Bedenlerin hızlı buluştuğu yerde bir zaman sonra ruhlar bir araya gelemiyor mu? #beyazorkidem😘
Cinsel ilişkiye girince aşk biter mi?
Beğen
Paylaş
Takip Et
20 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Benim bitti. 3 ay birlikteydik en son ilişkiye girdik ve aşık olmadığımı sadece bunun için onunla olduğumu anladım çünkü veriyordu nude atıyordu bir araya geldiğimizde sevişebiliyorduk ve ilk kez onunla milli oldum o yüzden ilişkiyi sürdürmüşüm bunların hepsini cinsel ilişkiye girince anladım.
İyi de şimdiki bireyler seks yaptığı karşı cinste artık aşk bile aramıyorlar ki. Eğlenelim biraz diyip takılıp veda ediyorlar. Bana göre değil ama gözlemim.
Hayır elbette bitmez, bitmemeli. Çünkü bana göre cinsellik gerçek aşıklar arasında yaşandığında insanın ayaklarını yerden kesen, bulutların üstünde uçuran sihirli bir halı gibidir. Ama taraflar eğer cinsellik için bir araya gelmişse, ilişki yaşanır ve biter. Bence buna pek bir anlam da yüklenmez. Sadece bedenlerin kısa süreliğine doyumu söz konusudur. Oysa gerçek aşkla yapılan sevişme ve seks, hem bedeni hem de ruhu fazlasıyla doyurur..
Iki düşünceleri olgunlaşmış ve mantıklı birbirini seven ve isteyen, birbirinin sınırlarını bilen insanlar için bitmez güçlenir aksine. Ama cinsellik konusunda düşünceleri çok çiğ olan ergenler yaşarsa biter hem de genelde sonu kötü biter hele de tc gibi bi toplumda
hayır bitmez aşkın bir parçasıdır seks inanmayanların babası abisi her hafta kızlık testine sokuyordur ondan zoruna gidip yapmak istemiyordur midem bulanıyor diyenler yalan söylüyordur seks mide bulandırmaz tamamen yapamadıkların korktuklarından çevresel baskıdan korkan kendini kandıran insanlardır
Bitmez.. neden bitsin önemli olan ten uyumu.. mesela benim başima bir olay geldi. kazakistan dan semtimize gelen bir hatunla tanışìp bir gece gecirdim ve ertesi gün o memleketine geri döndü. Kiza resmen aşık olmuştum ve iki sene gećti arkasindan Türkiye ye hic gelmedi ama hala whatsapp dan ara sira o benim ben onun halini hatrini sorarìz birbirimize. önemli olan ten uyumu ile beraber o hazzì alìp aşık olabilmek arkadaşlar.
Daha çok bağlanmıştım bir ilişkimde. Aşkla yürütülen ilişkiler cinsellikten sonra bitmez. Amacın cinsellik olduğu ilişkiler biter. Çünkü heyecan kalmaz ve hedefe ulaşılmıştır
Eğer kadın akıllı ise ve işini biliyor ise erkeğin tattığı dışılık lezzeti ile kokusunu bir kapan olarak kullanıp erkeği daha çok aşık eder.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Cinsel ilişkiye girince aşk biterminin mantığı yok bence. Eğer cinsel ilişkiye girdikten sonra aşk bitiyorsa. Zaten olmayanbişey bitmiştir yani aşk falan yokmuş bir hevesmiş gelip geçmiş. Bence cinsel ilişki aşkı taçlandırır eğer gerçek aşk varsa.