Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı. sexting saçmalıktır.
seks kelimesinden de gıcık alıyorum. yabancı bir kelime olması dışında içerisinde insani olmayan çok iğrençlik barındırıyor
ben cinsellik diyorum
elbet insan cinsellik konusunda sohbet edebilr bilgi alabilir. ama saçma sapan sexting dediğiniz şeyler boş işler.03 Yorumla
Soran+1 yılYani 3 3 bucuk saat ciplak halde videolar atiyor kamera aciyor ben kapatıyorum kameramı o beni görmüyor. Yapıyormuş gibi pozisyon alıp videolar atar. Sonrada bosalir
En İyi Cevaplar
- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılSexting yapmayı bırakacaksan ayrılabilir seninle.
Onunla bu konuyu yüz yüze konuşman gerekir ne yapman gerektiğini.. bence sexting yapıyorsanız cinsellik yaşamanız gerekir demektir.. yoksa bir anlamı kalmaz bence.
015 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani anlamadım
- +1 yıl
Sen şimdi ne yapmak istiyorsun onu söyle bana.
Soran+1 yılSexting bıraksak da bana aşık olmasını istiyorum
Soran+1 yılBıraktık artık istemediğimi söyledim kendimi kotu hissediyorum dedim. Tamam dedi
- +1 yıl
En iyisini yaptınız.. şimdi ne yapmak istiyorsun planın nedir..
Eğer cinsellik yaşamak istiyorsan bu konuyu sen açabilirsin ama olurda yaşamak istemiyorsan sadece normal şekilde birlikte zaman geçirin. Yani sevdiğini ilgisiz bırakma. Sexting yapmıyorsanız başka bir şey yaparak zaman geçirin... önemli olan birlikte güzel vakit geçirmek.. eig için teşekkürler bu arada.
Soran+1 yılRica ederim
Soran+1 yılBakalım artık ne düşünecek ne yapacak. Istesemde adım atamam ben yapmayalım dedim sonucta
- +1 yıl
Yardımcı olabildiysem size ne mutlu bana. Yine aklınıza dakilan bisey olursa yardımcı olmaya çalışırım size. İyi günler efendim.
Soran+1 yılAslında var ama burdan yazamam
- +1 yıl
O zaman önce ne yapmak istiyorsanız önce onu düşünün sonra buluşup karşılıklı konuşup anlaşın en iyi böyle olur. Kafanız rahat olur.
- +1 yıl
Mesaj kısmında konuşmak isterseniz sizi dinler size yardımcı olmaya çalışırım isterseniz
Soran+1 yılOlur ama yazamadim
- +1 yıl
Siz takip attınız bana?
Soran+1 yılEvt
- +1 yıl
Bende mesaj attım size
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
+1 yılSexting ilişkiye farkli boyut kazandirir, ama 3 aydır daha fazlasını istemedi mi
018 Yorumla
Soran+1 yılEn başta evlenince diyordu sonraları bisey dicem ama tepkinden cekiniyorum dedi ne oldu dedim ilk fırsatta bu kadar ileri görmesekte biseyler yaşamak istiyorum seninle seni çok arzuluyorum istiyorum, illaki birlikte olalım demiyorum ama yüzeysel de olsa birbirimizi boşaltalım coj istiyorum seni tenine dokunmak seni hissetmek istiyorum dedi olmayacağını biliyorsun dedim çekindim konuşamadım o da özür dilerim çok azmıştım dedi. En son konuşmada ileri gitmek istiyorum birlikte olalım dedi. Hafta sonu gelsene dedi otele mi atican dedim nereye istersen oraya dedi çok isterim dedim ciddiyim bak dedi biraz konuştuk sonrada boşaldı konu da kapandi
- +1 yıl
Devamini değil tamamını istiyorsunuz ikinizde sanırım
Soran+1 yılYani kendi adıma onu istiyorum o ne hissediyor bilemem. Ama evlilik dişi öpüşmek bile
- +1 yıl
O istemese " seni istiyorum artık" demezdi sanırım
Soran+1 yılBilemiyorum.
Benim ilk sevgilim. Bi rahatsızlığım vardı söyledim ona bu benim için önemli değil bi farkındalığın var diye seni sevmekten vazmigeceyim dedi. Ama cekiniyorum abasit görüyordur diye- +1 yıl
Nasıl bir rahatsızlık
Soran+1 yılEpilepsi
- +1 yıl
Sexting sırasında hiç problem yaşadın mi
Soran+1 yılHayir
- +1 yıl
Konuşmak ister misin
Soran+1 yılElbette ama si an müsait değilim
- +1 yıl
Nasıl istersen
Soran+1 yılTerketmesini istemiyorum ya
Soran+1 yılUygun olursan yarın goruselum
- +1 yıl
Olabilir, yazarsan, uygunsam mutlaka geri dönüş yaparım, ama simdk uygundum, sen müsait degilsin
- +1 yıl
Selamm
Soran+1 yılSelam
- +1 yıl
Hoşgeldin😃
+1 yılBelli süre gectikten sonra sevgiden süphe etmemeli. İlk konusma seksting olsrak baslasaydı belki durum degişirdi
02 Yorumla
Soran+1 yıl10 aydir tanisiyoruz 5 aydir sevgiliyiz 3 aydir sexting yapoyoruz ortalama 10 gunde 1
- +1 yıl
Gayet normal
Reelde bir halt yiyemeyen çılgın bakire aktivitesi
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılNerde yapiyorsunuz bu arada sexting kelimesi aşırı itici
02 Yorumla
Soran+1 yılYazışarak. Ama gerçekte de benimle sevişmek istediğini söyledi. Daha sonralari sadece sevişmek değil ilişkiye girmek istiyorum dedi. Ilk baslarda evlenince dedi ilerleyen zamanlarda evliluj umrumda degik seni çok arzuluyorum istiyorum seninde iznin olursa hic umursamam evliligi dedi
Cevap sahibi+1 yılÖyle olur genelde
Sexting iyidir sevgilide olsa başkasıda olsa
08 Yorumla
Soran+1 yılSeven yapar mi yoksa kullanan mi yaoar
Soran+1 yılGizli gizli (:
Soran+1 yılYok
Gizli Üye(30-35)+1 yılBirkac fikir verebilirim duygusal olmaniz güzel bir şey
00 Yorumla
+1 yılSapıksa terkeder, seviyorsa terk etmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden olmasin ki rahatlamak
015 Yorumla
Soran+1 yılPeki artık sexting yapmak istemiyorum dersem tepkisi ne olur sence
Cevap sahibi+1 yılHos karsilamayabilir ama guzel bisey rahatlamak skildinmi konusmaktan
Soran+1 yılHayır coj zevk aliyorum
Soran+1 yılAma beni basit görmesini istemiyorum
Soran+1 yılSeviyorum ben onu geleceğimiz olsun istiyorum
Cevap sahibi+1 yılAnliyorumm zevkli geliyosa birakma aranizda bir sorun olmasin oda zevk aliyodur isin icinde resimde vardir harika bir bag
Soran+1 yılGöğüs nudesi attim
Soran+1 yılO da kamera acıyor zaten anadan üryan her yerini gordum
Cevap sahibi+1 yılHimm seviyosun o halde atmayi tahrik etmeyi
Soran+1 yıl3 buçuk 4 saat sexting yapiyoruz
Soran+1 yılIlişki yaşamak istiyorum seninle seni çok arzuluyorum istiyorum diyor
Cevap sahibi+1 yılAnliyorumm bence bozma arani ufak ufak at resim yetinsin
Soran+1 yılBende duygusal olarak devam edelim istiyorun
Cevap sahibi+1 yılOyle ama bozma bunu yapiyosunuz cunku isyer istemez bizukur
Cevap sahibi+1 yılHosuna gidiyo ikinizinde sonucta o atiyomu sana
Gizli Üye(36-45)+1 yılReelde napiyosunuz bulustukca
026 Yorumla
Soran+1 yılHixbirsey sadece elimi yüzümü boynumu öptü
Cevap sahibi+1 yılIstiyodur birseyler yapmak cok seksting iyi degil
Soran+1 yılIleriye gitmesekte biseyler yaşamak istiyorum seninle seni çok arzuluyorum istiyorum, illaki birlikte olalım demiyorum ama yüzeysel de olsa birbirimizi boşaltalım coj istiyorum dedi
Cevap sahibi+1 yılYani karsilikli oral cok normal. istwmesi
Soran+1 yılEvlilik dişi olmaz dedim evlenince diyorum deli dedi. Ama sexting sırasında sende istesen evlilik umrumda olmaz açık soylum
Soran+1 yılDedi
Cevap sahibi+1 yılYa siz biraz abartmjssiniz bu isi
O yuzden reel sart size
Soran+1 yılNasıl yani anlamadim
Cevap sahibi+1 yılAbartmissiniz siz. sekstingj
Sana dokunmadan duramaz by
Soran+1 yılIlk yaptığımızda bundan sonrası olacak mi dedim sen isteyene kadar hayır ayrıca bunlar coj sık yapılacak şeylerde değil dedi ama şu an 10 günde bi yapıyoruz hemen hemen
Soran+1 yılEn başta evlenince diyordu. Sonraları ileri görmesekte biseyler yaşamak istiyorum seninle seni çok arzuluyorum istiyorum keşke altında olsam illaki birlikte olalım demiyorum ama yüzeysel de olsa birbirimizi boşaltalım çok istiyorum seni dedi. En konuşmamızda ilişkiye girelim dedi bu hafta sonu gelsene yazdı. Otele mi atican dedim. Nereye istersen oraya dedi. Boşaldı konu kapandi
Cevap sahibi+1 yılYani siz ipin ucunu kacirmissinuz
Arada bulusup oral yapin
Cevap sahibi+1 yılIliskinjz seks odakli olmus artik sizin
Ten temasi sart
Soran+1 yılGerçekten mi
Soran+1 yılSevgi yok mu
Cevap sahibi+1 yılBence cinselligi kesssenjz soguma baslar
Soran+1 yılKesmeyi düşündüm. Çünkü ciddi olarak ilerleyemeyiz bu şekilde. Ama korkuyorumda terkederse diye. Onu seviyorum
Cevap sahibi+1 yılYapacak birsey yok her turlu terkeder zatwn bu azgjnlikla
Bence bulusup yalasin
Soran+1 yılBu kadar kötü mü duruyor durum
Cevap sahibi+1 yılBence evet
Soran+1 yılKeşke hiç yapmasaydim
Cevap sahibi+1 yılArtik yapacan
Yalaşin bence artik reelde
Soran+1 yıl3 aydır yüz yüze gorusemedik
Cevap sahibi+1 yılNeden
Soran+1 yılIlişkimiz sevgi üzerine kurulu olurdu
Soran+1 yılSaf ve masumiyet olurdu
Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı. Neden sevmesn