Şimdi bakiyorum millet çok erken yapıyo . Sizce ben gec mi basladim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBen 19 yaşındayım şu an aslında bu işte baya pratikte bilgi sahibiyimde ama şöyle bir olay var yanlış anlaşılmasın ama ilkimin özel olmasını istiyorum sevdiğim insan olsun istiyorum sadece ilk değil tüm cinsel birlikteliklerim sevdiğim kişi ile olsun isterim şu an benim cinsel ilişkiye girebilme gibi bir ihtimalim yok ama olsa çoktan seks yapmıştım bile kendini buna hazır hissedince yap.
683 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılİyi geceler yorumunu okudum da kim ne yaparsa etsin
Ancak yorumunda bir erkek beni bekaret takıntısı olanla olmam diyorsun
... şimdi kendine göre haklısın sana bekaret takıntısı olduğu için acınası gelmesi biraz yanlış değil mi
.. şimdi gerçek orijinal bir erkek eşinin başka bir erkek ile birlikte olduğunu bilmesi mantık hatası erkeğin doğasına aykırı bir durum
Devirde kimse takmaz Arap zihniyeti diyorsun
.. bende diyorum ki bir erkek evlencegi kişinin başkası ile yaptığını biliyor ise hiç avallamıyor ise o erkek normal bir erkek değil belki şaka gelir ama hayvan bile dişine başka erkek gelince yanına farklı davranıyor
... cinsellik doğal bir ihtiyaç ancak misali size birşey demiyorum kim ne yaparsa etsin
Sizin kafada biri karşıma çıksa bu konuda konuşsak hiç dövüşmeden kırmadan kırılmadan
Diyorsunuz ya benim işim olmaz Arap kültürü diye acınası görüyorsun ya
Size altına basa basa a. Z ye anlatırım bir erkeğin doğasını gerçek olanı
Olgunluk kabul etmek ayrı birşey ancak genişlik ayrı birşey erkeğin6918 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılİzmir'den aklı başında bir kadın varsa yorum yazsın konuşalım sapık sanmasın da
- +1 yıl
Bu anlattıklarınız iki taraf için de geçerli
Cevap sahibi+1 yıl@DorothyBabe iki taraf için geçerli
- +1 yıl
Kral daha iyi anlatilamazdi
- +1 yıl
@inconnu01 senin gibilere aciyorum var ya bizim gibi kendi kararimiza göre bakir olmayi veya olmamayi secemiyorsunuz sırf bizim gibi olabilmek için seks yapiyorsunuz ki buna özentilik denir. Evet siz feministler erkek üstünlüğünu reddedip erkekleri taklit etmekten ileri gidemiyorsunuz, yazik..
- +1 yıl
@inconnu01 benim yorumumda kizlar cinsellik yasayamaz gibi bir sey yok "kizlar kendinizi saklamayin çünkü kocaniz bakir olmayacak" demek; kocaniz öyle olduğu icin siz de olun demek yani kendi fikrin yok sirf baskasi yapiyor diye yapiyorsun. Bakir erkekler de var ve erkekler ustun demedim feministlerin bunu bildigini ve bunu aşmaya çalıştığıni soyledim, öfke insan anlayisini devredisi birakir derlerdi doğruymuş, deneyime maymun olduğun için teşekkür.
- +1 yıl
Dün bunun kavgasını yaşadım yeminle helal sana ya benden büyüksen eğer abi gerçekten çok iyi anlatmışsın helal olsun sana 👍👏👏👏 mahrem diye bir şey kalmadı yemin ederim
- +1 yıl
@inconnu01 ne saçmalıyorsunuz siz? Bütün erkekler aynı mı? Ben evlenene kadar yapmayı düşünmüyorum ve zinaya tamamen karşıyım. Şimdi benim bakire kadın istemeye hakkım yok mu? Ve ya ben erkek değil miyim bakir olduğum için? Saçma sapan konuşmayın lütfen.
- +1 yıl
@DorothyBabe kesinlikle size sonsuz katılıyorum her iki taraf içinde geçerli.
- +1 yıl
@BehruzuFurkan yargı dağıtmışınız efenim. Helal olsun. Tamamen katılıyorum yazdıklarınıza.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılyaşında başlamışsın normali bu zaten 14-15 yaşında başlayanlara da lafım yokta pişman olabilen oluyor sonrasında ama bu yaşında yapman pişmanlığını bir nebze (kendimde istedim diyebilerek) rahatlatabilir tabi pyişmanlık duyarsan
27 Yorumla
Soran+1 yılİdeal yaştayım yani. Hence en ideali 16 (hukuksal acidan suçta biyolojik ve bilimsel acidan) neyse bakalim. Ailemin beynimi yikamasina daha fazla izin vermedim 😂
- +1 yıl
14-15 yaşınd bile olsan birşeyleri düşünüp karar verebiliyorsan ilerde bende istedim kendim yaptım diyebiliyorsan normaldir bu yaşa takıntı etmeye gerek yok ama 18-19 yaşındaki insanlar biraz daha mantıklı olabiliyor 14-15 yaşına göre kandırılma söz konusu olmadan
- +1 yıl
@uomoitaliano Ne guzel konusuyosun oyle com normal bi’seymis gibi hic de demiyosun ki keske yapmasaydin evlenmeden olmaz diye cok yanlis yapmissin diye. Demek ki senin bacin da yapsa bi’sey demiceksin normal karsilicaksin vay be dunya cok degismis a’mk yolda anana bacina karina baksalar kiyameti koparirsin burda da cok normal diyosun sen ve senin gibi olanlara soyluyorum sahsi algilama yazik yazik a’mk az mantikli dusunun aman bosver s’ikis nokcak diye bi’se yok namus lu geldin namus lu gidiceksin bu dunyadan daha 19 yasindaki bi’kiz ne karar vericekmis a’mk akli bes karis havada belli ki azmis dayanamamis caktirmis kendine bi’ insanin saglikli dusunme karar alma yasi 22-23 tur hatta 25 de olabilir yeri geliyo 18 yasindaki bi’ insanin beyin yasi 30, 30 yasindaki insanin beyin yasi 18 ama bu insandan insana degisiyo
- +1 yıl
@cukur69 ya i sus aw ya tatava yapma tanımadığım insana kalkıp hayır yapma mı dicem defol git kendin söyle
o kadar saman beyinlisiniz ki senin düşündüğün şeyi illa herkes düşüncek diyorsunuz uln sanane olum sanane herşeyi bi aileye katma merakınız var yok bacında yapsa falan ayağına yatıyorsunuz bana gelip ağlamayın bana gelip ne düşünüyorsan sana sorulduğunda muhattabına söyle kalkıp burda bana namuslu ahkamı kesme dışarda görüyorsunuz kızları açık giyinmiş diye çatur çutur bakıyorsunuz elinle elleyemesende gözünle beceriyorsun madem namuslusun ya aw ötceğine bana kendinde oluşturduğun namus algısını gözlerine de öğret sonra kalkıp insanların düşüncesine saygı duymayı öğret he öğrenemedin mi sen böyle boş yapıyon diye de görüşümüzü değiştircek değiliz bacınada denk gelirsem seni düşünmeden yaparım ben merak etme - +1 yıl
@cukur69 defol git önce zihniyetini geliştir insanlara durup durmadık yere karışamıcağını öğren eleştirme durumunda seviyeni öğren sonra gel bana görüş at
- +1 yıl
@uomoitaliano Ulan g’ot veren zihniyetsiz kim belli sen bu yorumla karakterini belli ettin zaten namussuz kim belli kizlara baktigimi ne biliyosun beni tanimadan yargilama dedigim gibi sen bu yorumla kendini tanittin zaten p’ezevenk “bacina denk gelirsem” derken? Agzini topla o agzina sicarim senin g’avat iste sen boylesin klavye delikanlisi
- +1 yıl
@cukur69 konuşma ikile hadi haddin olmayan yorumlara girersen zoruna giden laflar alırsın böyle ikile boş yabma
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
101
Cevap
204Cevap
+1 yıl
Ilk olarak insan tecrübe yaşayarak gelişen bir canlıdır.
Yaşadığımız tecrübeler seçimlerimiz nasıl bir insan olacağımızı da belirler.
Ben bakire isterim ! Diyerek terbiyesiz isteklerde bulunan insanın kadından tek isteği yatakta benim dışımda kimseyle olmamış olsundur.
Yani ; Iyi olsun , dürüst olsun demiyor.
Bakire olsun. Tek bir şart oda yatak.
Bu düpedüz cahilliktir.
Erkekler beni kabul etmez diye düşünen kadınlara hayatında ikinci üçüncü evliliklerini yapan kadınlar olduğunu hatirlatirim. Bir erkekle beraber oldunuz diye ilelebet onunla olacaksınız diye birşey yok.
Belki sevgiliyken çok iyiydi beraber oldun ama sonra karakteri değişti. Asla o insana mecbur hissetmemelisin kendini ve yol vermelisin.
Sonra millet cinayet işliyor sen benimsin sen namusumsun bla bla saçmalıklar.
Lütfen bu cahil kafaları asın. Kızlar sizde kendinizi asın böyle saçma sapan zarmış oymuş buymuş takılmayın. Namus kadın zarı demek değildir. Dürüst bir insan olsun , disiplinli olun çalışkan olun cinsel tercihiniz de size kalsın hiç bir erkeği ilgilendirmez.
Soruna gelecek olursam geç erken yoktur bu işte ! Kişinin kendisiyle alakalıdır o nedenle geç meç demem. Erkende demem. Sen bilirsin bunu.31 Yorumla- +1 yıl
Zarafet başka bir şey bakkalarda satılmıyor
- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılSelam
ABD bir araştırmaya göre 15 yaşından önce yapılan cinsellik (erken) 15 ila 19 arasında (normal) 20 yaşından sonrasına ise (Geç) diye konumlandırılıyor.
Tabi ki verdiğin karar sadece seni ilgilendirir. Burda önemli olan şey ise, kaç yaşında yaptığın değil. Doğru kişiyle mi yaşasın bu cinselliği.
Yanlış biriyle ilk deneyimin sana ömür boyu pişmanlık da yaşatabilirdi.
Ben 19 yaşında cinselliği geç görmuyorum. Normal olarak görüyorum.104 Yorumla
Soran+1 yılZeki, eğitimli insanlara bu kadar cahilin içerisinde öyle büyük değer veriyorum ki... Bu ülkede samanlıkta iğne gibisiniz. Yorumlar beni kanser etti, sanki kendi bedenleri gibi beni linçlemişler.
Teşekkür ederim görüş için.- +1 yıl
Evet yorumları üzülerek okudum. Ama yapacak bir şey yok. Olumsuz yorumları okuyup kendini kötü hissetmene neden olmasın.
Kendini nasıl mutlu hissediyorsan öyle yaşa🌹 - +1 yıl
Pozitif yorum yapınca zeki eğitimli , negatif yorum yapınca geri kafalı mı oluyor? Asıl bu zihniyette olan sen - geri kafalısın... Arap kültürü o bu diye bir şey yok herkesin kendi düşüncesi fikri yaşamı. Ayrıca o Arap kültürü dediğin Hz Allah'ın emirleri... bu kafada olan batıya özenen insanlar yüzünden geri kalıyoruz biraz saygı ve bilgi gerekiyor.. soruyu soran şahısa diyorum
+1 yılMerhaba
Cinsellik insanın kendi vücudunu tamamı ile tanıdığı aklında soru işareti kalmadan ve en önemlisi yaşadığı her şeyin bilincinde olan bir akıl ile sorumluluğunu üstlendiği zaman olmalıdır.19 yaş ideal kendini tanımış kararlı adım atacak bir yaş fakat (cinsellikte yaştan ziyade bu lafımı her yaş grubuna söylemiyorum) nasıl birisi ile birlikte olduğun önemli detaydır. Kişi vardır seninle birlikte olur bir daha yüzüne bakmaz kişi vardır her yaptığının arkasında durur senin yanında olur. Yani birliktelik yaşadığın kişi oldukça önemli güvenilir ve düzgün birisi olmalıdır. Umarım faydalı bir yorum olmuştur, iyi geceler. 🍁60 YorumlaBen 20 yaşımda yasadim ama eşimle. Yani bilemiyorum bu konu bence yoruma açık bir konu değil ve normal yaş kriterine de alınabilecek bir konu değil. Belli kizacak bayan arkadaşlarım ama ben nasıl ilksem eşimin de ilki idim bu aslında biraz inancimizla bağdaşan bir durum bizde. Kendini helaline saklamak. Bunun kızı erkeği olmaz bence zaten basite indirgenecek bir durum da değil. Tamam çağ ilerliyor ama önemli olan çağa uymak değil çağla berbaer doğru yolda ilerlemek bu kadar Avrupa'ya yönelmeyi ben doğru bulmuyorum. Ki erkek asla birşey kaybetmiyor giden sizden gidiyor sonra pişmanlık duymamız diliyorum sadece
182 YorumlaDoğru an 19 yaşındayken olmuş ve o an kendini hazır hissetmişsin ki böyle nasip olmuş! Ama yaşa takılırsan sadece başkaları ya da “normale” göre hareket edip öylesine sevişmek gibi yansıyor.
yaş sınırını düşünme bence çünkü bu konuda herkesin fikri farklı, o an iyi hissettiysen ve sonrasında çok pişman olmadıysan, doğru zaman olmuş demek ki 🙂120 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBunu kaç yaşında yaptığının bir önemi yok tabii ki gerisini düşündüğün sonuçlarını kabul ettiğin sürece
Kiminle nasıl bir ilişki yaşadığın seni ilgilendirir, buraya da düşünceleri dikkate almak için yazdığını pek sanmıyorum çünkü yorumlarda verdiğin cevaplara bakılırsa istediğin sadece onaylanmak, gerçek görüşlerle ilgilenmiyorsun gibi
Cinsellik tüm canlılar için bedenen duyulan bir ihtiyaç ve temelde üremeyi yansıtan nesil devamlılığı ama olay sadece ihtiyaç için deyip yapmak değil sonuçta insan dediğin düşünen iradesi olan bir varlık
Belki sen bu durum için yani düşüncelerini şekillendirecek, seni daha iyi hissettirecek kitaplar okuyabilirsin73 Yorumla
Soran+1 yılBen "İyi mi yaptım kötü mü yaptım" diye sormadım. "Geç mi" diye sordum. İnsanlar benim soruma cevap vermektense hadsizce bana ahlak dersi vermeye kalktılar. Verdiğiniz cevabı ve sorduğum soruyu gözden geçirin, saçmalamışsınız.
Benim insanlatın görüşünü almak istediğim kısım "Cinsellik için ideal yaş düşünceleri"
Cevap sahibi+1 yılBen iyi veya kötüden bahsetmedim, geç mi erken mi diye diye sormuşsun ki sana istemediğin yönde cevap verenlere nasıl karşılık verdiğine bakalım istersen
Sana hadsizce ders vermeye çalışana sende kendine uygun cevap vermişsin zaten bu konu da savunma yapmana gerek yok
Almak istediğn görüş içinde kitap okumanı öneririm, buralarda her türlü cevabı alman mümkün değil sadece yaşı nasıl yapılacağına kadar saçmalayan yorumlar görebilirsin
Senin yapacağın sana yararı olabilecek tek şey ya kitap okumak ya da görüşüne saygı duyduğun birine sormak
Cevap sahibi+1 yılVe farkındaysan dediğim gibi senin yorumlarda verdiğin karşılıklar göre cevap verdim sadece soruya bakarak değil, alakasız diye nitelendiriyorsan kaynağı senin karşılıkların
Cinsel Yaşam konusunda 796 cevap paylaştı. Ben bu sorunun trol olduğunu düşünüyorum... Yaa ben bu zihniyeti bir türlü anlamıyorum... 19 yaşına geç diyorsunuz 15,16 yaş olunca çocuk daha şerefsiz diyorsunuz hatta sübyancı diyorsunuz... Sonra da erkeğim ya da kadınım beni aldatmasın diyorsunuz... Yarın birgün bekaretini verdiğin erkek çekip gittiği zaman ne olacak.. Ondan sonra da tüm erkekleri baz alarak erkekleri öküz yerine koyuyorsunuz... Yaa ALLAH aşkına biraz mantığınızı kullanın artık yaaa... Ne kadın ne erkek iki cins de seks kölesi değildir... Seks sadece aşkı sevgiyi bulduğun kişi ile yapılırsa anlam kazanır... Ne kadınlar bu dünyada cinsel bir objedir.. Ne de erkekler öküz sıfatını taşır... İnsan olup sevmeyi öğren önce..
50 Yorumla
+1 yılNasil yani evlenmeden öyle bir deneyim geçiriyorsun
Abowww ben taş devrinden kalmayımda
Ya kusura bakmayın ama ben eşimden ayrildımda daha bir erkek arkadaş düşünemedim... ki eşimdi ilk
Ama düşünüyorum da ilk eşimizle olduk da ne oldu eşimle ayrılığım aldatmadan dolayı oldu yatağımda yakalamıştım Şimdi gerçekten soruyorum namus neydi yani bekle bekle bekle eşinle Evlen ama eşin seni ortada bıraksın Ee şimdi ben neyi bekledim ki bunca zaman değil mi siz de öyle düşünüyorsunuz Belki de boşanmalar çok olunca siz hayata bakış açınız mı değişiyor...
Bilmem Belki bu yaz artık çizgimi kırarım...
Nedense çok sinirlendim ha koca bir hayatım hiçe gitmiş hissine girdim...19 yaşında bunu yap çok şaşkınım ve daha da geç kaldım soruyorsun...
Yok Tutmayın Beni Ben şuradan atlayıp gideceğim🤭🤭🤭59 Yorumla- +1 yıl
Kır zincirlerini sende artıık bak hayat bitiyor 👍👍
- +1 yıl
😂😂😂😂😂
- +1 yıl
Yaz geldi için kıpırdamıyor mu 😂
- +1 yıl
Kıpırdasa ne olur o Gönül kırıklığı hiç unutulmuyor O yüzden de ne kimseyi üzeyim nede kendimi üzeyim böyle daha güzel 8 yildır ohh kafam rahat özgürlüğün tadi başka...
- +1 yıl
Elbette ama hayatın her tadını yalnız yaşayamazsın bu kadar uzak durma insanlara 😉
- +1 yıl
Hikayeni merak ettim. Dinlemek isterim
- +1 yıl
Ölüden ne hikayesi kalır artık...
- +1 yıl
Hayata bakışı bu kadar pozitif bir kadına yapılan haksızlık bence. Çoğu kadının hak etmediği mutluluğu hak ediyorsun bence, yorumlarından az çok karakterini analiz ettim
- +1 yıl
Ne ölüsü benden canlı kanlsıındır 😂
+1 yılLa gercekten bu kizcagiz gibilere acimak lazim, cinselligi gözlerinde o kadar buyutuyorlar ki dünyanın en yararli en güzel en dogru seyi olarak görüyorlar. Halbuki kisa surelik bir eğlenceden baska bir sey değil. Annene de sorsana babandan önce yapmis mi ya da ne zaman yapilmasi doğruymuş, empati yap bakalım annenin daha önce 10 kişiyle yatmis olmasini ister miydin?
100 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl10 sene ilişki yaşadım cinsellik olmadan iki tarafın da kararıyla yakınlaşmadık. Bu senin hayata bakışınla alakalı bir şey ama erken yaşta başlayan tanıdıklarımın bir çoğu cinsel hastalık yaşadı siğil ve mantar başta olmak üzere. Herşey yolunda gitmeye bilir belki kürtaj olman gerekecek devlet hastaneleri şu an kürtaj yapmıyor günün geçse mecbur babasız çocuk doğurursun. Cinsellik basit birşey değil amacı sadece zevk almak değil ben yaşının erken olduğunu düşünüyorum
140 Yorumla26 yaşında yapmayan ben ve böyle birşeyin yanlış olduğunu düşünüyorum belli bir yaş yok kimi inancına göre yapmaz kimi hazır hissetmez kimi kendini saklar özeline ben eşime saklıyorum sevdiğim kişi olsun istiyorum ve sadece benimle olsun istiyorum kıskanç biriyim çünkü paylaşamam karşılaştırılamam
80 YorumlaBedenini bir hiç uğruna erken yaşta heba etmişsin. Yazık gercektenncok yazık.
Evlenmeden ilişkiye girenler evliliği düşünmüyor sanırım. Bu işin günahını hesap etmeden 2 dk lik zevk uğruna bedenlerini hiç ediyorlar yazık.
18 19 yaşında ilişkiye girmek nedir? Bu kadar zayifmisiniz?
Nefsinize hakim olmak bu kadar mı zor?
ya da aileniz geniş bilemedim.
Ben bı erkek olarak 30 yaşındayım henüz ilişkiye girmedim. Ki erkekler bu konuda daha zayıftır. Sizin o yaşta ilişkiye girmeniz.
Neyse...75 Yorumla
Soran+1 yılAhahahhah bak profiline bakmadan tahmin ettim ne olduğunu ;) Full seks ile alakalı sorular, seks arkadaşı aramalar. Sevişemediği için buradan evlenmek istemeler falan.
Çok umrunda ya günahı, kendin sevişemediğin icin kıskaniyosun ve yaranı gocunarak kapatmaya çalışıyosun 😂 acıdım sana. Çok fena hem de. 30 yaşına gelmişsin cinsel performansın 0, 10 saniyede boşalırsın yapsan. Kimse seninle birlikte olmadi diye güya kendi isteğiyle birlikte olmadi gibi yorum girmiş zavallım yaaa.
Soran+1 yılSana soralım kendi sorduğun soruyu? İnanılmaz ikiyüzlü bir insansin. Ahahhahaha bari profilini gizleyip yazsaydin zavalli
Soran+1 yılYa bi yuru bu yasina kadar iliskiye girmemis ezigin tekisin bi de bana ahlak ogretmeye kalkiyo profilinde sanal seksler havada ucusuyo. Sen ahlak icin degil kimse senin gibi bi tipsizle birlikte olmadigi icin birliktelik yasamadin.
Varos kaybolll senin gibi tipsiz keko benim yanimdan bile gecemez
Gizli Üye(25-29)+1 yılYargılamak için sormuyorum, neden kendinizi sadece sevdiğiniz ve evleneceğinizi düşündüğünüz doğru kişiye saklamıyorsunuz? Yani bunu gelişi güzel ve hayatınızda uzun süre kalmayacak olan kişilerle yaşamak istemenizin mantığı nedir anlatabilir misiniz rica etsem?
100 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılGeç Değil Niçin Geç Olsun ki Cinsellik İlla İhtiyaç Olması Gereken Bir Şey değil ya Tamam Vücut İster ki Bende Çok İstiyorum Bir kızla Sevişmek Yatmak 31 Yeterli Gelmiyor Ama Yapamıyorum Çünkü Evlenmeden Cinsel İlişkiye Girmek Dinimizde Haram Yanlış Anlamazsan Sana Bir şey Söyleceğim Tamamen iyilik için Çok Yanlış hata yapmışsın Evlenmeden eğer Cinsel İlişkiye Girdiysen ki Evlenmeden Cinsel İlişkiye girmek afedersin oc luk çünkü Evlenmeden Haram AZ önce Tamam vücut istiyor Dedim bende istiyorum doğru ama Sabretmek Zorundayız Yüce Allah haram etmiş bekleyecez evlenene kadar mecbur
36 Yorumla- +1 yıl
bunu sen erkeklere söyle bence erkekler cogu yapiyor hatta el degmemis kizla evleniyor yazik degili o kizlara
Cevap sahibi+1 yıl@tatlibelancxk Erkeklere Söylüyorum Asıl Tabiki de Bilmez miyim Erkeklerde Bu Pislikler Çok Var Kendi Cinsimden Böyle Olmasına Utanıyorum Adi Pislik Herifler Kızların Namusuna geçiyor Sonra bırakıyorlsr Bu kadar adilik Şeref Yoksunluğu Olabilir mi ya Hayır Cinsel İlişkiye girdin Bir halt yedin evlenecksin kızla başka Çaresi yok Ama Yok Zevkleri Önemli o it erkekler İçin Benim burda dediğim 2 cins içinde geçerli kızda vermeyecek erkekte İsteyemeyeck cinsellik
- +1 yıl
kiz vermesede erkek zorla yapiyor ülkede okadar genelevi var neden yetmiyor onlara sokakda mahsum insanalra saldiriyor ya da genc kizlara
Cevap sahibi+1 yıl@tatlibelancxk Maalesef Ki Öyle Bilmez miyim O ya İtlerini Pislik Abazan Sapiklari Zorla Cinsel İlişkiye Girmek Tecavüze Tacize Girer Ki Bunu Yapmak Şerefsizliktir Ulan Varya Böyle İtleri İdam Etmek Gerekiyor Gerçekten Bu Pislikleri Görmekten İnsanda Normallik de Kalmıyor Hiç mi İnsanda Kalp Olmaz ya Düşünür yani Sırf Kendi Zevkleri İçin Kızlara Tecavüz ediyorlar Zevklerini sk onlarin O Rahatlayacak Ama Kıza ne olacak peki Namus gitmiş olacsk sonrası hamile kalma riski Daha sonrası En kötüsü psikolojisi Bozulacak Gerçekten Onlar İnsan Değil İnsan Olan Tecavüz etmez zorla pislik yapmaz Allah onların Belasını verir inşallah Elime Gecseler Fena Şekilde canlarıni Alırım sapiklarin ızdırap acı içinde Onlar Yüzünden Kaç masum Kız kadına Oluyor olan
- +1 yıl
Allah onlarin belasini versin herkesi bizi korusun
Cevap sahibi+1 yıl@tatlibelancxk Amin🙏🏻 Allah Onların Belalarını Cezalarını Versin Gebersinler Varya Sana Bir şey diyim mi O Kadar Çok Sinir Oluyorum Ya Günde Hergun Kaç kız zorla tecavüze uğruyor ulan O itleri Elime Geçirsem Canlarıni Çok acı içinde Alırım Yüce Allah Kızlarımızı Kadinlarimizi bu Pisliklerden Korusun Artık Yeterr Bu Şerefsizleri görmekten bıktım Ülkemiz Ne zaman pislikten kurtulacak Kızlarımız ne zaman rahat edebilecek Hayır yani o Abazanlar azdiniz evinizde 31 cekin Elalemin kızına mi Saldırmak gerekiyor bu nasıl pislikliktir Allah onların bin belasını versin igreniyorum
+1 yılAslında yapıp yapmamak kişiye kalmış birşey.
Kimi önemsemez her önüne gelenle yaşar bunu , kimi benim tercihim değil der evlilik öncesi..
Saygı duymaktan başka yapılacak birşey yok ikisi içinde fakat geç mi kaldım dersen iş orada başka bir noktaya gider.
Yani sigaraya başlıyorsun sanki.
Garip63 Yorumla- +1 yıl
🤣🤣
- +1 yıl
Haklı valla
Geç değil tabi ki. Kendini kimseyle yarıştırma bence bu konuda. Ben 16 yaşında yaşamıştım ilk ilişkimi. Kendini nasıl ve ne zaman hazır hissediyorsan, kimsenin ne dediği önemli değil.
813 Yorumla- +1 yıl
16 yaşında basliyir demek ki Ruslar 🧐
- +1 yıl
Mastürbasyondan önce seks yapıyorlar anlaşılan. Sizin ülke de çok yaygınmış :)
- +1 yıl
Bana rusça öğreti misin?
- +1 yıl
Anladım. bu arada Türkçe'yi iyi biliyorsunuz şapkalı a harfi bile kullanıyorsunuz :D
- +1 yıl
Beni takip eder misin arkadaş oluruz :D
- +1 yıl
Benden zarar gelmez korkma benden
- +1 yıl
İlginc üzüldüm açıkçası.
- +1 yıl
düşünceli birisin teşekkür ederim :)
+1 yılBen de 19 yaşımda yaşadım. Şu an yaşım 21. İnan bana en ideal yaş diyebilirim. 14-15 yaşlarında da bu bilincin oluşmuş olabilir ama bu yaşlarda pişman olabilirdin. Ve 14-15 nedir ki yani vücut bile daha tam oturmamış. Üstüne üstlük 18den önce suç. En mantıklısı 19-20 yaşlar bence. Gerçekten isteyerek, bilinçli bir şekilde, onun bunun gazına gelmeden ve pişman olmayacağından emin olarak yaşamak en güzeli. Ben pişman olmadım şahsen.
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSırf yapmış olmak için yapmak ne kadar aptalca herkese değil kendine bak başın göğe mi erdi boyun mu uzadı? Ben ilk ilişkimi sevdiğim adamla sonum olmayacağını düşünerek 26 yaşımda yaşadım bu benim pişman olacağım bir durum değildi hala değil ama sizi gerçekten anlamıyorum ya ne bu acele?
70 YorumlaÇok geç kalmışsın. 12-13 de başlasan şu an 6-7 yıldır sevişiyor olurdun. Tüh boşa geçmiş yılların.
Ya bu 18 altı cinselliği meşrulaştırma yarışınız nedir anlamıyorum ki?150 YorumlaHahaha şaka mı 30 yaşındayım henüz hiç bir şey yaşamadım. 😀 Sevdigim sevildigim, geleceğim olan insanla olsun istiyorum. Öyle biriylede daha hiç tanışmadım 😀
100 YorumlaBunu marifetmis gibi soylemen ve kabul etirmeye calişman olmuyor ama bu senin bedenin bunun yasi yok simdi 13 14 yaslara indi zaten ama bunu yapiyorsan da arkasinda duracaksin ortalikta ben temizim namusluyum diye gezmiyeceksin bir enayi bulurum kendimi ona kakalarim kafasinda olmayacaksın arkasinda dueamiyacaksan bu halti niyr yiyorsun yarin hamile kalsan o cocugu aldirmiyacaksin herseyiyle yaptigin haltin haltin arkasinda duracaksin
14 Yorumla
Soran+1 yılBirincisi yaşadığım şey bir "halt" olarak nitelendirilemez. Bu gayet doğal seleksiyon. Canlılığımın bir parçası. İkincisi ben erkekte cinsel ilişki yaşamış, sevgilisi olmuş bilmem ne önemseyen bir insan değilim. Hayatımı birleştirmek istediğim insanda önemseyeceğim şey, zeka, eğitim, kültür, tip.
Bu nedenledir ki, zaten bekaret takıntısı olan, ortadoğu, arap zihniyetli bir erkekle ben muhattap bile olmam : )) sadece gözüme cahil ve acınasi geliyorlar.
Azıcık beynini kullanan erkekler zaten cinselliğin insan için bir "ihtiyaç" vucudun doğal tepkimesi, bir gereklilik olduğunu bilir. Hatta cinsellik yaşamayan insanlar gergin, psikolojik hastalıklara yatkın, stresli vs olurlar. Cinselliğin insana bir çok faydası var.
Buna "namus, ahlak" vs diye bakan erkek 21. yy da kendini geliştirememiş, aklı sığ, bilgisiz, dede masallarına kendini fazla kaptırmış, hiçbir şey görmemiş, ailesinin zoruyla baskılanmış, cinselliği suç olarak gören, gariban bir cahil ile evlenmeli.
Tabii şu da var ki, cinsellikte ten uyumu çok önemli. Eğer ki bir erkekle kadın, evlilik öncesi ilişki yaşamazsa, ve evlendiklerinde cinsel birlikteliklerinde bir sorun çıkarsa bu sağlıksız bir evlilik demektir.
Bana akıl vermeden önce okuyun, sorgulayın lütfen. İyi geceler.- +1 yıl
uzatmışsın yok doğal seleksiyon o bu sen tabiata bak bi çiftleşme nasıl doğada erkekler dişilerin ırzına geçiyor yavruları öldürüyor neden çiftleşmeye hazır olsun diye sen bir canlısın aslında nereye aitiz tabiata tabiatta bu kaos var normalde böyle olucaktı bizi insan yapan zaten bu senin küçümsediğin kültürler ve ahlaki değerlerdir. Cinsellik tabiki yararlıdır ihtiyaçtır. İstediğini yap ben bunu eleştirmedim senin hayatın ama doğayı veya canlılığı işin içine katma biz düzenin içinde değiliz. Doğal seleksiyon? kaldımı aptalda yasıyor zekide yasıyor hastada yasıyor neden tıp gelişti ee ne oldu dünyanın nüfusu arttı neymiş gezegen gidiyormus kaynak kalmamıs yok oluyomus gezegen hayır gezegen gitmiyor biryere biz gidiyoruz neden çünkü içine sıçtık birde gözüne acınası gelmek felan insanları küçümsemek senin işin değil
- +1 yıl
insan beyninin iki tarafı var hayvan beyni ve insan beyni korteks ile amigdala kısmı eş calısır seni insan yapan kısım bu normalde bir hayvan cinsellik istese gider hemen çiftleşir sen ise düşünürsün burası korteks işte sonuclardan korkarsın buda amigdala kısmı dediğim insan düşünür düşündükçe neden sorusu çıkar ondanda din çıkar ilerrler etik kuralları kültür insanlar neden savasıyor birbiritleriyle çünkü hayvan beynimiz orası cinsellik ve şiddet bunlar beynin aynı haz tarafını calıstırıyor ona bakılırsa insan tek eşlimi zaten? kültürler değerler önemlidir küçümsenecek birşey yok burda.
+1 yılİlk ilişkimi evlendiğim gün yaşadım. 20 yaşında evlenmiştim. Evlenmeden önce olmaması gerektiğini düşünenlerdenim.
100 Yorumla
+1 yılBence değil 19 yaşında güzel ve genç bir anne olabilirsin işte nesi kötü bunun? 20 yaşında doğum yaparsın felan asla geç değil o çocuğu yapmasan bile her cinsel ilişkiye girdiğinizde 19 yaşında olduğunu aklına getirme Ömür boyu 19 yaşında olarak kalmicaksın ki sen elinde sonunda büyüyeceksin. Takma kafana bunları daha erken 😌 En kötü bir daha yapmazsınız olur biter erken olduğunu düşünüyorsan 🙄
10 Yorumla18 den sonra her yasta yapilabilir ne gec ne erken herkesin dusuncesi farkli, birisi sadece sevdigimle olurum der, digeri bana farketmez cinsellik yasayayim zevkine olayim der, bir baskasi evlenmeden birliktelik dusunmez, bazisinin sevgilisi olmas 25-30lara kadar e evlenemezde imkani vs yoktur 25-30dan sonra yapar ona da gec diyemezsin adamin/kadinin kendi karari evliligi beklemistir, herkesin kendi secimi ne gec ne erken isteyen istedigi yasta yapar dusuncesine gore
11 Yorumla
+1 yılİsteyen insan erken yapar isteyen evlenmeyi bekler, burda önemli olan erken olması değil doğru kişiyle olması. Çünkü gereksiz insanlara zaaf gösterirseniz bir zaman sonra pişmanlık duyabilirsiniz. Pişman olmakta güzel birşey, insanlar hatalarıyla tecrübe kazanır olgunlaşır. Hiç bir insan hata yapmadan yaş atlayamaz.
10 Yorumla
+1 yılŞakamısıniz siz valla? Geçmi diye soruyor birde 😂 neyse ya banane naparsaniz yapında sonra pişmanım diye soru sormayın 😂👍🏻
90 YorumlaSevmeden, aşık olmadan sevişmişsindir. İstediği kadar normal olsun, zerre kadar değeri yoktur gözümde. Amaa cinsel ihtiyeaaaeaçç, ama kadın hakkkıııııı, ama özgürlüüğğğk, ama sevdi belkiiiğğ nah sevdi.
41 Yorumla
Soran+1 yılAşk edebiyatlarınızdan gına geldi. Aşk denilen şey vücutta hormon salgılanımi ve beynin etkilişime geçilmesi. Bunun sebebi de insanın doğasından kaynaklanan bir döngü.
Yani aşk normalde seks isteği, arzu, çocuk, aile isteğidir.
G*tumden atmiyorum bilimsel canim.
+1 yılİlgi çekmek adına böyle şeyler yapmayın. Çocuk yaşta bu tarz hareketlere girmeyin. Bu özenilecek bir şey değil. İleride psikolojinizi bozacak ve pişman olacağınız saçma işler yapmayın. 20li yaşların ortalarından önce bu tarz şeylerle işiniz olmasın.
60 YorumlaŞaka mı 23 yaşındayım hala birşey yaşamadım, kendini avutuyorsun bence pişmansın büyük ihtimalle
111 YorumlaYaşamak marifet değil :)))
Yaşamamak nefsine hakim olmak marifet 🙂170 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyurtdışındayım 16 yaşında cinsellik yaşadım yasal burada şimdi yaşım 28 iki çocuğum var
105 Yorumla- +1 yıl
Hayat size güzelmiş
Cevap sahibi+1 yıl@umudunnn imkansız insanın hisleri çok fazla o yaşta şimdi onun yarısı anca
- +1 yıl
Yarısı mı şimdi 5 kat fazla 😂
Cinsel Yaşam konusunda 415 cevap paylaştı. Geç değil benim de 16ydı bir şey değişmedi daha geçte olabilirmiş
100 Yorumla
+1 yılAsla ama asla insanlara bakarak hayatına dair karar verme kendini eleştirme. İster ahlaki yönden düşün ister akıl ve mantık istersen vicdani. Ama hepsinde kendine bakarak düşün başkasına değil. Hadi kal sağlıcakla
30 YorumlaHayır canım. Kendini o yaşta hazır hissetmişsin o zaman yapmışsın. Bunu kafaya takma bence. Ben ilk ilişki mi 22 yaşında yaşamıştım mesela
71 Yorumla- +1 yıl
düzenli bi ilşkin var mı halen
Yorumdaki kızlar bakireliğe erkeklerden daha çok önem veriyor mk
97 Yorumla- +1 yıl
Verebilir ne var bunda?
- +1 yıl
O zaman böyle platformlarda bacak arasının reklamını yapmasın. Herkese açık bir soru sormuş ve kendine uyan ya da uymayan cevaplar almış.
- +1 yıl
Zaten erken ya da geç olduğunu söylemişler erken olmuş cevabını almak istemiyorsa sormasın. Sonuçta 2 tane seçenek var.
+1 yılGeç mi diye sorman saçmalık bence. Değerini sende kaybettiren ile olduysan çok kötü
90 Yorumla19a Geç veya ideal yaş yazan görüş sahipleri ve soru sahibi ciddi mi saka mi yapiyor nfkckfkkf. Tabi canim geç millet 13te basliyor (!) 😒
60 Yorumla
+1 yılO birazda yaşadığın yere bağlı ama Türkiyeye göre 19 ne geç ne erken sen bu geç erken muhabbetine kafayı takarsan işin içinden çıkamazsın ben sana diyorum tam yaşında yapmışsın...
14 Yorumla- +1 yıl
@OverNow Amerikada ermenistanda legal yaş 14-16 kadar değişebiliyor
- +1 yıl
Kafasına takmaması için yapmıştım ve 18 yaş nerdeyse tüm isteklerini bağımsız gerçekleştirebildiği en küçük yaş o yüzden ben cinsel ilişkinin ilk 18 yaşında yapılması gerektiğini düşünüyorum bu görüşler kişiden kişiye değişebilir 18 yaşında seks yapmazsan hayatı yaşamamış olmuyorsun bu benim görüşüm ve her zamanda öyle kalıcak...
Cinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. 18 yaşından önce başlayanlar çocuk olarak görülür ve ilişkiye giren erkek suçlanır... yani öyle tercihe bırakılan bir durum değil, açıkçası 20 li yaşlardan önce gerek yok.. ideali evlendiğin zaman olması ama devir farklı, bir şey diyemem..
530 Yorumla- +1 yıl
Kirli bir şekilde evleniyorlar derken? Kadın kirleniyorsa erkek ne oluyor o zaman? İlk ilişki sırasında kimse ne kadının ne de erkeğin bakir ya da bakire olduğunu anlayamaz erkekte nasıl bilinmiyorsa kadında da öyle. Sizin o kan gelmesi dediğiniz olay eğer ilişki sırasında vajinaya zarar verdiyseniz gelen bir şey yani övünülecek ya da ilki benim denilecek bir şey yok. Bu tamamen kadına zarar verdiğinizda olan bir durum ama toplumumuz insanların gözünü korkutmak için bunu farklı olarak anlatmış eski zamanlarda... @Faruk2059
- +1 yıl
@dilara_irmak kimse kirli filan değil bence, herkesin kendi sorumluluğu, insanlar hata yapar, kadın da erkek de.. önemli olan ömür boyu bunu taşıyacak hata olmasın... o yüzden erkek kadın aynı durumda, kadının bunu atlatması bazen daha zor oluyor.. yoksa kirlilik temizlik değil...
- +1 yıl
Bende onu demeye çalışıyorum da yukarıdaki beyefendi anlamıyor kan gelmesi bakire olduğunu göstermiyor toplum yalanlarına inanmak yerine gidip bilimsel kanıtlarına bakabilirsiniz. Bir kadının bakire olup olmadığını anlamanız mümkün değil bu yüzden anlamamakta ısrarcı olduğu için onları yazdım
- +1 yıl
Beyefendi bir tarafınızı kaldırıp araştırın o zaman bakalım öyle miymiş? Kendi bedenimizi siz mi daha iyi bileceksiniz yahu gidin araştırın.
- +1 yıl
@dilara_irmak hala şu kafadan cikamadiniz aw bakirelik zardan ibarer değildir sen biriyle sevistiysen ( seks degil) artık bakire değilsindir bu kadar. Ileri olayim derken geriye gidiyorsunuz haberiniz yok awk
- +1 yıl
Ya tamam işte ben ne diyorum? Biriyle ilişkiye girdiysen herhalde bakire/bakir değilsindir ama birinin daha önce ilişkiye girip giremediğini anlayamazsın demeye çalıştım yukarıda. Tc erkeğinin çoğu oo kan geldi ilki benim kafalarına giriyor ama kızlık zarı esnek bir yapıdır yani ancak siz zarar verirseniz yırtılır. Ya da yırtılmaz demek istediğim sadece buydu olay nereye geldi?
Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Ben 32 yaşındayım hiç cinsel ilişki yaşamadım çünkü cinselliğin evliliğe ait olduğunu düşünüyorum
90 Yorumla
+1 yıl21 yaşındayım, yaşamadım ve yaşamayı da düşünmüyorum.
721 Yorumla- +1 yıl
Niye gız gel çizeyim kestaneyi 😂😂
- +1 yıl
@isimvermekistemiom yerinde olsam yarın bu canavarı polise şikayet ederdim tacizden : D
- +1 yıl
@oneminutetosuicide ne canavarı hanfendi? Ben iyi kestane çizerim sonra kavurur afiyetle yerim sadece 🤷
- +1 yıl
Ya s*ktir git a*mk allah belanızı versin şunu bana yazsaydın yemine derim mahkemelerde süründürürdüm seni
- +1 yıl
Yemin ederim*
- +1 yıl
@oneminutetosuicide hayırdır yaran mı var? Ben seni mahkemeye versem ne olur şimdi?
Manyak mısın nesin sana noluyor la? - +1 yıl
Vermeye yüzün mü var?
Resmen kadını taciz etmişsin?
Bunun seni onu mu var?
Bir adam kardeşine gel çizeyim deseydi gülüp geçecek miydin?
Bir de üste çıkıp mahkemeye versem ne olur diyor. - +1 yıl
@oneminutetosuicide
Yüzsüzlük yaptığımız yok. Usteleseydim eğer öyle olurdu taciz.
Senin gibi mahkeme meraklısı değilim ama istesem veririm mahkemeye sıkıntı yok.
Allah bilir selam verene de tacizci damgası vuruyorsundur.
Psikologa görün, iyi değilsin. - +1 yıl
Hala üste çıkmaya çalışıyorsun: D
Arkadaşının kardeşine şu lafı soylesene bi bakalım ne yapacaklar sana allahın yüzsüzü. - +1 yıl
biriyle yaşamak istesem senin gibi *mcı tipsizlerle mi yaşarım? hade dön köyüne
- +1 yıl
Ulan s*kuk bana tipsiz diyene kadar o suratını profiline koyma cesaretini göster. Ayrıca gel benle yaşa demedim a*. Sensin köylü. Kezo.
- +1 yıl
@oneminutetosuicide istediğime durmam söylerim zaten Allahın delisi
- +1 yıl
Köylü konuşuyor susun sen de keşke başkasını koysan tipini gördükçe kusuyorum
- +1 yıl
Tacizci 🤢
- +1 yıl
@oneminutetosuicide kanka boşver kudursun düşük iqlularla uğraşmaya değmez kfşbkdld
- +1 yıl
Puhahahha lan sizi ben kudurttum lan 1 cümlede 😂
- +1 yıl
he aynen bak kudurdum şu an hadi köyüne dön kdşvkclsk
- +1 yıl
Seni bilmiyorum da öteki fena kudurdu
- +1 yıl
Ayrıca asıl sen köylüsün, kutsal bakireliği seçen bir köylü
- +1 yıl
ne alakası var kutsallıkla? tercih meselesi. benim midem kaldırmaz şahsen tek ve sevdiğim kişiyle yaşayıp özel kalmasını isterim
- +1 yıl
Yoo sen yaşamadın yaşamayı da düşünmüyorsun
+1 yılBizi ilgilendiren bir durumun olduğunu düşünmüyorum. Senin bedenin, senin seçimin.
Yapıyorsan, arkasında duracaksın. Biz yanlış desek ne değişecek?
Herkes, herkesin seçimlerine saygılı olacak. Bir başkasının özgürlüğünü kısıtlamadan.20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKendi bedenin kendi tercihin kendi zevkin kimseyi ilgilendirmez su anda 19 yasinda misin bence gec degil bende hemen hemen o yaslarda yaşamıştım onemli olan vucudunu deforme etmemek her zaman sık sık yapmamak cunku daha gencsin daha cok yapacaksin :)
20 YorumlaEvlenmeden yapmam. Bu insan özelimdir ve hayatımın kadınıdır. Bazı adamlar prensipleriyle erdemiyle yaşar. Bende öyleyim.
50 YorumlaEvlenmeden yapılmamalı. Müslüman isen bu böyle olmalı. Allah'ım senin gibi ahlaksız insanlardan korusun. Herkes kendine göre birini bulur. Temiz temizle inş.
130 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEğer yabancı bir ülkede iseniz o yaşlar normal ama Türkiye'de o yaşta yaptıysanız geç değildir. Ben hiçbir zaman yaşayamayacağım çünkü penisim kısa, ince ve yamuk. Karşımdakini memnun edememekten ve ona rezil olmaktan korkuyorum. Ben 20 yaşındayım ve hiç öyle bir şey yaşamadım, siz 19 yaşındasınız ve yaşamışsınız. Yani geç değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılYok be gayet normal yaş, ben 15 yaşımda yasamistim ama rahat 25'e kadar gec sayilmaz bence
161 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSenin ne fok yediğin bizi ilgilendirmez. Geç veya değil kararını vermiş yapmışsın bunu tartışmaya açmanın anlamın ne amacın ne.
80 Yorumla
+1 yılBen evlenene kadar yapmayı düşünmüyorum. Zinaya karşıyım.
61 Yorumla- +1 yıl
Aynen öyle. Biz Allah yolundayız bro :)
+1 yıl25 yasındayım daha öyle bir tecrübem olmadı bunun geci ya da erkeni yok
60 YorumlaÇok geç kalmışsın ablacım daha erken yapamadın mı :)
60 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kime göre geç kime göre erken.
Bu senin hayatın.
İstediğin yaşta ve ya zamanda yaşamak için en doğru kararı yine kendin verirsin.10 Yorumla
+1 yılsen bunun doğru yaş doğru zaman doğru kişiyle olduğuna inanmışsın pişman da değilsen kötü bir deneyimde olmadıysa eğer tam zamanı tam yeri
10 Yorumla
+1 yılBenim de hiç deneyimim yok. Kesinlikle bekaret konusunda bi baskı altında değilim ama ben bunun özel olmasını istiyorum. Yani anlık hormonal bir istekle yapmak yerine sevdiğim kişiyle, gerçekten kendimi hazır hissettiğimde yapmak istiyorum
72 Yorumla- +1 yıl
dogru karar
- +1 yıl
Aynn valla
+1 yılHerkes kendi zamanını yaşar, ben de 19 yaşımda yaptım. Ondan önce çok inançlı bir insandım. Asla yapmam dediğim şeyleri hep yaptım :D Demem o ki, kendi zamanının elçisi sensin. Geçi ya da erkeni olmaz.
00 Yorumla
+1 yılBu ne hız ben 28 im daha olmadı evlendikten sonra nasip kısmet
50 Yorumla
+1 yılÖncelikle reşit olduktan ve sonra hazır hissettikten sonra olmalı diye düşünüyorum. Yani 19 ne geç ne de erken.
40 Yorumla
+1 yılOha geç değil çok erken bence. Ben 25 yaşındayım hiçbir şey yaşamadım. Bence doğrusu bu ama yine de siz bilirsiniz
30 Yorumla22 yaşındayım ve henüz herhangi bi' birliktelik yaşamadım. Sen 19 yaşında yaptığına üzülüyorsan ben ağlamalıyım sanırım. :) Pek memnun değilim bu durumdan ancak yapabilecek pek de bir şeyim yok gibi.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 874 cevap paylaştı.
+1 yılhangi ülkede yaşıyorsun? irlanda daki kızlar mı ingiltere mi ispanya damı?
oralarda cinsellik yaşı 14 e kadar düşüyor , ( evlilik yaşı ile cinsellik yaşını karıştırmayın ) geç kaldığını düşünüyorsan aradaki farkı nasıl kapatmayı düşünorsun00 Yorumla - Devamını Gör (245)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne