Istahlı cekılen oral seks Vajına dudaklarını tek tek emıp klıtorısle öpüşmek Gogus arasında gıt gel yapmak Azdırdıktan sonra sokar gbı fırca yapıp cıldırtmak Vajına dudaklarına ya da kalça arasına akıtmak Yeter dedırtene kadar orgazm etmek
Oral seks ve genel olarak bana düşkünlüğü varsa beni çok yüksek bir şekilde arzuluyorsa her defasında ilk kez seks yapıyormuş gibi şehvet doluysa ondan vazgecemem
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bi kız bana güzel bi oral yaptıgında doyamıyorum onunla sevişirkende seks yaparkende benide iyice delirtip oral yaptırsın istiyorum bide bana dakikalarca ağzıma boşalsın sonra shshs
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Istahlı cekılen oral seks
Vajına dudaklarını tek tek emıp klıtorısle öpüşmek
Gogus arasında gıt gel yapmak
Azdırdıktan sonra sokar gbı fırca yapıp cıldırtmak
Vajına dudaklarına ya da kalça arasına akıtmak
Yeter dedırtene kadar orgazm etmek
waoow
Boyle performams olan hatun yok ama
var evet
Nerdeymıs 😁
Oral seks ve genel olarak bana düşkünlüğü varsa beni çok yüksek bir şekilde arzuluyorsa her defasında ilk kez seks yapıyormuş gibi şehvet doluysa ondan vazgecemem
Bi kız bana güzel bi oral yaptıgında doyamıyorum onunla sevişirkende seks yaparkende benide iyice delirtip oral yaptırsın istiyorum bide bana dakikalarca ağzıma boşalsın sonra shshs
ciksana
Olur
Güzel bir oral yaparsa gırtlağına kökleye kökleye, finali ağzına boşaltıp yutturarak.
Argo, sertlik.
Hiç yaşamadım o yüzden bir şey diyemem şimdi 😂
Sen peki
Sanırım karşılıklı dakikalarca saatlerce sürecek mükemmel bir oral seks vazgeçilmezim olabilirdi 🔥😍
ciksana
Ne anlamadım
gizliden cik
Çıktım
Dm gel
Oral seks ve ön sevişme
var benimde kendime göre.
Oral olmazsa olmazım. Uzun uzun ve karşılıklı.
vajina içinde meme ucunu emmek
bakire kızla sadece sevişme arzumu yenemiyorum
bakireyim
işte bir tane senden olsa
gizliden cik
çıktımm
yazmaktan vazgeçtinse sorun değil
Vaj*na yalamaktan vazgeçmem
ciksana
Çıktım
orada mısın
nerde