Bir erkek gördügümü yanlış olduğunu bile bile cinsellik yaşamak istiyorum çok arzuluyorum ama yanlış olduğunu da biliyorum bu duygulardan histen nasıl kurtulabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılBen biseksüelim. Bence her şey için bekle tamam yaşımız genç bir şeyler istiyor hayal ediyor olabiliriz ama tavsiyem bekleyip duygularla hareket etmen. Belki biseksüelsindir, ya da seni etkileyebilecek biri olur. Yani hazır hissetmeden de hareket etme derim
01 Yorumla
Soran+1 yılTamamdır sağ ol
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 16,4b cevap paylaştı.
+1 yılBununla mücadele etmen, kabullenmenden çok daha zor olacaktır. Tercih olsa bırakılır, ama bu bir tercih değil, yönelim. Yani içinde var ve senin bir parçan. LGBT düşmanı olmayan heteroseksüel bir erkek olarak yazıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılAnlıyorum teşekkürler
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
1
Cevap
3Cevap
+1 yılBu tedavisi olan bir şey değil, hastalık değil bir şey değil.
16 Yorumla
Soran+1 yılSizce ne yapmalıyım kötü hissediyorum kendimi bu durumdan dolayı
- +1 yıl
Canı tost isteyen biri bunun için kötü hisseder mi? İstemez gider tost yer, döner isteyen döner yer falan.
Niye sen kötü hissediyorsun orasını sorgula biraz
Soran+1 yılAyıp bir şey gibi geliyor
- +1 yıl
O da yaşadığın kültürle alakalı. Bu ülkede herkes baskılanıyor, tarım toplumu kültürü çok güçlü olduğundan herkes geleneksel aile yapısına göre kimlik edinsin isteniyor.
Bu millet eşcinsellerden nefret eder, geceleri Aksaray'da travesti kovalar
Soran+1 yılAnlıyorum
- +1 yıl
@Ragnar_Lodbrok güzel yazmışsın birader 👏
Gizli Üye(30-35)+1 yılhormonlar ile ilgili bir durum. Kadın hormonu salgılama miktarın normalden fazla olduğu içni bu his oluşuyor. Bir çözümü yok
010 Yorumla
Soran+1 yılHep böyle mi olacak
Cevap sahibi+1 yılhormonlar değişebiliyor dostum normale dönerse o düşünce kaybolur ama normale dönmez ise o düşünce hep olur. Sadece duygularını bastırabilirsin yani kendini kandırırsın.
- +1 yıl
Cinsiyet hormonlarının cinsel yönelim ile bir ilgisi yok. Eşcinselliğin fizyolojik bilinen hiçbir sebebi yok, kimi insanlar kendi cinsine ilgi duyuyor, kimileri iki cinse de ilgi duyuyor, çoğunluk heteroseksüel oluyor durum bu
Soran+1 yılBenim yerimde olsan ne yapardın peki
Soran+1 yılYanlış olmaz mı
- +1 yıl
Dediğin gibi olsa hormon tedavisi ile bütün eşcinseller "normale" döndürülür, yani "iyileştirilirdi".
Cevap sahibi+1 yıl@Banker_Bilo öyle bir hormon tedavisi varsa söyle :D Daha geçen sene yakın arkadaşım hormon tedavisi olmadığı ve vucudu kadın hormonu salgılamaya başladığı için vefat etti. 35 yaşındaydı
- +1 yıl
Yok işte, ben de "olsaydı bütün eşcinseller "tedavi" edilirdi" diyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@Banker_Bilo pardon o zaman ben yanlış anlamışım :D
- +1 yıl
Yahu ne hormon tedavisi? Ne yoku? Adam sana anlatmaya uğraşıyor anlamıyorsun
Testesteron da öströjen de dışarıdan enjekte edilebiliyor gerekirse
Yok öyle hormonal bir durum falan.
Bir pisikolog yardımı ala bilirsin bence
15 Yorumla
Soran+1 yılDeneyebilirim
- +1 yıl
Hastalık değil ki, niye psikolog veya psikiyatriste gitsin?
- +1 yıl
@Banker_Bilo tabi hastalık değil ama kendini sorguluyor ne olduğunu bile anlamıyor ona destek lazım ve bu destek de pisikolog olmalı
- +1 yıl
Hımmm... Anladım. Bununla mücadele etmek yerine bununla yaşamayı, kendini kabul etmeyi öğrenmesi için olabilir.
Soran+1 yılAnladım kendimi böyle kabul etmeliyim teşekkürler
- Cinsel Yaşam konusunda 369 cevap paylaştı.
+1 yılKadın sevgili yap
04 Yorumla
Soran+1 yılDenedim ama kurtulamadım
- +1 yıl
En iyisi git namaza başla
Soran+1 yılOnuda yaptım ama yine çıkmıyor aklımdan
- +1 yıl
Namaz, din, ibadet bunu düzeltmez, herşeyin çözümünü dinde aramayın. En sofu tiplerde eşcinsellik, oğlancılık yok mu zannediyorsunuz?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne