AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
223Cevap
Sen de normalsin o da. Bazı insanların diğerlerinden daha fazla seks yapma kapasitesi vardır. Özellikle de kadınların erkeklerden daha fazladır ;)
Ayrıca aldatıyor olabilir diye yorumlar yapılmış. Bu tür konularda yapılabilecek en saçma yorum budur. Adam daha karısını doyuramıyor. Nasıl aldatsın?
Kesinlikle katılıyorum. Ne zaman böyle bir soru sorulsa hemen cevaplarda aldatıyordur yazıyor adamlar. Sanki görmüşler gibi.
@pi-sayısı Adamın isteği ve gücü karısına bile yetmiyor. Buradan aldatma sonucu çıkarıyorlar. Nasıl bir mantık kuruyorlar anlamıyorum. Kıt akıllı bunlar.
Adamın sorunu eşi ile birlikte olmak yerine mastübasyon yapması muhtemelen gizli gizli kendini tatmin ediyor.
Bence sallıyorsun ya da cvp lar i okuyarak kendinimi tatmin ediyorsun
Yemin ederim sallamıyorum doğru söylüyorum
Dr gidin ozaman tam verimli yaşında ileride tık olmaz
Kabul etmiyor benim abarttığımı bunu ideal olduğu söylüyor
Mastürbasyon yapiyormu
Yapmadığını söylüyor
Belkide senden anal istiyordur söyleyemiyordur
Sen ozaman kendin dene yataktayken tahrik olacakmi
Yatakta oyle sınırlarımız yok senden onla alakalı değil yani
Senden yazmışım zaten olcaktı
Ozaman al küreği vur kafasına belasını mi arıyor bende olacaksın nefes adirmam sana
30 günde 2 kez olması tamamen eşinin problemi. Ya tensel uyumunuz yok ya da aldatılıyorsun. 2 kez yapıyorsa herhangi bir sağlık problemi yoktur zaten.
Bizde de tam tersi... zor oluyo ya... bi müddet sonra güvenilir sırdaş birini bulup kaçamak yapmayi düşünüyor insan
Senin isteğin normal. Böyle giderse kocanı aldatmak zorunda kalacaksın. Kendine 21-22 yaşında sevgili bul. Seni uçurur.
Aldatmak istemiyorum oyle Bi niyet içerisine girersem boşanırım
Sağlıklı her insan isteyebilir seninki normal sonuçta cinsellik ihtiyaç. Eşinde sorun olabilir
Sen de sıkıntı yok haftada 4 ideal. ben eşinden en az 11,12 yaş büyüğüm ve yapıyorum bu sayıda
Kendini artık çok daha iyi tanıyorsun ne istediğini biliyorsun o yüzden
Keşke benide senin gibi kızlar bulsa onunla evlensem.
Bence ideali senin istediğin ama eşin senin kadar idealist değil belli ki 😊😊
ayda 2 nedir ya biz sevgilimle bile nerdeyse hergün yapıyoruz bence sorun eşinde
Aynı hüsranı yaşamış biri olarak size sabır diliyorum
senin isteklerin normal bende senin gibiyim 😍her sabah istiyorum mesela sabah seksi güzel oluyor
Millet sabah akşam yapıyor senin kocan şimdiden bitmiş
Sen normalsin. Bazı evliliklerde de kiii çoğunda, kadın isteksiz.
Eşin şanslı ama farkında değil. Senin gibi bir kadını herkes ister
Sizin libidonuz eşinizinkinden daha yüksek ve bu çiftler arasında çok normal cinsel hayatınızı daha hareketli bir hale getirmek ve arttırmak için eşinizi cinsel yönden çekicek şeyler bulabilirsiniz ve cinsel hayatınızı renklendirebilirsiniz.
Senin istekli olusun normal sorun ne yazık ki eşinde.. Ya senden zevk almıyor ya da başka takıntısı var..
esinde sorun olmalı doyurmalı yani seni ciddi anlamda yoksa bu is olmaz arkadaş hakkini vermeli bence.
İdeal olanı senin beklentin,, ayda 2 defa ne yaa,, hemde daha 4 yıllık bir evlilikte,, sen kendini suçlama, bu düşkünlük değil, olması gereken
Sorun kocanda
Bi arkadaşımında kocası evlenince öyle olmuştu
Düzeldimi peki
Onun durumu biraz karışıktı ama
Onun durumu nasıldı
İdeal değil bence ayda 1 2 defa nedir ki en kötü haftada 1 olması lazım bence fırsat varsa daha fazla tabi ki eşin isteksiz demek ki senle ilgilenmiyor ya da cilve falan mı yapmıyorsun konuştun mu hiç kendisiyle bu konuyu
Yok aksine neşeli Bi tipim zaten cilveli falan ama strese bağlıyor ideal bu zaten diye ama bu durum beni sinirlendiriyor
Bence ideal değil istek varsa olması gereken bişey ya da isteksizlik falan var eşinde sana yazık aslında seni kırmaması lazım sonuçta evlilik ortak Bi müessese herkes kafasına göre takılamaz anlayış saygı sevgi özellikle ilgi önemli bence İLGİ çok önemli
Bencede öyle ama umursamıyı pek şakaya falan vuruyor
Sende sıkılma ihtimali var mı ya da ne bilim Bi sorunu sıkıntısı sordun mu hiç halin keyfin nasıl canını sıkan Bi durum kafadan takılan bişey var mı gibisinden tabi bunu onunda sana sorması lazım bence iş her seferinde bahane edilmez fırsatı insan kendi yaratır iyi ve ya kötü
Bir sorun olmadığını benim abarttığımı söylüyor
Belkide psikolojik sıkımtısı olabilir eşinin ya da umursamaz birisi belki de en azından senin 10 isteğinden 5 ini kırmaması lazım tabi bahaneleri neler onlarda mantıklı mı değil mi
Ya bilmiyorum bazen diyorumki acaba aldatıyomu hani o yuzden mi bana yanaşmıyor ama çalıştığı işi dolayısıyla heran onlıne takip ediyorum telefon hep ortada falan o yuzden pek ihtimal vermiyorum. Ki onun arkadaş ortamında falanda hep imreniyolar bize hani övünmek için değil ama elimde tutabilirim istediğim erkeği eşim bana göre daha soğuk görünüş olarakda benim kadr iyi değil ama niye böyle anlamıyorum
Bence yüzyüze konuşmalısın açık açık herşey onun fikirlerinide öğren neden böyle oluyor vs gibi şeyler bence ancak öyle çözüme yaklaşabilirsin
Çok konuştum ama umursamıyo pek ısrarla abarttığımı söylüyor
Anladım senin durumun sıkıntı bence eşin anlayışsız başta sonuç itibariyle en azından seni adam akıllı dinlemesi lazım fikrini alması lazım kuru kuru abartıyorsun diyip geçiştiriyorsa eşin odun hatta kalas bence
Galiba öyle 😊
Galiba değil direk öyle kardeşim inşallah düzelir daha mutlu olursunuz
İnşallah, bende düzelmesi için yapabileceğim bişey var mı diye fikir arıyorum önerebileceğiniz başka bişey varsa fikirlere açığım
Sana karşı isteklerini arzusunu düşüncesini dile getirmiyor ki nasıl Bi fikir vereyim kapalı kutu gibi Bi eşin var çocukluğuyla ilgini Bi sıkıntısıda olabilir belki
Bi ara kızıyordu bana çok buyuk kavga etmiştik yanına yakışmıyorum beğenmiyorsun beni falan diye arkadaşlarından kıskanmıştı ondan sonra başladı bunlar kendini yetersizmi görüyor anlamıyorum
Olabilir belki de çocukluktan ya da aileden gelen Bi sıkıntı eziklik var sanki biraz kompkes yapıyor demek ki
Olabilir
Doktora götür diyecem de gitmez odun çünkü 😂😂 annesiyle konuş ya da samimiyetinize göre
Ay ne diyim annesine söylenmez oda yani 😂
Eşiniz size karşı isteksiz görünüyor.
Yoğun iş temposu da olabilir, bilemiyorum.
Beklentiniz anormal değil.
cut.
Eşin tam bi odunmuş yontulmamış yarın bir gün başkasını isterse demiyor
Zitlar birbirini buluyor genelde 😔 haftada 3 4 ideal ayda çok zor olur niye istemiyorlar ki anlamıyorum bekar iken herkes atıp tutuyor!
Ben eşinin yerinde olsam seni dağ evine götürüp 2 kadeh içip baslariz
Senin normal bence eşin az istemesi oda onun sorunu olabilir.1 gün yapmazsam 2. Gün isterim ben.
Onun ilgisini cekmen gerek mutlaka. Sayi cok az bu durumda hep yarim kalirsin
Ah arkadaş bize böyle denk gelmezki 2 günde bir en az banyo yaptırdım kadına
Eniştenin kuş uçmuyor sorun onda seni doyuramıyor😎
Sende hiç bir sorun yok
İstek ve arzu dolu olman çok normal
Yani bende 30 yaşındayım. Hiç alakası yok sorun diyemem de bir şey olduğu belli. Bence başka şeyler de olabilir
Sorun eşinde seni tam olarak doyurması gerekirdi...
Haftada 3-4 kere olması gerekiyor Normalde eşinde ciddi sorun var
Bence konuşun eşinizle, aksi ilişkinizi monotonlaştırır. Bence orta yolu bulabilirsiniz
Eşinde olabilir seni yeterince tatmin etmiyor olabilir
bende çok istiyorum yaş 25 hiç sevgilim olmadı bir kızın elini bile tutmadım
sizin artık rutine dönmüş, başka sorunlar yoksa, konuşun eşinizle, bunu değiştirmek sizin elinizde
Bu tamamen kader olayı kadın ister erkek yapmaz erkek ister kadın yapmaz
Biz bulamıyoruz
Bulanlar da kadir kiymet bilmiyor
Vay arkadaş ya
Nankörleeeeer 😝
Esin agir bir iste calisiyorsa yoruluyordur dolayisiyla iisteksizlik vardir.
bu kocanla fazla beklentiye girme. belki başka birisi var hayatınızda
Öyle bir yere sormuşsun ki burda millet prof olmuş cinsellik hakkında
Bir uzman dan yardım alın
Çoğu evlilikte bu şekilde maalesef. Ama normali seninki.
valla esin normal bi erkekse ayda 2 cok az yaa ben haftada 1 olnca darlaniyirum esimde snein gibi fazla istekli ama ben yetiruorum yani
ya evlenince degisiyoruz tamam ama okdr degil yani bizde ilk vasta sorunlar vardi cozduk
Uzmana gitmenizi tavsiye ederim burdan net bişe konuşarak yanlış yönlendirme yapmak istemem
Bende gözunun icine bakiyorum her 2 gunde bur ama kendi ayda bi defa geliyor... sonra aldsttinmi niue aldattin olacak gözum hep disarida...
Ya ben Bi kadının boyle eşinden uzak kalıcağına pek inanmıyorum
Dogumdan sonra istek azaliyormus galiba öyle diyor... yani uzak kalabiliyorlar yalan söylemiyorum... 😒
Bende doğum yaptım ama hiç bir eksilme olmadı kırıyosan falan ondan uzak duruyodur ilgilen biraz senden daha istekli olur emin ol
Sanmam ya kirma falan yok aramisda siddetli gecimsizlikte yok ama bilmiyorum... umarim duzelir yuvam yikilsin istemiyorum...
Umarım halledersin inşallah
Saol 👍
Senin isteğin çok normal. Daha yeni de evlisiniz. Eşinde sıkıntı var biraz.
eşin çok yorucu bir işte mi çalışıyor? ve sağlık sorunları var mı?
Seninki çok normal bazen öyle oluyor esler eşinle konuş düzgünce yoksa ilgisizlik başlar
Bencede sorun eşinde, belkide sana yetmediğini hissedip kafasında kuruyor. Senin ömrün zor geçe böyle
Sizin söylediğiniz ideal olan ayda 2 defa az bencede
Ben her gun istiyom olmuyo ya
Her gün de abartılımı acaba
@bi_nedenimi_var aynen bende hergün istiyorumm
@bi_nedenimi_var neden olmuyo peki
Aldattın mı hiç
@bi_nedenimi_var Bende her gün istiyorum
Neden olmuyor
@bi_nedenimi_var
İnsan bi sure sonra sıkılıyor baskalarina kayiyordur gozu arzuluyordur swing ya da cuck yapmalisiniz
ideali seninki ama her evlilikte olduğu gibi bizde de ben haftada 3-4 isterim. olan iste ayda 2. sorun eşlerimizde
İş yoğunluğundan stresten bu sayı az olabilir, farklı şeyler deneyin…
İdeal değil kesinlikle. Haftada en az 1 2 kez olmalı
Bekarlığından kalma alışkanlığı olan mastürbasyon yani 31 çekme alışkanlığı devam ediyor demektir. Başka açıklaması yok. Size kolay gelsin.
Ben sexe herkesten düşkünüm ne kocası
ihtiyacını nasıl gideriyorsun
@sevmistim064 sevgilim var
Yalanı nı
Nedn inanmak istemiyorsun
Sevgilin yeterli gelmiyor olabilir mi?
Ben inanmıyorum demedim ki
ovvv çok kötü çok az bi erkek için:D