"Nefes alsa yeter" diyen insanların ortalama nasıl insanlar olduğunu göz önünde bulundurursak😂 Veya damacanaya hallenenleri göz önüne alırsak cinsel zekayla seçicilik arasında bir ilişki var😂
Öncelikle psikoloji alanında bir uzman değilim ancak psikoloji litaratüründe böyle bir tanım yok aslında bazı uzmanların kullandığı sosyal psikolojinin alt kategorisi olarak bu tabiri kullanıyorlar. Cinsel zekâ olarak insanın kendini cinsel olarak geliştirebileceği konularda bilgi artımı oldukça cinsel anlamda daha bilinçli olmasını kapsayan zekadan bahsedilebilir. Seçicilik konusu daha çok sosyal zekayı kapsayan bir konu olarakta bahsetmek isterim. Malum burada çok sayıda a b a z a kendini bu konuda değerli biri olarak konumlandırmasına hiç gerek yok açıkçası.
Yani zaten yazılabilecekleri detayda yazmışsın onun haricinde ne yazılabilir bilemedim.
Sadece şurada bir TDK temsilciliği yapabilirim. Cinsel zeka artabilen bir şey değil. Orada öyle yazınca sanki artabiliyormuş anlamı da olabilir ama attmaz.
Sen cinsel zekası yüksek olanlara doğru gidildikçe demek istedin o ayrı jdkdk
Cinsel zekanın artmasını beklemek fazla ütopik değil mi 😀 bir insanın cinsel açıdan her şeyi tam anlamıyla yaşamak için önce kendini tanıması gerekir, sonra bencilliği bir kenara bırakacak, tabularını yıkacak başı ağrımayacak falan da akıllı bir cinsellik yaşanacak ölme eşeğim yaz gelecek demişler ama o eşeği de sucuk yapmışlar 😀
Cinsel zeka diye bir ayrım yok bence.. Her insanın ilgisi, beğenisi farklıdır. Kriterleri yüksek olanlar asla azla yetinmek istemezler.. Seçicilikleri yüksektir.. Yani detayda verdiğin bilgilere katılıyorum evet, zeki insanların seçicilikleri de yüksektir...
Seçicilik insan ruhunda vardır. Lakin günümüzde reklam, haber vs. her şeyi cinselliğe bağladığı ve kadınları cinsel obje olarak gösterdiği için seçicilik azaldı hatta yok oldu. Bir çok kişi maalesef nefes alsın yeter demeye başladı. Oysa ki AŞK ın tadını yaşayabilselerdi...
Cinsel zeka ile secicilik arasinda bi bag oldugunu sanmiyorum. Aksine cinsel zeka artarsa secicilik daralir. sekste mantik odakli dusunursek. Zekaya dayali. O halde su olay cikar erkegin toto deligi ile kadinin toto deligi ayni ne fark eder vs vs. Aksine o gordugun uc fanteziler cinsel zeka ürünü şeyler.
Biraz sanki doymaklada alakali.. Avci-toplayici zihniyetten kurtuldugunda yerlesik duzene gecmek icin baktigin yerler ve kosullar degisiyor.. Daha once surekli tetikte oldugun gorsellik bile 2. hatta 3. plana dusebiliyor. Beklentilerin degisebiliyor..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
1 yıl
Cinsel Zeka arttıkça seçicilik elbette artar. Sadece sıradan biri Cinsel Zekanın ölçütlerine dikkat etmeden hareket eder ve yaşar. Halbuki böyle tiplerin Cinsel Zekadan yoksun olduklarından bir ölçüt olan iletişim becerisine de sahip olamayacaklarından zaten cinsellik yaşayacak birini de bulmaları zor olacaktır. İletişim becerisi dediğimiz şey sizin her gün konuştuğunuz konular değil elbette.
Ayrıca bilmelisiniz ki Cinsel Zeka da IQ ve EQ birleşiminden oluşuyor.
Cinsel birleşimden sonra bazı genlerin geçtiğini düşünürsek eşşekle işler karıştıran adamın akıbeti bellidir diye düşünüyorum o yüzden her önünüzle gelenle ilişkiye girmeyin rica ediyorum ☺️
Damacanaya laf edenler patlıcandan havuca süpürge sapından yastığa sandalye ayağından vites koluna kadar hepsini yapmış oluyor fkdkskkd. Seçiciliğin zekayla çok alakası olduğunu düşünmüyorum