Cinsel Yaşam Yasaklarda sevgilinizle sexting yapar mısınız? Nisa1981 Takip Et Xper 6 Yaş: 44 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 06 Buluşamıcak durumdaysanız sexting yapar mısınız? Yasaklarda sevgilinizle sexting yapar mısınız? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı. Buluşamıyor da olsak reel seks yapana kadar beklemeyi tercih ediyorum 0 0 Yorumla
неустойчивый Takip Et Guru Yaş: 45 +1 yıl Görüşememek gibi sorunumuz olmadığından seks yapmayı tercih ediyoruz. Ama gün içinde küçük mesajlarla birbirimizi de azdırıyoruz arada :) 1 2 Yorumla Nisa1981 +1 yıl Güzelmiş 👍🏻 Yorumla неустойчивый +1 yıl Böylesi daha iyi evet. Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl yani sexting fazla sık görüşemeyen çiftler için en azından bir kurtarıcı yazmak yerine konuşmak daha etkili olabilir tabi :)diye düşünüyorum 1 0 Yorumla
eexeelanss Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 90% +1 yıl Sevgilide yok sexting arkadaşımda yok Elizabeth devam kanks 1 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. Neyse ki hiç bu kadar salaklaşacak kadar libido kurbanı olmadım. 1 0 Yorumla
cunnulinguscandır Takip Et Master Yaş: 58 , eic 77% +1 yıl ben doğal yaşarım. sanalla işim yok. benim zaten iznim var 7/24 . sorun yok 1 0 Yorumla
infiniterelationship Takip Et Master Yaş: 43 , eic 69% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet, yani bu çok normal ayrıca. Gelip gidilemediği için mecburen yapılabiliyor haliyle. Sexting kötü bir şey gibi algılayan kişilerin bile mutlaka uğradığı bir duraktır sexting. 0 0 Yorumla
Mr_Smart Takip Et Yoda Yaş: 44 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 935 cevap paylaştı. sevgili olması da şert değil,ya sen yapar mısın? 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Sevgilim yok ama bunu özellikle burada çok yaptım 1 3 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Nisaa bu nasıl bir pp zaten boş bir kalp var Yorumla Nisa1981 +1 yıl Hangi boş kalp Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Bendeki kalp kötü bir deneyim ile boş kaldı Yorumla
CheekyScorpion Takip Et Xper 6 Yaş: 42 , eic 79% +1 yıl En güzel ama sesli veya görüntülü 1 0 Yorumla
tiryakinim8428 Takip Et Xper 7 Yaş: 41 , eic 94% +1 yıl yapmamayı tercih ederim, soğutuyor yapınca. 1 0 Yorumla
Sfhbdfgd Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Sevgilim yok kiz kankamla yapiyoz arada xd 1 0 Yorumla
Tatlı_günahlar Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 94% +1 yıl Sevgilim yok olsa yaparım tabiki 😉👍 1 0 Yorumla
Yağız34istanbul Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 88% +1 yıl Eğer uzaksak başka seylerede müsade ederdim yani 0 0 Yorumla
CappuccinoGibiyiim Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı. Sevgilim olsaydı eğer yapardım. 0 0 Yorumla
bondbg Takip Et Master Yaş: 43 , eic 41% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Evet yaparım.. 1 0 Yorumla
Cefternal Takip Et Master Yaş: 35 , eic 76% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 10,8b cevap paylaştı. Yaparım 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Ablacım sen cok fena olmussun 1 1 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Istedıkten sonra herseyi yapabılırız
sannoro Takip Et Guru Yaş: 50 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı. yaparız tabikiside 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
28Cevap
Buluşamıyor da olsak reel seks yapana kadar beklemeyi tercih ediyorum
Görüşememek gibi sorunumuz olmadığından seks yapmayı tercih ediyoruz. Ama gün içinde küçük mesajlarla birbirimizi de azdırıyoruz arada :)
Güzelmiş 👍🏻
Böylesi daha iyi evet.
yani sexting fazla sık görüşemeyen çiftler için en azından bir kurtarıcı yazmak yerine konuşmak daha etkili olabilir tabi :)
diye düşünüyorum
Sevgilide yok sexting arkadaşımda yok Elizabeth devam kanks
Neyse ki hiç bu kadar salaklaşacak kadar libido kurbanı olmadım.
ben doğal yaşarım. sanalla işim yok.
benim zaten iznim var 7/24 . sorun yok
Evet, yani bu çok normal ayrıca. Gelip gidilemediği için mecburen yapılabiliyor haliyle. Sexting kötü bir şey gibi algılayan kişilerin bile mutlaka uğradığı bir duraktır sexting.
sevgili olması da şert değil,
ya sen yapar mısın?
Evet yaparım düzenli yaptım biri var çok da iyiyiz bu konuda
Sevgilim yok ama bunu özellikle burada çok yaptım
Nisaa bu nasıl bir pp zaten boş bir kalp var
Hangi boş kalp
Bendeki kalp kötü bir deneyim ile boş kaldı
En güzel ama sesli veya görüntülü
Gülü uzaktan koklamak gibi bişi
yapmamayı tercih ederim, soğutuyor yapınca.
Sevgilim yok kiz kankamla yapiyoz arada xd
Birileri isterse yaparız
Sevgilim yok olsa yaparım tabiki 😉👍
Eğer uzaksak başka seylerede müsade ederdim yani
Sevgilim olsaydı eğer yapardım.
Var üç beş tane yapıyoruz
Güzel oluoyor
Görsel Efsane yalnız :D: D: D
Uzaktayken olabilir
Evet yaparım..
Yaparım
Yaptim hemde cok kez ya sen