Eşim benden hızlı boşalıyor sorun etmiyorum ama devam ettirmiyor. Henüz orgazma ulaşamadım. Sebebi ne olabilir? El ile gelebiliyorum sadece.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye(36-45)9 aytüm yazdıklarını okudum. Eşin pek erken boşalmıyor sen zevk alıyorsun ama bir türlü son darbeyi vurup boşalamıyorsun. Bu sadece senin değil, genel bir sorun.
sorun nedir dersen😊😊
Bilinçaltında cinselliğe karşı önyargılar oluşmuş. 14-15 yaşlarından itibaren çevre ve aile baskısıyla oluşuyor maalesef 😊😊
Bilinçaltin sana devamlı cinsellik kötü ve uzak dur diyor. Bu yüzden seks sırasında rahat olamıyorsun. 😊😊Rahat olamadığın için kendini kasıyorsun. Kendini kasarsan bırak zevk almayı penisi hiç hissetmezsin bile. O an sadece hemen bitse diye beklersin. Eşine de hissetdirmemeye çalışırsın, doğal olarak. Eşinin üzülmemesi için.
Bundan dolayı bilinçaltın daha da bozulur maalesef.
Bilinçaltindaki bu olumsuz düşüncelerden kurtulman için bilinçaltına ve cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat etmem lazım. Ancak bu şekilde ön yargılarından kurtulursun. Ayrıca Sakın benim vajinam geniş veya hissis deme. Bu sorundan kurtulmak için yapmam gereken nedir dersen.
Bunun için kendi vucudundan zevk almasını öğrenmen laızm. Bunuda mastürbasyonla öğrenirsin. Ama tam orgazm olacak şekilde mastürbasyon yapmalısın. Bu şekilde bilinçaltına cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu ispat edeceksin ispat ettikten sonra sorunlarının kalmadığını göreceksin.
Şöyle düşün;
bisiklet Binmeyi ilk öğrenirken bilinçaltın devamlı sana şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin , şimdi düşeceksin diye olumsuz telkinlerde bulunur. Kendini kasar ve düşersin sonra bilinçaltın sana , ben demedimmi der ne zaman bisiklet sürmeyi öğrendikten sonra yani bilinçaltına sürdüğünü ispat ettikten sonra bir daha daha düşeceksin diye telkinde bulunmaz
Sanırım anlatabildim 😊😊
Bunun için çok etkikşmast yöntemleri var. Onları kullanmanı tavsiye ederim.
Ama sana bahsettiğim mastürbasyon 2 dakikalık ıslanma değildir en az 15 20 dakika sürmez lazım ve
Vucudunda çok şiddetli titreme
Bacaklarda çok şiddetli uyuşma
Vajinanın kalp atışı gibi kasılmasí
Ve geçici bilinç kaybı olması lazım😊😊😊02 Yorumla
Soran9 ayHmmmm biliyorum benim pek kalıbım yok cinsellikte kendimi biiliyrum ama ne bilim gelemiyorum sevisirken
Cevap sahibi9 aySorunun bir kez olumsuzluk yaşadıktan sonra bilinçaltında olumsuz düşünceler oluşuyor. Bu da ilişkide rahat olamamanı sağlıyor maalesef. Bundan kurtulmak için dediğim gibi cinselliğin çok zevkli bir şey olduğunu bilinçaltına ispat etmen lazım. 😊😊
Peki bunu nasıl yapacağını biliyormusun bakayım 😊
En İyi Cevaplar
9 ayEşinden daha istekli olman sorun değil tabii ki, aslında eşinden daha istekli değilsin. Erkekler boşalınca sempatik sinir sistemi yerini parasempatik sinir sistemine bırakır, laktik ait birikimi, yorgunluk olur, vücut dinlenme moduna geçer. Böyle bir durumda hemen sertleşemez, istekte de az bir azalma görülebilir. Saatlerce sevişin, hemen soyunup yapmayın, sık sık pozisyon değiştirin ki çabuk gelmesin veya penis halkası (bileziği) kullanabilir. Kadınlar bedenen değil duyguyla boşalır, süreyi uzatın, o bile daha çok haz alacaktır, başarılar :)
00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 3,9b cevap paylaştı.
s 9 ayİlişkide sorun olmaz ama senin zevk almaman ve orgazm olmaman senin açından bence sorun çünkü sende seks yapmak ve yaprkende zevk almak istersin.
Şöyle düşün mesela sürekli sekste eşin zevk alıyor ama sen zevk alamıyorsan belli bir süreden sonra sende sıkılırsın ve eşin sadece kendisi düşünüyor gibi olur evet kadının orgazm olması zor bu yüzden en azından haftada 1 kere bile sen orgazm olsan senle ilgilense zaten problem kalmaz diye düşünüyorum.00 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 709 cevap paylaştı.
9 ayErken boşalma genellikle psikolojik etkenlere, yaşam tarzına ve cinsel birleşme hatalarına bağlıdır. Terapi ile çözümü mümkündür. Ancak destek almadan bunun çözümünü bulmak maalesef çok zor. Kişinin kendince bulduğu çözümler de anlık olarak sorunu çözülmüş gibi gösterse de uzun vadede sorunu daha çözülmez bir noktaya taşır. Tabii ki bunun için kişinin sorunu kabullenmesi gerekir ki maalesef erkekler bunu çok zor kabullenir.
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
61Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı.
u 9 aysorun olmaz,
00 Yorumla
9 ayŞimdi burada sana şöyle beceriksiz kocan boyle diyenler çok olur dınleme
Kendileri belkı karsına geçse bi bok yiyemez
Senın kocanla ıletısım kurup rahatız oldugun seylerı utanmadan konusman en doğrusu
45 Yorumla- 9 ay
Ağzına sağlık
Soran9 ayÇözemiyoruz ki...
- 9 ay
Burdan hıc bır erkekle ırtıbata geçme
Bunu esınle halledersin millete fıkır sorma
Beyınsız klavye delikanlısı cok
Yarın dingilin tekı cıkar kanına girer
Tek çözüm ıletısım kurman ve doktor dıyeyım sana.
Soran9 ayYani iletişimle sorunu çözemiyoruz, bende fikir almak istedim. İyi niyetin için teşekkür ederimmm
- 9 ay
Ne demek canım yabana atma dedıklerımı uzak dur sanaldan
Opuldun
Gizli Üye(30-35)9 ayYeni evlisiniz sanırım. Oda daha seni keşfedememiş. Belli noktalar var kadınlarda. Oralara temas edilip uyarılmazsan zor orgazm olursun. Siz ön sevişmeyi uzun tutup önce onları bulun. Birde seks sadece fiziksel yapılan bir olgu değil. Zihinselde yapılmalı. Konuşma , hayal , kurgu fantezi tarzı sizi daha da yükseltecek şeylerde yapmalısınız. Bunları deniyormusunuz? kendi bedenini en iyi sen tanırsın. Uyardığın uç noktalara yönlendir. Genelde üste olacağın pozisyonlara ağırlık ver.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
9 ayorgazm uyumu çoğu çiftte var , bence kocanla konuş pozisyon değişimi geç boşalmasına neden olur , ayrıca penis halkasıda kullanabilir , ama seni boşalamıyorsa , bence oyuncaklardan yardım alın bence mutlu olursunuz☺️
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. yahu sorun sende değil eşinde
eşin seni mutlu etmeli
o seni seks kölesi yapmış keyfine göre kullanıyor.
beni boşaltmadan sana ilişki yasak de yasak koy
böyl olmaz ki. köle misiniz siz yahu00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 762 cevap paylaştı.
9 ayMerhaba, erken boşalma sorunu varsa senim orgazma ulasmaman normal, ama onun boşalma süresi normalse ve sen el ile boşalıyorsan klitoral orgazma alışmış olmana bağlı olabilir bu
06 Yorumla
Soran9 ayne yapabilirimm
- 9 ay
Ne kadar sürüyor bosalmasj
Soran9 ay15 dk falan
- 9 ay
Yok öyle çok geç boşalma sorunu yok, yani 15 dakika içinde kalma süresi mi yoksa ön sevişme ile toplan mı bu
Soran9 ayiçimde kalma
- 9 ay
Ortalama bir süre, geç boşalma değil bu, bu süre içerisinde haz alan kadınlar da gebelde orgazma ulaşır, ama ulasamamanin nedeni yeteri kadar tatmin edilmemen, uyarilmaman olabikir
- Cinsel Yaşam konusunda 5,2b cevap paylaştı.
9 ay🧠 Bedenin açık ama zihnin yalnız kalmış olabilir.
🔥 Onunki biterken seninki yeni başlıyor, ritim farkı bazen sevgiyle değil, tempo farkıyla ilgilidir.
💫 Elin seni daha iyi tanıyor, çünkü acele etmiyor.00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
9 ayadam yeteneksiz canısı. o malla sen orgazmı hiç tadamazsın. sana işini bilen olgun tecrübeli adam lazım ki 40 dk içinde kalsın senin ammmcığını dizine indirsin.
03 Yorumla
Soran9 ayHmmm
- 9 ay
erken boşalan adam değişmez 2 dk ise olur 5 dk ama daha fazla tutamaz. o bir yetenek ve kendine hakimiyet ayrıca kadına odaklı olma işidir. amaç boşalmak değil kadını orgaz edip izleme keyfi olan adam o işi layığıyla yapar.
Soran9 ayAnladım
Cinsel Yaşam konusunda 1,9b cevap paylaştı. eşin erken boşaldığı için gelememn normal erken boşalma problemi var ya da yapısı öyle ya önsevişmeyi uzun tutacaksınız ya da bu şekilde devvam uzun uzun oral yapması lazım sana
06 Yorumla
Soran9 ayUzun tutuyoruz ama bana yetmiyor. Boşalamıyorum öylee
- 9 ay
özsevişmede diliyle vajinanı doyuma ulaştırması lazım önce hatta dilini penis gibi içine sokup çıkartsın sulanmaya başlayınca belli bir süre geçince zaten penis isteyeceksin o anda penisini soksun zaten orgazm olursun ama önce dediğimi yapsın içine girmeden eliylede biraz destek yapsın
Soran9 ayOlmuyor maalesef :))) Keşke olsaaa.
- 9 ay
alışması lazım buna diğer türlü orgazm olamazsın eliyle güzelce masaj yapsın önce sonra diliyle ileri geri yapıp sulandırsın sonra zaten kayganlaşır dilini içine sokup çıkarınca aşırı zevk alırsın o anda parmaklarınıda soksun orgazm olmana yakın içine girdimi orgazm olmaması için sebep yok :)
Soran9 ayçok emin konuşuyorsun ama gelemiyorum canım anlamıyorsun
- Cinsel Yaşam konusunda 5,3b cevap paylaştı.
9 ayÇok isteklisin ama eşin erken boşaldığı için seni tam tatmin edemiyor devamını getiremediği için de boşalmıyorsun bu tabii ki büyük sorun seni rahatlatması lazım
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Daha önceleri çok mu mastürbasyon yaptın? İlişkilerde hep böylemiydi bu devamlımı böyle oluyor? Sulanmıyormusun. Ne kadar kısa sürüyor onunki?
02 Yorumla
Soran9 ayÇok istekliydim hep. Evet çok mastürbasyon. yaptım. Tüm ilişkileirmde böyle idi. Falzasıyla ıslanıyorum. En fazla 15 dk
Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Geciktirici viga5bin gibi sprey kullan
Afrodizyak besle, taze polen, keçi boynuzu pekmezi, tarçın v. b.
OLMAZ BÖYLE SOFRADAN HEP AÇ KALKIYORSUN
İdeali aynı anda veya önce sen00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 410 cevap paylaştı.
9 ayEtken boşalma sorunu var ve kendisi rahatladıktan sonra uyuşuyordur her yeri ki kendine gelmesi zaman alıyordur
02 Yorumla
Soran9 ayEvet öyle, nasıl çözeriz
- 9 ay
Doktor tavsiyesi ile ilaç kullanabilir zamanla düzelir
- Cinsel Yaşam konusunda 957 cevap paylaştı.
9 ayNerdeyse her evlilikte cinsel sorun var bizdede benim zorlamamla 4-5 ayda bir kere yapıyoruz artık yıldım maalesef yanlız değilsin
00 Yorumla
9 ayEşin kendinden önce seni düşünmesi lazım onun bencilliği sende problem yok abartılı bir sürede geliyorsan sende erken gelmek için çaba göster
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Eşin erken mi boşalıyor yoksa senin daha çok ilgiye mi ihtiyacın oluyor
04 Yorumla
Soran9 ayyani boşalma süresi normal ama ben dahasını istiyorum
Soran9 ayBen devam ediyorum yakınsa, değilse o. Eliyle devam ettiriyor sorun yok onda
Gizli Üye(18-24)9 ayEle bagimli olmuşsun çokta iyi bir şey değil yani bu şekilde ilişkide bosalamiyorsun iste
32 Yorumla
Soran9 ayAslında gelmeye çalışıyorum olmuyor. gelemiyorum o yüzden elle
Cevap sahibi9 ayBence on sevismeyi oralı uzun tutun normal ilişkiden de uzun tutun gerekirse. Yani on sevismeyle gelmeye yakın ol sonra ilişkide ilişkiyle beraber gelirsin belki
Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bunun çözümü kolay. Sizi, eşinizi ve ilişki tipinizi öğrenip ona göre çözüm yazmak lazım
00 Yorumla
9 ayBence alet al onla devam etsin daha farklılık katar tavsiye
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBüyük sıkıntı erken boşalması ayrı devam etmemesi ayrı seni orgazm edememesi ayrı böyle devam edersen birde bu yaşda ömür geçermi
08 Yorumla
Cevap sahibi9 aySen normal bir kadın olsan belki tek boşalma seni tatmin eder ama belli ki isteklisin sana 2 3 lazım hemde uzun başka isteklerin de var belki onlar da olmuyor isterse çözümüde var aslında
Soran9 ayNedir?
Cevap sahibi9 ayHem doğal hem de ilaç ile istersen habersiz de bir şeyine koyabilirsin
Cevap sahibi9 ayİstersen tavsiye veririm
Soran9 ayEvet
Cevap sahibi9 ayDetaylı özel istersen anlatırım ilaçları da atarım
Cevap sahibi9 ayGerçek den ihtiyacın varsa ama
Soran9 ayay uzatma atsana
9 ayPartnerinin orgazm olmasını sağlamayan bencildir net.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayDüşüncesiz bi eş ile yapıyorsun. Erken geliyor olabilir ama ikiye üçe devam etmeli. Buna gücü yetmiyorsa diliyle dudaklarıyla seni orgazma taşımalı. Bu durum çok problem ilerde seni başka şeyler düşünmeye sev eder ister istemez.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aySekste idareli olmak lazim. Hizli boşalmak bencilliktir. Belirli seviyelere ulasildigin da iki taraf memnun kalacsktir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. Eşinizin erken boşalmak sorunu vardır tedavi olabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayKendi kendine alıstıgın için böylesin
Devamının gelmesi. İçin yapman gerekenler belli
02 Yorumla
Soran9 ayAlışmadım aslında. NEdir?
Cevap sahibi9 ayAlışmışsın
Kontrolü ele alacaksın
9 ayTravmatik olabilir olaya hissiyat katmak gerekir tavşan seksi değil
00 Yorumla
9 ayOral yapar msn oral yaparsan daha çok istekli olur bence
01 Yorumla- 9 ay
Ne kadar sürüyo
Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. Boşalınca devam etmek zor oluyor
02 Yorumla
Soran9 ayoda öyle söylüyor...
9 aymastürbasyon alıştığın için
02 Yorumla
Soran9 aymastürbasyon. alışık değilim.
- 9 ay
Elle gelmek ne oluyor başka bir şey mi
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
9 ayNe kadar sürüyor 2. Olmuyor mu
03 Yorumla
Soran9 ayyok, gece geç saat olduğu için uykum geldi halim yok falan diyor
- 9 ay
Erken saatte başlayın sizde aslında bir şey sormak istiyorum sana ama
- 9 ay
Elle kendin mi yapıyorsun o mu
- Cinsel Yaşam konusunda 558 cevap paylaştı.
9 ayZamanla düzelir çaktırma eşine mastürbasyon yap
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,6b cevap paylaştı.
9 ayikinciyi yapın o an devzm etme
00 Yorumla
9 ayön sevişmeyi uzun tutun
00 Yorumla
9 ayEsınız yetersızdır bence, ankaradan msıınız
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)9 ayKlitoral orgazm alistigin için öyle
02 Yorumla
Soran9 ayhmmm
Cevap sahibi9 ayAnca esin girerken sen ya da esin klitorisin oksa
Ne kadar zamandir evlisiniz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)9 ayHer gün aynı soru var sitede ☹️
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayHangi pozisyonlarda deniyorsunuz
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)9 ayBizde de tam tersi iste hayattt
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 ayBurdaysan bişey dicem
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)9 aykendını kasan bırı msıın?
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
9 ayGerçekten adına üzüldüm
00 Yorumla
9 ayNe kadar suredir evlisiniz
03 Yorumla
Soran9 ay2 ay
- 9 ay
Birseyler demek isterim tabi dinlemek isterseniz
- 9 ay
Sanirim hayir
9 ayTek posta mı atıyor
03 Yorumla
Soran9 ayevet
- 9 ay
Yetmez ki yaş ksç senin
Soran9 ay23
Bol bol şekerli yedir
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 810 cevap paylaştı.
9 aySorun tabii ki
00 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çözüm bulun
00 Yorumla
9 aySakin ol
00 Yorumla
9 ayÜzücü durum
00 Yorumla
9 ayBirgün olur
00 Yorumla
9 ayDoktora görünsun
00 YorumlaHımm iyi yapamıyor o zaman
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
9 ayÜzüldüm sana
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 13,8b cevap paylaştı.
9 ayOral yapmıyor mu?
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,8b cevap paylaştı.
9 aykac posta atıyo
016 Yorumla
Soran9 aygece 1 sabah 1
- 9 ay
kuvet macunu muvet macunu bıseyler yedırı ver
Soran9 ayolmuyorrr
- 9 ay
kac yıldır evlısınız sız ablacıgım 1 posta neya cıkartmadan enaz 3 atması şlazım hele sabah enaz 3
Soran9 ay4 aylık evliyiz. Çıkarmadan 3 mü? Mümkün değil
- 9 ay
4 aylıkmı len daha tazecık sayılırısnız sızın tavsanlar gıbı gec e gunduz duvardan duvara bagra cagra yapmanız lazım
Soran9 ayDimi bence de
- 9 ay
hatta kondomsuz sole ten bırbırıne degcek o senın ıslaklıgını hıssetcek sen onun dmarlarının
Soran9 aykorunmadan yapmıyoruz maalesef
- 9 ay
ohoo sız bence sksmıyonuz" -muş" gibi yapıyonuz
Soran9 ay:((((((((((((
- 9 ay
fızıgın nasdıl
Soran9 aysismanım
- 9 ay
memler buyukmu
Soran9 ayevet
- 9 ay
takıp et
- Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı.
9 ayOral yapsin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)9 ayEsin beceriksiz
00 YorumlaHangi burçsun
00 YorumlaNormal kadın olarak
00 Yorumla
9 aysöyledin mi
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Devamını Gör(48)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı