Cinsel Yaşam Seksten sonra ortamdan hızlıca uzaklaşmak istemenin sebebi ne? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Herkese yeniden selaam 🙋🏻♀️ Bazen seksten sonra birlikte olduğun kişiye bir saniye bile daha fazla tahammül edemeyeceğini fark ettiğin an eşyalarını bir an önce toplayıp ortamdan hızlıca tüymek istersin ya? Senin için ne bunun sebebi 👀 Güncellemeler+1 yıl Erkeklerden gereksiz duygu yüklü yorumlar almak beni ürkütüyor, KENDİNİZE GELİN BEYLER 😂 Seksten sonra ortamdan hızlıca uzaklaşmak istemenin sebebi ne? Cevapla Eşya Soruları Eşya Soruları Tüy Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
hafifrüzgarG Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl bunu hiç yaşamadım çünkü duygu olmazsa beniö için bu birliktelik de olmaz , zaten duygu olduğu zaman ordan kaçmak değil mayışmak isteği gelir 3 2 Yorumla Soran +1 yıl Bu bi ihtiyaç her seferinde duygu olması gerekmiyor fikrimce 🙌🏻 Yorumla hafifrüzgarG +1 yıl Tabii cinsellik çok geniş ve kişiden kişiye değişen Bi konu 😊 Yorumla
Akrep-Bir_Adam Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,1b cevap paylaştı. Büyük bir ihtimal Rahatsız edici birşey olmuştur. Ve boşalıp hemen kaçmak isteği doğar.Gerçi başıma gelse kötü hissederdim 1 0 Yorumla
Görüncekadamlar Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 43% +1 yıl Amaç sadece seksse iş bitmiştir kaçmak istersin sevdiğin birisiyse yataktan çıkmak istemezsin :)) 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Doğruuu Yorumla Görüncekadamlar +1 yıl İki tarafta bunun bilincinde olursa sıkıntı yok. Sadece seks için birlikte olup niye böyle yaptı dememek lazım Yorumla
uomoitaliano Takip Et Master Yaş: 29 , eic 61% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. bende oluyor ya bitik oluyorum eğer hoşuma da gitmediyse kız yüzü görmek istemiyorum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Al benden de o kadar 🙌🏻 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl zevk alamamak olabilir ya da yanlış gelmiştir sana o kişiyle birlikte olmakondan dolayı kaçıyorsundur 1 0 Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Kadınlar hep daha iyisini hep daha irisini arıyorlar ya ondan olabilir. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Cinsiyetçilik yapmayalım. Her iki cinstede yaşanan durumlar 🤙🏻 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kusruma bakmayın ben bakir bir erkek olarak ancak bu kadar akıl yürütebildim. Yorumla
Makedondoktor Takip Et Yoda Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Sadece seks için bulusulan gecede hüsran la bitti. ise hemen uzaklaşiirim 1 0 Yorumla
atletikabi Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl kaçamak yapanlar için olabilir öyle şey ama beni hafifden uyku basar tamamen boşalınca kaslarda gevşiyor ya 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Her kaçamakta yaşanmıyor bence 🤙🏻 Yorumla atletikabi +1 yıl o zaman sevmediğin kişiyle yapıyorsan Yorumla
BADLOWE1234 Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Bu durum başıma gelse rahatsız oldugum bi durum vardır 1 0 Yorumla
PortgasDAscee Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Suç mahalinden kaciyosn 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hahahahah tabi bu da bir neden olabilir 😂 Yorumla
birgecwyolcusu Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Aksine sarılıp uyumak ister insan. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Duygusallık koktu buralar 🤢 sorum bu değildi Yorumla birgecwyolcusu +1 yıl Madem 1 saniye tahammül edemeyeceksin nedrn birlikte oluyorsun, diye sormazlar mı? Yorumla
Nemesis1907 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl 5 dakika kadar süren bir his 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ömre bedel lütfen, kalırsan ölcekmissin hissi geliyor 😂 Yorumla Nemesis1907 +1 yıl Genelde seks yapmak için yaptıgında oluyor hoşlandığın birinde bu kadar ağır hissetmiyorsun 😅 Yorumla
CemKoc Takip Et Xper 7 Yaş: 38 +1 yıl Duygusal bağa oluşmasını istemem 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Ay yok artık hiç bunu düşünerek gittiğim olmadı çokkk drammm annecimm 😂 Yorumla CemKoc +1 yıl Sitede bir çok soru var seks yaptım kişiye aşık oldum ne yapicam gibisinden ama Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
bunu hiç yaşamadım çünkü duygu olmazsa beniö için bu birliktelik de olmaz , zaten duygu olduğu zaman ordan kaçmak değil mayışmak isteği gelir
Bu bi ihtiyaç her seferinde duygu olması gerekmiyor fikrimce 🙌🏻
Tabii cinsellik çok geniş ve kişiden kişiye değişen Bi konu 😊
Büyük bir ihtimal Rahatsız edici birşey olmuştur. Ve boşalıp hemen kaçmak isteği doğar.
Gerçi başıma gelse kötü hissederdim
Amaç sadece seksse iş bitmiştir kaçmak istersin sevdiğin birisiyse yataktan çıkmak istemezsin :))
Doğruuu
İki tarafta bunun bilincinde olursa sıkıntı yok. Sadece seks için birlikte olup niye böyle yaptı dememek lazım
bende oluyor ya bitik oluyorum eğer hoşuma da gitmediyse kız yüzü görmek istemiyorum
Al benden de o kadar 🙌🏻
zevk alamamak olabilir
ya da yanlış gelmiştir sana o kişiyle birlikte olmak
ondan dolayı kaçıyorsundur
Kadınlar hep daha iyisini hep daha irisini arıyorlar ya ondan olabilir.
Cinsiyetçilik yapmayalım. Her iki cinstede yaşanan durumlar 🤙🏻
Kusruma bakmayın ben bakir bir erkek olarak ancak bu kadar akıl yürütebildim.
Sadece seks için bulusulan gecede hüsran la bitti. ise hemen uzaklaşiirim
kaçamak yapanlar için olabilir öyle şey ama beni hafifden uyku basar tamamen boşalınca kaslarda gevşiyor ya
Her kaçamakta yaşanmıyor bence 🤙🏻
o zaman sevmediğin kişiyle yapıyorsan
Bu durum başıma gelse rahatsız oldugum bi durum vardır
Suç mahalinden kaciyosn
Hahahahah tabi bu da bir neden olabilir 😂
Aksine sarılıp uyumak ister insan.
Duygusallık koktu buralar 🤢 sorum bu değildi
Madem 1 saniye tahammül edemeyeceksin nedrn birlikte oluyorsun, diye sormazlar mı?
5 dakika kadar süren bir his
Ömre bedel lütfen, kalırsan ölcekmissin hissi geliyor 😂
Genelde seks yapmak için yaptıgında oluyor hoşlandığın birinde bu kadar ağır hissetmiyorsun 😅
Duygusal bağa oluşmasını istemem
Ay yok artık hiç bunu düşünerek gittiğim olmadı çokkk drammm annecimm 😂
Sitede bir çok soru var seks yaptım kişiye aşık oldum ne yapicam gibisinden ama
Sevgilinle mi yapıyorsun
Karnı doyanın gözüm yolda olur