Selamsss 🐍
Libidonuzun baskın olduğu, aklınızı başınızdan kaçırdığınız durumlar oluyor mu?
Bana kendimi sorgulattınız... Ama iyi de oldu. Neyse ki sıkıntı yokmuş sjsjs.

Selamsss 🐍
Libidonuzun baskın olduğu, aklınızı başınızdan kaçırdığınız durumlar oluyor mu?
Bana kendimi sorgulattınız... Ama iyi de oldu. Neyse ki sıkıntı yokmuş sjsjs.

Libidomun baskın olduğu yerlerde aklım yerinde oluyor. Her şeye daha çok dikkat ediyorum ve ayrıntıları gözlemliyorum.. Eğer libidom düşükse hayat enerjim olmuyor. Yani bu soruya cevabım libidom çok baskın ve her şeyi yönetiyor.
İkisi de baskın.
Bunu şu şekilde anlatabilirim. Bir tanesi işlamci diğeri ekran kartı. Birisi daha baskin olunca diğeri pasifleşmiyor ya da diğeri pasifleşince diğeri aktifleşmiyor. İkisi de iyi olabilir, ikisi de kötü olabilir.
Mesela benim harddisk fabrika çıkışı olarak kötü jdjsks
IQ seviyem daha baskın mantıklı hareket ederim. Başka bir yerimi düşünerek değil. 😂
Ahahah 🤣
Eic için teşekkür ederim kardeşim ✌️😊
Libidom😑
Cevap
13Cevap
Bu çok zor bir soru 😂ama IQ yüksek ise zeka ile o libidiyo yönlendirmek bir başkadır düşük olanlar bu hazzın bilincinde değildir.. tabi ki de zeka seviyem bundan yüksek..
İQ seviyem daha baskın tabi ki de.. bu sıra hayatımda ki sorunlardan stresten uyku sorunundan cinsellik düşünecek libidoya sahip değilim maalesef. zaten olsam bile libidoum beni kontrol etmez ben onu kontrol ederim..
Birde ayrıca çoğu insan sapık abaza olduğu için maalesef iq ları tek haneli :D ve libidoları daha yüksektir.
İnceyi anlayan güzel kardeşim ya 😂
Eyvallah abim 😂
Bende ikisi de baskın gibi... Ama libidom zihnimden bağımsız, hormonal yükseldiyse diğerine izin verebiliyorum ben bazen... (Some women problems 😂)
Ayrıca karşıdakinin IQ seviyesi de libidomu etkilediği için IQ'suz libido, libidosuz IQ no galiba... Doğru orantılı gibi yani 😅
Önemli, en kendimi kaybettiğim anda bile karşımdaki bir m*llık yapıyorsa, beyin kendini hatırlatıyor "hop kardeş bu kadar mı düştün" diye 🥹😂
Hiç mütevazı olmayacağım hepsi diyorum 🫣 Ama libidom tavan olunca az aklım başımdan o anlık gidiyor. Bu IQ mu etkilemiyor.😜
O başka 🤪
Şu libido mevzuları beni aşar IQ um da yok nerde benim IQ um
Hayrını gör ndjd
Bir araştırmaya göre IQ seviyesi yüksek insanların libidosunun daha yüksek olduğu saptanmış.
İkiside baskın diyen insanlara nedense pek inanasım gelmiyor. Yerine göre değişir bence.
Libidosu yüksek olup, zeki olmayan kimseyle karşılaşmadım, bence doğru orantılı.
Olabilir
Libidomun baskın olduğu zamanlar kendimi tanıyamıyorum.
Aklım da başım da oldukça yerinde 🙄
Bizim coğrafyada sanırım libidomuz baskın gelir...
Libido yükselince IQ devre dışı kalıyor
Ben daha güzelim kwjsnw
Libido sgsgdfdfd
Doğru orantıda ilerliyorlar 😂
aklımı. kaçıracak. kadar. da. değil
Eşit herqlde emin olamadım
O olayların oluş şekline göre değişir
İkisi de baskın kendimi kontrol edebiliyorum
Mantığım daha baskın diyelim ona
Benim kafam oraya çok iyi çalışıyor
Iq seviyem genel olarak
Kafam daha güzel 😂