Cinsel Yaşam Sevgilinizle seksting yapmak yanlış mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 08 Bu yanlış bişey mi Sevgilinizle seksting yapmak yanlış mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
novel Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 4,7b cevap paylaştı. sevgili ile yapmak normal 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sevgilim yok ama olsa direkt seks yapardım ne işim var ergen ergen şeylerle 12 2 Yorumla Drmarco +1 yıl Ne istediğini bilen kadın bu işte Yorumla Board-Tennis +1 yıl İlerde sevgilin eşin bakire olmayışın sorun ederse? Yorumla
zzzaaafffeeerrr Takip Et Guru Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Sexting de kaliteli olmalı kurgu fantezili sınırsız tabusuz olmalı 1 0 Yorumla
revolver-34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl sevgılım olsa yapmayı cok ısterdım tek basıma masttan cok daha ıyıdır 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yapmıyorum bence yanlış bir şey ama herkesin kendi tercihi 4 2 Yorumla revolver-34 +1 yıl neden yanlıs olsun gercegını yapmakmı dogru bence karsılıklı yapamadıklarını yazısarak ya da konusarak yapmak bıle cesaree verır cogu cekıngenler ıcın ıdealdır Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @revolver-34 evlilik öncesi her türlüsü kötü Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Sextingi sadece evden bakkala çıkamayan asosyal çılgın bakireler yapar yavrum, biz yetişkinler sevgililerimizle gerçek sekse odaklıyız, sanala değil 0 0 Yorumla
Hoplatır Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 88% +1 yıl İstekli her kadınla yine yaparım bu sadece sevgilimle olmasa da yaparım arzulu ve istekli bir kadınla 0 0 Yorumla
MK18811938 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Neler neler yapmadım kiInsan sevdiğini ister arzular arzulamali benceAma uzun zamandır hayatımda kimse yok 0 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Sevgilim olduğu. icin yapicam sakinca görmüyorum benim tarafımdan 3 8 Yorumla Hoplatır +1 yıl Yapiyo musun sevgilinle Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Olursa yaparım yani.. ilk zmanlar degil tabi sevdiğinden emin olayım oyle Yorumla Hoplatır +1 yıl X per puanın var mı 🤔 acaba Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Fenomen ve modum ben Yorumla Hoplatır +1 yıl Olsun bu güzel Yaz istersen Yorumla Hoplatır +1 yıl Fenomen olmak için neler yapmam lazım hem bir kaç sorum da olur sana Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Dm ye davet etmek yasak.. artı gelemem sık sorulan kısmında nasil fenomen olunur anlatmış okuyun Yorumla Hoplatır +1 yıl Okey tşkler bu bilgiler için Yorumla
Drmarco Takip Et Guru Yaş: 38 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet çok yaptım bence yanlış değil. Sevgilimiz olmayanla bile yaptık 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Yapıyo gibiyiz ama yapmıyoruz ödlckpwmqşdmsiw 8 10 Yorumla serdarrrr1907 +1 yıl Kiyamam hadi yapalim Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @serdarrrr1907 ben istemdiğim için yapmıyoruz knk zaten bi de senle mi yapıcam Yorumla serdarrrr1907 +1 yıl Ask olsun ya niye on yargili yaklasiyorsun Yorumla serdarrrr1907 +1 yıl Az gel yamacima kulagina birsey fisildiycam Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @serdarrrr1907 serdaaaarre ahahhas Yorumla serdarrrr1907 +1 yıl Hadi ama bi yaz bak fisildiyayim sonra silersin Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @serdarrrr1907 knk bi git abaza seni Yorumla revolver-34 +1 yıl yapalımmı ) Yorumla serdarrrr1907 +1 yıl Abazalik degil ya ask olsun Yorumla Cevap sahibi +1 yıl @revolver-34 siz erkek erkeğe yapın değişiklik olur ahahah Yorumla
HotCoffee Takip Et Xper 5 Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Yaparım. Yanlış olduğunu düşünmüyorum. 2 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kocamla yapıyorum o evde degiljen ne var bunda 5 2 Yorumla Drmarco +1 yıl Kadın gibi kadın Yorumla serdarrrr1907 +1 yıl Kocayi hic yalniz birakmiyor Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 6,9b cevap paylaştı. sevgilim yok olsaydı keşke 🤤 0 0 Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 392 cevap paylaştı. Normal bir şeh evetyapıyorum 0 1 Yorumla eyeyeyge48 +1 yıl Ben sevgili olmadığım kız arkadaşlarımla bile kaç defa yaptım ama keşke yapmasaydım Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet olduğunda her fırsatta. Sen? 0 0 Yorumla
cheekystaff Takip Et Guru Yaş: 35 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3b cevap paylaştı. hayır aksine olması gereken bişey 0 0 Yorumla
YaralıSevda01 Takip Et Master Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 3,7b cevap paylaştı. Evet 0 0 Yorumla
bunasııladam Takip Et Master Yaş: 36 , eic 34% +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı. Sevgilim yok kanka 0 0 Yorumla
deli_adammm Takip Et Guru Yaş: 28 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 1,2b cevap paylaştı. yokki 0 0 Yorumla
Dante0208 Takip Et Guru Yaş: 33 +1 yıl Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Hoşuma gidiyor 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
27Cevap
sevgili ile yapmak normal
Sevgilim yok ama olsa direkt seks yapardım ne işim var ergen ergen şeylerle
Ne istediğini bilen kadın bu işte
İlerde sevgilin eşin bakire olmayışın sorun ederse?
Sexting de kaliteli olmalı kurgu fantezili sınırsız tabusuz olmalı
sevgılım olsa yapmayı cok ısterdım tek basıma masttan cok daha ıyıdır
Yapmıyorum bence yanlış bir şey ama herkesin kendi tercihi
neden yanlıs olsun gercegını yapmakmı dogru bence karsılıklı yapamadıklarını yazısarak ya da konusarak yapmak bıle cesaree verır cogu cekıngenler ıcın ıdealdır
@revolver-34 evlilik öncesi her türlüsü kötü
Sextingi sadece evden bakkala çıkamayan asosyal çılgın bakireler yapar yavrum, biz yetişkinler sevgililerimizle gerçek sekse odaklıyız, sanala değil
İstekli her kadınla yine yaparım bu sadece sevgilimle olmasa da yaparım arzulu ve istekli bir kadınla
Neler neler yapmadım ki
Insan sevdiğini ister arzular arzulamali bence
Ama uzun zamandır hayatımda kimse yok
Seviyorsan yaparsın yani insanların düşüncesini
Umursama
Sevgilim olduğu. icin yapicam sakinca görmüyorum benim tarafımdan
Yapiyo musun sevgilinle
Olursa yaparım yani.. ilk zmanlar degil tabi sevdiğinden emin olayım oyle
X per puanın var mı 🤔 acaba
Fenomen ve modum ben
Olsun bu güzel
Yaz istersen
Fenomen olmak için neler yapmam lazım hem bir kaç sorum da olur sana
Dm ye davet etmek yasak.. artı gelemem sık sorulan kısmında nasil fenomen olunur anlatmış okuyun
Okey tşkler bu bilgiler için
sadece sevgilimle değil ki tanımadıklarımla da yapıyorum
Evet çok yaptım bence yanlış değil. Sevgilimiz olmayanla bile yaptık
Yapıyo gibiyiz ama yapmıyoruz ödlckpwmqşdmsiw
Kiyamam hadi yapalim
@serdarrrr1907 ben istemdiğim için yapmıyoruz knk zaten bi de senle mi yapıcam
Ask olsun ya niye on yargili yaklasiyorsun
Az gel yamacima kulagina birsey fisildiycam
@serdarrrr1907 serdaaaarre ahahhas
Hadi ama bi yaz bak fisildiyayim sonra silersin
@serdarrrr1907 knk bi git abaza seni
yapalımmı )
Abazalik degil ya ask olsun
@revolver-34 siz erkek erkeğe yapın değişiklik olur ahahah
Yaparım. Yanlış olduğunu düşünmüyorum.
Kocamla yapıyorum o evde degiljen ne var bunda
Kadın gibi kadın
Kocayi hic yalniz birakmiyor
Gerçeği olmuyorsa eğer
sevgilim yok olsaydı keşke 🤤
Çok güzel yapmasını bilenle
Normal bir şeh evetyapıyorum
Ben sevgili olmadığım kız arkadaşlarımla bile kaç defa yaptım ama keşke yapmasaydım
Uzaktayken evet, çok doğal
Evet olduğunda her fırsatta. Sen?
Yok neden yanlış olsun ki zevk için
hayır aksine olması gereken bişey
Direk yaşıyoruz 0 sexting
Yanlış değil yapılabilir
Yani islama göre yanlis.
Çok Severim
Evet
Sevgilim yok kanka
yokki
Olmadığı için hayır