Tercihler, duygular, fetişler, seks sırasında çıkartılan sesler, kontrol edilemeyen dürtüler… İşte tüm bunları kapsayan bir kavram: Cinsel IQ. Ve tabii dahası da var. Kendini kabullenmek, cinsellikle ilgili haklarını bilmek, mahalle baskısını üzerinden defetmek, yatakta rahat hissetmek. Bir tür farkındalık hissi senin anlayacağın. E tabii biraz da Kızıl Gezegen’in etkisi. Mars’ın yadsınamaz büyüklükteki gücü.
Burçlar ile ölçülmüyor bu, insanın kendi hormonlarıyla ve isteğiyle alakalı.. Erkek kuzenimin burcu boğa ve kızlarla yakından uzaktan bir ilişkisi yok çok yakışıklı olmasına rağmen dmden de konuşmuyor kimseyle.. Kız arkadaşımın burcu akrep ve erkeklerin yüzüne dahi bakıp göz teması kurmuyor.
Cinsel istekler kişiden kişiye değişiyor bunun burç ile alakası olduğunu düşünmüyorum ama akrebin cinsel IQ daha yüksek gibi iki burç arasında sadece burç özelliklerini okuduğum kadarıyla haberdarım.. İnsanlar burçlarını kendi kişilik özellikleri ile de şekillendirir. İki balık burcu aynı özelliklere sahip değil ama di mi
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Akrep-Boğa gökyüzünde bir akstır. Birinde olan diğerinde de görülebiliyor. Ayrıştıkları noktalar da oluyor tabi ama.
Ayırmıyorum cinsellikte başı Boğa- Akrep çeker Boğa daha sevgi dolu dokunmaya önem vererek daha ön sevişmeci iken , akrep daha fantazi odaklı ve karanlık Sonra Sırasız Koç-Aslan-Terazi diyorum.
İşin içinde Venüs-Mars varsa cinsellik kaçınılmaz. Aslanın yönetici Güneş de sıcak yüzeyiyle bunu tetikler.
yaş 25 boğayım çok isteğim var ama hiç iliişki yaşamadım ondan da olabilir isteğim
2
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
cinsel ıq ile güneş burcunun değil mars burcunun alakası vardır benim burcum oğlak marsım akrep mars akrep olduğu için nasıl yüksek olduğunu düşünebilmişsinizidir.