Partneriniz var ama ne yapmalı ki artık onunlabirleşme yaşamak istemeyesiniz ( devrik karışık oldu ama anlarsınız artık😄)
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
+1 yılHer zaman farklılıklar yapılmalı Aslında biz zaten değişiyoruz Ve gelişiyoruz bu değişim ve gelişmede zaten kendimize de farklılıklar oluyor ve yaşadıkça yeni şeyler keşfediyoruz Önemli olan bu keşfe açık olmak bu keşfi yapabiliyor olmak ve beraber konuşabiliyor olmak partnerinle beraber yenilikleri konuşup bu yenilikleri hayata geçirebilmek ve adım adım acele etmeden
04 Yorumla
Soran+1 yılFarklılıkların boyutu olmalı mı
- +1 yıl
Iki tarafın ortak hayalleriyle ya da birbirine kurduğu hayalleri ancak sınır olabilir
Soran+1 yılAnladım
- +1 yıl
Ama bu sorunun en iyi cevabı Sendedir Aslında yıllardır Evli bir kadın olarak sen ne düşünüyorsun
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılSelam gadası 🙃
İlişki anında sudan bir sebepten ilişkiyi bekletmesi ya da tam haz aldığım anda çalan telefona bakması benim soğumama neden olabilir.
01 Yorumla
Soran+1 yılTelefonla konuşmak ayrı bir boyut olabilir tabi de neyse 😄
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
21Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılSaygı, ilgi ve sevgiden biri veya birkaçı bitmişse seks yapmayı da istemem
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBeni düzenli bir ilişkiden hiç bir şey uzaklaştıramaz. yani eğer partnerim benimle cinsellik yaşamak istemiyor ise saygı duyarım eğer bana aşıksa ama mutlaka nedeni olmalı yani bir hastalığı olup da istemiyorsa saygı duyarım ama bunun dışında mantıklı bir neden gelmez. bu yüzden de ayrılabilirim
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 619 cevap paylaştı.
+1 yılKişisel hijyene önem vermediği durumda direkt soğurdum sanırım cinsellikte benim için en önemli şey iki tarafında temiz ve tüysüz olması artı bencil bir partnere katlanamazdım
68 Yorumla
Soran+1 yılErkekte sıfır tüy olduğu görülmüş mü acaba 😂😂
- +1 yıl
Ben çok denk geldim erkek arkadaşım tüy dökücü kullanıyor kıldan asla hoşlanmıyorum asla ama tabii kıl yumağı erkeklerimiz de var
- +1 yıl
Çok denk geldim😳
- +1 yıl
@Degisik_-_ @püskevitçay
Lazer Sadece kadınlara özgü bir şey değil
Soran+1 yıl@Olgunvenetadam aydınlattığın için teşekkürler 😂😂 bunu bilmeme ihtimalim var mı 😄 önemli olan neresine ne kadar dikkat ediyor ve herkes böyle mi
- +1 yıl
Yani haklısın herkes böyle değil ama bu kadınlar için de geçerli Kadınlarda da herkes öyle değil
Soran+1 yıl@Olgunvenetadam aksini iddia etmedim 😊
- +1 yıl
@Degisik_-_ Demek ki anlaşıyoruz
+1 yılSadece cinsellikle alakalı olmayabilir bu uzaklaşma.. Nefret edersem, soğursam, eskisi gibi değilsem yine olamam..
02 Yorumla
Soran+1 yılSadece cinsellik için?
- +1 yıl
O'ndan kaynaklanan; kendine dikkat etmemesi, tarzının değişmesi, eski arzusunun olmaması gibi..
+1 yılBakımsız, oaçoz olması yanında, yatakta soğuk ve isteksiz oluşu, ilişkşden zevk almayıp zevk vermemeye başlarsa yollar aytılır. Çünkü bir ömüt öyle devam edemez hiç kimse. Ben de dahil...
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. İyi bir ilişki için temizlik ve tarafların istekli olması önemli partnerler birbirindende iyi elektrik alırsa bu ilişkiden bakılmaz iyi keyifli ilişkiler bıkkınlık yaratmaz
00 Yorumla
+1 yılHijyenik ve kıl tüy gördüğüm an yapmam uzaklaşırım
20 Yorumla
+1 yılAçıkçası düşünmem lazım fakat bir şey hissetmediğim birisi ise ya da tensel çekim yoksa olabilir.
00 Yorumla
+1 yılİlgisizlik ten uyumu olmaması heyecanın gitmesi
00 Yorumla
+1 yılTam ilişki anında mesaj veya telefon gelip ona bakması
00 Yorumla
+1 yılnefret etmem lazım yoksa pek bir şey olmaz. Ya açıkcası saygı sevgi bitse olabilir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 16,5b cevap paylaştı.
+1 yılDavranışlarıyla kendinden soğutursa seks yapmayı istemeyebilirim.
00 Yorumla Killiolur pis olur kokar kendine bakmaz bunu uzun bi sure surdururse ayrilinabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıldygu hali mesela. trip atmalar ima etmeler yapmam uzak durabilirim
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Temizliğine dikkat etmiyosa pozisyon değişikliği yapmiyosa soğutur
00 Yorumla
+1 yılZevk alamamak rutin lik
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEski tutkusunu hissedememek
00 Yorumla
+1 yılTek düze olmak bile sıkılmak için yeterli.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yıldepresif bir ruh hali...
00 Yorumla
+1 yılKafamı ütülemesi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,3b cevap paylaştı.
+1 yılPipimi kesip atarsa
02 Yorumla
Soran+1 yıl😂😂😂 ama nedeennnn
- +1 yıl
Artık deli midir depek midir bilmiyorum neden😀
Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. yeterince doymuşsam uzaklaşabilirim
00 Yorumladışkısal faliyetler olayı bitirir bende 🤣
00 YorumlaHijyensizlik
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası