+1 yılvajinal orgazm yoktur. orgazm klitoristen olunur. efsanelere hurafelere inanmayın.
klitorise de katlanacak sabredecek sona ulaşacaksın ya değilse hastalanırsın. yarı bırakma05 Yorumla
Soran+1 yılNasıl bir hastalık
- +1 yıl
hastalık oluşur demedim hastalanrsın diyorum. hastalık oluşması ayrı hastalanma ayrıdır
yumurtalıkları zorluyor sonra sona varmıyorsun. tam mutluluk hormonları salgılanacakken salgılanmasına izin vermiyorsun
cinsellik yemek içmek uyumak yıkanmak mutluluk hormonu salgılamamızı sağlar. strese dayalı hastalıklardan korur. sen yemeği bir kaşık alıp bırakmış gibi oluyorsun.
doyup mutluluk hormonlarını salgılaman gerek. tam tersine extra stres kazanıyorsun.
Soran+1 yılBen de nasıl bir hastalık "oluşur" demedim. Nasıl bir hastalık dedim. Aynı suyun laciverti.
Sağol görüş ve fikir için.
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Dayanamıyorum derken? Acı mı çekiyorsun? Eğer, zevk konusu ise neden kendini sıkıyorsun? Bırak aksın, aldığın zevke bak.
04 Yorumla
Soran+1 yılAcı çekmiyorum. Zevk anında titreyerek boşalıyorum. Kasların kasılıp gevşemesi titreme gibi zevk anları bayılacakmışım gibi hissettiriyor
Soran+1 yılAnladım. Orgazm anında klitorisi bırakmayıp orgazmı sürdürebilmek için neler yapabilirim peki.
+1 yılbiraz spor yap kasılmaya alışsın vücudun.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Nereye kadar gidecegini gormen lazim. Zevki uzst ve aceleci davranma. Farkli mast yontemleri denemelisin
10 Yorumlaberaber yapalım bunu yardımım dokunur belki ben hazırım bekliyorum
01 Yorumla
Soran+1 yılSoru hakkında fikrini paylaşman yardım edecektir bana. O anlarda bayılacakmış gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım
Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bacak titremeleri cook yogun oluyor..!
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet dayanamıyorum. Bayılacak gibi oluyorum.
Gizli Üye(30-35)+1 yılpekı beyaz tenlı mısın ve normalde ıcıne kapanık mısın?
00 Yorumla
+1 yılAlakalı olmayan 2 konu
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNasıl ağrısı yapmıyor mu o?
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. İşte o an dayansan zaten orgazm olacaksın
00 Yorumla
+1 yılBir erkeğe yalat
10 YorumlaFışkırtıyor musun
08 Yorumla
Soran+1 yılEvet. O anlarda bayılacak gibi hissediyorum. Ne yapmalıyım
Soran+1 yılHmmm. Dildo görevi için kalem kullanmıştım vajinak zevk için. O sırada fılkırttım. Gerçekten sevişsem ne olur acaba merak ediyorum.😄
Soran+1 yılEvet 🙂
Soran+1 yılPartnerim yok. Olursa aklımda kalsın bu.
Gizli Üye(36-45)+1 yılTitreyerek dayanacan
02 Yorumla
Soran+1 yılDayanamayarak klitorisi bırakmamak için ne yapılabilir mesela
Cevap sahibi+1 yılDayanmaz zorundasım kötü olır düşğncesiyle bırakıyorsun
+1 yılSonuna kadar git ya
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım