Soruyuda beğenin bakiiim
Görüşler içinde teşekkürler bu aradağ😄😄
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapmadım sağlığıma zarar verebilecek bir şeyi hiçbir zaman yapmam. Yorumlarda kayganlastirici kullanılır zor olmaz falan demişler. Cinsel yolla bulaşan hastalıklar da vajinal sekse göre çok daha fazla. Tabi kondom kullanırsan bunun da ihtimali azalır. Ama ben bu ilişkide kadınların zevk aldığını düşünmüyorum önemli olan zevk almak değil mi?
Evet hem de senelerdir kırmızı çizgim olmasına rağmen.
Zararı; doğru şekilde ve yöntemlerle yapıldığında yok ki zaten sürekli yapılan bir şey de değil.
Bu konuda önemli olan doğru partner, partnerin doğru yaklaşımı, ısrarcı olmaması, ona güvenmek ve size zarar vermeyeceğinden emin olmak. Gerisi zevk almaya kalıyor...
Anal seks karşı tarafın istediğine göre yaparım.
Sırf ben istiyorum diye olmaz.
Daha önce oldu ama kadına zevkten çok acı veriyor. 🤷♂️
Isteyen partnerim için yapmıştım.
Rica ederim😅
Cevap
87Cevap
Anal seks doğru alıştırma ve genişletme yapılırsa, hijyene azami özen gösterilip rektal remizlik sağlanırsa ve bir tabu değil zevk aracı olarak görülürse elbette ki zevkli bir eylemdir.
Bakış açım gayet olumlu. Eğer uygun şartlarda ve işini bilen bir partner ile yapıldığı sürece no problem 👌
Bu tip soruları seviyorum aslında, engelleyip bir daha rezillik ve midesizliklerini görmemek insanların çok güzel bir durum, bu şansı bu tip sorularda elde edebiliyorum.
Sorunuza gelecek olursak, Allah korkusu olan insan el ele tutuşmaz, kaldı ki dinin kesinlikle yasakladığı hayvani iğrençlikleri ise zaten helal dairede bile düşünmez. Helal daire derken, bu soruya gelenlerin geneli bilmez bunu, helal daire evlendiğinde helalin ile olan Allah'ın helal ettiği tüm zenginliklerdir.
👏👏👏👏👏
anal seks cok saçma , saçma olduğu kadar da iğrenç bir şey ayrıca hiçbir kadına zevk vermez biyolojik olarak da bu kanıtlanmış. dini açıdan da hen günah hem de sağlık açısından da zararlı. bir de anal deliğine parmak sokmaya veya bir şeyler sokmaya çalışan kızlar var onların da cahilliğine bir şey diyemiyorum zaten.
Yapmam. Çok zevkli olsa erkek erkeğe yaparlardı (gayleri tenzih ediyorum ). Sonuçta g. t deliği herkeste aynı işlevi görüyor. Sağlık açısından da zararlı. Değil diyen bi kadin doğumcuya sorsun öğrensin.
Kadın analdan Zevk almaz
kadın için işkence erkek için zevktir
çünkü dar ve sıkıdır eğer ilk giriyorsa ilk girer girmez boşalır
ilk yaparken yavaş olmak gerekir
temizlik iyi olması gerekir
alıştırmak gerekir
Vajina göğüsler uyarılırsa acı hafifler zevk aldığını sanıyor
aksi halde analın pek çazip bir tarafı yok
ve tabiki dini boyutu unutmak gerekir yaparken
İstediği herşeyi yaparım ama anal benim kırmızı çizgim. Kesinlikle yapmam. Eğer evlendiğim insanda bu konuda çok ısrar ederse boşanmaya kadar bile gidebilirim.
Bı kere yapıp pişman mı oldun kesinlikle yapmam boşanırim diyorsun
@İzmirdenEmre Hayır hiç yapmadım. Helal yoldan yapmak dururken, ç zevke yeterince cevap verirken iki taraf içinde haram olan pis yola girmeye ne gerek var. Dinen de kesinlikle yasaklanmış birşey sonuçta. Eğer böyle bir teklif sunarsa bile gözümde çok düşer benim için o kişi.
@07ATLAS07 Teşekkür ederim
@Estheroxy Gereksiz birşey bence. Hak olanı vermişim işte afedersinde bok olanı ne istiyon. Bu tamamen benim şahsi düşüncem. Amacımda kimseyi tenkit etmek değildir. İsteyen istediğini yapar herkesin kendine kalmış, hiç kimseye karşıda düşüncelerinden ve isteklerinden dolayıda rencide etme gibi bir düşünce ilede yazmadım bunu. Kimse yanlış anlamasın. Durduk yerede saldırıya geçmeyin şimdi bana
Yapmadım ama bence karşındaki erkek bakımlı olmalı bu konuda gerisi çok önemli değil
Anal seks yaptığım kızlar ordusundan hiç bir şikayet duymadım bu zamana kadar genişledi deforme oldu büyüdü yanma yapıyor bunlar şehir efsanesi şimdi kimi evlendi gitti kimi bekar g…. leri sakız gibi sap sağlam duruyor arkalarında bir sorun yok anlayacağın bunları geç bir defa anal hazırlanmasından sonuna bitene kadar aşamaları olan sıkıntılı bir ilişki çeşidi anlat dersen bütün aşamaları yazarım yoksa uzun bir yazı oluyor talep edersen yazarım kardeşim saygılar
Yaptım. Anal seks fiziksel bir zevk vermez sadece bilinçli bir şekilde yapıldığında kadının sertlikten ve acıdan psikolojik zevk almasını sağlar. Erkek te bunu fiziksel tatmin amaçlı yapmamalı kadına hakim olma duygusunu ve pskiolojik olarak zevk almasını sağlamak için yapmalı
Normali de analıda hiç yapmadım.
yaptım .
acıya odaklanmıs yorumlarda , dogru bılınclı oldugunda boyle bırsey olmuyor.
zararlı ıse tum dunya yapıyor , birde oyle degerlendırın . ( zararı illa vardır minimal durumu kastettim )
Yaptm, hiç sevmiyorum, nedir olayı bu denli anlamıyorum. Kadınlar farklı hissediyordur belki ama erkeklerin vajina varken anüse girme arzularını anlayamıyorum.
Anal seks doğru kişiyle yapıldığında kayganlasitirici veya kondom kullanıldığında taraflarda istediği takdirde yapılabilir. Sonucta zevk. almak için yapılıyor seks anal dan zevk alınıyorsa anal yapilir
Hak yolu varken neden b. k yoluna gitmeyi tercih ederler anlamıyorum.
Zararı olsaydı liseden beri yaptıklarım hastaneden cıkmzdı 🙂🙂 ugun şekilde yapılır patnerınkı cok dar degilse hıc sorun olmuyor 🙂
Büyütülecek bir şey olduğunu sanmıyorum, yapılır yani ne var?
Hayır 🙄 sağlıklı da değil kalıcı hastalığa yol açabilir kendimi riske atamam
Her seksimde yaptım. Normal bir anal seksi zararı yoktur. Var diyenler ya cahildir ya temizlik hastası
Tamam da o sadece sana bagli bir durum değil.
zararını çok az kişi yaşamış ama işi bilen kişi ile yaşanırsa yaşayan asla bırakamaz bu zevke asla hayır diyemiyor ben çok yaptım özel bir pozisyonla asla olmaz diyene bile unutamayacağı zevkler yaşattım bu beni de mutlu etti
Ben çok yaptım ve seviyorum. Zararı abartılıyor dikkatli olursan sorun olmaz.
Hiç seks yapmadım ki anal seks yapsam ama yapmam ya igrenc bence bide kadınlarda hastaliga sebebiyet veriyormuş gerek yok
Tarzım ve tercihim değil. Yapanları da anlamış değilim..
Oturma organını amacı dışın da kullanıp s*ktirmene anlam veremedim hayvanlar bile yapmıyor bunu ama insanlar iğrenç yaratıklar işte sen ve senin gibileri
Onun adı anal değil b*k yolu ne işim olur Allah korusun 🤢🤮🤮🤮🤮
Çok merak ediyorum bunların pipisi bok olmuyor mu
@Çaysevmiyormuşştotom sus yavvv kusucam 🤢🤢🤢🤢
Yok be kusacak kdar değil abartın 😂
@Çaysevmiyormuşştotom abarttım mi😂😂😂😂
Hijyene ve çok ağrılı olmamasına dikkat etmek gerekli
Partnerin iyi hazırlarsa ilk başta acı olsada sonrası zevke dönüşür senin için.
Eşimle arada sırada yapıyoruz değişiklik iyidir bazen
Evet anal seks erkeğe baya zevk veriyor çok dar ve sarıyor adeta ❤️❤️❤️
Bence kötü bir yol hiç denemedim denemek istemem isteyenide hiç anlamam
Filmlerde çok çekici gözüküyor bana ama gerçekte yapmadım hiç
Yaptım ama çok sevdiğimi söyleyemem.
Vajina daha iyi
1 defa yapmayı denedk kız ağlayınca bıraktm ondan sonra yapmadm hiç
Eşimle yapıyoruz ikimizde zevk alıyoruz bundan tek tarafın istemesiyle sadece erkek zevk alır karşılıklıysa kadınında libidosu yüksekse baya zevkli oluyor
NE demiş atalarımız hak yolu varken ne gerek var b.. yoluna. :D
Hiç yapmadım ama yapmak istiyorum, çünkü merak ediyorum :)
yaptım ve zevk aldı, hatta kendisi tutarak oraya soktu
Yapabildiğim tek seks türü 😐
Kadının anüsüne doyasıya oral yaparak, iyice gevşemesini sağlayıp yaparım. Penisim kalın olduğu için anal seks dikkat gerektiriyor
Yapmam yapanında kendisine saygısı yoktur adı üstünde b*k yolu iğrenç
Yapmadım ama deneyimlemek istiyorum. Yakın zamanda yapabilirim.
Olsa da yesek... Hayatımda yapamadığım bir tek o kaldı
Yaptım, keyifli 😀 herhangi bir sağlıksal problem de yaşamadım bu zamana kadar.
@DrDeniz kediniz lens mi 😛
Hak yolu varken b. k yolu niye?
Bilinçli sekilde yapıldığı sürece zevk alırsın
Evet değişiklik olsun diye yapmıştım ama vajinal daha zevkli tabi ki de
Yaptim ara ara yapilmali ustasi yka
Ara ara neden yapilmali daha mi zevkli?
@AnanaslıPizza devai problem. olur
Hmm anladim kalin olmasi olumsuz etkiliyor mu? ya da yaptikca genisliyor mu?
Hyr yapmam. Anal deligi oksatmam daha ii
Yapmadım ama uzaktan acı verici gibi duruyor.
Bayan cd trv psf.. hepsiyle yaptım en az zevki bayanlar alıyor en çokta pasifler ilginç !!!
Yapmadım, yapmak da istemezdim.
Ühümm ühümm haram haram ulan, yapmayın
Yapmadım yapmayacağım da
yaptım
Yapmadım yapmayı da düşünmüyorum
Hiç seks yapmadım oral dahil
hedefimde ki sayıya ulaşmaya çalışıyorum.
Evet 3 kez 1 kadın 2 kız ile
Kızlar kadın olmuyor mu kanka 😂
Ne farkeder hepsinin anüsi bakire bas geç 😂
Beni kadının ilişki yaşayıp yaşamaması alakadar etmez insan olması lazım. Böyle vıcık vıcık kadınlar beni azdırmıyor bile itici geliyor çirkin geliyor
Lakayık boş muhabbet yapan ergen gibi davrananlardan bahsediyorum
Normal seks yaptım mı diye bir sor
var evet ama yapmasan daha ıyı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?