptım
+1 yılHata, bir kere yapan; bin kere de yapar.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim eşim beni affetti, biraz uzun sürse de
41 Yorumla
+1 yılAids bulaştırır sana dikkat et.
00 Yorumla
+1 yılKendisi anlattı ise sıkıntı var,
00 Yorumla
+1 yılBoşama ama kolayda affetme
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBoşanma davasını çoktan açman gerekirdi.
30 YorumlaHata olabilir de olmayabilir de
00 Yorumlahata sen düşme o hataya
10 YorumlaSende yap ve ona söyleme
10 Yorumlahayir alkohlan asla alaksi yoktur
10 YorumlaHatanın önde gideni
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 748 cevap paylaştı. çocukların için iyi düşün
00 Yorumla
+1 yılhata
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGüzel kurgu
00 Yorumla
+1 yılSen yap Ozmn