Eşim gayet iyi fakat ben orgazm olamıyorum. Günde 3 kez mast yapıyorum onunla mı alakalı bilmiyorum yardımcı olur musunuz
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Mast buna sebep olabilir. Çünkü klitoral orgazma alışmışsın Bu sebeple vajinal orgazm olman daha zorlaşıyor. Mast yapmayı bırakmalı ve eşinle çeşitli oyunlar fanteziler de yaşayarak ilişkinize kalp ritmini arrtıracak oyunlar eklerseniz orgazm olman kolaylaşabilir.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılMerhaba, bu güne kadar sanal fantezilerin ve mastürbasyonun orgazmını tetikliyor kadınların pek çoğu senin gibi, klitoris orgazmdan vajinal orgazma geçiş seni sıkıyor darlandırıyor ve soğutuyor cinsellikten açıkçası.. zevk yerine kabus, haz yerine utanç, mutluluk yerine acı alıyorsun bunun çözümü tutkuyu alevlendirecek yeni fanteziler keşfetmelisin ;)
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılMastürbasyon yapmaya bir süre ara vermelisin. Aksi takdirde vajinal orgazm hayal olarak kalır. Böyle devam ederse sonucunda da sen kendi kendini uyararak ya da eşinin oral seksiyle klitoral orgazma ulaşabilirsin. Bütün mesele kadının beyninde biter, erkek sadece bir araçtır. Bu aracı kullanmayı bilen ve kendini tanıyan kadın orgazma ulaşır. :)
73 Yorumla- +1 yıl
Teşekkürler 😊
Soran+1 yılBen teşekkür ederim. Çok yardimci oldunuz 😊😍
- +1 yıl
Ne demek :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
24Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Kendi kendine mi rahatlıon bu bile etki eder.
00 YorumlaMastürbasyon yapmaya bir süre ara verip kendini baska şeylere yönlendirmelisin. Sadece eşin ile normal bir ilişkiyi düşünmelisin.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 581 cevap paylaştı. Masturbasyondan zevk aliyorum diye birsey yok. Sen Şu an herife laf kondurmuyorsun ama birsyleri ya eksik yapiyor ya da yeteri kadar yapmiyor. o yuzden de orgazm olamiyorsun. Seni tecrubeli her erkek , oral seks ile bile orgazm edebilir.
00 Yorumla
+1 yılOnunla alakalı ve seninle de alakalı. Muhtemelen ten uyumunuz yok ve bu çok can sıkıcı bir durum. İlerde dışarıya yonelebilirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah korusun ya. Anladım ben yorumlardan sağol çok fazla mast yaptigim için sorun yaşıyormuşum araştırdım da. Sağolun yinede
+1 yılmast yaprken zevk aliyorsan aliyorsan esinden zevk almiyorsan sorun varki bendede ayni tipkisi bir aorun vardi gunde 3 defa mast yapiyorum cok cevkli esimden eevk alamiuodum ama simdi hersey huzeldi yoluna girdi
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yoluna girdi
- +1 yıl
yoluna girmesi icin baya ugrastik ama simdi cok guzel burdan herseyi anlatamiuorum eger istersen takip ya da msjh atrsan bilgilendirebilirm
mast yaptıgında oluyorsun eşinle olmuyorsun ölemi sabret bir kerede eşinle yapdıktan sonra mast yap bvakalım olacakmı
00 Yorumlaneden mast yapıyorsun? ayrıca 3 defa da çok fazla. bence bir süre ara vermelisin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBağımlılık gibi bir şey evlenmeden önce de böyleydim
Sorun sende o zaman duygusal olarak istek olmasi gerek
01 Yorumla
Soran+1 yılİsteğim var herşey var ama orgazm yookk
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇok fazla mastürbasyon erkeklerde erken boşalmaya kadınlarda da tam tersi geç boşalma sorununa yol açar
02 Yorumla
Soran+1 yılMast azaltirsam bu sorun çözülür mu
Cevap sahibi+1 yılEvet zamanla düzelir
Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Eşin her ikisini aynı şekilde yapsın eşin tecrübesiz
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim gayet iyi fakat ben tek mast yapmaktan zevk aliyorum sadece
+1 yılMastı bırak eşinin işi bittikten sonra sana oral yapsın
00 Yorumla
+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutun. Bütün vücuduna dokunsun. Oral yapsın. Memeleri çok emsin.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Artık mastı bırak sadece eşinle seks var o kadar mastı unut
00 Yorumla
+1 yılbence sen doyumsuzsun :D
02 Yorumla
Soran+1 yılİsteğim hep var ama bir turlu orgazm olmuyo
- +1 yıl
Yeterince istekli olmuyorsun sanırım ya da eşin seni yeterince istekli hale getiremiyor sanırım Boş masturbasyona boşalmak biraz zor işş
+1 yılCevabı kendin vermişsin zaten 😉😊
00 YorumlaEşin varsa niye mast yapar bi’ insan? Çoluk çocuk üye oluyor buraya da
01 Yorumla
Soran+1 yılOrgazm olamadigim icin olabilir mi? Genç kizligimda da böyleydim cok fazla mast yapardim alıştım. Bu arada cocuk dedigin 23 yasında
+1 yılevlilik işte alışmalısın..
00 Yorumla
+1 yılEşin gayet iyi değil o zaman boş yapma
02 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten iyi her şeyi yapıyor ama olmuyor bir türlü
- +1 yıl
Demek ki değil ablacım niye anlamak istemiyorsun
+1 yılSana benim gibi adam lazım😂
00 Yorumla
+1 yılFarklı fanteziler deneyin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılAz yap seksi biriyle yap
00 YorumlaYardımcı olabilirim
00 Yorumla
+1 yılYanlış yapıyorsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ondan
00 Yorumla
+1 yılFazla masttan dolayı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe zamandir evlisin
06 Yorumla
Soran+1 yıl1 ay
Cevap sahibi+1 yılDaha once seks yapiyormuydun
Soran+1 yılHayir
Cevap sahibi+1 yılEsinle olan bu sorun seksten sogumana yol aciyormu
Soran+1 yılHayır
Cevap sahibi+1 yılDm den konusalimmi bazi seyleri sormak isterim