Aslında duşta buharların altında daha cazip olurdu. Ama soruya gelecek olursak duştan çıktıktan sonra birliktelik esnasında terleyen bedenler daha iyi olacaktır.
Ya tabii ki onun zevki de bir başkadır benim için hiçbir şekilde Fark etmiyor ben fantezi düşkünü olduğum için her türlü şeyde tahrik olabiliyorum yeni uzun süreli sevişe biliyorum ama bilinen bir gerçek de var ki ıslak bedenler yani ıslak tenler seksi daha çok tetikler bu da bir gerçek
Duştan çıkmanın temizliği, o harika kokusu bambaşka olsa da, sevişirken terleyen bedenler diyorum.. Terden sırılsıklam, nefes nefese, alev gibi birbirine değen tenler...
Hiç fark etmiyor her ikisininde partnerim arabada ilişkide fazla terliyor mesela ama bj oldukça tahrik edici oluyor aynı şekilde duştan çıkınca ıslak bedeni de tahrik ediyor galiba vücudun ıslaklığı genl olarak fezb edici
3
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Teri hiçbir şekilde sevemiyorum. Seks sırasında da olsa... Çekici gelmiyor. Sıcaklığın artışıyla, enerji sarfıyla biraz ter olması normal de ilerisi hoş değil. İkisi arasında seçim yapmak gerekirse duştan çıkmış, zinde bir beden derim.
Duş almadan terlemek özellikle yemek yedikten sonra sevişip terlemek kesinlikle bir çok insanda ter kokusu yapar önce yemek aradan bir saat sonra duş ve sonra sevişerek terlemek 😋😋😋
İkisinin de yeri çok farklı bence birisi ter temiz olmakla yapılan seks ayrı Bi zevk tabiki de ikincisi zevk almak uğruna verilen ter ayrı Bi güzel diye düşünüyorum