AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
206Cevap
Ne geci ya sırf seks için seks yapmak hayvanların işidir
Yanlış bilgi;
Hayvanlar üremek için, insanlar zevk için seks yapar
Her önüne gelenle yatılmaz. Yatılsada zevk alınmaz. Zevk alıyorsa midesizdir.
Benim yaş daha 22 hiç yaşamadım. Illa yaşayacaksın diye birşey de yok. Sevdigimle yaşamak isterim
Çok geç kalmışsın yahu regl olduğun an yapmalıydın (!)
geç olduğunu düşünüyorsan git yap o zaman sonrada zirlama. bu nasıl kafa
Ne için geç ne için erken?
neye yetişiyoruz?
Takvim mi işaretliyoruz
biraz olayları akışa bırakın ya
“arkadaşım 1 sene önce verdi ben niye geç verdim” kafası da tuhaf yani
Sanırım özgürce yorum yapsam ban yerim 😂 onu için aaadddiii ayırlı traşlar deyip geçmeliyim evet kendimi zabt altında tutuyorum 😂
Bence erken. Ama sevdiğin biriyle yaşadıysan bir nebze iyi yine de. Sırf yaşamış olmak için küçük yaşta yapıp pişman olan çok
25 yasındayım ama hala yasamadım. Halimden memnunum sırf yasayıp övüne övüne ben milli oldum demek yerine yasıycam kişinin özel olmasından yanayım.
Ben 20 yaşındayım hala cinsel ilişkiye girmedim bunun yaşla alakası yok bence bu evlendikten sonra olacak olan birşey
Doğru canım
Senin gibi düşünen biriyle karşılaştığım an evlenicem...
@Duman_61 Bende öyle düşünüyorum bende ahlaklı birini bulduğumda evlenecegim
En mantıklısı ins. karşılaşirsin.
Yemin ediyorum o kadar yorum okudum tek mantıklı yorum seninki vallaha helal sana
Yıllar önce okul bahçesinde dağ yamacında tenha yerde kaçamak zar zor olurdu. Şimdi yaş 14-15 dedi mi odalarında başlıyor sevişmeye özellikle de kızlar.
erkekler 14 yasinda bozuluyor yabanci kizlar oo 13 yasinda bozuyorlar ama türk erkekleri yaparim yapmis kiz almam diyorlar sen kültürlü birini bulman lazim yoksa seni almazlar
19 geç mi he? Bebekken mi sevisecektik?
Böyle bir şeyi yapmak için aklı kaybetmek lazım şimdi sen böyle yaptın yarın bir gün evlensem kızlığın yok seni böyle kabul edecekler mi? Namus herşeyden önemli
Öyle öyle bende düşünüyordun asıl cnsellik igrenclik
Insan nefsine uyuyor herşeyi yapıyor ama sonunda pişman olmanın anlamı yok
Madem böyle bisey oldu yapacak bisey yok 😊
Evlendigin kişiye saklammalisin bence benim yaşım 21 elime kız eli değmedi mesela ne beraber olmasi
Hangu devirde hangi köy de yaşıyorsun sen ya akla bak. Kadınlara zarlarına bakarak mi seçiyorlar sanıyorsun. Ambalajli ürün mi zannettin kendini
Günüm yoğun tempoyla geçiyor çalışmayla geciyor boş vaktimdede yorgun oluyorum bı cumartesi pazar günüm var ondaa çarşıya cikiyom dolaşıyor cafeye falan gidiyorum ayrıca hayatımda değer verecek sevgi saygı gösterecek adam akıllı akıllı başında kimse çıkmadı ben napiyimm suç benim mi?
İnsanın kendi tercihi bu tamamen. Benim gibi hala yaşamayanlar da olabilir.
25 yaşındayım, bakirim.
Öyle tipsiz falan da değilim. Kendim istemedim. 🤷🏻♂️
Dini inanç meselesi mi?
Evet, haram olduğu için yaklaşmadım.
Soruna like attım
Saçmalama bence geç değil, ben 20 yaşındayım hiç cinsel ilişki yaşamadım.
Geç başlamışsın ama üzülme arayı kapatırsın hızlandırılmış sx kursları ile
Millet kazığa otursa sende mi oturacan bu nasıl mantık ya marifet gibi soyluyon bide
Ben de 18 yaşındaydım ama evliydim. O kadar geniş biri değilimdir😊
Geç ya da erken ne farkeder ilişki yaşadığın kişiyi de sevmiyorsun herhalde sadece cinsellik
Yok normalde 12 de başlıyor herkes yazık olmuş 7 sene geç kalmışsın 🙄
Gayet erken. Erkekler genelde evlenmeden yapanlarla cinsellik düşünür sadece
aynen sevişmek felsefi olarak çok bilgece ve erkenden yapılması gereken bişey (!) sorulara bak a q
sen yine erken yasamışsın benim hiç olmadı cinsel deneyimim
Size birşey sormak istiyorum ben 22 yaşıma kadar elime kız elli bille değmedi sizce normall mii?
en güzeli...
Arkadaş çevrem yok ise gider gelirim yemeği yer banyo yapar ya yatarım ya da telefonda takillirim ama tek ollmaktanda çok sikilldim ve aşırı derecede de içine kapanık biriyim kötümü iyimi 🤔🤦🤦
Sevgili yapabilirsin elbette veya flört ancak 22 yasindasin diye biriyle iliskiye girmek zorunda değilsin, öncelik kalplerin birleşmesi olmalı. Hiçte kötü bir şey değil emin ol vakti gelince her şey kendiliğinden olacaktır. Sen sabret ve gerçek aşkı bekle veyahut ara.
Ama erkek olarak arkadaslar edinsen güzel olur yalnizliga deva olurlar.
Kendimi çok yabani hissediyorum ne billiyim 🤦🤦🤦
Sosyal biri olabilirsin, kendini istedigin biri gibi olmaya yonelt sosyal olmaya calis, sevecen olmaya calis en öncesi kendini sev
Kendimi seviyorum ama milet beni sevmiyor ne olacak tipden kaybediyorum
Saçmalama çok erken dediğin kaç 15-16 mı? Hiç de geç değil hatta erken bile olmuş, bu kadar millete bakma herkesin kişisel tercihi sonuçta, herkes uçurumdan atlasa sende mi atlayacaksın?
Katılıyorum
Kim nasıl isterse herkesin kendi düşüncesi kendi pişmanlığı vardır.
Kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman doğru zamandır geç veya erken olmasıyla alakası yok
bence yaşa alakası yok... hazır hissettiğinde yaşamak en uygunudur...
Millet o yasta istanbulu fethediyor.
Hayatta bi basari elde etmek icin gec mi kaldim diye dusunmuyorsunuz.
Ama is rezillige gelince geri kalmaktan cok korkuyorsunuz.
Soru muhtemelen trol ama gercek bi durumu yazdigin icin okunmasi acisindan yazdim.
Sen bu yasa geldin de neyi becerdin peki?
Ben bu yaşımda kendi paramı kazanıyorum öyle 3, 5 bin de değil, ailemin hayatını ben değiştirdim.
Yallah şimdi.
19 yerinde bir yaş, hem çocuk değilsin hemde bunun sorumluluğunu taşıyacak yaştasın 👍
Sus yaa çok iyi bir şey yapmışsın gibi buraya sormuşsun birde
Adamsin 👍🏻 bazi erkeklerde destekliyo kizi hic demiyo ki yanlis yapmissin keske yapmasaydin p’ezevenk g’avatlar
Evlendim yaşadım evlenmeden olmazdı 21 de geç de değil
https://voca.ro/1nIEdIIU9qmy
Yanlış tamamen
Aptal :d
Ne olduğunu söyle diyen olmadı ki
Yaş bence erken bile. Ama tabii ki isteyen istediği yaşta olur. Ben 22 yasimda yasadim. Sakın erken mi geç mi diye dusunme. Tek diyebilcegim dogru zaman ve dogru insan olmali.
herseyi tam zamaninda yasicaksin sonra keske dersiniz iyi bir yas tecrube kazaniliyor cunku
bakirelik önemli değil. benim için önemli olan fiziği , fizik yoksa O-L-M-A-Z
Geç kalmışsın :))
şaka şaka
18 yaş altı bu suç zaten?
Bn 23 üm daha ypmadim 😁😂2 hafta sonra dugunum kocamla ypcam
Tadından yenmez o. ilk gecenin. Keyfini cikar
Ne tadindan yenmez
Niyee
Tüm benliğine birinin olma hissi. Hos bir zevk
Şimdiden hayırlı olsun
18 de yapmıştım ben birde çok kücük yaşta yaşamıştım
Bu nasıl bir düşüncedir Allah aşkına. 19 yaşında ilişkiye girmek nedir
marifet değil ne kadar basit olduğunun göstergesi
Iyi yapmışsın ne zaman kendini hazır hissetsen zamanı o zamandır demekki
Ben 28 yaşındayım daha hiç yapmadım. Ama bence geç yani benim için artık çok geç.
neden çok geç olsun ki böyle düşünmen saçma doğru kişiyle doğru zamanda olur
İstemişsin yapmışsın herkes o yaşta yapacak diye bişey yok kimisi 16 kimisi 26 canı ne zaman isterse
Yaşla alakalı değil düşüncelerle alakalı bence kafa olarak tamam hazırım ve asla pişman olmam diyorsan yap
Eskiden utanma diye bir şey vardı artık o da kalmamış. Tebrikler cehenneme ön taraftan bilet kapacak gibisin.
Eskiden vardı utanma ama sen nerden biliyosun?😃yani ben 38im de sen küçüksün bro😂benim zamanmda evlnmeyi beklerdik ama şimdikiler öyle değil, çok fena
Abla ben 24 yaşındayım. Eskiden deyince sen 80-90 lara filan gittin sanırım:)
Evet sene 2003 ve asla vermem evlnmeden derdim ünv deyken😂🙈ama işte hayat bu belli olmuyo şeytana uyuluyo😢
Ablacım ben bu muhabbetleri yapmayi sevmiyorum. Herkes hakettiği gibi yaşar. Herseyin bir bedeli vardir. Bu dunyada olmasa da öbür dünyada kesin var.
Elbette herkes yaptığının karşılığını görecek, sadece takıldığım olay şu, gıybet eden de cennete giremeyecek, kul hakkı kadar günah değil belki de öpüşme vs Allah katında, bunu öbür dünyada görücez, merak ediyorum da🙏
Sen gıybeti benim için mi kullandın?
Hayır canım
Genel olarak söyledim, hani bu günahlardan hep bahsediliyor, kötülüklerden edilmiyo diye, iyi geceler
Ben yanlış olana her zaman yanliş diyorum. Size de iyi geceler.
Ne geçi be bacak aranın zevkine yenik düşmüşsün işte bunun erkeni geçi mi olur
Bence cok erken evliyken yasasaydin keske yarin birgun pisman olmazdn
Resit olduktan sonra istediğiniz bir zamanı seçebilirsiniz. .
Hazır hissettim yaptım diyorsanız. Kime ne?
Gec veya erken ne onemi varki sen ustedin kisiyle mi yasadin ilkini verdin kisi mutlu etti mi ona bak
Erkekler kapadın çenesini hiç biri bakire kız hak etmiyor
Eksiklik hissediyorsan ya da kendini geride falan hissediyorsan farkı kapatmak için çok çalışmalısın 😂
İlkim eşim olsun istiyorum. Kendine eşine saklamayıp free (hür) takılanlara da elbet saygı duyarım.
İleride erken boşalma sorunu yaşamamak için 18imde yapmadım. 22 yaşında oldu ilk.
zararın neresinden dönersen kârdır. boşver, çok şey kaçırmış değilsin
Geç olsun güç olmasın dimi amaaa 😛
diyecek bişi bulamadım cidden...
Geç mi? Kafan mı güzel? Çok erken
Beni like'layan 7 ablamın elleri dert görmesin inşaAllah 🥰