Bu yaşıma kadar bekledim artık gerçekten vücudum istiyor. Ilişkin olduğunda da seks isteniyor ben Kabul etmeyince kendimi kotu hissediyorum. Ilk defa seks için geç bir yaş mı yoksa tam zamanı mı?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılBunun yaşı yoktur. En önemli birinci unsur sen bunu istiyor musun gerçekten? Bunun cevabını içten bir şekşlde olumlu cevaplıyorsan diğer sorun oşu olmalı. Ben bu durumun psikolojisinin farkında mıyım sonradan yaşayacaklarımın üstesinden gelebilir miyim? Buna kesin ve geniş bir öngörğyle cevap verebiliyorsan işte o zaman hazır olduğuna kendini ikna etmelisin. Bunlarda sana cinsellik yaşaman için yeterli olmayacaktır. Karşında buna değecek bir partner var mı doğru kişi mi buna emin olman gerekir. Ne istediğini bilen kararlarını doğru verebilen bi olgunluğa eriştiğin zaman ancak karşındaki kişiyi analiz edebilirsin. Biyolojik olarak cinsellik yaşama isteği duyman çok doğal bunu kontrol edebilmen senin için sağlıklı olacaktır. Daha doğru ve objektif kararlar almanı sağlayacaktır.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 372 cevap paylaştı.
+1 yılÇok geç değil ama genelde bu zamana gelip ilk kez yapıcak kişiler çok aceleci oluyor sadece bunu yapıcağın kişinin seni kullanmasına izin verme ya da bakire olduğunu söyleme yeni kendini hemen bırakma güven niyetini anla aceleci olma birazdaha dayan yani
00 Yorumla
Dinimiz işte bu yüzden adet olduktan sonra bayanların evlenmesini idtiyor haram yollara gitmesin diye sen hala biriyle olsam erken mi diyorsun bir kere biriyle olman günah büyük günah ikincisi senin zaten kız olduğun zaman evlenmek lazımdı
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
7
Cevap
47Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yıl22 yaş bence gayet sağlıklı ve mantıklı bir yaş cinsellikle tanışmak için. Ne geç ne de erken sayılır.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 808 cevap paylaştı.
u +1 yıl22 yaş cinsellik yaşamak için geç değil. Önemli olan kendini buna hazır hissediyor olmak ve sonrasında pişman olmaman. Pişmanlık yaşama olasılığın varsa cinsellik yaşamış olmak için bunu yapmamalisin. Ya da partnerin istiyor diye...
10 Yorumla
+1 yılTabikide hayır. Sen kendini ne zamam hazır hissedersen o zaman yapmalısın zaten
20 YorumlaYaş ile alakalı bir durum değil. Kendini hazır hissettiğinde olur. İlkler unutulmaz. Kimin ile yapacağını iyi düşün.
00 Yorumla
+1 yılGüvenilir biriyle gizlilik içerisinde gorusebilirsin... bende güvenilir bir hanımefendi ile istiyorum umarım buluruz
00 Yorumlahiçbir şey için geç değil. Güvendiğin biriyle olabilirsin. Bir erkek nasıl bu konulara dayanamıyorsa kadınlarda aynı
00 YorumlaBakireligine dikkat ediyor musun peki. Etmiyorsan eger cinselligin belli bir yaşı yok. Ne zaman istersen yaparsın. mastürbasyon vs yapıyor musun peki
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 7,4b cevap paylaştı. Yaş için geç felan değil sen kimse var mı yapmak için onu söyle birde seni mutlu edecek biri olsun 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 601 cevap paylaştı. Bu sana kalmış bir şey kendini hazır hissettiğim yaş önemlidir bence ama 22 ideal tam zamanı
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılRahmetli de çok yanıp tutuşmuş, sonra başlamış zina yapmaya...
01 Yorumla- +1 yıl
Lan mfldmdk
+1 yılKızlarımıza baka ya. Piyasada aile yapılacak kız kalmıcak
00 YorumlaRastgele birisiyle mi yatıcaksın? İlkler önemlidir unutma
00 Yorumla
+1 yılYaşı bu kadar takma. Istedin zaman yapabilirsin.😊😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. seks yapmak için yaş yoktur... vucudun neyi istiyorsa o zaman olur
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılGeç kalmadın. Henüz. Ama pişman olacaksan yapma, kendin için doğru bir partner bul.
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 894 cevap paylaştı.
+1 yılHayır geç değil, yaşın genç, hem böyle iyi şimdi doğru karar verebilirsin
00 Yorumla
+1 yılHayır canım kadın olmak isteyen varsa yardımcı olurum canını acıtmadan 🙂
00 Yorumlabunun yaşla ilgisi yok bence sen ne zmnn ister ve ne zmn içinden gelerek yaparsan o zmn doğru zmn
00 YorumlaÇok ideal zaten zamanla tecrübe kazanıp olgunlaşacaksın, yardımım dokunursa burdayım
00 Yorumla16 da var 30 da var bunun doğrusu yanlışı yok kendi tercihin kendi aklını kullan
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl25 yaşındayım bende yapmadım valla çok zorlanıyorum artık
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılneresi kötü bunun anlamadım daha mı küçük olmalıydı
01 Yorumla- +1 yıl
Sen yaptın mı
- Cinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılYani geç değil de sen kendini kontrol edemiyor san yaparsın
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılZamanı ben 17 yaşında bile isteyen yaptığım kizlar var yani yapacagin güvenli bir erkek olmalı
00 Yorumla Yok geç değil. Hazırsın eğer yap zevk al masturbasıyondan kurtul ama kondom kullan kesin hamile kalma.
00 YorumlaBence tam zamanı ama bilinçli biriyle yap sana acı vermesin zevk versin keyf al bilgili biriyle yani😉
00 Yorumla
+1 yılLğtfen yapma sabret ya sonra pişman olunuyor gerçekten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen 25 yaşındayım seks yapmadım evlenmeden de yapmak istemiyorum ama vücudum o kadar istiyor ki ama yine de yapmıyorum.
11 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbende o yaşlardayım daha hiç seks yapmadım ama aynı yaşta olan bir kuzenim baya bir aktif bu konuda
00 Yorumla
+1 yılTam zamanı malzeme. senin bozdur bozdur harca
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılTam zamanı. Buldun mu adayı
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Bende o yasta baslamistim
00 Yorumla
+1 yılBende 23 yasındayım daha yapmadım yapak mı
00 Yorumla
+1 yılBence gayet uygun bir yaş
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 610 cevap paylaştı.
+1 yılÇok erken pişman olacağın bir yaş
00 Yorumla Dikkatli ol partner önemli
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. 35 yaşında. bakireler var :) sen daha gencsin
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl28 yaşındayım daha bir şey yaşamadım.
311 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılHiç biri değil. Güvenebileceğim biri çıkmadı
Cevap sahibi+1 yılYani
Cevap sahibi+1 yılNeden o zaman bayılıyorsunuz
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden yapmak istemiyorum zaten. İlişki yaşamamış birini istediğim için zor
- +1 yıl
cok gec kalmsısnsın ama sende haklsısn herkezle olmaz yapılan orada kalır benım gibi rajon bilen az
Cevap sahibi+1 yılSanane
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. 25 en doğru kararı vereceğin yaş bence
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGayet olabilir yaştasın nesi kotu
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHazır hissettiğinde yaparsın. Bende bakirim 😛
00 Yorumla
+1 yılBen 26 yaşındayım daha yapmadım.
10 Yorumla
+1 yıltam zamanı yap oral ile basla önce yap aynen
00 YorumlaÇok geç kalmışsın
00 YorumlaGerçekten berbat 😄
00 Yorumla
+1 yılYo niye kötü olsun