Cinsel Yaşam Hiç sevişerek uyandınız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Günaydııııınnnnn Hiç sevişerek uyandınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nedennnFASULYE Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl beyaz çarşaflarbalkondan kıçına esen hafif rüzgarlar 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Owwwww oral ile uyandırması efsane idi Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Geceden çok yorduğum erkek arkadaşımı sabah ona oral yaparak uyandırmayı çok seviyorum, o da çok seviyor tabi sonrası sabah seksi ☺️ 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Oeww çok iyi Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen çok iyi erkekler seviyor bunu ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Öyle uyanmak güzel çğnkü aşko herkes yapamaz bunu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Aynen kızların çoğu da böyle şeylerde çok zevksiz oluyor. Yorumla Soran +1 yıl Onu bilemem ama yaşaması zevkli Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bende yaşatmayı seviyorum ☺️ Yorumla Soran +1 yıl Hım ne kadar yaşattın peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sayısı belli değil çok yaşattım 😊 Yorumla Soran +1 yıl Bir daha yaşatmak ister misin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşatıyorum zaten, daha gün yaşattım Yorumla Soran +1 yıl Ooo çok itiiii Yorumla Soran +1 yıl En sevdiğin pozisyon ne peki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Sevgilim olduğu İçin düzenli seks hayatımız var, en sevdiğim pozisyon bacak omuza Yorumla Soran +1 yıl Hım çok iyiiii Yorumla
ateşşnurr Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yok daha o günler gelmedi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok eksik kalmış sende sevgilime oral yaparak uyandırmıştım arşa çıktı Yorumla
Olgunvenetadam Takip Et Master Yaş: 43 , eic 82% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı. Sevişerek uyanmadım ama uyanıp seviştiğim oldu 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Hım anladım Yorumla
angaraliabaz Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 98% +1 yıl Oyle bi luksum olmadi 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Üzüldüm laaan Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl s. kilerek uyandım sayılırmı 3 6 Yorumla Soran +1 yıl Sayılır nasıl hissetmiştin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl sinir olmuştum Yorumla Soran +1 yıl Anladıııım tepki verdin o zaman Yorumla Cevap sahibi +1 yıl evet Yorumla Soran +1 yıl Nasıl bir tepki verdin Yorumla karanlık_biri_ +1 yıl Ohaa🤣🤣 Yorumla
fantastiklady Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Uyandım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıldı Yorumla fantastiklady +1 yıl Sarhoştu kendisi Yorumla Soran +1 yıl Hıı boşa gitti galiba Yorumla
şimşekmcqueen0 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl evvet 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıldı Yorumla şimşekmcqueen0 +1 yıl normal Yorumla Soran +1 yıl Hem Yorumla
emlaltınok Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 95% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 553 cevap paylaştı. Evet 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Nasıl hissetin ğekiii Yorumla emlaltınok +1 yıl Gün boyu hiç olmadığım kadar e erjik dim Yorumla Soran +1 yıl İlk yaptın neydi oral vb olarak Yorumla
Sevemedimkaragözlüm8 Takip Et Xper 6 Yaş: 41 +1 yıl Hiç rüya görmedim hiç bu yaşa kadar.. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla Sevemedimkaragözlüm8 +1 yıl Rüyalarına hukmedemessin Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Evettt 3 9 Yorumla Soran +1 yıl Oowww uyandığında ne hissettin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Uyanıp yaptım o dedigini senin dedigin nasil oluyor ki Yorumla Soran +1 yıl Mesela benim sevgilim uyuyordu gece ilişki yaşadık sabah ondan önce uyandım be direk oral yapmaya başladım ona zevkten kıvaranarak uyandı ve devamında yoğun bir boşalma yaşadı Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benim icim bulanıyor oyle seylerden Yorumla Soran +1 yıl O zaman sende oral yaparak değilde direkt giriş çıkışla uyanırsın Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benden izin almadan yapması cok kaba ve yanlis olur bu da igrenc Yorumla Soran +1 yıl Yani gece bişi yaşayıp uyumuşsunuz sabah olunca ne olur ki Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Tekrar istemez belki canim uyandirip yapmasi daha iyi hem sabah agız kokusu oluyor ıyy Yorumla Soran +1 yıl Sende haklısın uyandırıp devam o zaman 😘 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Hayıır 3 6 Yorumla Soran +1 yıl Üzdü bu Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Maalesef Yorumla Soran +1 yıl Yaşarsın birgün bebiş Yorumla karanlık_biri_ +1 yıl Neden maalesef ya Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Yaşamadım hiç o yüzden Yorumla karanlık_biri_ +1 yıl Ha pardon Yorumla
Leoman1 Takip Et Bilge Yaş: 33 +1 yıl Defalarca :) 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok iyi nasıl hissettirdi Yorumla Leoman1 +1 yıl Anlatılmaz yaşanır. Yorumla Soran +1 yıl Peki Yorumla
JesusRamirez Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Cok kez 0 2 Yorumla Soran +1 yıl En sevdiğin anı neydi Yorumla JesusRamirez +1 yıl Vücuduma dokunuyordu ve oral Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
beyaz çarşaflar
balkondan kıçına esen hafif rüzgarlar
Owwwww oral ile uyandırması efsane idi
Geceden çok yorduğum erkek arkadaşımı sabah ona oral yaparak uyandırmayı çok seviyorum, o da çok seviyor tabi sonrası sabah seksi ☺️
Oeww çok iyi
Aynen çok iyi erkekler seviyor bunu ☺️
Öyle uyanmak güzel çğnkü aşko herkes yapamaz bunu
Aynen kızların çoğu da böyle şeylerde çok zevksiz oluyor.
Onu bilemem ama yaşaması zevkli
Bende yaşatmayı seviyorum ☺️
Hım ne kadar yaşattın peki
Sayısı belli değil çok yaşattım 😊
Bir daha yaşatmak ister misin
Yaşatıyorum zaten, daha gün yaşattım
Ooo çok itiiii
En sevdiğin pozisyon ne peki
Sevgilim olduğu İçin düzenli seks hayatımız var, en sevdiğim pozisyon bacak omuza
Hım çok iyiiii
Yok daha o günler gelmedi
Çok eksik kalmış sende sevgilime oral yaparak uyandırmıştım arşa çıktı
Sevişerek uyanmadım ama uyanıp seviştiğim oldu
Hım anladım
Oyle bi luksum olmadi
Üzüldüm laaan
s. kilerek uyandım sayılırmı
Sayılır nasıl hissetmiştin
sinir olmuştum
Anladıııım tepki verdin o zaman
evet
Nasıl bir tepki verdin
Ohaa🤣🤣
Uyandım
Nasıldı
Sarhoştu kendisi
Hıı boşa gitti galiba
evvet
Nasıldı
normal
Hem
Evet
Nasıl hissetin ğekiii
Gün boyu hiç olmadığım kadar e erjik dim
İlk yaptın neydi oral vb olarak
Hiç rüya görmedim hiç bu yaşa kadar..
Neden
Rüyalarına hukmedemessin
Evettt
Oowww uyandığında ne hissettin
Uyanıp yaptım o dedigini senin dedigin nasil oluyor ki
Mesela benim sevgilim uyuyordu gece ilişki yaşadık sabah ondan önce uyandım be direk oral yapmaya başladım ona zevkten kıvaranarak uyandı ve devamında yoğun bir boşalma yaşadı
Benim icim bulanıyor oyle seylerden
O zaman sende oral yaparak değilde direkt giriş çıkışla uyanırsın
Benden izin almadan yapması cok kaba ve yanlis olur bu da igrenc
Yani gece bişi yaşayıp uyumuşsunuz sabah olunca ne olur ki
Tekrar istemez belki canim uyandirip yapmasi daha iyi hem sabah agız kokusu oluyor ıyy
Sende haklısın uyandırıp devam o zaman 😘
Hayıır
Üzdü bu
Maalesef
Yaşarsın birgün bebiş
Neden maalesef ya
Yaşamadım hiç o yüzden
Ha pardon
Defalarca :)
Çok iyi nasıl hissettirdi
Anlatılmaz yaşanır.
Peki