Sorum erkeklere ????
Bir erkek haftada kaç kez masturmasyon yapma gereği duyar ? eğer yapmazsa rüyasında olma olayı nasıl olur ki :S
Bir erkek haftada kaç kez masturmasyon yapma gereği duyar ? eğer yapmazsa rüyasında olma olayı nasıl olur ki :S
Rüya kişiden kişiye göre değişir... Şahsen hiç rüya görmem... Bazen günde bir kaç kez mastürbasyon yaptığım olmuştur. Genelde uyumadan önce bir kez yaparım...
sex hayatına göre değişir bunlar bibiğim
öyle bir hayatı olmayan erkek ?
:D
Cevap
22Cevap
Hiç rüyalanma olmadı bana ama bir kere 1.5 ay yapmadığım olmuştu 3 hafta sonra bütül abdestimi yaparken sperm gelmişti yani illaha rüya görmeye gerek yok vücut bir şekilde atıyor yenisine yer açmak için. Ben haftada 1 bilemedim 2 yapıyorum tamamen kişiye bağlı ne kadar az düşünürsen o kadar az yapıyorsun meşgulsündür yorgunsundur gene yapmazsın ama boşsan muhakak yapılır :D :)
2-3iyi derler ama genelde daha fazla yapılır :) bende 2-3 hafta mast yapmazsam uykuda oluyor. Boşalma ihtiyacını vücut kendi görüyor. Bunun için rüyada bişey görmek de şart değil aslında. Sperm torbası doluna vücut onu boşaltır gece.
haftada 10 ila 15 kez yapanlar vardır. rüyalanma oluyor evet. bunun nasıl olduğunu bende anlayabilmiş değilim :) ama süper oluyo.
sevdiğiniz kişiyi mi görüyosunuz yoksa tanımadık biri mi ? :)
O biraz psikolojik duruma bağlı İş tempom yüksek olduğu zamanlarda 2 haftada bir yaparım ayda bir karıya giderim ama bos olduğum zamanlarda mesela bazen 1-2 ay iş olmuyor haftada 4-5 kez mast yaptığım oluyor amatör türk p*rnoları ve sanal sex tercihimdir mast konusunda.
çok değişik ya
Tamamen psikoloji.
Yoğunsan haftalarca elini sürmezsin.
Yanlızsan kafayı yersin.
Eğer yapmazsan rüyalanma falan olmaz, büyük ihtimalle birine saldırırsın sonunda :D
Allah göstermesin!
Erkek hergün bile mast yapabilir.Özellikle sabaha karşı ereksiyonu penisin en sert olduğu andır ve o anda hem seks hemde mast iyi gider. Kız arkadaşım özellikle sabah ereksiyonumda beni yakalıyor :)
askerler nasıl yapıyo ki o zamann
Beni uyandırıyor mesela :) her gece olmasada bazen onun sertliğiyle uyanıp masturbasyon yapıyorum sabaha karşı. :) Askerler derken?
çok tuhaf geldi bana :D size normaldir tabi
Sana tuhaf gelmesi çok normal :) Evlendikten sonra denemelisin sabah ereksiyonuyla seks yapmayı :) 2 kat daha keyif verecek
Hiçbi erkek masturmasyon yapmaz ama mastürbasyon yapar belki ama :)
Pardon yazım hatası :)
ama iki şekildede oluyor ki
günde en az 2 3 hatta bazen 4 oluyor. haftada da sen hesap et artık.1 gün yapmasam gün içinde rahatsz oluyorum
ben her gün en az bir kere boşalma ihtiyacı duyuyorum bazzen bir kaç gün yapmadığımda kasıklarım ağrıyor.kimi zamanda günde 3-4 defa boşalıyorum
duruma göre değişiyo. bazı haftalarda 10 u buluyo. bazen 5 oluyo. ama şimdiye kadar en az yaptığım haftada 3 kezdir. peki sen haftada kaç kez yapıyosun?
:)) masturmasyon degılde masturbasyon en az haftada 1
haftada 8 veya 15 defa yapar. ben yapıyorum yapmasam kasıklarım ağrıdan çatlıyor.
askerden önce hergün yapar sonra haftada 3 filan düşer. sonra evlenince devam..rüyanda artık kısmet kime ise:):)
askerdede hergün yapma isteği oluyor mu? nasıl yapar bir asker? askerlikle ne alaka anlayamadım :)
olur tabi istedinmi yapacak yer çok :).)
yaaa
ya askerlikte daha çok yapıyorsun dişi eşşek bile yok oralarda düz duvara dırmanıyon:):)
ilaç vermezler mi :D
laaa verse ne olacak etki edermi.. bilmiyorum ben ankarada yaptım bizde yoktu hatta yemekleri kızlar dagıtıyordu onlar hep hayel gücü olarak kızlar az çekmedi valla:).)
ben enaz 2 kere masturbasyon yapmazsam ya da ilişkiye girmezsem rüyalanma oluyor genel olarak. bunun kişiden kişeye değişeceğine inanıyorum
haftada 20 seferi geçiyor... sabah akşam garanti, hatta gün içinde bile ihtiyaç duyduğum çok oluyo...
yapmam kı her gun ve gece saplamam lazım
ruyada fena oluruz yoksa :)
haftada ortalama 10 sefer girerim ilişkiye
masturmasyon xD
haftada 1 kere rüyada da aynen sevişiriz canım
haftada 4 kere :D
masturmasyon nedir .
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar