+1 yılCinsel zeka, kişinin cinsellikle ilgili bilgi, farkındalık, duyarlılık ve sağlıklı ilişkiler kurma yeteneği anlamına gelir. Cinsel zeka geliştirmek için şunları yapabilirsiniz:
1. Eğitim ve Bilgi: Cinsel sağlık, ilişkiler ve cinsellikle ilgili sağlıklı bilgi edinmek önemlidir. Kitaplar, makaleler veya uzmanlarla yapılan görüşmeler gibi kaynaklardan yararlanabilirsiniz.
2. Duygusal Farkındalık: Kendi duygusal ihtiyaçlarınızı ve partnerinizin duygusal durumunu anlamak için duygusal farkındalığı geliştirmeye çalışın.
3. İletişim Becerileri: Sağlıklı iletişim, cinsel zekanın temel bir parçasıdır. Partnerinizle açık ve dürüst bir şekilde konuşmayı öğrenin.
4. Empati: Partnerinizin duygusal ve fiziksel ihtiyaçlarını anlamaya çalışın. Empati, sağlıklı bir cinsel ilişki için önemlidir.
5. Kişisel Farkındalık: Kendi bedeniniz ve cinsel tercihleriniz hakkında daha fazla farkındalık geliştirin. Bu, cinsel ilişkilerinizde daha tatmin edici olmanıza yardımcı olabilir.
6. Riskler ve Sağlık: Cinsel yolla bulaşan enfeksiyonlar, korunma yöntemleri ve cinsel sağlık hakkında bilgi edinmek önemlidir.
7. Partnerinizle İlişki: Partnerinizle cinsel ihtiyaçlarınızı ve sınırlarınızı konuşun. Karşılıklı rıza ve saygı temelde birleştirici bir faktördür.
Cinsel zeka, cinsel sağlık ve mutluluğunuzu artırmaya yardımcı olabilir. Bu konuda daha fazla bilgi edinmek ve gerektiğinde bir uzmandan destek almak önemlidir.
13 Yorumla
Soran+1 yılHepsini okudun mu bari😀
- +1 yıl
Sen 😀
Soran+1 yılEziiyet gibi de olsa okuma hastalığı var bende yazılanı😬
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılGüzel bir terim olmuş cinsel zeka. Cinsel zekanın gelişmesi için öncelikle ona ihtiyscı olması laızm insanın. Erkek üzerinden gideceğim. Erkeğin bir kısmı bedensel doyumla yetinir. Bu er kişinin cinsel zekayı geliştirme ihtiywcı yoktur. O yüzden cinsel zekanın önündeki ilk engel dürtüdür. Dürtü olacak. Doyum talebi olacak. O doyumun bedensel olarak daha da nasıl gelişebilir, zihnen nasıl gelişebilir üzerinde kişi kafa yoracak. İşte o zaman erotizm odaklı hikayeler filmler ile içten gelen cinsel dürtü sayesinde cinsel zeka gelişir
12 Yorumla
Soran+1 yılEic verecektim ama son cümlen topu taca attı😀Ne yapalım şimdi?
- +1 yıl
Son cümlemde bi taç hissi oluşmadı aslında. Nasıl gelişir sorusunun tam cevabıydı. Çnce cinsel dürtü. Sonra “doymam lazım benim yaa“ ihtiyacı ve erotik hikayeler filmler ☺️
- Cinsel Yaşam konusunda 319 cevap paylaştı.
+1 yılCinsel zekâ vücutla sınırlı tutulmazsa kesinlikle gelişir. Cinsellikte hazzı esasen ruh ve duygu, karakter ve kâlp oluşturur. Kâlbinizi kırmış veya kafaca uymadığınız biriyle cinsellik eziyete ve tiksinmeye dönüşürken, eğer size değer verdiğini ve sevgisini hissedebildiğiniz biriyle rastlaşırsanız, duygusal algılarınız yüksekse, o insanla sadece konuşmak veya sadece elini tutmak bile sizi cennette hissettirecektir. Cinsel zekânın düşük olduğunu doyumsuzluk ve ruhsuzluktan anlamak mümkündür.
12 Yorumla- +1 yıl
Teşekkür ederim 😎
Soran+1 yılRica ederim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılCinsel zeka diye bir şey var mı bilmiyorum. Varsa da açık ara hepinizi sollarım. Ta 3 yaşında reel deneyimim oldu. Daha ziyade dürtü, iç güdü ile başlar ilerler vs. Bu daha ziyade resim hafıza, sanat hafıza, matematik hafıza, sol beyin, sağ beyin tarzı dense daha iyi olur gibi. Kimisi asekualvari kimisinin aklından çıkmıyor. Ama şu da var eskiye dönük hafızam müthiştir. Bir de boğa burcuyum onlarla da bağlantılı olabilir.
10 Yorumla İnsanın kendi gizli arzularınıbilmesi uygun birini seçmesi hayatının geriye kalan kısmında cinsellik konusunda ciddi bir rol oynayabilmesi tutku kelimesinin anlamının iyi bilinmesi ve kendi tut kullanınız BİLEBİLMESİ hayatının kalan kısmında iç dünyanda çok iyi tanımladığım cinselliği dış dünyanına pekiştirilmiş halde yaşamamak iyi bir fantezi gücüne sahip olabilmesi
10 YorumlaAhahs yapacağım şakayla KS ortamı hiç uyuşmuyor ya amann😂😂 neyse oruç tutarak diyeyim
22 Yorumla
Soran+1 yılAhaha yaa yapsaydın eyiydi be😂
- Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBizm türk insanı p*rno seyrederek gelişeceğini zannediyor :)
12 Yorumla
Soran+1 yılGelişeceğini zannetmekle kalsa keşke. Onlar gibi olduğunu zannediyo çoğu. Ve onları normal zannediyo.
- +1 yıl
Bilmem artık önce çiftler bir birine saygıyı öğrenmeli
+1 yılBence tabusuz cinsel hayatı olan çiftler herzaman ayrıcalıklıdır. Farklılığa açık olunmalı bir defa da olsa teklifler fikirier yaşanarak hem ilişki renklenir hem zeka da işlemeye başlar diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılCinselliğin zeka ile bağlantısını bilmiyorum. Bir insan zekidir, seks esnasında hayvan olur mottom budur.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı.
+1 yılerotizm tutku varsa zeka vardır olsun bitsin dersen zeka yoktur bana göre
10 Yorumla
+1 yılÖyle bi zeka mı var🙄 normal olanı var mı diye sorsana bi
04 Yorumla
Soran+1 yılSen de fazlası var. O yüzden böylesin🙄
- +1 yıl
Sen beni çözmüşsün 🙄🙄🥲
Soran+1 yılAğlama değmez hayat🙄
- +1 yıl
Bu göz yaşlarına
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. En önemlisi cinsel eğitim verilmeli bazıları cinselliği videolar daki gibi saniyo
10 Yorumla
+1 yılSayısalcıyım ben
11 Yorumla
Soran+1 yılHaha 🤣🤣
+1 yılFantezilerin genişliği bence
10 Yorumla
+1 yılÖğrenir düzenli yeni şeyler denersen gelişir
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılcinsel zeka olduğuna inanmıyorum
012 Yorumla
Soran+1 yılNeden?
- +1 yıl
cinsellik zekayla değil dürtüyle olan bişeydir. dünya üzerine ilk defal gelmiş hiç bişey görmemiş biri olsun yine de çok güzel bir ilişki yaşayabilir yaşatabilir. Hayvanların zekası mı var. Aslında yaşam içinde her şey dürtüyle gerçekleşiyor. Yemeğe olan düşkünlüğümüz bile öyle... Dürtümüz kadar eğiliriz...
Soran+1 yılYemek örneğinden yola çıkalım. Elinin altında ne malzeme varsa at tencereye, kaynat. Al sana yemek. Hayatta kalmana yeterli olur.
Ama yemekten ne kadar zevk alırsın?
O yemeği ne sıklıkla yemek istersin?
- +1 yıl
işte o da dürtünle alakalı. Yemek yemeye düşkünsen dürtün seni daha iyi şeyler çıkarma konusunda yönlendirir. onunla yetinmezsin. Ayrıca yemek konusunda malzemeye ihtiyacın var ama cinsellik konusunda tüm gerekenler elinde...
Soran+1 yılİşte sadece hayvani dürtünü kullanırsan sadece bedenin zevk alır o ilişkiden ve sadece bedenin tatmin olur.
- +1 yıl
o zaman senin aradığın cinsel zeka değil, aşk... o bambaşka bir mesele. yine de cinsel zekayı kapsadığını düşünmüyorum. Aşk başka bişey... Aşk ile yapılan seks tabi ki hem ruhsal hem de bedensel tatmin eder...
Soran+1 yılNiye yorumum duygusal tatmini getirdi aklına? Ben zihinsel doyumdan ve uyumdan bahsediyorum.
- +1 yıl
zihinsel doyum ne demek bunu bi açar mısın?
Soran+1 yılBaşka bi soruda olabilir 😀
- +1 yıl
kaçıyosun bence :)
Soran+1 yılHayır. Konu fazla dağıldı gereksizce.
- +1 yıl
sen bilirsin...
Gizli Üye(25-29)+1 yılCinsel zeka ne ilk defa böyle bir terim duydum
10 Yorumla
+1 yılO neymiş kanka
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım