Öpüşmek bir sanattır. Sanatçı da zaten elinde ne kadar malzeme varsa hepsini kullanarak ortaya en muhteşem eseri çıkarabilen kişiye denir. Bu açıdan bakarsak; evet öpüşürken dilini kullanabilen bir partner, iyi bir sanatçıdan farksızdır..
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBaska türlü opusme nasil oluyor ki bu soruyu açtınız anlamiyorum
111 Yorumla- +1 yıl
Soru detayı yanlış bence
- +1 yıl
Anlasamiycaz.
tamam sen haklisin - +1 yıl
Hayır senin dominant yapıni biliyorum
- +1 yıl
2 yılım kadın psikolojisiyle 20 yılım deneyimiyle geçti bırakta olsun o kadar.
Yrri geldiğinde itaat etmekten fazlasıyla keyif almasını bilirim şu an o moddayim - +1 yıl
Teşekkür ederim madam
+1 yılÖpüşmenin sanatı zaten dilimizi doğru ve etkileyici kullanabilmek ilk başta sadece dudaklarımızı kullanıp daha sonrasında da dilimizi kullanmak bitirirken de alt dudağını emerek bitirmek karşı tarafı son derece etkiler
100 Yorumla
Islak, daha ıslak öp beni n’olursun 😄
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
81Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılDillerin kullanılmadığı öpüşme yavandır, yarımdır, tatsızdır, zevksizdir.
20 Yorumla
+1 yılIslak ıslak öpüşmedikten sonra ne anlamı kalır ki zaten öpüşmenin.. Keyifli geceler.. 💋🖤
151 Yorumla
+1 yılGider, ağzımın içinde dilinin olması ve o dillerle dans etmesi vs beni zevke getirir o aşzımın içindeyken inleyebilirim
61 YorumlaDaha 13 yasindayken abaza sevgilimle opustum hep dilini kullanmisti vicik vicik benimde zaten hem ilkti bide oda diliyle yapinca dogru duzgun opusemedim o kadar midem bulandiki daha opusmedim agzida hep sigara kokuyor tabi
42 Yorumla
+1 yılKesinlikle evet dilini ağzıma alıp emmek ve diş tadı bırakmak vazgeçilmez
20 Yorumla
+1 yılSevmediğin insanla dilli öpüşülmüyo sevmediğim dili başka yerde kullansın yoksa uğraşamam 😀
60 YorumlaTabii ki kullanması şart diğer türlü sıkıcı ufak bir öpücükmüş gibi geliyo
60 Yorumla
+1 yılİlk opusmede dilini getirmişti, ağzımı kaç defa yikadigimi hatırlamıyorum djdjd Artık ufak tefek dil dokunuşlarının olması gerektiğini anladım
40 Yorumla
+1 yılDil kullanılmalı zaten
81 Yorumla- +1 yıl
Nerelerde...😊😊
+1 yılöpüşürken dil kullanılır zaten o ne öyle kuru kuru öpüp çekiyor mu insanlar, o şekilde öpüşme mi olur
20 Yorumla
+1 yılEvet dil ve hafif ısırıklarla öpüşme daha tutkulu hale geliyo
30 Yorumla
+1 yılDili dişi dudakları ve tukurukleri dahil herşeyi değmesi dokunması lazım. Nefesi bilr öpüşürken almamiz lazım..
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılNe kısa olacak öpücük ne de aşırı uzun. Kararında olacak bence. Ama fırsat oldukça sürekli de devam edecek.
10 Yorumla
+1 yılElbette dil önemli ben her daim dilimi kullanır dilinin dilime temas etmesini ve onun dilini ve dudağını emmekten büyük zevk alırım
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,9b cevap paylaştı. Hissetsin, hissettirsin, aceleye getirmesin.. Yavaş yavaş tadını alarak...
Dilin çok önemi yok. Olsa da olur, olmasa da.10 Yorumla
+1 yılEvet kullanıyorum. Karşılıklı yapmayi severim. Ayrıca dudaklarının etrafına küçük dokunuslar falan. offf
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvet öpüşürken dilin emilmesi en az oral seks yapmak kadar zevk veriyor bana
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılhiç yaşamadım ama en büyük hayallerimden biri...
sevdiğim ve istediğim bir kadın olduğunda iğrenmeden onun dilini dudaklarımın arasından ağzıma alıp uzun uzun emeceğim; hem de dakikalarca...10 Yorumla Dil kullanmazsa zaten o öpüşme olmaz öpücük olur
150 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılya öpüşme organı dudaklardır dil de agız içindedir nedir bu dilden istediginiz anlamıyorum sevmiyorsanız yapmazsınız yani öpüşürken agzını açamzsınız bu kadar basit yani kimse zorla dilini içeri sokacak degil
20 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılNasıl hoşuna gidiyorsa öyle yaparız. Benim için sorun olmaz.
10 Yorumla
+1 yılDoğru kullanıyorsa harika. Yanlış kullanıyorsa berbat.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Tabiki gider hele birde dilini kırarak sevişme k başka dir
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,8b cevap paylaştı. Dilini kullanması hoşuma gider. Dilini emmek isterim
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 773 cevap paylaştı. Tabiki evet her iki tarafta dilini iyi kullandınmı o öpüşme varya tam bir rüyaya dönüşür
10 Yorumla
+1 yılBilmem, nasıl bir şey olduğunu bilemeyeceğim zaten öff.
10 Yorumla
+1 yılZaten dilsiz bir öpüşmeye öpüşme demem ben o diller degecek islak islak ohhh:))
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. O zaman dudak busesi gibi bir durum oluşur, ben yüzünün her bölümünü öperim.
10 Yorumla
+1 yılDilimi kullanırım ve partnerim de kullansın isterim. Öpüşüyoruz çünkü bayramlaşmıyoruz
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. Daha biraz önce buna benzer bir konu konşuyordum dilimi emmek isteyen biri ile :)
10 Yorumla
+1 yılÖpüşmenin yeri ve zamanına göre kullanabilirim partnerimde kullanabilir.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılTabiki dillerin dansı olmazsa öpüşme mi olur
30 Yorumla O dilin ağzımın içinde dolanması 💦💦
80 Yorumla
+1 yılE yani. Diğer türlüsü buse gibim bişey olur.
70 Yorumla
+1 yılDil öpüşme ve öpüşme dışı cinsel hazzı arttıran çok önemli bir araçtır. Tek darbesi ile yer yerinden oynatabilir
10 YorumlaDilini emmek ve dilini emmesi şahane bişey
50 Yorumla
+1 yılTemizse sorun yok bence sarmısak soğan sigara belki rahatsız eder
10 Yorumla
+1 yılOff fena
120 Yorumla
+1 yılevet.
90 Yorumla
+1 yılZaten kullanılmalı yoksa pek bir etkisi olmuyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılHayır dudaklar öpülüp emilmesi dha hoş
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılHoşuma gidebilir ağzımda 2. Bi dil hoş
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 727 cevap paylaştı.
+1 yılGider tabiki, kullanılmalı.
10 Yorumla
+1 yılDudaığını ıssırırım daha çok
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılEvet hoşuma gider. Oral da dil kullanmayı severim.
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Çok güzel dili emmek dudakla birlikte yalamak
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 902 cevap paylaştı. Evet bende kullanıyorum. 🙈
10 YorumlaHayır nefret ediyorum.
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 636 cevap paylaştı.
+1 yıl.
Fransız öpücüğünü severim.
.10 Yorumla
+1 yılevet bende kullanırım.
10 Yorumla
+1 yılKüçük dile kadar inmeli
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 992 cevap paylaştı. Evet, gider tabi. Gitmeyen de ne bileyim 😄
10 Yorumla
+1 yılGider herhalde :D hiç öpüşmedim ya
10 YorumlaDil olmazsa Hazzın doruklarını yaşamak hayal olur.
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 453 cevap paylaştı. Hoşlanmadım bu dil sokma işinden
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 941 cevap paylaştı. Kullana bilirse ne ala
Fransız en sevdiğim 😉10 Yorumla
+1 yıldilini güzel kullanabilene denk gelmedim daha
10 Yorumla
+1 yılBayılırım ne hoşuma gitmesi
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 464 cevap paylaştı. Dil dansi trampa sonra bide sorma iyi gelir
10 Yorumla
+1 yıltabiki evet çok haz verici bence
40 Yorumla- Devamını Gör (44)
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat