Cinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. seks yapma sıklığı iki tarafında birbirini tatmin edip doyuma ulaştırma sayısına bağlı. Biri için zevk iken diğer için işkenceye dönüşmesin. Sevgiline göre daha gençsin gibi. Ama birer gün arayla yapılabilir. Tabi sevgilinin çalışma koşullarını bilmiyorum.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bence 4 kere yapmaktansa haftada 2 yapıp dolu dolu olması önemli.
Anladığım kadarıyla ilişki süresi de kısa sürüyor ki çoğaltma düşüncesine girmişsin.
O yaştaki insan 4 kere bosalir ama çok yorulur bıktırirsin.
Ya bosalmasin haftada 4 kere iliskiye girin.
ya da haftada bir yapın ama sabaha kadar devam etsin.
Seni tam doyuramamis ve klitorisal orgazm yasatamamis. Buda seni geriyor tabiki.06 Yorumla
Soran+1 yılVajinal orgazm demeye çalışıyorsun sanırım.
Soran+1 yılSenin dediğin zaten olması en kolay olanı, onu olmakta sorun yok ki. Mantıken diğerini kastetmen gerekiyor cümlenin anlamı açısından.
- +1 yıl
Ozaman şöyle sorayım size. Parrtneriniz dili ile oral yaparak klitorisinizin hafif dışarı çıkıp pirinç tanesi kadar olan et parçasını dudaklarının arasına alıp emdi mi? Hayır.
Eğer erkek ön sevişmeyi uzun tutmadiysa,
Oral i kisa tuttuysa,
Dilini vajina deliğine sokup G noktasina dokundurmadiysa,
Ve dahada önemli si partnerin seni zihinsel olarak rahatlatmiyor ve boşaltmiyorsa ne klitoris nede vajjnal zevk alamazsiniz.
Sizin anlatiminizdan ben partnerinizin işi aceleye getirdiğini düşünüyorum. Yani bencil olduğunu anladım.
Eğer siraladiklarimin hepsini yaptiysa ve hatta daha fazlası var diyorsaniz bende derim ki topu kaleye kadar getiren adam nasıl olurda gol atamaz.
Bu kadar aşama lari yapan adam nasıl olurda vajinal orgazm yasatamaz sasirilacak bir durum.
Yani bir yerde irtibatsizlik yaşıyoruz muhtemelen ya da birbirimizi anlayamıyoruz.
Kişiden kişiye değişir bence bu durum. Arkadaşının fiziksel yaşı 42 ama hissettiği yaş belki de 32 olabilir ve sağlıklı besleniyorsa dediğin gibi yapabilir sorun da olmaz. Farklı heyecanlar katmaya çalışın yatak ilişkinize bir de öyle deneyin derim.
00 Yorumla
Haftada 4-5 gün benim için normaldir😎 herkesin bünyesi yaşam tarzı sekse olan düşkünlüğü bunu belirler senin partnerin için normal olan 2 kere yapmak demek ki
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
45Cevap
+1 yılHayır yorulmaz insan bedeni günde üç kez boşalmaya kadar duyarlıdır üçten sonrası yorar haftada her gün ilişkiye girmeye hatta günde üç kez boşalabilir ama bunlar herhangi bir sağlık sorunu olmayan kişilerde geçerlidir sağlıklı her erkek dünyadaki tüm kadınları hamile bırakacak güce sahiptir.
30 Yorumla
+1 yılYani bunun bir ortalaması olamaz. Kimi çiftler haftada dört kez beraber olurken yorulmaz ama kimi çiftler var ayda bir ilişkiye giriyor. Yani bu tamamen partnerinizin ve sizin libidonuzun yüksekliğiyle birbirinizle uyumunuzla alakalı. Keyifli geceler..
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Yormaktan ziyade , doygunluk, bıkkınlık, soğukluk oluşturabilir. Düzenli seks hayatında hafta da iki çok iyi bir rakam. Midyata pirince giderken, evde ki bulgurdan olmamak gerek.
00 YorumlaYaşımız onunla yakın. 4 kez yapabilir ancak bir süre sonra hiç yapamaz hale gelir. Sürekli cinsel birleşmenin olmadığı Seksi denemelisiniz.
00 Yorumlahaftanın 7 günüde yaptığım oluyor yazmayalım mı yani :D
Daha çok istediğini sevgiline anlat burdakiler ne bilir adam yorulurmu yorulmaz mı :D?00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 351 cevap paylaştı. Makina olan arkadaşlarımız var ne yorulması , bu bir hakaret :d
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 16,1b cevap paylaştı. haftaa 3 normal olanıdır zaten... yaptıgın gunlerde kac defa oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı.
+1 yılhaftada 4 ideal diyor uzmanlar ben gunde 4 kez yapıyorum
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Bence yapan her gün yapar günde 1 sefer yapar sağlam yapar tabi yaşa göre değişir onuda diyim
00 Yorumla
+1 yılHaftada 3-4 yeterli. Fazlası zevki öldürüp hevesi zamanla söndürür.
00 YorumlaBeb hergun yapmayı severim ama seksi seven partner/eş olmazsa malesef doyumsuz oluyor.
00 Yorumla
+1 yılGün aşırı ideal olur onun yaşına göre yani bi gün yap bi gün dinlen
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılHergün yaptığım da olmuştur ama 2 güne bir normal olanı. Hatta günlük 2-3 de olur. Partnerinin durumu nasıl bilemem. Ama spor yaparsa fark eder.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılfazla gelir ben 25 yaşındayım haftada 2 gün yetiyor bana bile zaten erkeklerde 1 kez orgazm olunca 2 orgazmdan fazla zevkk alamaz.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılSevgilim 18 ben 34 yaşında iken hergün yapardık, yormaz bence normal, çok yaparsanız ikinizde zayıflarsınız ama
00 Yorumla
+1 yıl"ben 1 gecede 4 yapıyorum" ama haftada 14 yapamam.
yorar hergun hergun malesefki olmaz. haftada 3-4 gun yapılır ama. ayda toplam 24- ila 30 posta zor degil. ben yapabiliyorum00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYemesine içmesine bağlı düzgün yemesi lazım istersen biraz daha uzun diyebilirim
00 Yorumla
+1 yılYormaz ama hatada 1 daha iyi sürekli olursa cok zevki olmas derim 🙂
00 Yorumla
+1 yılNormal birini o yaşta yormaz ama bir müddet sonra eğer fantezilerle süslemezseniz monotonluk başlar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 561 cevap paylaştı.
+1 yılBen beş defa yapiyorum
00 Yorumla
+1 yılNormali bu. Hatta bazı erkekler için az bile.
00 YorumlaYaşından dolayı 4 zorlayabilir.
00 Yorumla
+1 yılHergün olsa hayır demem
00 YorumlaBence her iki taraf için de minimum seviye.
00 Yorumlaperformans arttırıcı alabiliriniz
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. Yapan her gün de yapar
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 837 cevap paylaştı.
+1 yıl42yse yorar ama normalde günde 4 bile olur
00 Yorumla
+1 yılGün-de 4-5 bile yormaz
00 Yorumla
+1 yılben yorurlma ta i baskasina bir şey diyemem
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 382 cevap paylaştı. Ben yorulmam kişiden kişiye değişir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 440 cevap paylaştı. 42 yaş için 4 değil de 3 olsa daha uygun gibi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHaftalık 5-6 yapıyoruz.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKişiden kisiye değişir
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEvliyim hafta 4-5 kimi zaman her akşam oluyor
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,6b cevap paylaştı.
+1 yılyorar tabi olum naptın sdfsdf
00 Yorumla Bence ideal
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yıl42 yaşında birini yormaması gerek henüz
00 Yorumla Kisiden kisiye degisir. Ben hergun yapiyorum
00 YorumlaYaşına göre normal.
00 Yorumla
+1 yılHaftada 4 az
00 YorumlaHayrı normal
00 YorumlaYorulur
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkeğe göre degisir
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYorar sen kaç yaşındasın
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılhergün 1 ideal
00 Yorumla
+1 yılyaptığı ile bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSıkılır motonlaşır
10 Yorumlayormaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkadına bağlı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyormaz asla ciddiyim
00 Yorumla
Detaylı bilgi