Cinsel Yaşam Öpüşürken partnerinizin dilini kullanması hoşunuza gider mi? Gizli Üye (45 üstü) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Dudaklardan çok dilin kullanıldığı bir öpüşme şekli olan Fransız öpücüğün den hoşlanır mısın? Öpüşürken partnerinizin dilini kullanması hoşunuza gider mi? Cevapla Partner Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Dillerin kullanılmadığı öpüşmeye öpüşme demem ben 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 50,5b cevap paylaştı. Evet tabi ki de hoşuma gider.. zaten dil mutlaka kullanılmalı öpüşürken 1 0 Yorumla
merdooxtr Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 66% +1 yıl Kullanmadan olmaz inanki ilk keşfettiğim den beri çok memnunum 😅 1 0 Yorumla
Kutay38382 Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 67% +1 yıl Offf anlatmam o an o duyguyu süper birseyyy ya ahh 1 0 Yorumla
The_Gokhan Takip Et Xper 5 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Dillerin yaptigi kucuk capli bilek guresinden zevklisi var mi ki opusme konseptinde? 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 32,4b cevap paylaştı. Evet dillerin dansı zevkli olur 1 0 Yorumla
Musty_Gregor Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,2b cevap paylaştı. Dilsiz öpüşmekten hiçbişey anlamıyorum 1 0 Yorumla
uusluu Takip Et Master Yaş: 41 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. O dil kullanılacak tabi 1 0 Yorumla
kanarya001907 Takip Et Master Yaş: 56 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. Ben sıvı alışverişi yapmayı seviyorum dil harici 1 0 Yorumla
Luna44 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Gider 2 0 Yorumla
Malnsur Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Bence bu olmaz olmaz 1 11 Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl @Malnsur neden :D Yorumla Malnsur +1 yıl @İnatçıbirkoç bu noktada çok yokmuş her şey yolunda yapacak bişey Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl nasıl :D Yorumla Malnsur +1 yıl @İnatçıbirkoç ne nasıl yanı hiç mi temas etmedin mi diline Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl ederim severim sen sevmiyorsun Yorumla Malnsur +1 yıl @İnatçıbirkoç çok güzel Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl uyuzzz Yorumla Malnsur +1 yıl @İnatçıbirkoç Bende çok seviyorum Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl çok mu alla alla hiç öyle durmuyor Yorumla Malnsur +1 yıl @İnatçıbirkoç nasıl yanı Yorumla İnatçıbirkoç +1 yıl gelsene Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
Dillerin kullanılmadığı öpüşmeye öpüşme demem ben
Evet tabi ki de hoşuma gider.. zaten dil mutlaka kullanılmalı öpüşürken
Kullanmadan olmaz inanki ilk keşfettiğim den beri çok memnunum 😅
Offf anlatmam o an o duyguyu süper birseyyy ya ahh
Dillerin yaptigi kucuk capli bilek guresinden zevklisi var mi ki opusme konseptinde?
Evet dillerin dansı zevkli olur
Dilsiz öpüşmekten hiçbişey anlamıyorum
Ben çok severim Frenchkiss
Yabancı olan hiç birşeyi sevmem
Emsin isterse harika bir teknik bu
B*kunu çıkamadığı sürece sorun yok
O dil kullanılacak tabi
Ben sıvı alışverişi yapmayı seviyorum dil harici
evet
Gider
Evet hoşuma gidiyor
Evet çok etkili