Yeni evliyim eşimle cinsel ilişkiyi deniyoruz ama canım yanıyor ve kasiliyorum acı arttikca , peniside vajinadan çıkıyor iyice deneyince kemik gibi bir şey var gibi dedi. ilk seferde hemen birleşme oluyor mu? O canı nasıl bir acı ya insanlar bundan mi zevk alıyormuş. ağladım başarısız olunca ne yapmam lazm yeni evlilikte normal miHasta olduğumuda düşünmüyorum çünkü sadece acı olunca kasiliyorum prezervatif taktik kaygan olsun diye ama bir şeye yaramadı boşa gitti hepsi napacaz Allah'ını seven bir beni aydınlatsın moralim çok bozuk :(
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvet ilkte çok normal.
Biraz ara verin üst üste sen kendini daha çok kasmaya devam ettiğinde dahada zor olucak.
Kendini kasma sen kendini rahat bırak acıya odaklanma korkma yinemi acıyacak diye dikkatini acıya verdiginde daha çok canin yanar.
Ön sevişmeyi uzun tutun hatta bir kaç gün sadece sevişin o korkuyu at ve aldığın zevke odaklan. Alkol kullanabilirsin.
Eşinin biraz sabırlı olması sevişmeyi ve özellikle oralı uzun tutması gerekli.
Seninde sakin olman acı odaklı değil zevk odaklı olman gerekiyor. Neden böyle ben hastasiyim diye beynini yormaya devam edersen işin daha zorlaşır. Kayganlaştırıcı da yardımcı olabilir
Hiçbiri işe yaramıyor daha çok acı çekiyorsan lütfen bir uzman yardımı alın.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Cinsel Yaşam konusunda 820 cevap paylaştı. bakın ilk denemelerinizde olmaya bilir galiba korkudan kendini çok çok kasıyorsunuz korkmana gerek yok ama yavaş yavaş vajinanı uyarsa yani penisini sokmadan parmağı ile yavaş yavaş dürtsün sonrada parmağını yavaş yavaş ittirsin * yine dürte dürte yapsın sonra penisi ile dürte dürte yaparsa gireceğine inanıyorum sevgilimde vajinismus vardı ama pen onu hem psikolojik olarak rahatlattım hemde küçük dildo ve plug aldım ilk önce dildo ile yavaş yavaş keni içine soktu ama iyi bir oral yaptım biraz kayganlaştırıcı sürerek dildoyu aldıktan sonra kendini iyice rahatlamış hissetti ve ben hazırım ilk önce sen dildoyu sokarmısın ama çok çok yavaş ol dedi birraz dildo sürttükten sonra yavaşça dürttüm ve sokup çıkardım yavaş yavaş en son penisimi dürterek sokunca çok sevindi olu evet oldu ben garip anormal biri değilim diye çok sevindi ya hemde nasıl sevindi anlatamam partnerin anlayışlıysa destek de alabilirsiniz merak etmeyin dediğim gibi bir kaçkez deneyin olmaz ise destek alırsınız ama korkulacak bir durum yok
24 Yorumla
Soran+1 yılInşallah oyleydor sevgilin öyle olsaydı dildoyu içine alamazdi ama deneyeceğim daha bir kez denedik normal olmaması sanirim
Soran+1 yılDenemedim ama hoşlanmadım ondan da
- Cinsel Yaşam konusunda 12,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖzellikle kadın için ilk cinsel birleşme ciddi bir korku endişe ve gerilim duygusu içerisinde gerçekleştiği için başarısızlıkla sonuçlanması normaldir
Bu tür durumlarda erkeğim daha sakin olması ve kadının piskolojisini yönetmesi çok önemlidir
eğer alkol kullanma konusunda bir sakınca görmüyorsanız ilişkiden önce birkaç kadeh viski ya da votka gibi alkollü bir içki alırsan İlişkiyi daha kolay yaşayabileceğini göreceksin
ayrıca çok acı duyuyorsan eczaneden alacağın anestol kremden bir nohut tanesinden biraz daha büyük olmak üzere parmağına sürüp vajina girişine ve çevresine uygularsan bununda yüzeysel uyuşma sağlaması neticesinde ilk cinsel birleşmeye kolaylaştırıcı bir etken Olduğunu görebilirsin00 Yorumla
+1 yılİlk bende de öyle oldu biz önce beni kıvama sokup sonra işi bitiyoruz 😂 vajina zevkten ıslanıyor girmesi kolay oluyor ilk olduğunda ben de acıdan ölüyordum nefret ettim hatta kendisinden ama yaptıkça oturuyor
51 Yorumla
Soran+1 yılİlk yapınca hemen olmuyor demi bide böyle bir acı yok ona nasıl dayandiniz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
49Cevap
Bir süre penetrasyon olmadan sevişmeyi deneyimleyin sen beyinen kendini kitliyorsun. Rahat bırakman için bir süre eşine güven sağlayana kadar penetrasyonu ilişkiye katmayın kendini daha rahat hissetmek istiyorsan iç çamaşırını çıkartma. Sadece ön sevişme ile haz almanın tadını farketmelisin ilerde kendin buna hazır olacaksın isteğini bileceksin vajinanın açıldığını birleşmeye hazır olduğunu farkedeceksin ve bedenini tanımaya başlayacaksın.👒
20 YorumlaGecmis olsun yani aslinda hayirlisi olsun kasilmaniz normal bise sadece sorun Şu an esinizde once sizinle on sevismeyi iyi yapip sizin hazm noktanizi bulmali siz Şu an haz alamadiginiz icin kendinizi serbest birakamiyosunuz once sizin tatmin olmaniz lazm buda kisiden kisiye degisir kimi sert seks ister tokatli vs kimi bol bol heryerini yalatir bu sekilde kendini rahatlatir kimi masum masum gelir oturur veya yatar sen opup goguslerinden ayaklarina kadar oncelikle ona kadinligini hissettirmezsen bu is sadece bunu yapmamiz lazm die bi gorev haline doner ki buda iki taraf icinde zevk vermez bu isi bi gorev olarak değil icinizden geldigi gibi yasadiginizda isler cok farkli olucak
10 Yorumla
+1 yılÖncelikle kayganlaştırıcı alın, yeterince ön sevişme olduğunda eşini sırt üstü yatır, tabiri caizse alaturka wc ye oturur gibi otur, eşin sırtını omuzlarını yalasın öpsün, bi eliyle de kilotorisini uyarsın, kayganlaştırıcıyı bolca hem kendine hem ona kullan ve sen yavaş yavaş kafasına otur, kilotorisini uyaracağı için çok fazla kasılmayacaksın ve bundan dolayı hastanelik olan ya da ölen yok bunuda kafana yaz, illaki daha da rahat olmak istiyorsan tütsü gibi uçucu yağ gibi şeylerle odanızı da hazırla
10 Yorumla
+1 yılİlkinde tabii ki normal başarısız olmanız..
Her konuda ilk deneyim öyle olur zaten.
Çekinme, utanma, kasılmalar.. Zamanla aşılacak şeyler bunlar.. Pratik yapa yapa yoluna girer..40 Yorumla
+1 yılMerhaba, öncelikle hayırlı olsun evliliğin,, ilk birleşme evet biraz ağrılı olsa da senin anlattığın kadar acı olmaması gerekir, bahsettiğin kasılma ve demir gibi benzetmesine bakilirsak vajinismus olma ihtimali yüksek,, vajinal kasların korku ve acı ile kendini aşırı kasmasi ve penisin ilerleyememesi,, nasıl yaptığınızı bilmiyorum tabi ilkinde ama,. Seni tama olarak hazırlaması, uygun pozisyon ve doğru zamanda girmesi senin acını azaltacağı için kasılmayi da önleyecektir
10 YorumlaBen 3 tane kızın bakireliğini Bozdum üçünde de ilk seferde tam ilişki oldu yapmasını birlikten sonra gayet güzel oluyor Yani önce kızları hazırlayacaksın onları korkutmadan yavaş yavaş ürkek bir ceylan gibidir kız bir kere Ülker bir daha kendine gelemez ilk önce Kızıl atacaksın ama ondan sonra Allah ne verdiyse bay Vur Gitsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,2b cevap paylaştı.
+1 yılİlk ilişkide yaşadıklarınız normal kimisi kısa sürede 1 haftada yoluna girer kimide 2 3 ayı bulabilir scı hissettiginde kendini kastıkca iceri giremez ve canın faha cok yanar eşimde tecrubesizse sana yaklaşırken bu senide kadar ama emin ol düzelir
12 Yorumla
Soran+1 yılÇok şiddetli acı hissediyorum
- +1 yıl
Acı cekmenin en büyük etkeni kendini kasman kastıkca daha cok acı duyr bud dha kasmana sebeb olur bide eşinin seni hazırlaması işi iyi bilip seni hazırlarken senii arzularını yükseltip iyice ıslatmalı eşinin yaklaşımı çok önemli sürekli üstüne gidip amacı iiceriye girmek olmamalı bu sana korku verir ve kasmana neden olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılKendini kasıyorsn büyük ihtimal on sevisme ve orali uzun tutun vajina iyice islanmali
88 Yorumla
Soran+1 yılVajinismus değildir değil mi sadece kokruyorum
Cevap sahibi+1 yılKorkma esin on sevisme yi uzun tutsn kendini hazır hissettiğinde icne girsn kasma kendini kasarsan acı çekersin
Soran+1 yılBiraz o işi hadi hadi dediği içinde olamamış olabilir aşırı moral bozukluğu noldu anlatamam ağlamaya basladm
Soran+1 yılÇok derin bir acı oluyor girişte o normal mi
Cevap sahibi+1 yılHm aceleci davranmiyacak senin canını acitmamali oyuzdn orali ve on sevisme yi uzun tutmali gevsemelisn yani
Cevap sahibi+1 yılAcı olur ama ilk girişte sonra alisr zevk alırsın
Soran+1 yılBıçak saplanmasi gibiydi
Cevap sahibi+1 yılKendini kastigin icin öyle oluyor rahat olmalısın acele etmiyeck esin
+1 yılKasıldığın için vajina kasları kemik gibi oluyor peniste girmiyor tabi canınız yanar.. ön sevişmeyi uzun tutup nasış gireceğini çok kafaya takmayın..
20 Yorumla
+1 yılBu normal. ilk başta seviserek senin vajina gölgenin sulanması lazım. Zaten o bölge sulaninca penis akar yolunu bulur 😅 sevişin sevişin. O da olmassa o bölgeyi eşin diliyle darbe yapsın yapamıyorsa bı 🔥kayganlastirici kullanın
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİlk ilişkim duysusaldı o kdr zevk aldığım halde sevişirken seksten gram haz almamıştım. Çok seviyordum onu ama sekse bakış açım senin gibiydi kendimde sorun arıyordum. Sonra bitti falan takıldığım Bi çocuk vardı hiçbir hissim yoktu kalın olduğu için penisi başta canım çok acıdı ama tek zevki onda aldım. yani sorun bende değilmiş. İnşallah hayatımda biri olduğunda kalın olur o çocuktan sonra da ztn seks hayatım bitti kimseden zevk alamadım çünkü
67 Yorumla
Soran+1 yılAhahha kız benimkinin efso zaten sorun bennde korktum iste
Cevap sahibi+1 yıl@cenkleeee penisinin yeterli olmamasının kıskançlığı bu sanırım
Cevap sahibi+1 yılO zaman vajinusmus (buna emin olman için çok erken ama) ya da vajina da kuruluk olabilir. Kayganlaştırıcı deneyin belki o zaman kasmassın kendini.
Soran+1 yılVajinismus degilimdir Allah'a dua ediyorum yoksa bütün hayatım hayallerim bitti veya evliliğim başlamadan bitti ama çok yeni evliyiz bilemiyorum öyleyse de hemen gitmek lazmdr zaman geçiyor...
Cevap sahibi+1 yılKuzum Genceciksin daha niye ümidini kesiyorsun. Sorunu kendinde arama hemen yeni evliyim diyorsun cinsel hayatın yeni aktif olmuş, 15 yaşında cinsellik yaşayıp partnerler değiştiren kadınlar gibi vücudumuzu tanımıyoruz, onların hepsi zevk alıyor çünkü relax, vajinaları dapdar değil. Eşinle evinizde için sarhoş olunca kasmazsın kendini. Orgazma yakın olunca zaten şaşıracaksın hoşuna gidecek (allam inşallah banada nasip olur ahaha 😂)
Soran+1 yılŞuana kadar okuduğum tek olumlu yorum çok teşekkür ederim Allah razı olsun haklısınız aşırı genç ve tecrübesiz korkup yapamamış olmak normal
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok sıktığın İçin aynen giriş kasları kasılıyor beton gibi hissi veriyor. Bence baş tarafı oradayken uzun süre orda çok hafif hareketlerle seni zevklendirmeli ki açılsın kasların
20 Yorumla
+1 yılkötü durum yaa üzüldüm.
1-kocan sana masaj yapsın yumuşatsın seni sende rahat ol alacağın zevki düşün daha da rahatlarsın
2-diğerlerinin dediği gibi vajinusmus olabilirsin10 YorumlaPrezervatif takarsa tabikide canın yanar 🤣ten tene temas lazım lastik parçasından ne bekliyosun
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSendeki delik komple kapalı mı acaba? Parmak falan sokmayı denedi mi en azından ince o giriyorsa sorun yok demektir bir şekilde girer. Biraz alkol al ve rahatla
24 Yorumla
Soran+1 yılAlkol kullanmiyorum ama en son öyle olacak
Cevap sahibi+1 yılKullan rahatlarsın daha kolay şekilde ilişkiye girersin. Kendini kasıyorsun belli ki
Soran+1 yılAynen çok acı hissediyorum vajinismus değilimdir o daha mı kötü oluyor
Cevap sahibi+1 yılVajinismus bilmiyorum maalesef. Öyle de olabilirsin ihtimal var. O kadar çabaya rağmen girmiyorsa
Nu yaşına kadar boşuna beklemişsin. Bakire kaldın diye muhteşem olacak sandın, ama değil işte.
Neyse, cennette artık. Şimdi idare rt, cennette ödül var.
Opps. Pardon, erkekler için o ödül de. Neyse, sen, sana denileni yap işte01 Yorumla
+1 yılHmmm demek az zorlayınca kemiğe geliyor , rahim sistemin normal yerinde değildir o zaman ya doğuştan ya da kayma var
07 Yorumla
Soran+1 yılYuh daha neler ya
- +1 yıl
evlat öğreneceğin çok şey var araştır 🤣 eğerki sendekide buysa bu öyle bir sorundurki vajinismusu bile mum ışığında ararsın
Soran+1 yılOha çok abarttın yaaa
Soran+1 yılAllah korusun
- +1 yıl
İşte neden doktorlarda hastayı görmeden teşhis koymak istemez anlamışsındır herşey olabilir yani o yüzden sağlam bir bayan jinekoloğa git sana en iyi o yardımcı olur, bu nasıl zevk demişsin sencede herkezin zevk aldığından senin acı çekmende bir tuhaflık yok mu
Soran+1 yılKardeşim hayatımda bir kez denedik sence de normal değil mi aşırı abarttın ha
- +1 yıl
Sen bilirsin buhar banyosuyla rahatla öyle yap bir dahakine
Gizli Üye(30-35)+1 yılKorkuyor musun kendini rahat bırakmıyor musun vajinismus olma ihtimali var bunun yarısı psikolojik yarısı fizyolojik olabiliyor o yüzden istem dışıda vajina kilitleniyor olabilir doktora gitmelisin
30 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yıl30 Yorumla
+1 yılÖncelikle sakin olmalisin ve yeterince kayganlastirici olmali seninde eşinin de
60 Yorumla
+1 yılMoral bozucak bir şey yok iyice hazırlaması lazım seni ön sevişme uzun sürmeli oldukça
110 Yorumla
Soran+1 yılKaç saat
- +1 yıl
Saatten çok senin durumuna bağlı şimdi o kıvama gelmelisin yani birleşelim artık aşkım demelisin
Soran+1 yılŞimdi başka bir soruda ilk cinsellikle ilgili yorum okudum da ilk kezde hep acimasindan bahsetmişler uzunca öpüştük ama ben baya islaktim kokrunca kurudum ve çok zorladı olmadı kanama giremedi bir turlu
- +1 yıl
Yani illa olucak fakat öyle çok değil birde direkt girmesin önce eliyle uyarsın seni iyice
Soran+1 yılOraya masaj olabilir bence de
- +1 yıl
Yani sizin durumunuzda birsürü insan var tek mesele senin sakinleşmen
Soran+1 yılEvet akışına birakmam lazm çok yoruldum
- +1 yıl
Yani o kadar yorulmamalısın seninle savaşmamalı sevişmeli
Soran+1 yılÇok haklısınız teşekkür ederim akışına bırakmalyz
- +1 yıl
Yani rica ediyorum aynen öyle işkence olmamalı zevk olmalı senin için
Cinsel Yaşam konusunda 20,5b cevap paylaştı. Demek ki kendini çok kastığın için acı çekiyorsun. İlk önce uzun ve güzel bir ön sevişme yapın ki iyice ıslanmalısın daha sonra orala geçebilirsiniz o ıslaklık olunca da yavaş yavaş soksun içine ve sende derin derin nefes al
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılVajinan mi dar penis mi büyük oral ve ön sevisme yinuzun yapin
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılVajinismus sanırım, bı kere yaşadım öyle kayganlasticiyla falan olacak bişi degil
14 Yorumla
Soran+1 yılNasıldı deneyim kemik gibi bir şeye mi carpiyordu
- +1 yıl
Duvar gibi diyeyim
Soran+1 yılZaten hayattaki şansım en aptal insan bile yapar bak ben yapamam Allah belami vermis
- +1 yıl
Ne alaka anlamadım
Cinsel Yaşam konusunda 2,3b cevap paylaştı. Olablr de.
Rahatol kasma ne kasion oda once oksasin o kismi vs hazirlasin14 Yorumla
Soran+1 yılHepsini yptik ama ben nedense kendimi çok kastim
Soran+1 yılOda giremedi acı çektim o derin acı olması normal mi
Soran+1 yılBelki odaklanamadm isteğim aşırı yoltu
+1 yılİlkin günahı olmaz zamanla tecrübelenirsiniz
40 Yorumlaİç iki kadeh bsese hicbse kalmaz adam da rahat rahat işini halleder
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. İki kutu bira ile kafanı güzel yap, bir de öyle deneyin.
Not: Alkol tedavi amaçlı önerilmiştir.00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılBiraz alkol al bir kayganlaştırıcı satın alın gerisi size kalmış (tabi arkol kullanıyorsan kullanmıyorsan kusura bakma)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 10,2b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolog desteği alman lazım ya da önsevişme haxırlık aşaması önemli ayrıca sakinleştiricide fayda eder vajinusmus bu
10 Yorumla
+1 yılUzun bir konu ama kısaca anlatayım, ön sevilmeyi çok uzun tutun ıslanma sağlansın. Islanmayı penise yayın öyle deneyin
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılYavaş yavaş ön sevişme uzun olacak iyice sulanması gerek vajinanın yoksa kuru kuruya çok acır bence biraz yalat vajinanı zevke geldikten vajinan iyice ıslandıktan sonra girsin
213 Yorumla
Soran+1 yılHepsini yaptık yaptikta dilini içine soktuğunda huylanip çekiliyorum bunu nasıl asicam bide ilk kez yapıyoruz normal mi olmaması çok feci canım acidi
Cevap sahibi+1 yılDiliyle masaj yapsın vajinana
Soran+1 yılIşte gidiklaniyorum gibi bacaklarım kasılıyor acaba psikolojik mi diyorum ama öyle olsa içine bir şekilde zorlayamazdi
Cevap sahibi+1 yılYavaş yavaş boynundan falan öpsün memelerini yavaş yavaş emsin öpsün meme uçkarını emsin biraz çıplak olun
Soran+1 yılOnlar neki hepsini yaşadık ama birleşme anında kaslarım kasılıyor bu normal mi
Cevap sahibi+1 yılZamanla hepsi geçer benimde 3 cü günümde zor olmuştu benim aletim tam sertleşmiyordu buda benim köle yapımdan kaynaklanıyordu eşime söyledim şimdi seksten önce tokatlıyor kölesi yapıyor öyle sexse başlıyoruz
Yani diyeceğim neler var neler çokta sorun yapmayın zamanla hepsi olur
Cevap sahibi+1 yılNormal bence illa yapacağız diye şartlanmayın başka şekilde birlikte vakit geçirin zamanı gelince dibine kadar girer
Soran+1 yılHaklısınız çok teşekkür ederim boşuna çok uzulmusum daha çok yeni illaki olur
Cevap sahibi+1 yılYani başka şeyle meşgul olun birbirinizi biraz tanıyın illa o iş olacak hemen diye şartlanmayın nasıl olsa olur
Cevap sahibi+1 yılYaşlar kaç bu arada onu çok merak ettim
Soran+1 yıl26-27
Soran+1 yıl@Naciye321 sanane.
Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı. İlk cinsellikte normaldir. Kasılmalar ve heyacanlanmalar. ön sevişmeyi uzun tutun ;)
00 Yorumla
+1 yılSanırım yanlış yere kaymaya çalışıyor bide prezervatifle girememesi imkansız yani
12 Yorumla- +1 yıl
göbek deliği olabilir mi 🤣
- +1 yıl
@DreamGhosters belkide 😂
Gizli Üye(30-35)+1 yılSana bana birşey olabilir sebebi ni ona buna sorabilir yeh
00 YorumlaBı sure mola verin. Sonra yavaş yavaş ilerleyin Sakince...
00 Yorumla
+1 yılEşinde problem var gibi görünüyor
04 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi bir sorun
- +1 yıl
Yanlış anlama ama seni kıvama getirmesi lazım senin de ayak uydurman gerekecek
Soran+1 yılGetiriyor ama içeriye girişte çok zorlanıyoruz olmuyor
- +1 yıl
Vajinus mu ne öyle bişi diyolar ondan vardır büyük sıkıntıymış o doktor şart
+1 yılOn sevişmeyi uzun tutmanız iyi gelir
05 Yorumla
Soran+1 yılEpeyce seviştik ama nedense onda ıslaklık yoktu
- +1 yıl
Erkek ıslanmaz kuzu senin oral yapip islatman lazım
Soran+1 yılOnuda biraz denedim ama tam olmadı içerde takılı kalıyor biraz gitse aslında inşallah olur gerçekten berbat hissediyorum ama ilk ilişkide herkes acı çekiyor biranda olmuyor değil mi
- +1 yıl
Aynen ilkler zor olur ama unutulmaz olur gen3lde senin biraz şansın yok
Soran+1 yılNe gibi şans yok 🤣
+1 yılKimse anasının karnında öğrenmiyor
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,4b cevap paylaştı.
+1 yılZamanla geçer, çok kasma kendini rahat ol
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılİyice ıslanıyor musun
22 Yorumla
Soran+1 yılIslaklık oluyor ama korkuncada o ıslaklık azalıyor acidigi için korkup kasiyorum
Cevap sahibi+1 yılÖneride bulunabilirim istersen
değil. çatır çatır çakacaksın
00 YorumlaEvet normal zamanla geçer
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖm sevişmeyi uzun tutun ve aklında korku olmasın
Zorlanıyorsanda kayganlaştırı jel kullanın00 Yorumla
+1 yılnormal tabi inş kısa sürede cözülür
00 YorumlaDeneyimsizliktan kaynaklanbilir
00 YorumlaNormaldir tecrübesizsiniz çünkü
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2,6b cevap paylaştı. uzmana görünmede fayda var vajinusmus olabilirsin
12 Yorumla
Soran+1 yılNasıl gidicem ya
Cinsel Yaşam konusunda 1,7b cevap paylaştı. Acıyıp acımayacağını düşünmekten kasılıyorsun…
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılfalafoş olursun 3 güne
02 Yorumla
Soran+1 yılO kadar diyorsun ama çok zorlandım ilk ilsikimde duvara çarptı
- +1 yıl
normal o zamanla çatır çutur girer :)
Cinsel Yaşam konusunda 483 cevap paylaştı. Doktora git lütfen
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖn sevişmeyi uzun tutun
60 Yorumla
+1 yılMerhaba çözümsel konu aslında abartmayın bence.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAllah islah eylesin kocan bu yazdıklarini görse nolur namussuz
24 Yorumla
Soran+1 yılBence beni değilde sizin gibileri ıslah eylesin akıl versin. Zina yapanlara diyin bunu terbiyesiz seni
Cevap sahibi+1 yılYazık kocana seni namusum diye evde tutuyor
Soran+1 yılYa sanane ki bundan zina yapanlara yaz yallah
Cevap sahibi+1 yılSende kocanı aldatiyosun
Seni iyice uyarıp tahrik etsin
20 Yorumla
+1 yılBol yalat kabarsin iyice sonra gelir kivama
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılSarhoşken yapın
40 Yorumla
+1 yılnormalidr
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılVajinismus mu var acaba sizde
17 Yorumla
Soran+1 yılNasıl anliycam
Cevap sahibi+1 yılCinsel terapuste gidin yani psikologa youbtubeden dinleyin anlattıkları sizde varsa belki olabilir
Soran+1 yılYok gibi o kadarda değil sadece acidigi için aşırı kasiyorum
Cevap sahibi+1 yılEşiniz ve siz birbirinizin ilkisiniz galiba
Cevap sahibi+1 yılAma doktorq gitmenizde fayda var ya da ilk zamanlar olduğu için olabilir
Soran+1 yılDoğrudur ilk
Soran+1 yılBence de öyle akışa bırakmak lazım
Gizli Üye(36-45)+1 yılNormaldir
00 Yorumla- Devamını Gör (3)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem