Çoğu sefer denk geldim hep bir tedirgin sürekli kontrol etme çabası hiç kendini bırakıp rahatça zevkine varanını göremedim
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Kültürümüz toplumumuz büyüme biçimimiz. Bazı şeylerin ayıp olarak algılanmış olması. Bazı kızlar ilk gece bile yaklasamiyor. Öyle korkutuluyor. Toplumumuzda çoğu kız kendisine guvenmiyor kimse gobegiyle vucudundaki kusurlarıyla barışık olamıyor. Bunlar da işte rahat olmalarına engel oluyor.
33 Yorumla- +1 yıl
Çok doğru , seksi erkeği rahatlatma görevi olarak görüyorlar. Bi tartışma olsa vermedim ya ondan böylesin diyo. Neyi veriyorsun? Neyi alıyorsun? Zevk bu iki taraf içinde geçerli örümcek beyinli diyemiyorsun
- +1 yıl
Aynen öyle bununla tehdit edip bunu ödül olarak vermekten bahsediyorlar. Bide ben senin için neler yaptım diye de acıtasyon da cabası. Öyle kötü bi hal alıyorki sonuçta sanki isteksiz biriyle seks yapmışsın gibi. Eskorttan ne farkı kalıyo
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu yetistirilmeyle ilgili olsa da siz erkeklerden de kaynaklı.
Erkekler olarak kadinlardan beklentiniz o kadar fazlaki. Kıllari olmasin, kadin dedigin puruzsuz olur deyip duruyorsunuz mesela. Kadinda o iliski sirasinda epilasyonu, agdayi biraz aksattiysa tuyleri belirgin olmus olabilir. Bundan cekiniyor ve erkegin igreneceginden dusunuyor olabilir. Siz diyorsunuz bunu kadinda kil gorsem soğurum, igrenirim diye. O yuzden tedirginlik yaşıyor mesela kiz.
Ya da porselen bebek gibi kiz bekliyorsunuz. Kizlarda catlagindan vs utanabiliyor kusur olarak görüyor. Kadini, erkekler olarak cok mukemmel tanimliyorsunuz. Kadin dedigin soyle olacak, boyle olacak diye. O kiz iliskiye 10-0 ozguvensizlikle basliyor o yuzden.
Diger bir konu turk erkekleri olarak kadin cinselligine karsi fazla yargiliyacisiniz. Kadinin kendini verememesinin baska bir nedeni erkeklerin yargilari.
Kiz performans gösterse igrenc yakistirmalar yapiyorsunuz mesela. Kiz siz zevk alin diye guzel bir oral yapsa bu tecrubeli, bu bana boyle yapiyorsa kimlere yapmıştır, yok abi bununla da ciddi olmaz, bundan ne es ne anne olur, bu kadar iyi yapiyorsa kimbilir kimlerin uzerinde denemistir, en iyisi zevkini al birak... o***pu, ka*ar gibi ithamlarinizin haddi hesabi yok. dusuncelerinizin, yargilarinizin ucu bucagi yok.
Dengesizlikte var. Kadin yatmasin diyorsunuz, performans gosteriyor ondan memnun olmuyorsunuz. Kadin cok tecrubeli görmesin, beni yargilamasin diye yatıyor ona tepki gosteriyorsunuz bacaklarini acip yatiyor diye. Bu kadinlar ne yapsin, bu kadinlar bu kadar yargilama icinde iliskiye kendini nasil biraksin?
Kimse kusura bakmasin ama kafamin en rahat oldugu iliskiyi bir yabanciyla yaşadım. O rahatligi birnonda hissettim ve kendimi bırakmayı bir onda yapabildim. Ben bizim erkeklerde o yabanci da oldugum kafada ve rahatlikta olamiyorum.
Bizim erkekler icin turk kadinin cinselligi cok kabul gorebilen bir sey degil. Cogu turk erkeginin kafasinda da ben tatmin olmaliyim, kadin onemli degil kafasi da var. Bu evli erkeklerde de cok fazla. Bu ulkede kendi kocasina rahat olamayan kadinlar var yukarida saydigim sebeolerden dolayi. Boyu kadar cocugu olmus orgazm nedir bilmeyen var. Yani sorunun cevabi buyuk oranda siz erkeklersiniz aslinda. Bu ulkede kadin olupta sizinle yatmak gercekten zor. O kafadaki dusunceleri aşıp kendini size teslim etmek cok zor.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
+1 yılİlk ilişkimde gayet rahattım olgun dolgun bir duldu, sonrakiler hep mızmız genç kızlardı insan kırılgan bir caöla uğraşıyormuş gibi hissediyor,
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBu sitede herkes p*rno yıldızı kesiliyor. Şimdi herkes kendimi bırakıyorum falan diyecek inkar eden olmayacak.
01 Yorumla- +1 yıl
Öyle vallahi öyle değişik fanteziler geliyor ki bazen ben bile şaşırıyorum
+1 yılEn iyisi bırkamak
03 Yorumla- +1 yıl
en iyisi evet ama maalesef kadınlar yapmıyor
- +1 yıl
Güvenmiyor zaten demek güvenmek önemli
- +1 yıl
Aynen öyle , güvense de yok ya çoğu bırakamıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılbırakıyorum
31 Yorumla- +1 yıl
Herkes senin gibi olsa