Cinsel Yaşam Aklınızdan çıkmayan bir öpüşme yaşadınız mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Öpüşmek gerçekten o kadar hoş mu hissettirir ben bir kişiyle öpüştüm o da iğrençti 🤢 Aklınızdan çıkmayan bir öpüşme yaşadınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Başak0625 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Öpüşerek boşalabilirim okadar çok seviyorum partner önemli evet ama zaten öncesinde anlarsın yani bişeyler yaşayabileceğim birimi diye 2 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bilmedigin icin öyle gelmistir tutku varsa oyi hossettirir 0 14 Yorumla Soran +1 yıl Tutku sıfır maalesef olmadı olamadı Yorumla Ksproff +1 yıl Opüşmek için opüşulmemeli scaklik olmalı Yorumla Soran +1 yıl Tabi ki duygu olmalı çekim olmalı Yorumla Soran +1 yıl Ama işte bize uğramadı Yorumla Ksproff +1 yıl Iyice tanimak lazim herkes tanimadan birseyler yasama pesinde Yorumla Soran +1 yıl Mesele uzun da boş ver Yorumla Ksproff +1 yıl Mesele uzunsa premium uyelik alman gerekebilir 😊😊 anca oyke dinlerim Yorumla Soran +1 yıl Heç anlatasım yok 😂 Yorumla Ksproff +1 yıl Tamamdır o halde cevap ucretini alayım 😁 Yorumla Soran +1 yıl Ne ücreti looo Yorumla Soran +1 yıl 😂😂 Yorumla Ksproff +1 yıl Loo kelimesinden sonra vazgectim gidiyorum ben 😁 Yorumla Soran +1 yıl Ooo bende daha ne kelimeler var 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Valla da gitti 🤣 Yorumla
nicksizuyee1 Takip Et Xper 5 Yaş: 26 +1 yıl Dediğin gibi ağız kokusu olmamalı iki tarafta da temiz olmalı bu arada hiç opusmedim öyle isterim yani 0 54 Yorumla Soran +1 yıl Umarım ilk tecrüben benimki gibi hüsrana uğratmaz 😂 Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl İgrwnc olur kokuyorsa bütün libidoyu aşağılara çeker bu durum😂 Yorumla Soran +1 yıl Libido bir yana hayattan soğuyorsun o an kendini yüksek bir yerden atmak bile isteyebilirsin 😂😂😂 Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl O dwrece kötü yanı😂 sadece opusmemiydi senin zaten başlangıç böyleyse devamı gelmez bence Yorumla Soran +1 yıl Bebeklere limon tattırılan videolardan izledin mi hiç Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl Yok tiksiniyorlarmi acaba Yorumla Soran +1 yıl İzlesene bi 😂 Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl İzleyeyim Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl İzledim Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl Opusunce böyle oldum deme sakın 😂 Yorumla Soran +1 yıl 🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla Soran +1 yıl şu an gülmekten altıma kaçırıcam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl n😂😂kaçır bişey olmaz küçükse temizlerim ben😂 Yorumla Soran +1 yıl Yeminle yüzüm aynen öyle oldu belli etmeyeyim utanmasın diye ne uğraşlar verdim bi ben bilirim 🤣🤣🤣 Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl Biraktinmi ondan sonra bu şanslı bebeyi😂 Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl Ayrildinmi Yorumla Soran +1 yıl Maho ağanın koşuşunu bilir misin 😂 Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl Domates satarken mi 😂 Yorumla Soran +1 yıl Domatesi hatırlamıyorum da aklıma kazınan kısmı topuklarını popişine vura vura kaçıyor ya bende o biçim kaçtım işte 😂😂😂😂 Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl Adam yazmadimi ondan sonra neden bitti diye Yorumla Soran +1 yıl Bir süre daha konuştuk da ondan sonra bitirdim Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl Soyledinmi peki ağzım harika kokuyor diye Yorumla Soran +1 yıl Hayır 😂😂 kimseye yapamam öyle bişey ya çok utanır üzülür insan Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl Valla ben temiz olsun isterim hep yaş 28 oldu bu yaştan sonrada olur mu muamma😂 Yorumla Soran +1 yıl Aman boş ver öpme kimseyi mikrop kaparsın 😂😂 Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl Ya opmeden ölürsem içimde dert kalır ama😴 Yorumla Soran +1 yıl O zaman mükemmeli arama Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl Ağzı kokan birinimi bulayım dersin😂 Yorumla Soran +1 yıl Valla artık yapacak bişey yok bulduğunu öpeceksin😂 bi bakmışsın yaş olmuş 38-48-58 ondan sonra da Azrail kapıya tıklamaya başlar 😂 Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl Seninde benden eksik kalır. bir yanın yok galiba belki benden buyuksundurde😂 Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl Yaş araligin 25 29 diyor Yorumla Soran +1 yıl Ben öptüm ya sen öpmedin o yüzden eşit değiliz durumu eşitlemek lazım 😂 Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl Benim acilen ağzı kokan bir kız bulmam lazım o halde esitlenmek için Yorumla Soran +1 yıl Yok yok kokmasın 😂 Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl Tamam kokmasin güzelce öperim bende😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Aynen aynen 😂 Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl Önce temizini bulda sonra opersin desene 😂 Yorumla Soran +1 yıl Kızların geneli temizdir erkekler biraz daha rahat davranıyorlar 😂 Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl Kızlar gerçekten temiz hoşlar. arada curuk nadiren çıkar kadınlar herşeydir benim için😂 Yorumla Soran +1 yıl Çürükler her yerde çıkar Yorumla Soran +1 yıl Kadınları sevin 😂 Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl Ben ciddiyim valla Allah kadınları süs olarak yaratmış kadının heryeri sustur sevilmezmi bu süsler😂 Yorumla Soran +1 yıl Sev sev 😂 Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl Senide seveyim Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl Ama gizlisin Yorumla Soran +1 yıl Benim haricimde sev 😂 Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl Yok senden baslicam sevmeye😂 Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl Gizliden çıktım Yorumla Soran +1 yıl Haydaaa Yorumla Soran +1 yıl Beni bırak benden olmaz 🤣 Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl Şaka yapıyorum istersen yazzz sıkmam Yorumla Soran +1 yıl Yok yok ben almim öpersin sonra mazallah 😂 Yorumla nicksizuyee1 +1 yıl Söz opmem yasaklisin bana oldumu simdi Yorumla Soran +1 yıl Yazdım Yorumla
mdrx592 Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 25,5b cevap paylaştı. oral oldu öyle... Ben yaptım. Öpüşmeden etkileyici... Ben orali zaten bir öpüşme sayıyorum. 0 0 Yorumla
YasakAşk67 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Kaynanamla ilk öpüştüğüm o an o kadar güzeldiki asla unutmicam 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Ohaaaaaa Yorumla YasakAşk67 +1 yıl 🧔🏽♂️👩🏽🦳❤️🥰 Yorumla
34fnry Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 86% +1 yıl Bilenle opuss 😅temiz biriyle 0 62 Yorumla Soran +1 yıl Öpüşmeden anlaşılmıyor ki 😂😂 Yorumla 34fnry +1 yıl Anlasilirr ya yemiz bakimli oldugu 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Çok temiz görünümlü ve yakışıklı bir doktora denk gelmiştim ağzı berbat kokuyordu muayene bir an önce bitsin diye dua etmiştim içimden 🤣 Yorumla 34fnry +1 yıl Valla sansina da seninn ole denk geliyo desene 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Ya sorma ya koku takıntım var ve her konuda karşıma leşler çıkıyor öğğğğkk 🤣😂 Yorumla 34fnry +1 yıl Anladimm bikere banada denk geldi soguttu valla haklisinn temiz olana denk gelir 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl İster dünya starı olsun o koku buz kestiriyor insanı dimi ama 😂 Yorumla 34fnry +1 yıl Evet oylee vucut temizligide onemli ama 😅 Yorumla Soran +1 yıl Vücut temizliği de yetmez kıyafet de beni iyi ya da kötü anlamda çok etkiler Yorumla 34fnry +1 yıl Yani herkonuda temiz olmali dikkat edilmesi gerek 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Aynennn Yorumla 34fnry +1 yıl Katiliyorum sana Yorumla Soran +1 yıl Offf hayatımın sonuna kadar ruhum yalnız kalıcak 😭😂 Yorumla 34fnry +1 yıl Sacmalama ya kalmazz 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Öleyim ben bırakın ben ölsün 😂 Yorumla 34fnry +1 yıl Olmaz ama olmesinn 😅sen nasil birisin Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani nasıl birisin 😂 Yorumla 34fnry +1 yıl Fizik falann 😅 Yorumla Soran +1 yıl Şunu merak ettib sanırım” bu kadar detaycı ve mükemmeli isteyen kişide bu özellikler var mı acaba “ dimiiii 😂😂😂😂😂 Yorumla 34fnry +1 yıl Evet dogrusu ettimm temiz ve bakimli biri oldugunu dusunuyorumm 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Aynen öyleyim temiz bakımlı ama ruhu yalnız kalbi kırık ölesi gelen 😂 Yorumla 34fnry +1 yıl Guzel ama su olme isini birakk 😅 kirik kalp iyilesir 😅 Yorumla Soran +1 yıl Azrail’i çağırıyom çağırıyom gelmiyor bu gidişle ölme işi yaş zaten 😂😂 Yorumla 34fnry +1 yıl Olmasinn zatenn daha guzel yasmak varken bu kadar tatlilik la olunurmu 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Vayyy kaptık iltifatı hadi bu gün de iyiyizzz 😂 Yorumla 34fnry +1 yıl Himm iyi ol tabikii hep 😅 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Ama hala ölesim var 😂 Yorumla Soran +1 yıl Biraz da öbür tarafta takılmak istiyorum nesi yanlış ki 🤣🤣 Yorumla 34fnry +1 yıl Yanlis demedimm ama ben 😅gitmeni istememm 😅 Yorumla Soran +1 yıl Tamam şimdi gitmiyorum zaten Azrail bey gelince artık 😂 Yorumla 34fnry +1 yıl Peki o haldee 😅 e napiyon bakalimm Yorumla Soran +1 yıl Kahve saatim geldi zift gibi bir kahve yapayım da içeyim 😂 Yorumla 34fnry +1 yıl Himm ic bakalimm afiyet olsunn 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkürler Yorumla Soran +1 yıl Sen napıyorsun Yorumla 34fnry +1 yıl Isteyim bende moladayimm 😅rica ederimm Yorumla Soran +1 yıl Ne iş yapıyorsun Yorumla 34fnry +1 yıl Memurumm 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Görevin ne Yorumla 34fnry +1 yıl Evrak kayit falan soforr karisik 😅 Yorumla Soran +1 yıl Ne kadar da eğlenceli 😂 Yorumla Soran +1 yıl Aksiyon dolu Yorumla 34fnry +1 yıl Evet fazlasiylaa 😅😅 Yorumla Soran +1 yıl İşin zor ve sıkıcı Yorumla Soran +1 yıl Neden seçtin bu işi Yorumla 34fnry +1 yıl Valla memur statusunde olmak icinn zor ama alistikk 😅 Yorumla Soran +1 yıl O zaman Allah kolaylıklar versinnn Yorumla 34fnry +1 yıl Saol tatli sey Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim memur bey 😉 Yorumla 34fnry +1 yıl Cok incesiniz 😉 Yorumla Soran +1 yıl Siz de öyle Yorumla 34fnry +1 yıl Tesekkur ederimm sojnetide seven birisinn sanirimm 😅 Yorumla Soran +1 yıl Neyi Yorumla 34fnry +1 yıl Konusmayi 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Yani gibi gibi her zaman değil Yorumla Soran +1 yıl Bazen çok konuşkan bazen çok suskun Yorumla 34fnry +1 yıl Anladimm guzel anlasilir birisinn 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Öyle miyim bilmem Yorumla 34fnry +1 yıl Oylesinn bencee Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim ☺️ Yorumla 34fnry +1 yıl Ricaa ederimm 🙂😉 Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aşık olunca çok güzel oluyor 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Bi yaşayamadık şu şeyi gitti Yorumla Flavendirel +1 yıl 30 yaşında aşık oldum ilk kez. Acele etme^^ Yorumla Soran +1 yıl Ben aşık oldum hemde sırılsıklam dedikleri cinsten uzaktan görmek bile ömrümü uzatıyordu Yorumla Soran +1 yıl Ama karşılıksızdı işte 😪 Yorumla Flavendirel +1 yıl İşte o kişiyle öpüşmeliydin... Yorumla Soran +1 yıl Evet o olmalıydı Yorumla
Mrt_5555 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Evwt hala devamıno getirmediğime pişmanım 0 20 Yorumla Soran +1 yıl Bir daha öpüş Yorumla Soran +1 yıl 😂 Yorumla Mrt_5555 +1 yıl Maalesef o artık farklı ülkede Yorumla Soran +1 yıl Üzüldüm Yorumla Mrt_5555 +1 yıl Bende çook. Yorumla Soran +1 yıl Gideli uzun zaman mı oldu Yorumla Mrt_5555 +1 yıl Evet çok uzın zaman oldu hatta evlendi Yorumla Soran +1 yıl Neden ayrıldınız ki Yorumla Mrt_5555 +1 yıl Hayat sürükledi Yorumla Soran +1 yıl Böyle hikayeler beni çok etkiliyor 😔 Yorumla Mrt_5555 +1 yıl Ah bir bilsen ızn ama güzel bir hikaye Yorumla Soran +1 yıl Anlatsana Yorumla Mrt_5555 +1 yıl Bırada mı cıks Yorumla Soran +1 yıl Neden olmasın Yorumla Mrt_5555 +1 yıl Ya uzın e bıradan herkese ifşa etmeye gerek yok Yorumla Soran +1 yıl Kim nerden bilecek ki Yorumla Mrt_5555 +1 yıl Bilemiyorum sorularda ayrıntı paylaşmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Peki nasıl istersen Yorumla Mrt_5555 +1 yıl Teşekkür ederim anlayışın için Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla
ahmetcann16 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet muazzamdi 0 6 Yorumla Soran +1 yıl Detay versene 😂 Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Tamam ama burdan olmaz 😂 Yorumla Soran +1 yıl Niye be nolcak altı üstü öpüşme 😂 Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Ya ekstralar vardi jdjdjfjd yorumumu silerler 😂 Yorumla Soran +1 yıl Anladım 😂 Yorumla ahmetcann16 +1 yıl Istersen anlatirim fkkfjf Yorumla
bisuspls Takip Et Bilge Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Öpüşmedimki 0 7 Yorumla Soran +1 yıl Öpüşmemen kötü bir tecrübeden iyidir boş ver Yorumla bisuspls +1 yıl Piliyom. Zaten ilk öpüşeceğim kişinin özel ommasını istiyom Yorumla Soran +1 yıl Ne güzel öyle olmalı bence de Yorumla bisuspls +1 yıl öyle biri de var hem, çomçoksel Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel demek Yorumla Soran +1 yıl Allah kavuştursun o zaman Yorumla bisuspls +1 yıl amin cümlemize Yorumla
YasinÇetin32 Takip Et Bilge Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Niye İğrençti 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Koku ve öpüşmeyi bilmemesi 😒 Yorumla YasinÇetin32 +1 yıl Midem Kalktı Öpüşmeyi Bilmeyende Yaşamasın Yorumla Soran +1 yıl Bence de 😂 Yorumla YasinÇetin32 +1 yıl 👋😊😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Öpüşerek boşalabilirim okadar çok seviyorum partner önemli evet ama zaten öncesinde anlarsın yani bişeyler yaşayabileceğim birimi diye
Bilmedigin icin öyle gelmistir tutku varsa oyi hossettirir
Tutku sıfır maalesef olmadı olamadı
Opüşmek için opüşulmemeli scaklik olmalı
Tabi ki duygu olmalı çekim olmalı
Ama işte bize uğramadı
Iyice tanimak lazim herkes tanimadan birseyler yasama pesinde
Mesele uzun da boş ver
Mesele uzunsa premium uyelik alman gerekebilir 😊😊 anca oyke dinlerim
Heç anlatasım yok 😂
Tamamdır o halde cevap ucretini alayım 😁
Ne ücreti looo
😂😂
Loo kelimesinden sonra vazgectim gidiyorum ben 😁
Ooo bende daha ne kelimeler var 😂😂
Valla da gitti 🤣
Dediğin gibi ağız kokusu olmamalı iki tarafta da temiz olmalı bu arada hiç opusmedim öyle isterim yani
Umarım ilk tecrüben benimki gibi hüsrana uğratmaz 😂
İgrwnc olur kokuyorsa bütün libidoyu aşağılara çeker bu durum😂
Libido bir yana hayattan soğuyorsun o an kendini yüksek bir yerden atmak bile isteyebilirsin 😂😂😂
O dwrece kötü yanı😂 sadece opusmemiydi senin zaten başlangıç böyleyse devamı gelmez bence
Bebeklere limon tattırılan videolardan izledin mi hiç
Yok tiksiniyorlarmi acaba
İzlesene bi 😂
İzleyeyim
İzledim
Opusunce böyle oldum deme sakın 😂
🤣🤣🤣🤣🤣
şu an gülmekten altıma kaçırıcam 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
n😂😂kaçır bişey olmaz küçükse temizlerim ben😂
Yeminle yüzüm aynen öyle oldu belli etmeyeyim utanmasın diye ne uğraşlar verdim bi ben bilirim 🤣🤣🤣
Biraktinmi ondan sonra bu şanslı bebeyi😂
Ayrildinmi
Maho ağanın koşuşunu bilir misin 😂
Domates satarken mi 😂
Domatesi hatırlamıyorum da aklıma kazınan kısmı topuklarını popişine vura vura kaçıyor ya bende o biçim kaçtım işte 😂😂😂😂
Adam yazmadimi ondan sonra neden bitti diye
Bir süre daha konuştuk da ondan sonra bitirdim
Soyledinmi peki ağzım harika kokuyor diye
Hayır 😂😂 kimseye yapamam öyle bişey ya çok utanır üzülür insan
Valla ben temiz olsun isterim hep yaş 28 oldu bu yaştan sonrada olur mu muamma😂
Aman boş ver öpme kimseyi mikrop kaparsın 😂😂
Ya opmeden ölürsem içimde dert kalır ama😴
O zaman mükemmeli arama
Ağzı kokan birinimi bulayım dersin😂
Valla artık yapacak bişey yok bulduğunu öpeceksin😂 bi bakmışsın yaş olmuş 38-48-58 ondan sonra da Azrail kapıya tıklamaya başlar 😂
Seninde benden eksik kalır. bir yanın yok galiba belki benden buyuksundurde😂
Yaş araligin 25 29 diyor
Ben öptüm ya sen öpmedin o yüzden eşit değiliz durumu eşitlemek lazım 😂
Benim acilen ağzı kokan bir kız bulmam lazım o halde esitlenmek için
Yok yok kokmasın 😂
Tamam kokmasin güzelce öperim bende😂😂
Aynen aynen 😂
Önce temizini bulda sonra opersin desene 😂
Kızların geneli temizdir erkekler biraz daha rahat davranıyorlar 😂
Kızlar gerçekten temiz hoşlar. arada curuk nadiren çıkar kadınlar herşeydir benim için😂
Çürükler her yerde çıkar
Kadınları sevin 😂
Ben ciddiyim valla Allah kadınları süs olarak yaratmış kadının heryeri sustur sevilmezmi bu süsler😂
Sev sev 😂
Senide seveyim
Ama gizlisin
Benim haricimde sev 😂
Yok senden baslicam sevmeye😂
Gizliden çıktım
Haydaaa
Beni bırak benden olmaz 🤣
Şaka yapıyorum istersen yazzz sıkmam
Yok yok ben almim öpersin sonra mazallah 😂
Söz opmem yasaklisin bana oldumu simdi
Yazdım
oral oldu öyle... Ben yaptım. Öpüşmeden etkileyici... Ben orali zaten bir öpüşme sayıyorum.
Kaynanamla ilk öpüştüğüm o an o kadar güzeldiki asla unutmicam
Ohaaaaaa
🧔🏽♂️👩🏽🦳❤️🥰
Bilenle opuss 😅temiz biriyle
Öpüşmeden anlaşılmıyor ki 😂😂
Anlasilirr ya yemiz bakimli oldugu 😅😅
Çok temiz görünümlü ve yakışıklı bir doktora denk gelmiştim ağzı berbat kokuyordu muayene bir an önce bitsin diye dua etmiştim içimden 🤣
Valla sansina da seninn ole denk geliyo desene 😅😅
Ya sorma ya koku takıntım var ve her konuda karşıma leşler çıkıyor öğğğğkk 🤣😂
Anladimm bikere banada denk geldi soguttu valla haklisinn temiz olana denk gelir 😅😅
İster dünya starı olsun o koku buz kestiriyor insanı dimi ama 😂
Evet oylee vucut temizligide onemli ama 😅
Vücut temizliği de yetmez kıyafet de beni iyi ya da kötü anlamda çok etkiler
Yani herkonuda temiz olmali dikkat edilmesi gerek 🙂
Aynennn
Katiliyorum sana
Offf hayatımın sonuna kadar ruhum yalnız kalıcak 😭😂
Sacmalama ya kalmazz 😅😅
Öleyim ben bırakın ben ölsün 😂
Olmaz ama olmesinn 😅sen nasil birisin
Nasıl yani nasıl birisin 😂
Fizik falann 😅
Şunu merak ettib sanırım” bu kadar detaycı ve mükemmeli isteyen kişide bu özellikler var mı acaba “ dimiiii 😂😂😂😂😂
Evet dogrusu ettimm temiz ve bakimli biri oldugunu dusunuyorumm 😅😅
Aynen öyleyim temiz bakımlı ama ruhu yalnız kalbi kırık ölesi gelen 😂
Guzel ama su olme isini birakk 😅 kirik kalp iyilesir 😅
Azrail’i çağırıyom çağırıyom gelmiyor bu gidişle ölme işi yaş zaten 😂😂
Olmasinn zatenn daha guzel yasmak varken bu kadar tatlilik la olunurmu 😅😅
Vayyy kaptık iltifatı hadi bu gün de iyiyizzz 😂
Himm iyi ol tabikii hep 😅
Teşekkür ederim
Ama hala ölesim var 😂
Biraz da öbür tarafta takılmak istiyorum nesi yanlış ki 🤣🤣
Yanlis demedimm ama ben 😅gitmeni istememm 😅
Tamam şimdi gitmiyorum zaten Azrail bey gelince artık 😂
Peki o haldee 😅 e napiyon bakalimm
Kahve saatim geldi zift gibi bir kahve yapayım da içeyim 😂
Himm ic bakalimm afiyet olsunn 😅😅
Teşekkürler
Sen napıyorsun
Isteyim bende moladayimm 😅rica ederimm
Ne iş yapıyorsun
Memurumm 🙂
Görevin ne
Evrak kayit falan soforr karisik 😅
Ne kadar da eğlenceli 😂
Aksiyon dolu
Evet fazlasiylaa 😅😅
İşin zor ve sıkıcı
Neden seçtin bu işi
Valla memur statusunde olmak icinn zor ama alistikk 😅
O zaman Allah kolaylıklar versinnn
Saol tatli sey
Rica ederim memur bey 😉
Cok incesiniz 😉
Siz de öyle
Tesekkur ederimm sojnetide seven birisinn sanirimm 😅
Neyi
Konusmayi 🙂
Yani gibi gibi her zaman değil
Bazen çok konuşkan bazen çok suskun
Anladimm guzel anlasilir birisinn 🙂
Öyle miyim bilmem
Oylesinn bencee
Teşekkür ederim ☺️
Ricaa ederimm 🙂😉
Aşık olunca çok güzel oluyor
Bi yaşayamadık şu şeyi gitti
30 yaşında aşık oldum ilk kez. Acele etme^^
Ben aşık oldum hemde sırılsıklam dedikleri cinsten uzaktan görmek bile ömrümü uzatıyordu
Ama karşılıksızdı işte 😪
İşte o kişiyle öpüşmeliydin...
Evet o olmalıydı
Evwt hala devamıno getirmediğime pişmanım
Bir daha öpüş
😂
Maalesef o artık farklı ülkede
Üzüldüm
Bende çook.
Gideli uzun zaman mı oldu
Evet çok uzın zaman oldu hatta evlendi
Neden ayrıldınız ki