Cinsel Yaşam Cinsel ilişkiye girince aşk biter mi? (Sayfa 2) beyazorkidem Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 416 Cinsel ilişkiye girince aşk biter mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 20 kişi beğendi
emre00 Takip Et Mentor Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Bazı aşklar cinsellik üzerine kurulduysa biter. 2 1 Yorumla İlyysd +1 yıl + Yorumla
ByCıLız Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 521 cevap paylaştı. Bilmem hiç cinsel hayatımda aşk hayatım da olmadı 0 0 Yorumla
ÖmerÖ41 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 566 cevap paylaştı. Ruh olmazsa cinsel ilişki olmaz bence 0 0 Yorumla
majeste34 Takip Et Guru Yaş: 37 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Aşk ne ya cinsellik varken aşk zaten oluyor 0 0 Yorumla
My_Dreams Takip Et Guru Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Bence bitmez aksine zirveye çıkar… 0 0 Yorumla
FitGenç2 Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Gerçekten ruhlar ve duygular beraberse sorun olmaz 0 0 Yorumla
Ömeraltmışbir Takip Et Xper 6 Yaş: 43 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 303 cevap paylaştı. Arzulu tutkulu ise ateslenir 0 0 Yorumla
Dilers Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 40% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 742 cevap paylaştı. Bitmez ne alaka 0 0 Yorumla
MuratBarlas55 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 93% +1 yıl biter... 0 2 Yorumla flaneurx +1 yıl Eksiledim Yorumla MuratBarlas55 +1 yıl @flaneurx aşkın ne olduğunu bilmediğin belli Yorumla
scorpion026 Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı. Genelde bitiyor 0 0 Yorumla
srknygt811 Takip Et Guru Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Neden bitsin ki 0 0 Yorumla
Eziremsem Takip Et Master Yaş: 57 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,6b cevap paylaştı. sevgi varsa bitmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
Heyecan kalmaz artık öyle diyeyim.
Yok daha da alevlenir.
asıl o zaman tamamlanir
Hayır tabii ki aşkın zirvesidir ilişki
Bitmez devam eder. 🙂
Bi tık ulaşma rahatlığı olur
Bazı aşklar cinsellik üzerine kurulduysa biter.
+
Bilmem hiç cinsel hayatımda aşk hayatım da olmadı
Ruh olmazsa cinsel ilişki olmaz bence
Bitmez aşk arşa ulaşır sexle 😋😉
Aşk zaten cinsel ilişkinin bir parçasıdır.
Seks aşkı alevlendirir yeterli sevgi gerçek olsun
Aşk ne ya cinsellik varken aşk zaten oluyor
Bence bitmez aksine zirveye çıkar…
Gerçekten ruhlar ve duygular beraberse sorun olmaz
bıtmez
Sıcak dar sulu ise bitmez
saçma olur
Baglilik artar
Evet performansına göre
Arzulu tutkulu ise ateslenir
Artar benim için
Biter