Merhabalar.. Herkesin kafasında farklı fantaziler yer alır elbette.. Kimi açık alanda sevişmek ister, kimi asansörde, kimi duşta vesaire.. Bana cezbedici gelen aynanın önünde yaşanan, mimikleri, hareketleri en ufak noktasına kadar görmemizi sağlayan ayna fantazisidir..🥂 Sizin bu konuda ki fikirleriniz neler? Keyifli günler.. 🔥🤘
Ayna önünde yaşanan ilişkide kulağa hoş gelir ilişkiye giriyorsun ve ara sırada aynaya bakıyorsun gerçekten cezbedici ama duşun altında girilen ilişkiye hiç değişemem..
Ayna önünde sevişmek kadınlar için daha tahrik edici olduğunun kanaatine vardım. Kadınlar genel olarak sevişirken hem kendilerini hem partnerini görmek istiyorlar. Özellikle ayna tavanda olursa tadı başka oluyor.
Korktuğun şeyi ben yaşadım 😊Minyon sevgilimle duşta sevişirken kucağımdaydı ve ayağım kayınca düşmemek için tutunurken kız kucağımdan kaydı ve çok sert bir giriş oldu 😂🙈
Benim tercihimde ayna olurdu. Duş öyle sanıldığı gibi bir numarası yok. Aman düşmeyim gözüme su kaçmasın vesaire vesaire... Jakuziyi bilmem o kadar zenginlik görmedim 😃😃