Cinsel Yaşam Sekste en vazgeçemediğiniz şey ne? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 03 En vazgeçemediğiniz ne? Size yapılmazsa olmaz dediğiniz? Sekste en vazgeçemediğiniz şey ne? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
bildiginbekar Takip Et Xper 7 Yaş: 32 , eic 86% +1 yıl Hic bilmiyor ki... yorumları okudum ve herkes oral demiş ama ben evliydim boşandım ama hiç oral yapardı ve yaptırmadı yani şöyle diyeyim clitorisnerededir onu bile bilmiyorum bu yaşıma kadar geldim 😒😒 0 0 Yorumla
DreamGhosters Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl zorlayamam kimseyi ortamın tadı kaçmasın diye ama oral yapılması vazgeçemediğimdir 0 0 Yorumla
by_naturalist Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 72% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. Oral.. saplantılı bir oral hastasıyım.. asla hayır diyemeceğim bir zevk.. gün boyu sakılmam 0 0 Yorumla
Çaysevmiyormuşştotom Takip Et Xper 6 Yaş: 32 +1 yıl Araba kullanırken fermuardan çıkarsın gömülsün oraya 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Araba fantazisi yani😂 Yorumla Çaysevmiyormuşştotom +1 yıl Knka trafikte giderken istiyorum ama sömürerek yalamalı Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ben karışık bir adamım tek bir şey sıkar beni parmaklar sürekli dolaşacak ağızda öyle 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Belli karışıksın Yorumla
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Yani ben oralcıyım. Klitorisle ilgilenmek haz veriyor. Ateşli biri isterim 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl ön sevişme, arzulu tutkulu dokunuşlar uzun uzun öpüşler fısıldaşmalar eşliğinde.. 0 0 Yorumla
Tilson Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 97% +1 yıl Memelerle ilgilenmeyi ve arkadan girmeyi severim😉 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yaptın mı hic Tilson +1 yıl Çok kez yaptığım için seviyorum ya 🤭
Gizli Üye (25-29) +1 yıl klitorisini dudaklarımda ezmek baya hoşuma gidiyor. 0 2 Yorumla Soran +1 yıl En sevdigim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Omunda en sevdiği :) Yorumla
lostboy3407 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 78% +1 yıl Kucagıma alıp hoplatmak aynı zamanda sevismek 0 0 Yorumla
cagınkaraman Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 53% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Hızlı hızlı girip çıkmak ve o çıkan büyülü ses 0 0 Yorumla
tutkulusahip Takip Et Yoda Yaş: 34 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 633 cevap paylaştı. Oral ve anal. Bu ikisi beni çok tatmin ediyor. 0 0 Yorumla
Loyall Takip Et Guru Yaş: 31 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. tutku dolu keskin bakışlar. 0 0 Yorumla
Bluewop Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 462 cevap paylaştı. Oral 3 0 Yorumla
ARESSSSSSSS Takip Et Guru Yaş: 95 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 868 cevap paylaştı. Oral 0 0 Yorumla
Sdfhkgdjfk Takip Et Guru Yaş: 27 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 434 cevap paylaştı. Oral yapmak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
31Cevap
Hic bilmiyor ki... yorumları okudum ve herkes oral demiş ama ben evliydim boşandım ama hiç oral yapardı ve yaptırmadı yani şöyle diyeyim clitorisnerededir onu bile bilmiyorum bu yaşıma kadar geldim 😒😒
zorlayamam kimseyi ortamın tadı kaçmasın diye ama oral yapılması vazgeçemediğimdir
Oral.. saplantılı bir oral hastasıyım.. asla hayır diyemeceğim bir zevk.. gün boyu sakılmam
Araba kullanırken fermuardan çıkarsın gömülsün oraya
Araba fantazisi yani😂
Knka trafikte giderken istiyorum ama sömürerek yalamalı
Ben karışık bir adamım tek bir şey sıkar beni parmaklar sürekli dolaşacak ağızda öyle
Belli karışıksın
Yani ben oralcıyım. Klitorisle ilgilenmek haz veriyor. Ateşli biri isterim
ön sevişme, arzulu tutkulu dokunuşlar uzun uzun öpüşler fısıldaşmalar eşliğinde..
Memelerle ilgilenmeyi ve arkadan girmeyi severim😉
Yaptın mı hic
Çok kez yaptığım için seviyorum ya 🤭
klitorisini dudaklarımda ezmek baya hoşuma gidiyor.
En sevdigim
Omunda en sevdiği :)
Kucagıma alıp hoplatmak aynı zamanda sevismek
Buna seks yaşayınca karar veririm
Hızlı hızlı girip çıkmak ve o çıkan büyülü ses
Oral olmayınca tadı çıkmaz.
Oral ve anal. Bu ikisi beni çok tatmin ediyor.
Oral, sürekli öpüşme ve göğsümle ilgilenmesi
tutku dolu keskin bakışlar.
Oral yapmadan seks e başlamam.
olmazsa olmazım mutlaka bir kadın şart :D
Oral
doggy pozisyonu ve ön sevişme
Oral
Evli misin
Orall
Ön sevişme
Oral
oraldan vazgecmem