eğer yaptıysanız değerlendirin
evet yaptım
hayır yapmadım
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kadın analdan zevk almaz. Tam tersine çok acı çeker. O yapan zevk aldım diyenler de erkek zevk alsın diye yalan söyleyenler tamamen psikolojik. Bunu haydar dümen bile söylemiştir kadın analdan zevk almaz diye. Ama erkek zevk alır kalçasından. Erkek ve kadının boşaltım sistemi aynıdır ama tek farkla. Erkeğin orasında prostat var prostata baskı yapınca yalayınca parmaklayınca aşırı zevk alıyosunuz. En azından yalatın ya da okşatın kadına. Erkek arkadaşlarımın üzerinde denedim onayladım. Daha da ilginci penise dokunmadan sadece parmaklayarak boşalabiliyolar. İlk defa böyle bir zevk yaşadıklarını söylüyolar. Çünkü erkeklerin g noktası orda. Bunları biliyorum çünkü partnerlerime daha çok zevk vermek istiyorum. Bu arada kadının bütün zevk alacağı şeyler vajinadadır g noktası bile vajinadadır. Araştırın prostat orgazmı diye. Hala yaparım diyen varsa soksun döte parçalasın kadının bağırsaklarını.
Erkekler anal bölgelerinden zevk alırlar. Gay olsun ya da olmasın her erkek anal bölgelerinden uyarılmaya çok açıktır. O yüzden kızların da aynı bölgeden aynı uyarılmayı yaşayacaklarını düşünürler ki bu kadın anatomisi gerçeğine aykırıdır.
Gay olanlar bunu zaten anal ilişki yaşayarak yaşarlar. Ama gay olmayanlar " Ne ulan ben gay miyim?" diyerek oralarını elletmezler bile. Bu sefer de içlerinde kalan ve hiç bir zaman yaşayamadıkları bu zevki kadınlar üzerinde yaşamaya kalkarlar ki, bu durum zaten başlıbaşına bir yansıtma ve sapma durumudur.
@Zafer1717 bu çatlak karı hep aynı cevabı yazıyor. bir haltyanda haberi yok halbuki
yaptım
ama sevgilim baya oral yapmıştı bana çok gevşemiştim pek acım olmadı vajinal kadar da zevkli değil ama bende bir sıkıntı olmadı
Anal kısmam i oral yaptı
@kovBoy0000 her ikisine de
Çok hoş anala yapilan oral dimi
peki cinsel ilişki sırasında lütfen arkama gir diye yalvaran 4 senelik kız arkadaşım ben mutlu olayım diye mi istiyordu?
Hayır tabi ki, çünkü belli bir hazdan sonra daha farklı şeyler istiyor insan, anal grup seks gibi hayvani gelen şeyleri hayal edip istiyor ve yaşıyor belki de. Ben çok sık olmasa da kız arkadaşımın çok fazla uyarıldığında yalvarırcasına anal seks istediğini çok iyi biliyorum.
Not: O da analdan hiç zevk alınmayacağını sadece acı alındığını savunan biriydi, ama bunları yaşadıkça fikri değişti, altını çiziyorum sürekli demiyorum, sadece o istediğinde belki ayda bir belki senede 3-5 kez, aşırı istekliyken.
cok yaptım saglıklı bir sekilde yapıldıgından hem erkek hem kızlar icin süper bir deneyim.
prezervatif kayganlastırıcı parmak masajı bir adet kas gevsetici ile mutlu bir orgazmdır.
ama saglıklı bir sekilde 10 günde bir. simdiye kadar kötü diyen cıkmadı hayatıma giren kızların kadınların cogunun aklında ya da önceki yasadıkları acının yerine nasıl zevk aldıklarına sahit olmusumdur :-)
Cevap
70Cevap
Çook yaptık. Anal seks tecrübeli erkekle yapildigi sürece kadin %50 si psikolojik %50 si fizyolojik olarak belirli bir zevk alir. Tecrübesiz erkek kadini sadece analdan degil seksten bile sogutur. Anlayışlı olmak şart. Burada kadına da cok iş düşüyor. Önyargilarini bir kenara birakmayan (aman cok aciyomus , kaniyomus, altina kaciriyomussun vs vs ) kadin asla zevk alamaz analdan. Milletin ne dedigine bakmicak kadin. Kendi seksine odaklanicak. Hepimiz kücükken hastalaninca iğne vurulmuşuzdur kalçadan. Hemşire ne diyordu "Kendimi sıkma ve korkma sıkarsan daha çok canın yanar" diyordu. Ve cidden kendimizi kasınca daha çok canımız yanıyordu. Anal seks icin de aynı durum gecerli. Kafan da rahat olucak bedenin de. Hicbir anal yaptigin kadin/kiz altina da kacirmadi kan da cikmadi. Erkek anal öncesi kadini hem bedensel olarak hem de psikolojik olarak anala hazirlamalidir. Şu an yasadigim fantezi türüne göre zaten anal seks mecburi oluyor. Olmazsa olmaz bir durum yani şu an bizim icin
Yapmayan yoktur sanırım. Cinselliğin sınırı olmaz. Zaten analsız bir ilişki eksiktir ve yeterli/doyurucu gelmez. Ancak öğrenilmeden yapılmamalıdır. Aksi halde soğutabilir. Yani acısız ve çekici bir ilişki çeşidi iken acele ile ve yetersiz bilgi ile değişik boyutlara gidebilir.
Bu tür ilişkilerin dinimizdeki adı''Livata''diye geçer ve ilk ''Livata''yapan da melun şeytandır. Ayrıca haram ve son derece günahtır. Yapmayın kardeşim
yaptırdım starponla bir kız beni becersin diye bekliyrum artık grupta yaptım 3 erkekli pasif bendim tost yaptılar beni gay değil biseksim
Igrencti korkunc dercede acicektim cok kalindi girerken baya acidi. Bide kndimi kastim baya sanirm ondan. 1 kre sokup cikrdi. Basim dondu bayilck gbi oldm acidan. Ilk denemem di zaten bir dha yapmadim
partnerin seni tam olarak hazırlamamış o zaman
Olabilir. Birden soktu. Once yavs denedi bakti girmiyo tek seferde sokup cikardi. Pompa olmadi zaten
işte yapmasını bilen birisini bulmalısın
Önce yalayacaktı, sonra tek parmakla git gel, sonra çift parmak veya en basidi uyuşturucu krem kullanacaktı. bilmeyene verirsen sonu böyle olur
ben yaptim hem partberine hemde partnerin bana erkeklee haz aldigi bir nokta gaylikla folende alakasi yok kadn takmayala iceri girip g noktasini uyarirken bife oral yapsin o zevk hic bir seyde yok
Niçin
Evet yaptım çok da zevkliydi burada zevkli değil diye kadın ya da erkek yapmasını bilmediği için karşısındaki kadına da zevk veremiyordur haliyle
Değerlendirdim elbet. :)
biliyorum :)
Sak sak 😃
yüzlerce kere belki binden fazla.
anal seksin kuralları vardır biraz da deneyim ister eğer erkek bu özelliklere sahipse kadın da inanılmaz zevk alır.
Hiç yapmadım yapmamda. doggy de vajinadan alamıyor partnerim analdan nası alacak mümkün değil. ve de iğrenç birşey
hem ben kız arkadaşlarıma yaparım , hem bazı kız arkadaşlarımda bana yapar..
Kızlara bak %100 yapmadım demişler :D yaptım diyenler kim acaba :D
Bir kere sokup çıkardığı halde inanılmaz bir acı ve bir dünya kan...
Hic cinsellik yaşamadım kendim gibi tertemiz birini bulursam
Anal yapılır mı ya mesela ben yapmak istesem olmaz ya kız kötü olur
Önden deli olur ama
ilk anal sikin tili olur herzaman erkek bakimin dan olarak koku ve idral iyyy kadin bakiminndan aci
anal yaptım ama belirtmek isterim iki tarafında nasıl yapılacagını bilmesi lazım hazırlık önemli yoksa işkence olur. yaptıklarım hep memnun kalmıştır.
bayan için ilk basta acılı oluyor alışınca güzel bir ilişki şekli ama vajına varken anala gerek yok bizce
evet yaptim anlatilmaz yasanir muhtesemdi kesinlikle
evet yaptım hairka bir duygu hem yapılan hem hapan için ama yapmayı bilmeli yapacak kişi
Sizle konuşma şansı istiyorum efendim. Nolur sadece bir kez izin verin konusayim.
Anal yapmak biraz kabılıyet istiyor bence. önce ıtıce ylyıp sulandırmak ve krem kullanmak gerek. hıjyende cok önemli. Ama analın tadı harıka
Ewt yaptm cok zevkli oluyor baya bir dar ama girmiştim içine sertce yapıp bosalmstm kıza ağlamsti :)
yaptım ama tercihen ön ve oral en son anal.. ve anal yapan kadınların akıl sağlığı bozuk benim düşüncem
Yapmadım ama nasıl bir şey olduğunu çok merak ediyorum
çok... dikkatli usulüne göre yapıldığında iki tarafında isteği ile yapılmışsa keyifli
hiç yapmadım ama hep merak etmişimdir o daracık deliği :d
yapmadım yapmakta istemem pipime kaka bulaşmasını istemem
çok zevkli, ama erken boşaltıyor. o yüzden biraz yavaş saydırmak lazım.
Hiç yapmadım, yapmakta istemiyorum aslında ama çokta merak ediyorum, kadın bundan zevk alır mı?
yaptim sadece bir defasinda aci yasattim onun disinda hepsi farkli bir deneyim oldugunu dile getirdi tesekkurler... bu konu da tecrube cok onemli
hak yolu dururken b. ok yolu niye :) ?
zevk meselesi :)
basur olursunuz benden demesi :D
simdilik bir sıkıntı yok :D
yaptım, anal gibisi yok, çok zevkli :)
sen yaptın mı hiç? sevdin mi?
evet once aci sonra zevk aci karisik
@Saki90 ne yanlis olmus
@Saki90 kararsiz
@Saki90 hmmmmmmmmmmmmmmmm
@Saki90 ha ha hahaaa :)
@Saki90 cok beklersin :)