Hayır sevişirken neden ağlayacağım hard seks birleşmede ağkayabilirim ama o zaman ki ağlamam bana zevk verir zaten partnerime de ağlaya ağlaya işte dpfıldfj
İlişki sırasında uyuya kalmak mı? Ya çok aşırı yorgun ya da sarhoş olmak gerekir sanırım. Hiç başıma gelmedi, gelmesin de. Eğer kadın uyuya kalmışsa zaten erkek beceriksiz olabilir ama kadın çok saygısızdır.
Bende öyle bir zevkle boşalmıştım ki gözümden yaş geldi. Gerçekten partner seçimi önemli ilk postamda 45 dk bir kadın dayanabiliyorsa çeyrek altını hak etmiş demektir 😂
Valla ilk posta genelde 45 dk 1 saat arası sürüyor her pozisyonu denerim o kadar dayansa bile isterse cumhuriyet altını takarım. Mesela daha önce anal seks hiç yapmadım yapamadım kalın penis :( bunu yapabilsem ömrümü bile veririm 😇
Hayır ama partnerim ağlamıştı hüngür hüngür hemde sorduğumda bişi demedi fantazisi mi var anlamadım sevişirken ve seks yaparken uyuyakaldigi da olmuştu sekste hem bir kız neden ağlar ki 🤔
Yok ağlamadım bir kere kaçtım onuda söyleyeyim bari 2 kızla 4 defa yaptık ve hala devam etmek istediler bende yan odaya kaçtım artık yeter dedim inan bende nasıl 4 yaptım kendimle gurur duydum
Sevişirken ağlamadım ama 4-5 postadan sonra doğal olarak yorgunluk oluyor ve ister istemez biraz kestiriyorsun tabi.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben sevmem sevilmem sevişmem. Herkese sevdiğiyle ruhsal, zihinsel ve fiziksel mutluluklar dilerim. Onlar sevdiğiyle mutlu olsun ben de yalnızlığımla huzurlu olayım.
Bir keresinde alkol bayağı almıştım kız almadıydı belli bir saat geçtikten sonra sevişmeye başladık kız kucağımda iken mayışıp uyumuştum 3 4 dk sonra kız sinirlenip başka odaya gitmişti uyumaya bir daha da ikna edememiştim.